Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οβερ το αγγλικο ντερμπυ 1.8

και εαν δεν ερθει η μπει κανα γκολ νωρις εγω θα το καλυψω με την προσφορα της 365 στο λαιβ που εχει για αυτο το ματσ εαν χαθει το λαιβ σου επιστρεφει τα λεφτα, πρεπει να εχεις παιξει ομως ενα πριν το ματσ στο ιδιο παιχνιδι μεγιστο 25 ευρω..

οποτε... Στα λεφτα μου θα ειμαι εαν δεν ερθει..

Αλλα ειναι ομαδες που σκοραρουν και τρωνε γκολ οποτε η λογικη γερνει προς οβερ..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ο/Η Anoushka V μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Anoushka V
Anoushka V Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
XRISTOS kalhspera topothetisa ena sotixhma ston agvna olntersot goyokingk eno itan 3-0 gia over 3,5 gia to 1 hmixrono kai sto kapaki apo 3-0 egine 2-0 thelo na akiroso to stoixhma basi tis topothetisis mou
Anoushka V Για να μπορέσουμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τον λογαριασμό σας, μπορώ παρακαλώ να έχω τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας;
XRISTOS diladi dextikate to stoixhma sto 3-0 kai meta egine 2-0 thelo na akirothei sas parakalo
XRISTOS
Anoushka V καθώς και κωδικό στοιχήματος;
XRISTOS miso ligo
XRISTOS Over 3.5 @ 2.20
Μονό: 39 Στήλες @ €1 26/08/2013 15:26:51 39,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - GJ9873109410F - Flash Ώρα στοιχήματος: 26/08/2013 15:26:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Όλντερσοτ v Γουόκινγκ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 26/08/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
Σύνολο: 39 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 85,80
Anoushka V Μια στιγμή παρακαλώ.
Anoushka V Επεξεργάζομαι το ερώτημα σας, παρακαλώ περιμένετε μια στιγμή ενώ επανεξετάζω τη συνομιλία μέχρι στιγμής.
XRISTOS eyxaristw poly
XRISTOS nai kanena provlima
Anoushka V συγγνώμη για την αναμονή απλά είχα ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα
XRISTOS den phrazei eimai sostos den exo provlima:)
Anoushka V το στοίχημά σας θα το προωθήσω για εξέταση καθώς θα πρέπει να εξετάσουν τη στιγμή της τοποθέτησης
XRISTOS kanena provlima to topothetisa tin stigmi poy stin kosnola sas eixate 3-0
Anoushka V το συντομότερο δυνατόν θα έχετε ενημέρωση απο εμάς μέσω μέιλ
Anoushka V Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
XRISTOS oxi tha perimenw apantisi sas kalo apogeyma
Anoushka V Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.  :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
με τρώει ο κώλος μου για ρίσκο σήμερα... :headbang: :headbang: και ως γνωστόν επειδή ενδίδω στα πάθη μου δεν αντιστάθηκα και μπουμπούνησα μια επίφοβη,ρισκαδόρικη δυάδα που αν βγει θα πάρω 6.25 φορές τα λεφτά μου...τσέλσυ διπλό, άσσο εργοτέλη...κάτσε να βάλω μια ντουζίνα :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Ο/Η Anoushka V μπήκε στη συνομιλία.
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Anoushka V
Anoushka V Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;
XRISTOS kalhspera topothetisa ena sotixhma ston agvna olntersot goyokingk eno itan 3-0 gia over 3,5 gia to 1 hmixrono kai sto kapaki apo 3-0 egine 2-0 thelo na akiroso to stoixhma basi tis topothetisis mou
Anoushka V Για να μπορέσουμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα στοιχεία για τον λογαριασμό σας, μπορώ παρακαλώ να έχω τον τετραψήφιο αριθμό ασφαλείας σας;
XRISTOS diladi dextikate to stoixhma sto 3-0 kai meta egine 2-0 thelo na akirothei sas parakalo
XRISTOS
Anoushka V καθώς και κωδικό στοιχήματος;
XRISTOS miso ligo
XRISTOS Over 3.5 @ 2.20
Μονό: 39 Στήλες @ €1 26/08/2013 15:26:51 39,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - GJ9873109410F - Flash Ώρα στοιχήματος: 26/08/2013 15:26:51 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Όλντερσοτ v Γουόκινγκ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 26/08/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
Σύνολο: 39 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 85,80
Anoushka V Επεξεργάζομαι το ερώτημα σας, παρακαλώ περιμένετε μια στιγμή ενώ επανεξετάζω τη συνομιλία μέχρι στιγμής.
XRISTOS eyxaristw poly
XRISTOS nai kanena provlima
Anoushka V συγγνώμη για την αναμονή απλά είχα ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα
XRISTOS den phrazei eimai sostos den exo provlima:)
Anoushka V το στοίχημά σας θα το προωθήσω για εξέταση καθώς θα πρέπει να εξετάσουν τη στιγμή της τοποθέτησης
XRISTOS kanena provlima to topothetisa tin stigmi poy stin kosnola sas eixate 3-0
Anoushka V το συντομότερο δυνατόν θα έχετε ενημέρωση απο εμάς μέσω μέιλ
Anoushka V Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;
XRISTOS oxi tha perimenw apantisi sas kalo apogeyma
Anoushka V Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Ζωντανή Συνομιλία της bet365 σήμερα.  :grin:
σου απάντησαν χρηστάρα???

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σου απάντησαν χρηστάρα???
oxi akoma :grin: Το εξεταζουν.. Εχω 100% δικιο αφου δεχτικαν το οβερ 3,5 για το 1 ημιχρονο ενω ειχαν στην κονσολα τους 3-0 μετα απο 1 λεπτο εγινε 2-0 πιστευω ειμαι 100% σωστος :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
oxi akoma :grin: Το εξεταζουν.. Εχω 100% δικιο αφου δεχτικαν το οβερ 3,5 για το 1 ημιχρονο ενω ειχαν στην κονσολα τους 3-0 μετα απο 1 λεπτο εγινε 2-0 πιστευω ειμαι 100% σωστος :grin: :grin: :grin:
αν είναι σωστοί θα πρέπει να σου δώσουν κ τα κέρδη... :cheesy:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν είναι σωστοί θα πρέπει να σου δώσουν κ τα κέρδη... :cheesy:
ας δωσουν τα 39 ευρω που αυτοι δεχτηκαν απο λαθος τους στο 3-0 που εβγαλαν στην κονσολα τους :grin: αγγλικο ματς ειναι ξερουν τα παντα γιαυτο :) :) :) :) :grin:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
ας δωσουν τα 39 ευρω που αυτοι δεχτηκαν απο λαθος τους στο 3-0 που εβγαλαν στην κονσολα τους :grin: αγγλικο ματς ειναι ξερουν τα παντα γιαυτο :) :) :) :) :grin:

φιλε χρηστο μερικες φορες στα λιβε οταν μπενει γκολ κ ακυρωνεται λογο πχ οφσαιντ ορ καποια αλλη παραβαση γραφει κανονικα το γκολ δλδ 2-0 λεμε λεει στο σκορ με το ακυροθεν γκολ λεει και δευτερο γκολ ομαδα ... στο 24' και μετα πεφτει παλι στο 1-0 αν ακυρωθει !!! μηπως εγινε κατι τετοιο ?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
φιλε χρηστο μερικες φορες στα λιβε οταν μπενει γκολ κ ακυρωνεται λογο πχ οφσαιντ ορ καποια αλλη παραβαση γραφει κανονικα το γκολ δλδ 2-0 λεμε λεει στο σκορ με το ακυροθεν γκολ λεει και δευτερο γκολ ομαδα ... στο 24' και μετα πεφτει παλι στο 1-0 αν ακυρωθει !!! μηπως εγινε κατι τετοιο ?
εχεις δικιο αλλα απο την στιγμη που στο 3-0 δεχονται στοιχηματισμο για οβερ 3,5 πρεπει να επιστρεψουν το στοιχημα.. Καμια φορα κρατανε και 10 λεπτα κλειστο το live ενω τωρα στο 3-0 ανοιξαν τιν κονσολα τους για στοιχηματισμο και μετα απο 1 λεπτο το καναν 2-0.. :) :) :grin:ΥΓ.. Φταιει ο trader  καθαρα γιατι αφησε να δεχτει στοιχημα ο συγκεκριμενος αγωνας.. Το γκολ εφοσον ακυρωνεται ο χρονος ακυρωσης ειναι πολυ μικρος και οχι 1 και κατι  σε λεπτο εφοσον εχουν ανθρωπο τους σε καθε παιχνιδι πρεπει να ξερουν τι κανει αυτος εκει με τα γκολ ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στην γη στο on line στοιχημα δεν μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται :grin: :grin: :grin: :grin: Θα δουμε τι θα γινει ακομα δεν με απαντησαν :) :) :) :) :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εγω επειδη παιζω αλλου σε αλλη εταιρια δεν μπορω να σου πω για την βετ 365!νομιζω πωσ γινεται παντωσ ασ βγει καποιοσ που παιζει νομιζω ο χρηστοσ10 θα ξερει!! :grin:
για το συγκεκριμενο στοιχημα δεν εχω ασχοληθει ποτε :grin: :grin: γιατι δεν ειναι υπερ μου.. οταν δεν εχω γνωμη και εκτιμηση.. λογο του οτι ειναι απο τα πιο αμφιρροπα ματς στον πλανητη :) :) :) Το παιρνω σαν μπονους στον κωδικο μου αλλα δεν το παιζω ποτε :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εξέταση στοιχήματος
Εστάλη
26/08/2013 18:40
Αναφορά
WMS0236140387
Αγαπητέ Κε. :grin:,

Ευχαριστούμε για το μήνυμά σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το στοίχημά σας με κωδικό GJ9873109410F
έχει διευθετηθεί σωστά.

Καθώς το στοίχημά σας για να κερδίσει χρειάζονταν να σημειωθεί ακόμα ένα γκολ και δεν υπήρχαν άλλα γκολ α ημιχρόνου , το στοίχημα θα χάνονταν σε κάθε περίπτωση ανεξαρτήτως αποδόσεως .

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της bet365 ΥΓ.. Δεν ειναι τα 39 ευρω αλλα η πουστια που με εκαναν ειναι πουστια τεσπα υγεια πανω απο ολα παιδια :grin: Μας εκλεψε με πουστια 39 ευρω η βετ365 υγεια πανω απο ολα :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
οταν εχεις δικιο και σε βγαζουν μαλακα :uglystupid: :boobies: :headbang: με απαντηση τις πλακας για μωρα του πεδικου σταθμου.. απαντηση. εκει σου την δινει απο αυριο στοιχημαν και αγιος ο θεος μισο μια τον παπα για την στοιχημαν :priest: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
χρηστο δεν επαιρνες κανα τηλεφωνακι απο αυτην την αννουσκα τουλαχιστον;γιατι λεφτα να σου δωσουν πισω τα λαμογια δεν παιζει

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.737
Πόντοι
5.006
οταν εχεις δικιο και σε βγαζουν μαλακα :uglystupid: :boobies: :headbang: με απαντηση τις πλακας για μωρα του πεδικου σταθμου.. απαντηση. εκει σου την δινει απο αυριο στοιχημαν και αγιος ο θεος μισο μια τον παπα για την στοιχημαν :priest: :grin:
καντην ξου ξου και η stoiximan ειναι πολυ καλη παιζω εγω και στισ πληρωμεσ και σε ολα και αποδοσεισ!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35.737
Πόντοι
5.006
σταματησα bwin unibet γιατι η stoiximan ειναι πολυ ανωτερη...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εχεις δικιο αλλα απο την στιγμη που στο 3-0 δεχονται στοιχηματισμο για οβερ 3,5 πρεπει να επιστρεψουν το στοιχημα.. Καμια φορα κρατανε και 10 λεπτα κλειστο το live ενω τωρα στο 3-0 ανοιξαν τιν κονσολα τους για στοιχηματισμο και μετα απο 1 λεπτο το καναν 2-0.. :) :) :grin:ΥΓ.. Φταιει ο trader  καθαρα γιατι αφησε να δεχτει στοιχημα ο συγκεκριμενος αγωνας.. Το γκολ εφοσον ακυρωνεται ο χρονος ακυρωσης ειναι πολυ μικρος και οχι 1 και κατι  σε λεπτο εφοσον εχουν ανθρωπο τους σε καθε παιχνιδι πρεπει να ξερουν τι κανει αυτος εκει με τα γκολ ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στην γη στο on line στοιχημα δεν μπορει να μην ξερουν τι τους γινεται :grin: :grin: :grin: :grin: Θα δουμε τι θα γινει ακομα δεν με απαντησαν :) :) :) :) :grin: :grin: :grin:
ελεος με τους κλεφτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom