Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.973
Πόντοι
12.756
Ξερω οτι καποιους οχι ολους , δειχνει το sky αγγλιας , αλλα λιγα ματς ισως τα πιο σημαντικα

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
3.077
παίδες από το στοιχημα έχετε βγει κερδισμένοι ή χαμένοι? δλδ έχετε ξοδέψει περισσότερα απόσα κερδίσατε?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μπορεις να μαθεις πιο μπουκετο εστω και σε παγκοσμιο επιπεδο δειχνει live τους αγωνες Β αγγλιας ..?
θα το ρωτησω...σεπτεμβρη στις επαλξεις σιγα σιγα μεχρι οκτωβρη που θα ξερουμε ποιες ομαδες εχουν πραγματικη φορμα.

και κατι αλλο.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.
αυτο ειναι το μοττο του στοιχηματος.η αποδοση μετραει πρωτα και μετα τα αλλα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera :grin: η βετ365 εχει καποιο προβλημα? δεν μπορω να κανω λογκιν :grin:ΥΓ.. ΜΟΛΙς εκανε λογκιν αχ θα σε μαλωσω βετ365 :2funny: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
σαββατοκυριακο παντως θα κανω ενα κουπονι στον οπαπ με 15 ομαδες  :boobies: :boobies: καρφωτα :grin: με 1,20 :grin: μπας και βγαλω τον χειμωνα στην αυστραλια :grin: που θα εχουν καλοκαιρι :sunglasses: :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 3.5 @ 3.25
Μονό: 1 Στήλες @ €1 13/08/2013 10:54:24 1,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GK1082692810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  13/08/2013 10:54:24 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 3.5 Καπαλαμπα Μπούλντογκς v Πενίνσουλα Πάουερ
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 13/08/2013 Κανένα 3.25 Ανοικτό
Σύνολο:  1 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  3,25  alla 20 lepta gia 2 gkol  :priest: :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ο λογος ειναι οτι αυτη τη φορα θελω να χωθω στο στοιχημα στη μπαλα για τα καλα απο την σαιζον αυτη και θελω να παρακολουθω τις μικρες της αγγλιας να παιρνω αποψη για παικτες για στυλ ομαδας και ολα...ειπαμε αν θες να κερδισεις πρεπει να το παρεις σοβαρα.αν το παρεις στα γρηγορα χαβαλε θα κανεις πλουσιους τους μπουκ οι οποιοι ξημεροβραδιαζονται με τις αποδοσεις και τις ομαδες...

Κωστα εγω προσανατολιζομαι να ψαχτω Α και Β Ιταλιας, Α και Β Γαλλιας και Α και Β Γερμανιας....
αυτα και παρα πολλα ειναι....οσους θελουν Λατινικες αμερικες και Σκανδιναβιες καλυτερα να ανοιξουνε μαγαζι με κουβαδες και αλλα ειδη καθαριοτητας  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κωστα φιλε μου, μια ομαδα παιζε φετος...

http://[URL unfurl="true"]www.footballsoccerfocus.com/wp-content/uploads/2011/07/Real-Madrid.png[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

ρονάλντο,ισκο,οζιλ...η τριαδα γαμει μπροστα  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω ειμαι γκουρου στο ελληνικο,αγγλικο πρεμιερ κ τσαμπιονσιπ,γερμανικο μπουτεσλιγκα,ιταλικο καμπιονατο,γαλλικο λιγκ 1,και ισπανικο πριμερα ντιβιζιον

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εγω ειμαι γκουρου στο ελληνικο,αγγλικο πρεμιερ κ τσαμπιονσιπ,γερμανικο μπουτεσλιγκα,ιταλικο καμπιονατο,γαλλικο λιγκ 1,και ισπανικο πριμερα ντιβιζιον

μας πηγαινεις ταμειο τυπε μου  :rockon: :rockon: :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Κωστα εγω προσανατολιζομαι να ψαχτω Α και Β Ιταλιας, Α και Β Γαλλιας και Α και Β Γερμανιας....
αυτα και παρα πολλα ειναι....οσους θελουν Λατινικες αμερικες και Σκανδιναβιες καλυτερα να ανοιξουνε μαγαζι με κουβαδες και αλλα ειδη καθαριοτητας  :grin:
κοιτα στις μεγαλες κατηγοριες στα μεγαλα πρωταθληματα εννοειται το πδοσφαιρο ακολουθειται απο τον συγχρονο τροπο μορφης του.δηλαδη τρεξιμο ανελεητο, τακτικη στο φουλ, μαρκαρισμα στην σκεψη που λεει ο γεωργιου ειναι με αλλα λογια παγκοσποιημενο.μιλαω για τις α κατηγοριες της αγγλιας, ιταλιας, ισπανιας, γερμανιας και γαλλιας εστω και αν η γαλλια εχει ιδιαιτεροτητες με το κλειστου τυπου ποδοσφαιρο που παιζουν εξου και πολλες ισοπαλιες και αντερ.οι ιταλοι εχουν το κατενατσιο επισης.ομως πρωτα ακολουθουν το παγκοσποιημενο ποδοσφαιρο.αφου βλεπετε ιταλους τεχνικους στην αγγλια, ισπανους στην γερμανια κ.ο.κ.
α και η γαλλια μπορει να αλλαξει και αλλο με τουα αραβες της παρι και την μονακο του ρωσου.
επισης σε αυτες τις κατηγοριες υπο προυποθεσεις θα εβαζα και την αγγλικη τσαμπιονσιπ...που εχει αυξησει τρομερα το μπατζετ της ως κατηγορια και ειναι μακραν η πιο εμπορικη δευερη κατηγορια της ευρωπης...

κωστα φιλε μου, μια ομαδα παιζε φετος...

http://[URL unfurl="true"]www.footballsoccerfocus.com/wp-content/uploads/2011/07/Real-Madrid.png[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

ρονάλντο,ισκο,οζιλ...η τριαδα γαμει μπροστα  :headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]
κοιτα ρεαλ υποστηριζω απο μικρο παιδι εστω και αν δεν την εχω δει ποτε ζωντανα.βεβαια με τα δορυφορικα πιατα γιναμε ολοι ρεαλ μπαρτσα γιουβε μαντσεστερ λιβερπουλ μπαγερν κ.α.
θα δω πως θα παει.με την ρεαλ θα ασχοληθω στοιχηματικα στο τσαμπιονς λιγκ.θα δω τι θα κανει ο νεος της προπονητης...ποιος ειναι? ;D ;D

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
επειδη ακουσα για σκανδιναβιες για μενα η χρονια εχει 2 σαιζον, η πρωτη η μεγαλη η χειμερινη που ξεκιναει με τις αγγλιδουλες και την β ιταλιας και η δευτερη κατακαλοκαιρο με σκανδιναβια και ιαπωνια για τους ασιατοφιλους οπως εγω. :sunglasses: :sunglasses:
η σκανδιναβια ειναι παρεξηγημενη γιατι ειναι πρωταθληματα που διαφορετικα απο τα αλλα.εχουν κμως στοιχηματικες ευκαιριες που αν τις καταλαβεις θα κανεις καλο κομποδεμα.βεβαια το ερωτημα ειναι ποιος καθεται μεσα στο κατακαλοκαιρο να διαβαζει νορβηγια, σουηδια αντε και φινλανδια?οποτε ασχολεισαι σε μικρο βαθμο οποτε και με μικροτερο μπατζετ απο οτι το χειμερινο για να βγαλεις χαρτζηλικι κυνηγωντας αποδοσεις μεγαλες που να αξιζουν το πονταρισμα.καπου μου θυμιζει τις αγγλιδουλες αυτο...
αλλα ειπαμε ειναι ιδιαιτερα πρωταθληματα αλλα οποιος το καλοκαιρι εχει χρονο να ασχοληθει ισως αξιζει να ασχοληθει.πανως της λιουνγκσκιλε τον περιμενα λογω επιστροφων και μεταγραφων αλλα και επειδη την θυμαμαι ως δυνατη μεγαλομεσαια ομαδα της κατηγοριας. ;)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
"κίντερ" διπλαράκι σήμερα @2.1  :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66

Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over  5.5 @ 2.75
Μονό: 3 Στήλες @ €1 14/08/2013 00:54:56 3,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - CK1070737510F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  14/08/2013 00:54:56 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 5.5 Μπόκα Τζούνιορς v Νιούελς
(Γκολ Αγώνα) 13/08/2013 Κανένα 2.75 Ανοικτό
Σύνολο:  3 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  8,25  αλλα 6 λεπτα  :priest: :grin:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
επειδη ακουσα για σκανδιναβιες για μενα η χρονια εχει 2 σαιζον, η πρωτη η μεγαλη η χειμερινη που ξεκιναει με τις αγγλιδουλες και την β ιταλιας και η δευτερη κατακαλοκαιρο με σκανδιναβια και ιαπωνια για τους ασιατοφιλους οπως εγω. :sunglasses: :sunglasses:
η σκανδιναβια ειναι παρεξηγημενη γιατι ειναι πρωταθληματα που διαφορετικα απο τα αλλα.εχουν κμως στοιχηματικες ευκαιριες που αν τις καταλαβεις θα κανεις καλο κομποδεμα.βεβαια το ερωτημα ειναι ποιος καθεται μεσα στο κατακαλοκαιρο να διαβαζει νορβηγια, σουηδια αντε και φινλανδια?οποτε ασχολεισαι σε μικρο βαθμο οποτε και με μικροτερο μπατζετ απο οτι το χειμερινο για να βγαλεις χαρτζηλικι κυνηγωντας αποδοσεις μεγαλες που να αξιζουν το πονταρισμα.καπου μου θυμιζει τις αγγλιδουλες αυτο...
αλλα ειπαμε ειναι ιδιαιτερα πρωταθληματα αλλα οποιος το καλοκαιρι εχει χρονο να ασχοληθει ισως αξιζει να ασχοληθει.πανως της λιουνγκσκιλε τον περιμενα λογω επιστροφων και μεταγραφων αλλα και επειδη την θυμαμαι ως δυνατη μεγαλομεσαια ομαδα της κατηγοριας. ;)
Ακριβως, γι αυτο και εγω που κυνηγω εκπληξεις τις καλυτερες "ζημιες" τις κανω καλοκαιρι  με Σκανδιναβια και ειδικοτερα με Φινλανδια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ακριβως, γι αυτο και εγω που κυνηγω εκπληξεις τις καλυτερες "ζημιες" τις κανω καλοκαιρι  με Σκανδιναβια και ειδικοτερα με Φινλανδια...
η φινλανδια ναι.το εχω παρατηρησει οτι εχει μικρες που κανουν μπομπες που και που...και οι μικρες της σουηδιας και νορβηγιας επισης εχουν τα μπομπες value for money...ειδικα της β νορβηγιας συγκρινεται με την φινλανδια.ειναι καλες κατηγοριες και εχουν ενα καλο.
το καλο τους ειναι οτι μεσα στο κατακαλοκαιρο ειναι οτι αξιζει να παιξεις.ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΑΙΖΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ που σημαινει οτι εχεις μονο 3 πρωταθληματα(5 μαζι με α σουηδιας και α νορβηγιας) να ασχοληθεις τα οποια ομως δεν εχουν πολλες ομαδες.2 σκανδιναβικα ειναι οσο μια αγγλιδουλα σε ομαδες...
ετσι μπορεις πιο γρηγορα να μαθεις τις ομαδες εμσω της φορμας και των αποτελεσματων.το αρνητικο ειναι οτι δυσκολα βρισκεις δορυφορικη να τις δεις live ασε που ειναι και μεσα στο κατακαλοκαιρο...αρχιζεις απο ιουνιο και μετα απο 6-8 αγωνιστικες ιουλιο που εχεις μια εικονα των ομαδων παιζεις αυτα τα πρωταθληματα μεχρι λιγο πριν το τελος τους καπου αρχες οκτωβρη.ε τοτε αρχιζεις και μπαινεις δυνατα σε αγγλιδουλες και β ιταλιας που  θα βρισκονται στην 6-8 αγωνιστικη και θα εχεις και εκει την πρωτη εικονα απο τις φορμες και την αγωνιστικη κατασταση καθε ομαδας και που τα θεωρω τα καλυτερα στοιχηματικα πρωταθληματα για μενα.
οπως βλεπετε η σκανδιναβια προσφερετε και για ενα ακομα αλλο πραγμα.ως πατημα για να περασεις απο το καλοκαιρι στην φουλ σαιζον.το γραφω γιατι ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΓΓΛΙΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΔΟΥΛΑ.
με αλλα λογια η νεκρη περιοδος στο στοιχημα καθε χρονο ειναι μαιος-ιουνιος εκτος αν εχει μουντιαλ η γιουρο.εξαιρω τον τελικο του τσαμπιονς λιγκ φυσικα. :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom