Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 0.5 Ντέμπο v Goa Velha
(Γκολ Αγώνα) 29/08/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
2 Over 4.5 Γουόριορς FC v DPMM FC
(Γκολ Αγώνα) 29/08/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
3 Over 4.5 Γουντλαντς Γουέλινγκτον FC v Ταμπάινς Ρόβερς
(Γκολ Αγώνα) 29/08/2013 Κανένα 1.61 Ανοικτό
Πολλαπλά :grin: 1000 ευρω την εβαλα αλλα αναποδα :cheesy: :grin:  τωρα για το 2 ημιχρονο :grin: :grin: :grin: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εχθες ειδα τον αγωνα μπαρτσελονα ατλετικο μαδριτης και κουραστικαν  τα γαλαζοπρασινα μπιρμπιλοτα ματακια μου :grin:  Ουτε ελληνικο ματς να ηταν :grin: 0-0 πλαθω κουλουρακια με τα 2 χερακια κοκκινη που δεν ηταν :grin: πεναλντι που δεν το δινουν ουτε στον ολυμπιακο(πλακα κανω στον ολυμπιακο τα δινουν θυμαμαι τον καστιγιο νομιζω στην τουμπα :grin: που επεσε στην μικρη περιοχη του ολυμπιακου και πηρε πεναλντι στον ΠΑΟΚ  :cheesy:) Τεσπα ο νευμαρ πιστευω σε κανα 1μηνα να ειναι καλα και να δουμε λιγο θεαμα.. Ο μεσι ειναι μια ποδοσφαιρικη απατη αν δεν ειχε τους αλους να τον τροφοδοτουν θα ειχε βαλει μεχρι τωρα 10 γκολ και αυτα απο πεναλντι ψευτικα ααφηστε που τα χανει κιολας οπως με την σεβιλλη αρε ολοι πανε με σκοπιμοτιτα με 2 χιναρια περασε η μπαρτσελονα μαλλων πηρε το σουπερ καπ :grin: Αντε μετα να πιασει ο παικτης οβερ η σημειο :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το 60αευρω που εχασα στον αγωνα με την λεστερ και την μπερμιγχαμ που εγινε  το 1-1 :huh:  στο 78 λεπτο :grin: και εληξε 3-2 και 0-1 ηταν απο το 12 λεπτο και δεν μπηκε αλλο γκολ για το 1 ημιχρονο :grin: :grin: ακομα να το ξεχασω :grin: :grin: Τεσπα θα κερδισω σημερα το απογευμα στο κινο με 0,50 λεπτα 5στα 5 :grin: :grin: :grin: Και θα ξεχασω την μαλακια :grin: που εκανα ενω ηξερα οτι η μπερμιγχαμ ειναι τσεκουρια :grin: σκεπαρνια :grin: και ντουβαρια  :headbang: :grin: :grin:       Ακόμη και η μικρή ανυπομονησία μπορεί να εμποδίζει στην πραγματοποίηση των μεγάλων στόχων. Κομφουκιος :grin: :grin: ΥΓ.. Ειμαι ελληνας εχω στοχους στην ζωη μου το κουμαρι :cheesy: :grin:  ΥΓ.. Στις 2 το μεσημερι πηγα εθνικη τραπεζα να κανω αναλυψη τα λεφτα απο το κουμαρι με βλεπει ενας φιλος γνωστος κτλ ειχα καιρο να τον δω :grin: Με λεει τι κανεις σειρα του λεω να σειρα εδω λεω εθνικη ηρθα τωρα στις 2 το μεσημερι του λεω γιατι το πρωι που πληρωνουν συνταξεις εχει 2 εκατομμυρια ατομα στην ουρα και πρεπει να γινεις βουδιστης για να αντεξεις :grin: Τεσπα του λεω τιποτα ρε συ δεν κινιτε τιποτα με λεει ασε ρε σειρα και εγω σταματισα απο την δουλεια με λεει.. Του λεω τωρα τι κανεις τι να κανω με λεει ξερεις παιζω ποκερ :2funny: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δωσε και σωσε ρε βερτη ετσι βαρα να πιασω μια στο κινο 9στα 9 με μισο ευρω και να ερθω στο μπουζουξιδικο με 2 παρθενες απο τα αυτια :cheesy: :grin: να τα γαμησω την μανα ολα  :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δωσε και σωσε  και συ ρε :grin: αζις :grin: Εχθες στις 4,5 τα ξημερωματα δηλαδη σημερα :grin: Μου εκανε την πουτσα :grin: σε ενα κολωμπαρο μια βουλγαρα :grin: σαν τον πυργο στο ντουμπαι τον Μπουρτζ Χαλιφα :grin: αλλα στην τσεπη δεν ημουν χαλιφης αλλα στεγνωτηρις :grin: :sunglasses: :grin:

Επισκέπτης
δωσε και σωσε  και συ ρε :grin: αζις :grin: Εχθες στις 4,5 τα ξημερωματα δηλαδη σημερα :grin: Μου εκανε την πουτσα :grin: σε ενα κολωμπαρο μια βουλγαρα :grin: σαν τον πυργο στο ντουμπαι τον Μπουρτζ Χαλιφα :grin: αλλα στην τσεπη δεν ημουν χαλιφης αλλα στεγνωτηρις :grin: :sunglasses: :grin:

Εισαι αφασια. Αλλα μην παιζεις ΚΙΝΟ ρε τυπε, ειναι απατη.
Απορω πως κολαει ο κοσμος με αυτη τη μαλακια και καθονται ολη μερα στα προπατζιδικα και κοιτανε αριθμους, αντι να κυνηγανε κανα μουνακι, ή να λιαζονται στις παραλιες μ΄αυτη τη ζεστη.

Στο θεμα μας τωρα.
Κοιταω τις αποδοσεις του ΟΠΑΠ και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να νευριασω. 1,18 - 1,20 - 1,15. Τι να παιξεις μ΄αυτες τις αποδοσεις ? Σκεφτομε για κανα σκορακι αλλα κι αυτο ειναι σα να παιζω ΚΙΝΟ ή Τζοκερ, οποτε μαλλον θα απεχω να μου μεινουν τα 6 ευρω στην τσεπη.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εισαι αφασια. Αλλα μην παιζεις ΚΙΝΟ ρε τυπε, ειναι απατη.
Απορω πως κολαει ο κοσμος με αυτη τη μαλακια και καθονται ολη μερα στα προπατζιδικα και κοιτανε αριθμους, αντι να κυνηγανε κανα μουνακι, ή να λιαζονται στις παραλιες μ΄αυτη τη ζεστη.

Στο θεμα μας τωρα.
Κοιταω τις αποδοσεις του ΟΠΑΠ και δεν ξερω αν πρεπει να γελασω ή να νευριασω. 1,18 - 1,20 - 1,15. Τι να παιξεις μ΄αυτες τις αποδοσεις ? Σκεφτομε για κανα σκορακι αλλα κι αυτο ειναι σα να παιζω ΚΙΝΟ ή Τζοκερ, οποτε μαλλον θα απεχω να μου μεινουν τα 6 ευρω στην τσεπη.
κινο παιζω 1 ευρω αντε 1,5 κανω και την επιστροφη δηλαδη αν παρω 0.50 λεπτα τα ξαναπαιζω και αυτα υπαρχουν μερες και δεν παιζω καθολου κινο ουτε 0,50 λεπτα :grin: :grin: Αλλα ο τζογος ετσι ακριβως ειναι κολαει κωλανε οι παντες απο παιδια μεχρι 80++ κολανε και αυτοι που γαμαν τα καλυτερα μουνια οι πλουσιοι οι φτωχοι ολοι ετσι ειναι ο ανθτωπος απλα θελει να εχουμε εγκρατεια και οχι ακρατεια :grin: :grin: Αν δεν σου αρεσει κατι ειτε λογο ποσοστου ειτε λογο οτι δεν μπορεις να καναοησεις τα ματς μην παιζεις το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :grin: Αλλιως ριξε ενα 2 ευρω χαλαρα για την πλακα σου :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 2.5 @ 2.20
Over 2.5 @ 2.62
Διπλά: 1 Στήλες @ €1 29/08/2013 16:30:03 1,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - DD6520612420F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  29/08/2013 16:30:03 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 2.5 ΤΣΣΚΑ Μόσχας Β’ v Άμκαρ Περμ Β’
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 29/08/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
2 Over 2.5 Σπαρτάκ Μόσχας v Σεν Γκάλεν
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 29/08/2013 Κανένα 2.62 Ανοικτό
Πολλαπλά 1 eyrw pontarisma alla 15 lepta kapoy ekei gia to 1 hmixrono :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιλογές
1 Over 5.5 Χάποελ Μίγκνταλ Χάεμεκ v Maccabi Tzur Shalom
(Γκολ Αγώνα) 29/08/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
2 Over 3.5 Ρινούτζι v JDFS Άλμπερτ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 29/08/2013 Κανένα 1.53 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,10 2,10 7,08
Συνολικό στοίχημα: 2,10  τελευταιο στοιχημα μην το παιξει κανεις γιατι δεν το σκεφτηκα οχι οτι σκεφτηκα τα προηγουμενα αλλα λεμε τωρα να κανουμε κουβεντα.. Παω για ελληνικο καφε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: δεν βαζω παπα :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kala ρε :grin: σταμ :grin: παιζει φυλικο η ρεαλ μαδριτης με την λακορουνια και δεν λες τιποτα χασαμε 3 γκολ να κερδισουμε για το 1 ημιχρονο :grin: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: τεσπα θα το ξεπερασω και αυτο :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τεσπα αν βαλει 4 γκολ στο 1 ημιχρονο η ρεαλ θα βγαλω 1000 ευρω στον υπνο μου :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια οποιος κανει οβερ την μπεσικτας θα τον κερασω μια πορτοκαλαδα απο το καφενειο :grin: αν δεν βγει οβερ δεν ξαναπαιζω τουρκικο ματς η ομαδα απο την τουρκια γενικοτερα ουτε δηλαδη τσουλου και ουεφα :grin: :grin: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οτι μα οτι οβερ εχω βαλει σημερα εχει πεσει κοκκινη καρτα και απο την αλλη εχει χαθει απο ενα πεναλτυ σε καθε ματσ..

ολο το συμπαν συνομοτει εναντιων μου  :) :) :) :) :)

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αι μαλακιαι πλερονοντε γαμω την πουτανα μου
χ2 μαριμπορ
2-3 γκολ την μιλαν
και αντι να βαλω 2-3 γκολ την λυων (που ηρθε) εγραψα 2-3 γκολ την ουντινεζε  :headbang: :headbang: επειδη ειχα εναν πρηχτη ζαλιζαρχιδη και με πηρε το κεφαλι με το λακερντι του
ευτηχως δεν εγινε καμια μαλακια

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οτι μα οτι οβερ εχω βαλει σημερα εχει πεσει κοκκινη καρτα και απο την αλλη εχει χαθει απο ενα πεναλτυ σε καθε ματσ..

ολο το συμπαν συνομοτει εναντιων μου  :) :) :) :) :)

μην παίξεις για λίγες μέρες...

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Χρηστοοοοοοοοοοο 10 Δεκεμβριου Γαλατα Γιουβε
παμε; το σκεφτομαι να παω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

ολο το συμπαν συνομοτει εναντιων μου  :) :) :) :) :)
σταμ υγεια ρε φιλε μολις εχασα πονταρισμα στην βετ365 98 ευρω για να γινει οβερ οταν εγινε 2-0 αλλα καλα να παθω γιατι ηξερα οτι οι τουρκικες ομαδες ειναι πονιρες γαμιολες  κτλ ειναι ματς ουεφα σκοπιμοτιτα κτλ αντιο 98 ευρω πεταξανε για τον ατλαντικο ωκεανο υγεια μαν γραψτα ολα στα @@ σου εισαι παικταρας μια μερα θα τους γαμησουμε τους μποουκ αλλα δεν ξερω ποτε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:Over 2.5 @ 1.28
Μονό: 98 Στήλες @ €1 29/08/2013 19:44:55 98,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YL6315985710F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  29/08/2013 19:44:55 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 2.5 Μπεσίκτας v Τρόμσο
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 29/08/2013 Κανένα 1.28 Χαμένο
Σύνολο:  98 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  0,00   το επαιξα απο το προποτζηδικο ευτιχως αν το εβγαζα εδω θα παρεσερνα καποιον το επαιξα με το σκεπτυκο οτι θα ερχοταν ενα 2-1 η 3-0 αλλα υπολογισα χωρις τον ξενοδοχο ασχετος με 2-1 που πηγαινε παραταση οι τουρκικες ομαδες και γενικα διπλοι αγωνες με εκτος εδρας γκολ να μετραει ειναι πιπα κωλο εμπλοκι και οπισθοφυλακη :grin: :grin: :grin:  Δοξα σοι ο θεος υγεια πανω απο ολα :grin: :grin: θα ρεφαρω με τον κωλο το σαββατοκυριακο :grin: :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Εμεις δεν εχουμε υπομονη οι μπουκ εχουν οποτε κερδιζουν ειτε βγουν κοκκινες ειτε πρασινες καρτες :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom