Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια με ξερετε πως παιζω σχεδον οβερ οτι να ναι δηλαδη για το 1 ημιχρονο :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα οταν αφηνουν στο 20 λεπτο και κατι του πρωτου ημιχρονου στιν κονσολα τους 3-0 εγω παιζω οβερ 3,5 βλεποντας το ποσοστο αλλα και στο 3-0 μπορει να φαει 1 γκολ αυτη που προηγετε πχ.. Τεσπα δεν ειναι τα 39 ευρω δοξα σοι ο θεος αλλα η μαγκια που σε κανουν τι θα πει δεν μπηκε αλλο γκολ η οχι στο ημιχρονο αφου η βετ365 εβγαλε 3-0 αφησε τον κοσμο να πονταρει για το 1 ημιχρονο εχοντας ο κοσμος στην κονσολα του 3-0 και αφου δεχτηκε το πονταρισμα την ωρα που ειχε στην κονσολα της το 3-0 μετα απο 1 λεπτο το βγαζει 2-0.. Πειτε μου ρε παιδια ζητησα να ακυρωθει το στοιχημα αμεσος αυτοι δεν ξερουν οτι εβγαλαν στην κονσολα τους το 3-0 και οχι μονο αυτο αλλα βαση αυτου του σκορ δεχτηκαν στοιχημα για το οβερ 3,5 για το 1 ημιχρονο μετα απο 1 λεπτο το εκαναν 2-0.. Στις παρανομες εταιριες που επαιζα τετια μαλακια δεν με εκαναν κρατουσαν οι παρανομες κληστο τον στοιχηματισμο μεχρι να διερευνειθει το σκορ.. Τεσπα ουτε τηλεφωνο δεν περνω  για 39 ευρω υγεια μωρε τους μιλισα σε μηνιμα φτανει  και με απαντησαν αυτην την χαζη και ηλιθια απαντηση :2funny: :2funny: :grin: :grin: που ειδατε.. Αυτοι μαλων τους ελληνες τους εχουν για κοροιδα :grin: :grin: δΗΛΑΔΗ ρε Αγγλακια δεν ειμαστε αμερικανακια εμεις επινοησαμε την φιλοσοφια την σκεψη για την σκεψη πατε να μας την βγειτε :grin: ΣτοιχημαΝ παιδια εχει και αλου πορτοκαλιεσ που κανουν πορτοκαλια δεν την γαμω την βετ365 αλλο βαρεθηκα να παει να γαμηθει με αλλους γκομενους δεν ειμαι καψουρης περνουσα καλα γαμησα και τωρα θελω αλλη γκομενα υγεια πανω απο ολΑ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.539
Πόντοι
2.886
με τρώει ο κώλος μου για ρίσκο σήμερα... :headbang: :headbang: και ως γνωστόν επειδή ενδίδω στα πάθη μου δεν αντιστάθηκα και μπουμπούνησα μια επίφοβη,ρισκαδόρικη δυάδα που αν βγει θα πάρω 6.25 φορές τα λεφτά μου...τσέλσυ διπλό, άσσο εργοτέλη...κάτσε να βάλω μια ντουζίνα :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Φιορεντίνα- Κατάνια ;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
παπαρια ντερμπυ το αγγλικο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
χρηστο τωρα ριξε εκατο ευρω στον ασο της μαντσεστερ.....ευκαιρια σε λεω

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επρεπε να πονταρω σημερα στο διπλο της μπεσικτας το διπλο της ρεαλ το under του εργοτελη και το under στο ντερμπυ της μαν.γιουν με την τσελσυ ρε γαμωτο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστο τωρα ριξε εκατο ευρω στον ασο της μαντσεστερ.....ευκαιρια σε λεω
ta εκανα αναλυψη ολα φιλε μου τα λεφτα και απο αυριο στοιχημαν.. Δεν θελησα σημερα να παιξω στοιχημαν γιατι ηθελα να δω τι θα με αποαντησουν μολις ειδα και ειδατε μαζι την απαντιση αμεσως εκανα αναλυψη τα λεφτα. :grin: :grin: Απο αυριο πρωτα ο θεος στοιχημαν ολε :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :woldman: :woldman: :woldman: :priest: :priest: :priest: :priest: :referee: :referee: :hammer: :hammer: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :cool2: :cool2: :tired: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam: *P *P *P *P *P *P :shower: :shower: :shower: :shower:ΥΓ  Γιαυτο το ματς και το μπονους τις πουτσας τον 25 ευρω δεν ειχα ποτε αποψη και γνωμη αφου ειναι απο τα πιο δυσκολα ματς του πλανητη το βλεπει ολη η γη και το παιζει ολη η γη... Εκτος απο εμενα :grin: :grin: :grin: :grin:

paralias_xv

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
769
Πόντοι
81
ΚΙΛΜΕΣ ΜΕ ΑΓΙΟ ΛΟΡΕΝ, ΑΧΑΣΤΟ ΟΒΕΡ.

ΙΣΩΣ ΚΑΙ 4+.....

Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ ΜΕ ΚΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΟΥ BETΑΤΖΗ....ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ GIFTS...........

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επρεπε να πονταρω σημερα στο διπλο της μπεσικτας το διπλο της ρεαλ το under του εργοτελη και το under στο ντερμπυ της μαν.γιουν με την τσελσυ ρε γαμωτο :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
εγω τι να πω που τα πιασα ολα αυτα και περιμενα τον ασο της γιουναιτεντ να κλεισω παρολι; :headbang:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγω τι να πω που τα πιασα ολα αυτα και περιμενα τον ασο της γιουναιτεντ να κλεισω παρολι; :headbang:
ΠΑΙΞΕ λιβερπουλ να σωθεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: πΙΑ μανστεστερ γιουναιτεντ :grin: :grin: 2 στα 2 η μεγαλη η τεραστια λιβερπουλ :grin: :grin: :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
images

:grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο μουρινιο ο καταστροφεας του ποδοσφαιρου εφερε το 0-0

Γιατι εαν ηταν αλλος θα βλεπαμε ανοιχτο και ματσακι με γκολ οπως παντα σε ενα τετοιο αγωνα..

αλλα αυτος το χαβα του... μην βλεπετε που στην ρεαλ εβαζε γκολ η ομαδα, αναγκασμενος ηταν γιατι η ρεαλ ηταν παντα ομαδα της επιθεσης και τον γκολ..

η τσελσι του ταιριαζει απιστευτα... Αναθεωρω πλεον και ενα οβερ που ειχα στο μυαλο μου για παρασκευη μπαγερν-τσελσι.. τα ιδια θα κανει...για το χ θα παει και οτι κλεψει...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα αν ειχα τωρα λεφτα σε καποια στοιχηματικη εταιρια :grin: :grin: :grin: :grin: θα επαιζα οβερ 5,5 τον αγωνα νασιοναλ ασουνσιον 3 ευρω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: για να δουμε θα κερδιζα :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
καλησπερα αν ειχα τωρα λεφτα σε καποια στοιχηματικη εταιρια :grin: :grin: :grin: :grin: θα επαιζα οβερ 5,5 τον αγωνα νασιοναλ ασουνσιον 3 ευρω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: για να δουμε θα κερδιζα :grin: :grin:
18461583_beata.jpg

εδω τι θα ριχνες μαν;οβερ 3.5 μπαλες;ή αντερ; :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom