asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ουτε ενα Χ ως τωρα ελα μωρη Γκρασχοπερς
καλα να παθετε !!!ολα τα over πηγαν για κουβαδες σημερα
θα εστειλες πολους κουβα σημερα τυπε ! καλητερα αλλη φορα κρατα τις αποψεις για παρτυ σου !under o παοκ,ασσος η λυον,οβερ η αιτχοβεν
καλοφαγωτα
καλα να παθετε !!!
επιασε τα αλλα 2 ομως..θα εστειλες πολους κουβα σημερα τυπε ! καλητερα αλλη φορα κρατα τις αποψεις για παρτυ σου !
ακομα δεν ξεκινησε καλα καλα η χρονια οι ομαδες δεν εχουν ρολαρει τι περιμενεις εσυ να γινει με τα οβερ ??? απο πλευρας παντως 1 χ 2 ΟΛΑ τα αποτελεσματα ηρθαν φυσιολογικα και αναμενομενα ....τρια ευρω επαιξα τυπε οχι κανα εκατομμυριο
δινει 2αδες τοτε απο εδω και περα. εγω ενα παιχνιδι επαιξα διπλο την μεταλιστ. ηταν καλη παντως στοιχηματικη ημερα ολα τα αποτελεσματα φυσιολογικαεπιασε τα αλλα 2 ομως..
τι εχεις παιξει τυπε ???πιο άτυχος πεθαίνεις ήμουν και σήμερα....
η 4άδα μου θα με έστελνε στα ουράνια και με ΓΑΜΗΣΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΛΥΩΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ
την είχα 2-3 γκόλ...
γαμώ τα σπίτια σας παλιοαράπηδες...
πιο άτυχος πεθαίνεις ήμουν και σήμερα....
η 4άδα μου θα με έστελνε στα ουράνια και με ΓΑΜΗΣΕ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΛΥΩΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΣ
την είχα 2-3 γκόλ...
τι εχεις παιξει τυπε ???
εγω ειχα οβερ τον μπαοκ αλλα κατι ψιλα ,αλλα τα εβαλα στο 40 οπου ειχε 4.50πιο άτυχος πεθαίνεις ήμουν και σήμερα....
την είχα 2-3 γκόλ...
τυπε παιξε 124 no goal εγω πονταρα 2ρικα2 Πλζέν
2 Μέταλιστ
Χ ημίχρονο / 1 τελικό Αιντχόφεν
2-3 γκόλ Λυών
ΞΕΝΕΡΩΣΑ γαμώ την τρέλα μου, δεν βγαίνω για ποτό...
εγω ειχα οβερ τον μπαοκ αλλα κατι ψιλα ,αλλα τα εβαλα στο 40 οπου ειχε 4.50
πιστεψε με για οβερ ηταν, και μεταλιστ και παοκ χασανε ευκαιριες..
ποσα θα χες παρει?
370,6 με 15...
στο χέρι απο το πρακτορείο θα τα έπαιρνα την τρέλα μου....
γερό ταμείο σου λέω....
έχασα άλλο ένα δελτίο με 9 ευρώ αλλού για αλλού όμως...
σύνολο χαμένα 24
θα εστειλες πολους κουβα σημερα τυπε ! καλητερα αλλη φορα κρατα τις αποψεις για παρτυ σου !
πιο άτυχος πεθαίνεις ήμουν και σήμερα....
την είχα 2-3 γκόλ...