nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.307
- Πόντοι
- 1.106
Την ψυχή θα μας βγάλει..
Φλουμινενσε-Ιντερνασιοναλ G/G & Σαντος - Πορτουγκεσα G/GΜπρειβς-Ρεντς 2
Γιουνγκ Μποις 1
Νταλλας 1
Γαλλια 1
και τα μυαλα στα καγκελα 0 στα 4
Αρχισει η Νιου Ιγκλαντ με ρισκο θα περιμενω λιγο τα πρωτα 10 λεπτα για να βαλω τα κερδισμενα με Νταλλας γιατι το οβερ του ΝΥ δεν το προλαβακαμμια πρόταση;
βασικα πρεπει να κοψω τα γκολ-γκολ σημειο που ειναι το καλυτερο στοιχημα και κατα 2δευτερο λογο το οβερ.. Ημασταν τυχεροι με το γκολ-γκολ τις σαντος Ενταξει ξερω πχ οτι η σαντος η ομαδα μου ανασταλτικα εχει ενα θεμα αλλα ξερω επισης οτι ειναι απο την ιδριση της ομαδα του οβερ που το εχει στο dna τις το να παιζει δηλαδη επιθετικο ποδοσφαιρο εξου και ο πελε που βγηκε μεσα απο τα σπλαχνα τις ενταξει εφυγε ο νευμαρ αλλα δεν θα παψει η ομαδα να υφισταται Η ζωη συνεχιζεται εξαλου και ο νευμαρ ειχε το μυαλο του το να παρει μεταγραφη στην ευρωπη γιαυτο ειχε να σκοραρει 500 600 λεπτα δεν θυμαμαι ακριβως με την σαντος Απο εδω και τωρα οβερ μονο οχι απο πεισμα αλλα γιατι το γκολ-γκολ πρεπει να θελησει και η μια η καλη ομαδα δηλαδη κατα <καποιο τροπο> απο τις 2 για να βγει .. Το εχω σκεφτει καιρο το να κοψω το γκολ-γκολ απο σημερα λεω να το κανω και πραξη Εκτος το οτι ειναι καλυτερο το οβερ γιατι μπορει να το φερει και μια ομαδα μονη τις το γκολ-γκολ σε βαζει να σκεφτεσαι ακομα πιο περιπλοκα Οποτε οβερ και υγεια Προσωπικα μιλαω μην επιρεασω καποιον ο καθενας σκεφτεται μοναδικα.. Και πως του τεριαζει το παιχνιδι του..Φλουμινενσε-Ιντερνασιοναλ G/G & Σαντος - Πορτουγκεσα G/G
Χρισταρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
.. Εκτος το οτι ειναι καλυτερο το οβερ γιατι μπορει να το φερει και μια ομαδα μονη τις το γκολ-γκολ σε βαζει να σκεφτεσαι ακομα πιο περιπλοκα Οποτε οβερ και υγεια
σημερα με το μικρο μου το μυαλο χωρις να διαβασω καθολου επαιξα οβερ την χιροσιμα και την κασιβα απο τα φορτωμενα της βετφαιρ 9 ευρω 2αδα για να παρω 21 και ηταν η αιτια να παιξω 48 ευρω το οβερ τις γκανας χωρις εδω να δω τα φορτωματα απλα ξεροντας οτι ειναι ο μικρος τελικος θα παιξουν ελευθερα.. Βασικα ιαπωνια ο οπαπ μετα απο 3 χρονια καταλαβε οτι ειναι για το πεος Προταθλημα δηλαδη δισκολο για τους παικτες του στοιχηματος να πιασουν τριαδα και το εδωσε 2αδες το ιδιο εκανε και με την β εθνικη γαλλιας ηθελα να ηξερα εκει στον οπαπ αυτοι που πληρονωνται για να κατανοησουν τις δισκολιες του καθε πρωταθληματος για τους παικτες του στοιχηματος τι δικτη iq εχουν .. Ας παρουν εμενα στην δουλεια με 1500 ευρω (μου φτανουν 1500 ευρω τον μηνα.. ) να τους πω οτι η ιαπωνια ειναι δυσκολο πρωταθλημα για το κοινονικο συνολο και η β γαλλιας να τα εβαζαν 2αδες πιο νωρις και να κονομουσαν πιο νωρις Αυτο ειναι ομως η ελλαδα Κλαην μαην οφ δεν λαιν Υγεια μωρε ΥΓ,, αΝ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ Ας ΜΟΥ ΣΤΗΛΕΙ ΠΜ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΑΔΕς με το αζημιωτο βεβαια...!!!Χρισταρα συμφωνω και προσεξε σημερα 13:00:
ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ ΜAΡΙΝΟΣ - ΟΜΙΓΙΑ 2 - 1
ΚΑΒΑΣΑΚΙ - ΟΥΡΑΒΑ 4 - 0
ΚΑΣΙΒΑ - ΚΑΣΙΜΑ 2 - 1
ΝΑΓΚΟΓΙΑ - ΤΟΣΟΥ 3 - 2
ΝΙΙΓΚΑΤΑ - ΤΟΚΥΟ 0 - 3
ΣΕΝΤΑΪ -ΓΙΟΥΜΠΙΛΟ ΙΒΑΤΑ 1 - 1
ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΤΣΕΡΕΖΟ ΟΣΑΚΑ 1 - 0
το πιασες το υποννοουμενο ετσι????
τυχερος ημουνΧρηστο σε βλεπω να κοβεις το στοιχημα
ο λαος δηλαδη εμεις οι πιο πολοι πεζουν σημειο σαν σημειο η ιαπωνια και η γαλλια β εθνικη (δεν βαζω την α που και αυτη ειναι δυσκολη αλλα την α εθνικη γαλλιας την εχει ηδη ο οπαπα δυαδα ) Κατα καποιο τροπο ειναι πολυ δυσκολα να επαληθευθουν Βασικα απο την ιαπωνια τι να σκεφτουμε οτι ο γιαγαμοτο ειναι καλος παικτης η πχ απο την β εθνικη γαλλιας οΤΑΝ Και απο την Α εθνικη γαλλιας πχ πολυ δυσκολα βγαζουμε ακρη .. Αυτο εχει να κανει απο συζητησεις με φιλους παικτες του στοιχηματος και απο προσωπικη εμπειρια οτι η β εθνικη γαλλιας και η ιαπωνια ειναι για <μαγους> Παλια περσι ακομα πιο πολυ προπερσι επεζαν την β εθνικη γαλλιας καθε παρασκευη Χ σχεδον οι πιο πολοι παικτες που ηξερα και ξερω και καλα εβγεναν ναι εβγεναν κατα καποιο τροπο οταν θα ειχε βαρεθει ο παικτης του στοιχηματος απο την χασουρα να τα παιζει χ Ενταξει εκφραζω κατι που νιοθω και αισθανομαι δεν ειναι ο κανονας ο καθενας προσαρμοζεται αναλογα με το τι βλεπει παρατηρει σκεφτεταιΧρισταρα γιατι να τα βάλει δυάδες;; Τριάδα όβερ τυχαία επιλογη
Το παρακολουθω απο όταν άρχισε να επιβεβαίωσω τη θεωρία...
Ξέρεις ποσα ΔΕΝ ήρθαν όβερ το προηγούμενο Σάββατο;
1!
Σημερα;
3!
στον κουβάπως βλεπεις Κοριτιμπα αυριο?
οβερ αδερφε οπως βλεπω σχεδον ολα τα βραζιλιανικα πανω κατω οβερ και εδω διισταμαι που ο οπαπ εχει αουτσαιντερ σε μερικα ματς τα οβερ για αυτην την αγωνιστικη παντα.. Γιατι καθε εβδομαδα ειναι διαφορετικη.. Αλλα μην το παρεις και μετριτης αυτο που λεω ειμαι απλα ενας τζογαδορος οποτε ειμαι ενας χασουρης απο το στοιχημα Το οτι βλεπω κατι μπορει να μην βλεπω και την τυφλα μου.. Βασικα ειναι το τι σου αρεσει στον καθενα μας προσωπικα εσενα εμενα σε ολα τα παιδια εδω σε αυτο το θρεντ πρεπει να αποκτισουμε το προσωπικο μας στιλ.. Πχ ο σταμ90 το χαιρομαι το παλικαρι γιατι ειδε σκεφτηκε εχασε κερδισε αλλα κατανοησε τι του τεριαζει με το να κανει αυτο που θελει για να κερδισει.. Δηλαδη να παιζει οβερ 3,5 μπαρτσελονα και ρεαλ μαδριτης που με αυτο που εκανε με εδωσε προσωπικα να καταλαβω γιατι και εγω να μην παιζω ετσι.. Αλλα απο την αλλη προσωπικα μου τεριαζει οταν μεσα μου εχω την συναιση και οχι την παρορμιση να παιζω live ημιχρονο και οχι οβερ 3,5 δηλαδη αυτο που με εξιταρει ασχετος που ο σταμ εχει πιο δικο το να παιζει το οβερ 3,5 να θελω να παιζω μισο γκολ ημιχρονο βαση τις παρατυρησης κατα 99% Ειναι στον ανθρωπο τι του τεριαζει αυτο που λεμε για το γουστο οτι ειναι κατι καθαρα προσωπικο σαν ελληνες εχουμε το παθος και την εξοστρεφια περισοτερο απο ολους τους αλους στην γη ο καθενας μας γουσταρει και θελει να πηγαινει το πως νιωθει καλα αυτοςπως βλεπεις Κοριτιμπα αυριο?
καλα αυτο ειναι το μονο αχαστο!!!στον κουβά
οβερ αδερφε οπως βλεπω σχεδον ολα τα βραζιλιανικα πανω κατω οβερ και εδω διισταμαι που ο οπαπ εχει αουτσαιντερ σε μερικα ματς τα οβερ για αυτην την αγωνιστικη παντα.. Γιατι καθε εβδομαδα ειναι διαφορετικη.. Αλλα μην το παρεις και μετριτης αυτο που λεω ειμαι απλα ενας τζογαδορος οποτε ειμαι ενας χασουρης απο το στοιχημα Το οτι βλεπω κατι μπορει να μην βλεπω και την τυφλα μου.. Βασικα ειναι το τι σου αρεσει στον καθενα μας προσωπικα εσενα εμενα σε ολα τα παιδια εδω σε αυτο το θρεντ πρεπει να αποκτισουμε το προσωπικο μας στιλ.. Πχ ο σταμ90 το χαιρομαι το παλικαρι γιατι ειδε σκεφτηκε εχασε κερδισε αλλα κατανοησε τι του τεριαζει με το να κανει αυτο που θελει για να κερδισει.. Δηλαδη να παιζει οβερ 3,5 μπαρτσελονα και ρεαλ μαδριτης που με αυτο που εκανε με εδωσε προσωπικα να καταλαβω γιατι και εγω να μην παιζω ετσι.. Αλλα απο την αλλη προσωπικα μου τεριαζει οταν μεσα μου εχω την συναιση και οχι την παρορμιση να παιζω live ημιχρονο και οχι οβερ 3,5 δηλαδη αυτο που με εξιταρει ασχετος που ο σταμ εχει πιο δικο το να παιζει το οβερ 3,5 να θελω να παιζω μισο γκολ ημιχρονο βαση τις παρατυρησης κατα 99% Ειναι στον ανθρωπο τι του τεριαζει αυτο που λεμε για το γουστο οτι ειναι κατι καθαρα προσωπικο σαν ελληνες εχουμε το παθος και την εξοστρεφια περισοτερο απο ολους τους αλους στην γη ο καθενας μας γουσταρει και θελει να πηγαινει το πως νιωθει καλα αυτος
Συμφωνω
σε εφτιαξε παλι ο ρεντ τυπεΩραίος ρε ρεντ, σε παραδέχομαι
Χρωστάω καφέ! (μονό ελληνικό απ' τα έβερεστ)
σε εφτιαξε παλι ο ρεντ τυπε
ολο και κανα στανταρακι θαχει τυπεΆμα με φτιάξει και σήμερα θα του πάρω φραπέ