Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
συνεχιζουμε...
λοιπον γνωμη μου εφοσον το στοιχημα ειναι πρωτα θεμα αποδοσεων τοτε κυνηγας το value for money.ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΧΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΧΑΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ...
ποιο το νοημα να παιξεις 100 η 500 ευρω σε μια αποδοση 1,3 για να παρεις να ψιχουλα ενω ξερεις οτι θα αρκετες φορες θα σπασει και αντε μετα να κανεις αποσβεση...
αν παιξεις μια μεγαλη αποδοση vfm 1 στο τοσο να σου κατσει η αποσβεση γινεται πιο γρηγορα και οσο πιο διαβασμενος εισαι και παιζεις εννοειται με γκανιοτα καλη και οχι σαν αυτη του οπαπ τοτε το κερδος δεν ειναι καποιο ονειρο απατηλο...
επισης σε αμφιρροπα παιχνιδια και εννοω παιχνιδια οπου οι αποδοσεις ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΩΣΤΑ δεν βλεπω παλι κανενα λογο να παιξεις εκτος αν μιλαμε για μουντιαλ, γιουρο η καποια ευρωπαικη διοργανωση που καβλωνεις ετσι για την ιστορια.
π.χ. βλεπεις οτι ενα διπλαρακι αποδοσης 3 ας πουμε ειναι παραφουσκωμενο δεν αξιζει τοσο πολυ δηλαδη και το φαβορι ειναι τραβηγμενο απο τα αυτια.εσυ θα προτιμησεις να σπρωξεις ενα 30αρι σε αυτο η ενα 100αρι στο φαβορι που θεωρεις αχαστο?????
την προτιμηση μου την καταλαβατε... :sunglasses: :sunglasses:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επισης εκτος απο τους μπουκ ο μεγαλο αντιπαλος ειναι οι υπολοιποι παικτες.δηλαδη αν ενα αδικαιολογητο φαβορι εχει φορτωθει περα απο την αξια του τοτε εξεταζετε αν υπαρχουν σοβαρες προοπτικες για κοντρα.κοντρες διαλεγω παντα και οχι στανταρ αλλα να εχουν σοβαρες προοπτικες.να αξιζει η κοντρα δηλαδη.σε αυτο μετρανε και τα τελευταια νεα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελλαδα under,βραζιλια διπλο,αργεντινη διπλο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - JK1536268120F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  14/08/2013 16:21:55 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Ουαλία U21 v Φινλανδία U21
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/08/2013 Κανένα 1.83 Ανοικτό
2 Over 1.5 Αγία Νάπα v Ομόνοια Λευκωσίας
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/08/2013 Κανένα 1.50 Ανοικτό
3 Over 1.5 Ασιρίσκα FF U21 v AIK Φοτμπόλ U21
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/08/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 2,00 2,00 8,64 ολα για το 1 ημιχρονο καπου 20 λεπτα ακομα και για τα 3 :grin: :priest:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.893
Πόντοι
6.035
re χρηστε η μπετ 365 ειναι ανοιχτη  :think:
και απο ποια σελιδα μπαινεις  :think:

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
συνεχιζουμε...
λοιπον γνωμη μου εφοσον το στοιχημα ειναι πρωτα θεμα αποδοσεων τοτε κυνηγας το value for money.ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΠΟΤΕ ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΧΑΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΧΑΣΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟ...
ποιο το νοημα να παιξεις 100 η 500 ευρω σε μια αποδοση 1,3 για να παρεις να ψιχουλα ενω ξερεις οτι θα αρκετες φορες θα σπασει και αντε μετα να κανεις αποσβεση...
αν παιξεις μια μεγαλη αποδοση vfm 1 στο τοσο να σου κατσει η αποσβεση γινεται πιο γρηγορα και οσο πιο διαβασμενος εισαι και παιζεις εννοειται με γκανιοτα καλη και οχι σαν αυτη του οπαπ τοτε το κερδος δεν ειναι καποιο ονειρο απατηλο...
επισης σε αμφιρροπα παιχνιδια και εννοω παιχνιδια οπου οι αποδοσεις ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΩΣΤΑ δεν βλεπω παλι κανενα λογο να παιξεις εκτος αν μιλαμε για μουντιαλ, γιουρο η καποια ευρωπαικη διοργανωση που καβλωνεις ετσι για την ιστορια.
π.χ. βλεπεις οτι ενα διπλαρακι αποδοσης 3 ας πουμε ειναι παραφουσκωμενο δεν αξιζει τοσο πολυ δηλαδη και το φαβορι ειναι τραβηγμενο απο τα αυτια.εσυ θα προτιμησεις να σπρωξεις ενα 30αρι σε αυτο η ενα 100αρι στο φαβορι που θεωρεις αχαστο?????
διαφωνω, αν εισαι χοντροπαικτης και βαλεις 500 σε ενα ματς με αποδοση 1,20 20% κερδος σε ενα διωρο δεν δινει κανεις, ομαδες υπαρχουν σελτικ οσφπ ρεαλ μπαρτσα κτλ

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
διαφωνω, αν εισαι χοντροπαικτης και βαλεις 500 σε ενα ματς με αποδοση 1,20 20% κερδος σε ενα διωρο δεν δινει κανεις, ομαδες υπαρχουν σελτικ οσφπ ρεαλ μπαρτσα κτλ
βαζεις 500 να κερδισεις 100...και απο αυτα παντα αρκετα σπανε.νομος αυτος.το εχεις δοκιμασει συστηματικα?οχι μια φορα που να σου εκατσε.διαφωνω.ετσι μπαινεις μεσα.
μα η χαρα του μπουκ ειναι τα φαβορι που σπανε.απο εκει βγαζει τα τρελα φραγκα οχι απο τις κοντρες.
θυμαστε τον ασιατη μπουκ που ειχε τις υψηλοτερες αποδοσεις με την εθνικη κιαι μαζεψε ολο το μπαγιοκο και τελιακ οτνα το σηκωσε η εθνικη εγινε πολυεκατομμυριουχος?
η γνωμη μου ειναι γνωστη.δεν υπαρχουν αχαστα.οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες αλλα ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
βεβαια ο καθενας παιζει με τον δικο μοττο και δικο του τροπο...

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
βαζεις 500 να κερδισεις 100...και απο αυτα παντα αρκετα σπανε.νομος αυτος.το εχεις δοκιμασει συστηματικα?οχι μια φορα που να σου εκατσε.διαφωνω.ετσι μπαινεις μεσα.
μα η χαρα του μπουκ ειναι τα φαβορι που σπανε.απο εκει βγαζει τα τρελα φραγκα οχι απο τις κοντρες.
θυμαστε τον ασιατη μπουκ που ειχε τις υψηλοτερες αποδοσεις με την εθνικη κιαι μαζεψε ολο το μπαγιοκο και τελιακ οτνα το σηκωσε η εθνικη εγινε πολυεκατομμυριουχος?
η γνωμη μου ειναι γνωστη.δεν υπαρχουν αχαστα.οι πιθανοτητες ειναι μεγαλυτερες αλλα ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
βεβαια ο καθενας παιζει με τον δικο μοττο και δικο του τροπο...
Χρονια το φωναζω και εγω αυτο, οτι ειναι θεμα αποδοσεων, αλλα το παιχνιδι ειναι καθαρα θεμα προσωπικο, γι ατο και ο καθενας, ας παιζει οπως θελει...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Χρονια το φωναζω και εγω αυτο, οτι ειναι θεμα αποδοσεων, αλλα το παιχνιδι ειναι καθαρα θεμα προσωπικο, γι ατο και ο καθενας, ας παιζει οπως θελει...
ετσι ειναι.οταν ο αλλος ειναι φορτωμενος και καβλωνει να παιξει τον ασο της μαντσεστερ π.χ. να χωσει μια 300αρα εκει ε οτι και να του πεις θα τα σπρωξει.για αυτο απο την αρχη προσπαθησα να μου γινει συνηθεια το μοττο με τις αποδοσεις ωστε να μην ασχολουμαι καν με φαβορι αλλα μονο αν υπαρχει λογος κοντρας τους.μονο τοτε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συνεχιζουμε...
αυτο που λες στην αρχη αξιζει μια ομαδα μονο..

εαν καποιος πχ, ειχε περσυ καβα αποκλειστικα για στοίχημα 3-4 χιλιαρικα και επαιζε μπαγερν ολη την χρονια και με ενα καλο συστημα πραγματικα τα 3-4 χιλιαρικα με λιγο μυαλο θα τα καναε στανταρ 10-15Κ

Το θεμα ειναι να βρεις ομαδα...

τωρα οσο το αλλο που λες, και εγω παιζω 10-20-50 ευρω σε 2-3 ματσ για 300-400 ευρω αναλογα αποδοση και πονταρισμα, αλλα εαν σπασει 1 ειναι μεγαλη ξενέρα...

εχεις 3 κ για στοιχημα αποκλειστικα, βαζεις 1500 στο 1.4 πχ παιρνεις 600 ευρω... την επομενη φορα, θα παιξεις τα 600 ευρω, εαν βεβαια την πρωτη φορα εχει κάτσει...ετσι παει, αλλα αυτο ειναι να σου αρχησει καλα, εαν ρολαρει και εχεις πειθαρχεια το ελεγχεις πολυ καλα.. και φυσικα κατι αλλο, οχι ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..  ;)

εγω ειχα κονομησει λεφτα με την μπαρτσελονα εποχης 2009-2011 αλλα τοτε δεν εβαζα πολλα, με 20 ευρω ξεκινησα το 2011 και στο τελος τα χα κανει 800-900 ευρω μονο απο την μπαρτσελονα, για φαντασου αυτα τα 20 ευρω να ηταν 500-1000?

δεν μου γιναν τα 20 σε ενα χρονο 1000 ευρω με αποδοσεις 1.15 και 1.2 , την εβαζα και χαντικαπ, και ποσα γκολ θα σκοραρει, και ανατροπες πολλες φορες αναλογα.. αλλα μια ομάδα μονο... ειδικα οταν την ειχε κανει την ρεαλ πελατισα για μια περιοδο που ειχε αποδοσεις 2-2.2 στα σημεια του ελ κλασικο..

αυτα.. μπορω να το κανω και εγω με πειθαρχεια,πχ τωρα εχω 300 ευρω για στοιχημα,μπορω μεχρι το τελος της χρονιας εαν παιζω σωστα και με συστημα να τα κανω 3000-4000 και ξαναλεω με ποικιλια στοιχηματων οχι σημεια στην ιδια ομαδα 1.1-1.2 αλλα θα σου πει ο αλλος τωρα εκατσες 9 μηνες για να βγαλεις 3 χιλιαρικα,ναι,εκατσα ...και πιστεψε με ειναι κατι ξεκουραστο.. εαν κατσει βεβαια καλα...

Τωρα γιατι πιστευω ρεαλ φετος,διοτη ο αντσελοτι απο οτι βλεπω εχει δέσει τους παιχτες στα αποδυτήρια,πραμα που περσυ ο μουρινιο εκανε εντελως το αντίθετο..αλλα η αρμονια εξαρτάται απο κατι, εαν ερθει ο μπειλ η οχι.. οποιος ειναι λιγο εξυπνος θα καταλαβει γιατι ο ερχομος του μπειλ θα χαλασει την αρμονια στην ρεαλ  :grin: θα βοηθησει βεβαια στης αντεπιθεσεις και στον ρυθμο,αλλα , το θεμα ειναι στα οικονομικα.. αυτα..

και κρατα και μια καβα 50-150 ευρω για 3αδες και 4αδες... εαν κατσουν μερικες φορες βγαινει καλο χρημα...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16

μικρέ, όλα ξεκινάνε απο την καλή κάβα  :2on1:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αυτο που λες στην αρχη αξιζει μια ομαδα μονο..

εαν καποιος πχ, ειχε περσυ καβα αποκλειστικα για στοίχημα 3-4 χιλιαρικα και επαιζε μπαγερν ολη την χρονια και με ενα καλο συστημα πραγματικα τα 3-4 χιλιαρικα με λιγο μυαλο θα τα καναε στανταρ 10-15Κ

Το θεμα ειναι να βρεις ομαδα...

τωρα οσο το αλλο που λες, και εγω παιζω 10-20-50 ευρω σε 2-3 ματσ για 300-400 ευρω αναλογα αποδοση και πονταρισμα, αλλα εαν σπασει 1 ειναι μεγαλη ξενέρα...

εχεις 3 κ για στοιχημα αποκλειστικα, βαζεις 1500 στο 1.4 πχ παιρνεις 600 ευρω... την επομενη φορα, θα παιξεις τα 600 ευρω, εαν βεβαια την πρωτη φορα εχει κάτσει...ετσι παει, αλλα αυτο ειναι να σου αρχησει καλα, εαν ρολαρει και εχεις πειθαρχεια το ελεγχεις πολυ καλα.. και φυσικα κατι αλλο, οχι ΑΠΛΗΣΤΙΑ, Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ..  ;)

εγω ειχα κονομησει λεφτα με την μπαρτσελονα εποχης 2009-2011 αλλα τοτε δεν εβαζα πολλα, με 20 ευρω ξεκινησα το 2011 και στο τελος τα χα κανει 800-900 ευρω μονο απο την μπαρτσελονα, για φαντασου αυτα τα 20 ευρω να ηταν 500-1000?

δεν μου γιναν τα 20 σε ενα χρονο 1000 ευρω με αποδοσεις 1.15 και 1.2 , την εβαζα και χαντικαπ, και ποσα γκολ θα σκοραρει, και ανατροπες πολλες φορες αναλογα.. αλλα μια ομάδα μονο... ειδικα οταν την ειχε κανει την ρεαλ πελατισα για μια περιοδο που ειχε αποδοσεις 2-2.2 στα σημεια του ελ κλασικο..

αυτα.. μπορω να το κανω και εγω με πειθαρχεια,πχ τωρα εχω 300 ευρω για στοιχημα,μπορω μεχρι το τελος της χρονιας εαν παιζω σωστα και με συστημα να τα κανω 3000-4000 και ξαναλεω με ποικιλια στοιχηματων οχι σημεια στην ιδια ομαδα 1.1-1.2 αλλα θα σου πει ο αλλος τωρα εκατσες 9 μηνες για να βγαλεις 3 χιλιαρικα,ναι,εκατσα ...και πιστεψε με ειναι κατι ξεκουραστο.. εαν κατσει βεβαια καλα...

Τωρα γιατι πιστευω ρεαλ φετος,διοτη ο αντσελοτι απο οτι βλεπω εχει δέσει τους παιχτες στα αποδυτήρια,πραμα που περσυ ο μουρινιο εκανε εντελως το αντίθετο..αλλα η αρμονια εξαρτάται απο κατι, εαν ερθει ο μπειλ η οχι.. οποιος ειναι λιγο εξυπνος θα καταλαβει γιατι ο ερχομος του μπειλ θα χαλασει την αρμονια στην ρεαλ  :grin: θα βοηθησει βεβαια στης αντεπιθεσεις και στον ρυθμο,αλλα , το θεμα ειναι στα οικονομικα.. αυτα..

και κρατα και μια καβα 50-150 ευρω για 3αδες και 4αδες... εαν κατσουν μερικες φορες βγαινει καλο χρημα...
διαλεγεις μια ομαδα και παιζεις τοκογλυφια λες.οκ ομως εσυ πηρες την εξαιρεση την μπαρτσελονα που ειχες ενα σωρο παιχνιδια αχαστα.δεν επσαγε κυριολεκτικα τιποτα περα απο 2-3 σε ολη την σαιζον αν θυμαμαι καλα.ας ηταν και 5-6.μπορει να σου κατσει και να βρεις μια τετοια ομαδα ομως ειναι σπανιο φαινομενο.
ειλικρινα εχετε τοσο μαλακες τους μπουκ που πονταρουν πανω στα φαβορι?η αγαπη των μπουκ ειναι τα λεγομενα αχαστα.απο εκει παιρνουν το μεγαλο μπαγιοκο οχι απο τις κοντρες.
ξερετε για τι ατομα μιλαμε?ενω εσεις κανετε τις βολτες σας και την δουλεια σας αυτοι διαβαζουν και μελετουν ομαδες και αποδοσεις μερα νυχτα.
μην κρινεις απο μια σαιζον της μπαρτσελονα.σπανια καθεται αυτο.
τωρα αν καποιος βρει μια ομαδαρα α κλασης και θεωρει πως με τοκογλυφια θα βγαλει τρελα φραγκα ας το κανει.
οπως ειπαμε στο τελος της σαιζον βγαινει το ταμειο και εκει βλεπεις αν εχεις εξελιχθει αν εισαι καλυτερος δηλαδη αν βγαζεις περισσοτερα φραγκα γιατι το ζητουμενο εκει ειναι.αλλιως το παρατας...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 1.5 @ 1.57
Over 2.5 @ 1.90
Over 3.5 @ 1.50
Τριπλά: 1,2 Στήλες @ €1 14/08/2013 18:00:34 1,20 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - YK6644107220F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  14/08/2013 18:00:34 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Ιράκ v Χιλή
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/08/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
2 Over 2.5 Θίστιντ v Σκίβε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/08/2013 Κανένα 1.90 Ανοικτό
3 Over 3.5 Χίρτσχαλς BK v Βέντισελ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 14/08/2013 Κανένα 1.50 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 1,20 1,20 5,40
Συνολικό στοίχημα: 1,20  για το 1 ημιχρονο ολα το καθε ματς θελει ενα γκολ καπου μεσο ορο για ολα 20 λεπτα ακομα :grin: :priest:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
re χρηστε η μπετ 365 ειναι ανοιχτη  :think:
και απο ποια σελιδα μπαινεις  :think:
οπως μπεναμε απλα βαζεις τωρα ενα gr dipla sto βετ365 δηλαδη bet365gr enter στο google και κλικ στο σαιτ που σου βγαζει πρωτο για να μπεις μεσα :grin: Χωρις ποκερ χωρις φρουτακια αλλα εχει μονο το στοιχημα οπως ηταν και τιποτα αλλο :grin: :grin: ;) :o :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom