Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Sorry ρε φίλε αλλα δε σε γαμησε η Λυων..
Το Λοττο που επαιξες σε γ@μησε..έχεις υπολογίσει τι πιθανότητες εχει το παρολι που επαιξες;;
Μακάρι να τα παιρνες βέβαια αλλα..

πιθανότητες στο στοίχημα που έχει 9999 παραμέτρους που δεν τους ξέρουμε (διάθεση παιχτών,χορτάρι,κόκκινες κάρτες,τραυματισμοί κλπ)  :jerking:

όσο πιο πολλά παίζεις , όντως μειώνεται η πιθανότητα να πας ταμείο αλλά οριακά μέχρι 3-4 σοβαρά σημεία για μένα είναι ΟΚ.

η πιθανότητα αυτή μεγάλε δεν είναι υπολογίσιμη....

Λόττο για μένα είναι σημεία περισσότερα των 4-5 , και μάλιστα με άνω του μετρίου αποδόσεις....

τράβα στον νικητή της εβδομάδας ή στα κερδισμένα του κάθε πρακτορείου να δείς τι σημαίνει παίζω στοίχημα αλα Λόττο.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
πιθανότητες στο στοίχημα που έχει 9999 παραμέτρους που δεν τους ξέρουμε (διάθεση παιχτών,χορτάρι,κόκκινες κάρτες,τραυματισμοί κλπ)  :jerking:

σωστος  :thumbsup:
αμα ηταν αλλιως ολοι οσοι παιζανε δυαδες θα τσακωνονταν ποιος θα πρωτομπει στην λιστα του forbes

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
μου αρέσει που ο πάοκ έκανε κ όνειρα για ευρωπαική πορεία... :2funny: :2funny: :2funny: τα αρχίδια μας πήρε πάλι...

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456

όσο πιο πολλά παίζεις , όντως μειώνεται η πιθανότητα να πας ταμείο αλλά οριακά μέχρι 3-4 σοβαρά σημεία για μένα είναι ΟΚ.

η πιθανότητα αυτή μεγάλε δεν είναι υπολογίσιμη....

Λόττο για μένα είναι σημεία περισσότερα των 4-5 , και μάλιστα με άνω του μετρίου αποδόσεις....

τράβα στον νικητή της εβδομάδας ή στα κερδισμένα του κάθε πρακτορείου να δείς τι σημαίνει παίζω στοίχημα αλα Λόττο.

Σεβαστη η άποψη σου αλλα δυστυχώς διαφωνούμε πλήρως...
Και μου κάνει εντύπωση που φάσκεις και αντιφασκεις...

Στην αρχή λες "πιθανότητες στο στοίχημα" (αφήνω τους χαρακτηρισμούς και τα εικονίδιο)
και αμέσως "κόκκινες κάρτες" και μετα "όσο πιο πολλά παίζεις όντως μειώνεται η πιθανότητα.."
Άρα;
Επίσης με βαση τι οριζεις το "οριακά 3-4 ΣΟΒΑΡΑ σημεία" και τι ειναι ακριβώς το "σοβαρό" σημείο...
Δυστυχώς η πιθανότητα που λες καλώς η κακώς υπολογίζεται με παραδοχές η μη..
Εξάλλου θα έπρεπε να ξέρεις απλουστευτικα μιλώντας πως οι αποδόσεις των σημείων ειναι πιθανότητες του διοργανωτή...

Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου για το χαμένο στοίχημα (κανεις δεν το θελει αυτο) και δέρμα νοιάζει να συμφωνησεις μαζί μου κάποια στιγμή που θα τα σκεφτείς ολα αυτα πιο ήρεμα νομίζω πως θα σου χρησιμεύουν...

Φιλικά

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456
σωστος  :thumbsup:
αμα ηταν αλλιως ολοι οσοι παιζανε δυαδες θα τσακωνονταν ποιος θα πρωτομπει στην λιστα του forbes

Μα με αυτη την πρόταση αποδέχεστε πως υπάρχει πιθανότητα ρε παίδες!!
Δεν μίλησε κανεις για ισοποθανα ενδεχόμενα σημείων 33-33-33%

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Σεβαστη η άποψη σου αλλα δυστυχώς διαφωνούμε πλήρως...
Και μου κάνει εντύπωση που φάσκεις και αντιφασκεις...

Στην αρχή λες "πιθανότητες στο στοίχημα" (αφήνω τους χαρακτηρισμούς και τα εικονίδιο)
και αμέσως "κόκκινες κάρτες" και μετα "όσο πιο πολλά παίζεις όντως μειώνεται η πιθανότητα.."
Άρα;
Επίσης με βαση τι οριζεις το "οριακά 3-4 ΣΟΒΑΡΑ σημεία" και τι ειναι ακριβώς το "σοβαρό" σημείο...
Δυστυχώς η πιθανότητα που λες καλώς η κακώς υπολογίζεται με παραδοχές η μη..
Εξάλλου θα έπρεπε να ξέρεις απλουστευτικα μιλώντας πως οι αποδόσεις των σημείων ειναι πιθανότητες του διοργανωτή...

Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου για το χαμένο στοίχημα (κανεις δεν το θελει αυτο) και δέρμα νοιάζει να συμφωνησεις μαζί μου κάποια στιγμή που θα τα σκεφτείς ολα αυτα πιο ήρεμα νομίζω πως θα σου χρησιμεύουν...

Φιλικά

1) Μου είπες οτι η πιθανότητα είναι υπολογίσιμη και σου απάντησα πως όχι δίνοντας ως επιχείρημα τις παραμέτρους.
2)Σοβαρά σημεία ορίζω σημεία λογικά-έξυπνα με αρκετή μελέτη!Δεν μπορείς ένα δελτίο με σκοράκια,ανατροπές,7+ γκόλ κλπ και μάλιστα αρκετά να το θεωρείς σοβαρό.
3)Το ότι όσο πιο λίγα παίξεις , τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το δελτίο , βγαίνει με την λογική.Αλλά μειώνεται κατακόρυφα η απόδοση άρα αν είσαι φτωχός και παίξεις 1 σημείο και βάλεις 180 ευρώ σε ένα σημείο με απόδοση 2 για να πάρεις 360 (κοντά σε αυτά που θα έπαιρνα) για μένα ρισκάρεις πιο πολύ και μάλιστα δεν απολαμβάνεις το στοίχημα.Αν είχα το κεφάλαιο μ θα το έκανα.
4)Το μόνο για το οποίο έχεις δίκιο είναι για τον εκνευρισμό.Όντως ξενέρωσα πολύ αλλά πάμε για άλλα....

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456
Οπως και να παίζετε πάντως τσεπωστε τα! :rockon:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456
1) Μου είπες οτι η πιθανότητα είναι υπολογίσιμη και σου απάντησα πως όχι δίνοντας ως επιχείρημα τις παραμέτρους.
2)Σοβαρά σημεία ορίζω σημεία λογικά-έξυπνα με αρκετή μελέτη!Δεν μπορείς ένα δελτίο με σκοράκια,ανατροπές,7+ γκόλ κλπ και μάλιστα αρκετά να το θεωρείς σοβαρό.
3)Το ότι όσο πιο λίγα παίξεις , τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να πιάσεις το δελτίο , βγαίνει με την λογική.Αλλά μειώνεται κατακόρυφα η απόδοση άρα αν είσαι φτωχός και παίξεις 1 σημείο και βάλεις 180 ευρώ σε ένα σημείο με απόδοση 2 για να πάρεις 360 (κοντά σε αυτά που θα έπαιρνα) για μένα ρισκάρεις πιο πολύ και μάλιστα δεν απολαμβάνεις το στοίχημα.Αν είχα το κεφάλαιο μ θα το έκανα.
4)Το μόνο για το οποίο έχεις δίκιο είναι για τον εκνευρισμό.Όντως ξενέρωσα πολύ αλλά πάμε για άλλα....

Δεν λέμε κατι διαφορετικό και στο 1 οι παράγοντες που αναφέρεις ισχύουν και "ενσωματώνονται" στο 1,50 η 2.00 του booker κτλ

Εγω πάντως θα σου λέγα να το πας λαού λαού για να σου μείνουν και τα κέρδη
Ας τα πάρεις σε 3-4 δόσεις  :grin:

Ε αν και καμμια φορά σου κάθεται η 4δα να σου κάθεται (αν και η κωλοφαρδια δεν μας έρχεται συχνα :2funny:)

Πάντως εκει την πατάμε όλοι: " θα βάλω 10€ τι να πάρω 50€; Μπα 500€"

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
χρηστάρα μιας και εισαι φαν του νευμαρ, το παιδι το τοπι το ξερει και θα βοηθησει πολυ, αλλα πρεπει να παρει κανα κιλο ρε παιδι μου,στο φιλικο που ειδα 1 σπρωξια ετρωγε και εφευγε 4 μετρα..  :-*
ειναι ο καλυτερος παικτης αυτην τιν στιγμη στην βραζιλια :)Σε ποιοτητα ταλεντο :).. Ειμαι φαν ενταξει γενικα τις βραζιλιας μετα τις σαντος και κατα επεκταση στον καλυτερο παικτη τις βραζιλιας :) :)Ειναι και λιγο θεατρινος :) :) Πρεπει να το κοψει το ιατρικο επιτελειο της μπαρτσελονα ειπε οτι πρεπει να βαλει και 2 κιλα :) Οι ειδικοι ροναλτινιο ροναλντο πελε κτλ εχουν πει οτι ειναι ο καλυτερος νεος παικτης αυτην την στιγμη στην βραζιλια.. Αλλα σταμ το στιλ του νευμαρ δεν τεριαζει στην μπαρτσελονα στο τικι τακα το ειπε και ο ροναλντο το φενομενο τεσπα θα δειξει :) :) :)ΥΓ.. Σε δηλωσεις τους οι παικτες τις εθνικης βραζιλιας στο κυπελλο συνομοσπονδιον ειπαν οτι ο νευμαρ ειναι ο πιο ποιοτικος παικτης τις εθνικης ομαδας.. Δεν μπορει να λενε τοσο καλα λογια ολοι μπορει να ειναι βραζιλιανοι αλλα αν δεν εβλεπαν κατι δεν θα το ελεγαν ριχνοταντας κατα καποιο τροπο το προσωπικο τους ταλεντο βλεπε φρεντ τζο που ο τζο αναφερθηκε οτι ο νευμαρ ειναι ο πιο ποιοτικος παικτης της εθνικης βραζιλιας :grin: :grin: κτλ κτλ :) Αρκει να μην το ρηξει στα γουστα γιατι ηδη βγαζει 20 εκατομμυρια τον χρονο εδω και 3-4 χρονια και επειδη οι βραζιλιανοι ειναι προερχονται οι ποδοσφαιριστες μεσα απο την φτωχια ειναι εξω καρδια σαν λαος κονομαν και τα γραφουν στα @@ τους.. Πιστευω οτι ο νευμαρ εχει απο πισω ολοκληρη την βραζιλια και οτι πρεπει να ειναι σοβαρος για να αναδηξει την χωρα του και κατα επεκταση τον εαυτο του.. :) :) :) :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Στο μεταξύ παρατηρώ ότι και τα 10 σημερινά ματς για τα προκριματικά του Τσου Λου ήταν no goal...
γιαυτο ειναι καλυτερα να παιζουμε στα 2 ματς που τοτε ξερουμε τι θελει ο καθενας :) :) :) Οι μπουκ κονομανε με την ανυπομονισια μας :) :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αύριο πάλι η χαρά του μπούκ θα είναι....

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456
Άμα δεν παίξουμε δεν θα ναι! :grin:
Άμα παίξουμε παιχνίδια του στυλ Κατολικα-Πορτενιο θα ναι..

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Άμα δεν παίξουμε δεν θα ναι! :grin:
Άμα παίξουμε παιχνίδια του στυλ Κατολικα-Πορτενιο θα ναι..

θα σου φέρω κι άλλο παράδειγμα χασούρας μου προχθεσινής...

έβαλα 40 ευρώ σε 2 αγώνες.

όβερ 3,5 βαλερένγκα (κομπλές) και Χάμαρμπι under 2,5.

τρώει κόκκινη η γηπεδούχος στο 2' και νίκησε η χάμαρμπι 0-3.....

απόδοση τα συγκεκριμένα λίγο πάνω απο 4,5...

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456
αδερφε αν κερδιζε ο παοκ μεχρι το πρωι θα επινα απο κερασμενες μπυρες.. Εχασε και με κερασανε μονο 3 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Κερασα και εγω :grin:

Ωχ ρε Χρησταρα σε πιασαν κορόιδο!!! Ξέρανε ότι θα χάσουν και σου πούλησαν φουκαράδες για να τους λύπη θεός και να κερασεις!! :2funny: :2funny:

nickpie2008

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
8.235
Πόντοι
2.456
θα σου φέρω κι άλλο παράδειγμα χασούρας μου προχθεσινής...

έβαλα 40 ευρώ σε 2 αγώνες.

όβερ 3,5 βαλερένγκα (κομπλές) και Χάμαρμπι under 2,5.

τρώει κόκκινη η γηπεδούχος στο 2' και νίκησε η χάμαρμπι 0-3.....

απόδοση τα συγκεκριμένα λίγο πάνω απο 4,5...

Δεύτερες μην παίζεις...

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεύτερες μην παίζεις...

πάλι διαφωνούμε μεγάλε  ;)

βέβαια η διαφωνία είναι η χαρά της δημοκρατίας λένε, οπότε δες το θετικά  :cheesy:

πχ για μένα η Α' και Β' Αγγλίας είναι η χαρά του παίχτη ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom