Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δεν έχω βάλει ποτέ ούτε ένα σεντς σε Λατινική Αμερική.
Ίσως τα πιο αμφίρροπα ματς στον κόσμο.
Και ούτε με τα γκολ βγάζεις άκρη.
Πριν 2 ώρες ένας στοιχιματζής στο Μετρόπολις,που έχει καλό στοιχηματικό τιμ,έδωσε δυάδα 1 Κορινθιανς και Χ2 Φλουμινένσε....
Μονο η βραζιλια αξιζει και εκει οπως και παντου πρεπει να βαλουμε το προσωπικο μας κριτηριο + ολα τα αλλα.. :) Για μενα πρωσοπικα το πρωταθλημα βραζιλιας ειναι πολυ πιο αξιοπιστο απο ολα τα υπολοιπα που τρεχουν τωρα το καλοκαιρι.. Και πολυ κοντα  στην δικη μας ψυχολογια και ιδιοσυγκρασια :).. Απλα πρεπει να μας αρεσει και κατι.. :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. ΄Λεω την προσοπικη μου γνωμη τιπ αλλο :)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν ξέρω ποιοι το έχουν γιατί δεν έχει ονόματα,αλλά βρήκα πρόσφατα ένα πολύ έγκυρο σάιτ

Πολύ ενημερωμένοι και αξιόπιστοι,χωρίς εξυπνάδες και δήθεν "ψαγμένα" και "στημένα" ματς κλπ

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ποιοι το έχουν γιατί δεν έχει ονόματα,αλλά βρήκα πρόσφατα ένα πολύ έγκυρο σάιτ

Πολύ ενημερωμένοι και αξιόπιστοι,χωρίς εξυπνάδες και δήθεν "ψαγμένα" και "στημένα" ματς κλπ

μετά το

www.infobeto.com/]http://www.infobeto.com/[/url]

το χάος...

και γαμάτο φόρουμ, όπου έχουν συζητηθεί ΤΑ ΠΑΝΤΑ για το στοίχημα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - EX3858985020F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  28/07/2013 23:27:49 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα v Νουμπλένσε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 28/07/2013 Κανένα 2.20 Ανοικτό
2 Over 0.5 Όνσε Κάλντας v Ντεπορτίβο Κάλι
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 28/07/2013 Κανένα 1.50 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,20 2,20 7,26
Συνολικό στοίχημα: 2,20    :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GY6508112810F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  29/07/2013 02:02:11 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Ισοπαλία Φλαμένγκο v Μποταφόγκο
(Τελικό αποτέλεσμα) 29/07/2013 Κανένα 4.33 Κερδισμένο
Σύνολο:  9 Στήλες @ 1 EUR  Κέρδη:  39,00 

:rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GY6508112810F  - Flash   Ώρα στοιχήματος:  29/07/2013 02:02:11 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Ισοπαλία Φλαμένγκο v Μποταφόγκο
(Τελικό αποτέλεσμα) 29/07/2013 Κανένα 4.33 Κερδισμένο
Σύνολο:  9 Στήλες @ 1 EUR   Κέρδη:  39,00   

:rockon:
μπραβω νευμαρ :) αλλα το καλυτερο θα ηταν να το βγαζεις οταν ειναι ανοιχτο και μετα βγαλτο και κερδισμενο ξανα :) Καλοπροαιρετα το λεω γιατι ετσι σεβομαστε και τον εαυτο μας και τους  συνομιλητες μας που εχουμε μοιραζομαστε το ιδιο παθος με αυτους :) :) :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
μπραβω νευμαρ :) αλλα το καλυτερο θα ηταν να το βγαζεις οταν ειναι ανοιχτο και μετα βγαλτο και κερδισμενο ξανα :) Καλοπροαιρετα το λεω γιατι ετσι σεβομαστε και τον εαυτο μας και τους  συνομιλητες μας που εχουμε μοιραζομαστε το ιδιο παθος με αυτους :) :) :)

είμαι προληπτικός ρε χρηστάρα , για αυτό δεν το ανέβασα πρίν  :grin:

έσωσα κάτι λίγα απο αυτό το bet γιατί χθές με πήγε μαρούλι....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
είμαι προληπτικός ρε χρηστάρα , για αυτό δεν το ανέβασα πρίν   :grin:

Στο 90 φεύγα...το είχα ποντάρει κι εγώ! :grin:

Για το χάβαλο σήμερα Βαλερέγγα όβερ 3.5 και Χάμαρμπι 2 !

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
είμαι προληπτικός ρε χρηστάρα , για αυτό δεν το ανέβασα πρίν   :grin:

αδερφουλι το ειπα με ολην την καλη διαθεση να το ξερεις :)  Οσο για το προλυπτικος να ξερεις οτι ο μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας και οχι οι αλλοι :) :) :)  Αν εισαι καλος γενικα σε οτιδηποτε πρεπει να δινεις και στους αλλους για να καλιτερεψουν και αυτοι :) :) :) Ο καλος για να γηνει καλυτερος πρεπει να δηνει :) :) :) ΥΓ.. δεν εχω δωσει και εγω κατι δυνατα πονταρισματα 500 600 κτλ ασχετος που τα εχασα ειμαι και εγω λαθος γιατι ειχα την ευκαιρια να τα δωσω :) Απλα δεν το εκανα γιατι ηταν παρορμητικα πολλα τα λεφτα αλλα ημουν λαθος γιατι ο αλλος δεν θα παιξει οτι παιζεις απλα πρεπει να δει πως πεζεις πως κινισε αν χανεις αν κερδισεις για να σκεφτει αν εισαι σωστος η λαθος :) :) :) :) :) Γιατι ειμαστε ολοι μια παρεα.. Ειπα και θα το ξαναπω οτι ο σταμ με εδωσε να καταλαβω πως πρεπει πχ να παιξω αν θελω να πονταρω καποιο ποσο παραπανο ο καθενας μας πρεπει να βοηθαει τον αλλον γιατι στην ουσια θα βοηθηθει και ο ιδιος :grin: :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αδερφουλι το ειπα με ολην την καλη διαθεση να το ξερεις :)  Οσο για το προλυπτικος να ξερεις οτι ο μεγαλυτερος εχθρος μας ειναι ο εαυτος μας και οχι οι αλλοι :) :) :)  Αν εισαι καλος γενικα σε οτιδηποτε πρεπει να δινεις και στους αλλους για να καλιτερεψουν και αυτοι :) :) :) Ο καλος για να γηνει καλυτερος πρεπει να δηνει :) :) :)

το ξέρω οτι το είπες με καλή διάθεση  :grin:

όλοι να τους τα φάμε πάμε απλά χρόνια τώρα είμαι προληπτικός και δεν θεραπεύεται  :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το ξέρω οτι το είπες με καλή διάθεση  :grin:

όλοι να τους τα φάμε πάμε απλά χρόνια τώρα είμαι προληπτικός και δεν θεραπεύεται  :rockon:
Αν θες να καλυτερεψεις πρεπει να δινουμε :) :) :) :) :) ειμαστε οτι σκεφτομαστε :) :) :) να το ξερεις :) :) :) :) τα παντα ειναι οι σκεψεις μας.. :grin: :grin: Αν πχ εγω εσυ καποιος αλλος εχει την δυνατοτητα να βλεπει κατι και δεν το πει και πχ κερδισει μονο αυτος :) :).. Θα πει μεσα του ειδες κερδισα θα υπερηφανευεται απο μεσα του ενω.... Αν  πχ πει αααα.. το βλεπω αυτο το ματς :) να ληγει ετσι ας πω την γνωμη μου μπας και δωσω τροφη στον αλλον να σκεφτει και να δει αν εχω δικιο η αδικο και αν συμφωνησει να το παιξει και αυτος.. :)ΥΓ.. Οτι λεω τα λεω για ολους μας για μενα για τον καθενα που συμετεχουμε σε αυτο το φορουμ :) :) :) :) :) :)

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ειπα και θα το ξαναπω οτι ο σταμ με εδωσε να καταλαβω πως πρεπει πχ να παιξω αν θελω να πονταρω καποιο ποσο παραπανο ο καθενας μας πρεπει να βοηθαει τον αλλον γιατι στην ουσια θα βοηθηθει και ο ιδιος :grin: :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

o φητοιτοσταματάκης, δεν ξέρω αν πιάνει τίποτα, πάντως σημεία ΔΕΝ δίνει  :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
o φητοιτοσταματάκης, δεν ξέρω αν πιάνει τίποτα, πάντως σημεία ΔΕΝ δίνει  :2funny:
Ο σταμ εδωσε το οβερ 3,5 Μπαρτσελονα  και Ρεαλ Μαδριτης :) για καποιον που παιζει πχ 30 ευρω να τα κανει καπως πιο πιθανα και  σιγουρα 76 ειναι το καλυτερο... στοιχημα. βαση δυναμικοτητας των 2 αυτον αντιπαλων :) με τους υπολοιπους :)..!! Αλλα και ο καθενας μας εχει το προσωπικο του γουστο.. Οπως πχ λεμε τωρα εγω που παιζω μονο για το 1 ημιχρονο :) :).. Βρηκα οτι αν ειμαι νορμαλ :grin: δηλαδη συνετος :P εχω την δυνατοτητα να βγαλω καποιο χαρτζιλικη :uglystupid:.. Αν ομως με πιασει η απλιστεια θα χασω οτι εχτισα σε 1,5 μηνα και που οντως τα εχασα σε 2 λεπτα :grin: :grin: :grin: :) Ολα απο εκει ξεκινανε απο την απληστια :grin:.. Αν ειμαστε απληστοι και 50000 ευρω να εχουμε μεσα πχ στην βετ365 :grin: μπορει να τα χασουμε σε 2 λεπτα :) Αν ειμαστε ταπεινοι δεν θα βγουμε ποτε χαμενοι.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom