Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ιδιο κελι μας βλεπω παιρνω το πανω κρεββατι να ξες
δεν δεχομε γιατι ειχα στον ναυτικο εναν απο πανω μου και δεν ειχα υσιχια κουνιοταν συνεχεια και γενικα δεν λεει να εισαι απο κατω :2funny: :grin: :grin: απο σημερα αλαζω θα παιζω μονο με σκεψη ουτε ρισκα κτλ ρισκο ναι  αλλα με σκεψη :2funny: :2funny: @@... :cheesy: :cheesy: :grin:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
δεν δεχομε γιατι ειχα στον ναυτικο εναν απο πανω μου και δεν ειχα υσιχια κουνιοταν συνεχεια και γενικα δεν λεει να εισαι απο κατω :2funny: :grin: :grin: απο σημερα αλαζω θα παιζω μονο με σκεψη ουτε ρισκα κτλ ρισκο ναι  αλλα με σκεψη :2funny: :2funny: @@... :cheesy: :cheesy: :grin:
και κυριως ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΓΝΩΜΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ και λοιπων
ναι στην ενημερωση των ομαδων βαθμολογιες φορμα
αλλα το ''προγνωστικο'' τους να το χωσουν στο φουσι τους

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
5 ευρω πονταρισμα να μπει 1,5 οβερ η μπετις οβερ για το 1 ημιχρονο απο εδω και τωρα ειμαι σοβαρος :2funny: :2funny: :grin: :grin: δεν βαζω παπα ειμαι αντρας δεν μασαω ειμαι παλικαρι  :priest: α εβαλα παπα :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια μπορουμε να κερδισουμε τους μπουκ :grin: αν κερδισουμε το παθος μας δηλαδη να κερδισουμε το παθος με το παθος της γνωσης και  της σκεψης:grin:... ΥΓ..  Η ζωη χωρις παθος ειναι σκοταδι και καθε παθος χωρις γνωση ειναι τυφλο :grin: Δηλαδη εγω ειμαι τυφλος :grin:  :grin: Δεν πηραζει θα ταρακουνισω τον εαυτο μου αφου θελω να ταρακουνισω τον κοσμο πλατωνας νομιζω :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
παλι καλα που δεν επαιξα σημερα  :2on1:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
5 ευρω πονταρισμα να μπει 1,5 οβερ η μπετις οβερ για το 1 ημιχρονο απο εδω και τωρα ειμαι σοβαρος :2funny: :2funny: :grin: :grin: δεν βαζω παπα ειμαι αντρας δεν μασαω ειμαι παλικαρι  :priest: α εβαλα παπα :grin: :grin: :grin: :grin:
Over 1.5 @ 1.66
Μονό: 5 Στήλες @ €1 29/08/2013 20:51:06 5,00 8,34
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - SD0610911110F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  29/08/2013 20:51:06 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Μπέτις v FK Μπάουμιτ Γιάμπλονετς
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 29/08/2013 Κανένα 1.66 Κερδισμένο
Σύνολο:  5 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  8,34    αλλα 95 ευρω πρεπει να βγαλω για να ρεφαρω την μπεσικτας :grin: :grin: θα το κανω εχω υπομονη :grin: :grin: :grin: :grin: με τον κωλο :grin: :grin: Οχι τουλαχιστον θα προσπαθησω.. με τιν οπισθεν :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
απο εδω και τωρα καθε παιξιμο μου ειτε live παιδια ειτε μαγνητοσκοπημενο :grin: :grin: θα το αιτιολογω ενταξει στο live αν προλαβαινω :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον σκεφτηκα να βαρεσω πριν χασω τα 98 ευρω :idiot: :grin: με την μπεσικτας :grin:   1Ασσο ΠΑΟΚ 1Ασσο Μιλαν Και 2πλο ολυμπιακο.. Ολυμπιακο γιατι ειναι ελλαδα και πρεπει να κερδισει.. :grin: ακομα δεν εχει διαφορα με τους υπολιπους οποτε ελλαδα ειναι δεν χανει αλλα κερδιζει :grin:. :grin::grin: :grin: :grin: ο οπαπ εχει μονο αποδεκτο τον παοκ και τον ολυμπιακο την μιλαν δεν ξερω μαλλων πονταρει ο οπαπ στο οτι ο παοκ θα ειχει απαγοιτευση απο τον αποκλεισμο μανουρες κτλ κτλ.. Και ρισκαρει και δινει ασσο τον ΠΑΟΚ δηλαδη μονο αποδεκτο κοκκινο.. Ναι οπαπ καλα κανεις και ρισκαρεις αλλα και εμεις ρισκαρουμε ριασκροντας για τα αντιθετα ρισκα που περνεις εσυ δηλαδη οτι τωρα οι παικτες θα τα δωσουν ολα εχουν αυτον τον σκοπο μονο και η προκριση στους ομιλους του ουεφα ειναι μια χαρα κτλ κτλ Μιλαν γιατι θα ανξεβαζει στροφες εχει εδρα προιστορια καλη ομαδα εχει παικταραδες μεσα κτλ κτλ  :grin: :grin: αλλα τωρα δεν παιζω τιποτα :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. ξεχασα να πω για το μονο αποδεκτο που δινει στον ολυμπιακο.. Εδω ο οπαπ ενω ξερει οτι ο ολυμπιακος δεν χανει ρισκαρει νομιζοντας οτι η διαιτησια υπαρχει 1 πιθανοτιτα στο να μην τον ευνοησει οτι ο ολυμπιακος μπορει να την υποτιμισει σαν πιο μικρη ομαδα που ειναι ο λεβαδειακος και να εχουμε καποιο χ η οχι 2πλο :grin:..  ετσι και αλλιως και να βγει ο ολυμπιακος διπλο ο οπαπ παλι κερδισμενος θα ειναι με τις 3αδες 2αδες γκανιοτα παθος και ανυπομονισια των παικτων.. αλλα και οτι τις αποδωσεις τις βγαζουν αγγλοι trader στον οπαπ και αυτοι λειτουργουν με την σκεψη οτι ολες οι ομαδες χανουν και ολες κερδιζουν :grin: :grin: Φισικα εχουν και ελληνες για ενημερωση για τα ελληνικα παιχνιδια δεν περιμενει ο οπαπ τους αγλους για τι εστι ελληνικη πραγματικοτητα :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.687
Πόντοι
5.006
σημερα πηγα ταμειο με τουν και ζουλτε βαρεγκεμ με 4.75 το διπλο τησ στο stoiximan!στο 90 βεβαια.. οπωσ τα ειχα χασει στο πρωτο γυρω οταν ειχε ισοφαρισει ο αλεξανδρου στο 90 τη ζουλτε βαρεγκεμ.. θεια δικη....  :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
σημερα πηγα ταμειο με τουν και ζουλτε βαρεγκεμ με 4.75 το διπλο τησ στο stoiximan!στο 90 βεβαια.. οπωσ τα ειχα χασει στο πρωτο γυρω οταν ειχε ισοφαρισει ο αλεξανδρου στο 90 τη ζουλτε βαρεγκεμ.. θεια δικη....  :grin: :grin: :grin:
συγχαρητήρια φίλε!! σε καλή μεριά!!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εισαι ωραιος :grin: :grin: :grin: η στοιχημαν γαμαει μολις φαω το 20αρικο που εχω μεσα θα την αφησω μονη ειμαι καψουρης με την βετ365 τελικα την θελω πισω :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom