η ιρλανδια ειναι καλο πρωταθλημα για στοιχημα αν το παρακολουθεις.. αλλα εμεις την υποτιμουμε.. Λογο μπατζετ.. δηλ δυναμικοτητας κτλ οι ιρλανδοι ειναι πατριοτες δεν ειναι πισογλεντηδες απλα οσο και καλα να βγαινουν τα ματς εκει εμεις εχουμε αμφιβολιες λογο τις μικρης δυναμικοτητας του πρωταθληματοςκαι Ιρλανδιες τυπε....μεγαλαααα αστερια και απο κει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
και κατι αλλο πας να παιξεις ενα μονο αποδεκτο στον οπαπ βλεπεις στο κουπονι του πχ την γκανα με το ιρακ το οβερ στο 1,65 το παιζεις.. και το οβερ ειναι στο 1,50 ρε οπαπ κανε κατι εισαι 2000 χρονια πισω απο το διαδικτυο ενημερωσε τον παικτη οτι εριξες το ποσοστο...!! Παμε για μεροκαματο και αν το καταφερουμε μην μας το βγαζεις ξινο και απο την μυτη
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Χρισταρα ετοιμασου το βραδυ εχει MLS
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Χρισταρα ετοιμασουτο βραδυτο πρωι εχει MLS
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Χρισταρα
Πηγα απο τα Καρφουρ σημερα ειχε προσφορα με μια 6δα κορωνα μια σαμπανιερα..
Τις παιρνω γιατι τις πινω ετσι κι αλλιως παω στο ταμειο που ειναι η σαμπανιερα λεω θα την παρετε λεει απο την υποδοχη παω στην υποδοχη λεει την αποδειξη κυριε οριστε μανδαμ λεω παει στο χαρτοκουτι βγαζει τη σαμπανιερα περιττο να σου πω οτι ηταν ενα τσιγγελενιος κουβας ω ρε μαγκα μου λεω σημαδιακο ειναι να ενημερωσω τους συναγωνιστες να προμηθευτουν να τον γεμισουμε κι αυτον μερες που ναι...
Τις παιρνω γιατι τις πινω ετσι κι αλλιως παω στο ταμειο που ειναι η σαμπανιερα λεω θα την παρετε λεει απο την υποδοχη παω στην υποδοχη λεει την αποδειξη κυριε οριστε μανδαμ λεω παει στο χαρτοκουτι βγαζει τη σαμπανιερα περιττο να σου πω οτι ηταν ενα τσιγγελενιος κουβας ω ρε μαγκα μου λεω σημαδιακο ειναι να ενημερωσω τους συναγωνιστες να προμηθευτουν να τον γεμισουμε κι αυτον μερες που ναι...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
(Οι Αμστελ Μπιλσνερ δεν πινονται ρε συ απομιμιση σκετη στο πα και χτες)
stavros8
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και κατι αλλο πας να παιξεις ενα μονο αποδεκτο στον οπαπ βλεπεις στο κουπονι του πχ την γκανα με το ιρακ το οβερ στο 1,65 το παιζεις.. και το οβερ ειναι στο 1,50 ρε οπαπ κανε κατι εισαι 2000 χρονια πισω απο το διαδικτυο ενημερωσε τον παικτη οτι εριξες το ποσοστο...!! Παμε για μεροκαματο και αν το καταφερουμε μην μας το βγαζεις ξινο και απο την μυτη
Φιλε Χρηστο καλησπέρα..
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Που είναι εκείνες οι εποχές που άνοιγες τη σελίδα με το κουπόνι κ το έβλεπες με κόκκινο όπου έχει γίνει αλλαγή απόδοσης.
Ο ΟΠΑΠ είναι ο πιο έξυπνος μπουκ του πλανήτη αλλά κ ο πιο ΠΟΥΣΤΗΣ.
Όσον αφορά το όβερ της Γκάνας, εκτυπώνει τα δελτία Πέμπτη βράδυ κ την Παρασκευή το πρωί 08:50 πριν καν ανοίξουν τα πρακτορία ρίχνει το όβερ στο 1,50
Το ίδιο έκανε κ με τον άσσο της Κορίνθιας αύριο. Αυτο το έριξε στο 1,50 στης 08:05 το πρωι.
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ..
Αχ betfair μου που είσαι??
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Ελα ρε Γιουγκ
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Μπρειβς-Ρεντς 2
Γιουνγκ Μποις 1
Νταλλας 1
Γαλλια 1
και τα μυαλα στα καγκελα 0 στα 4
Χρισταρα ετοιμασου το βραδυ εχει MLS
ξερεις πιο ειναι το θεμα μας οτι σκεφτομαι πχ σημερα να παιξω το οβερ 48 ευρω οπου και το επαιξα ξεροντας οτι θα παρω τα + 7 ευρω που μου εκοψε ο οπαπ μην ξεροντας εγω οτι ερηξε το ποσοστο του στο 1,50. Δεν ειναι φιλε μου τα 7 ευρω καποιο σημαντικο ποσο αλλα με 7 ευρω προσωπικα περναω την μερα μου πηνω τον καφε μου πηνω την μπυρα μου κερναω και εναν φιλο μου πχ ενα καφε.. Ειναι και οι καιροι που ζουμε που ρισκαρουμε 48 ευρω για να παρουμε 29 καθαρα Και αν βγει αυτο που πεξαμε.. Και το ρηχνει το ποσοστο χωρις εμεις να το ξερουμε.. Και γιατι να μπουμε εμεις στον κοπο, για καθε ματς που πεζουμε στο φιναλε να μπενουμε ιντερνετ για να δουμε αν επεσε η οχι το ποσοστο στον οπαπ.. Τι να πεις φιλε μου ο Οπαπ ειναι γαμησετα τι να πουμε τα εχουμε πει τοσες φορες εδω Κουραστικαμε να τα λεμε Υγεια αφου βγηκε το οβερ παλι καλα αλλα αν ηξερα οτι πηγε 1,50 δεν θα το επαιζα Ειναι και το θεμα το ψιχολογικο το αν σου τεριαζει η οχι το ποσοστο που και στο 1,65 παλι λιγο ηταν Τεσπα ολα καλα ΥΓ.. Σημερα με ελεγε ο προποτζης χωρις αυτος να ξερει οτι μεσοβδομαδα μαλλων παιζει τον πρωτο τελικο απο τους 2 για το λιμπερταδορες η μινειρο οτι θα κατεβει με αλλαγες αφου το το ειπα.. Με Λεει οτι ο ασσος ειναι αχαστος αφου θα παιξει με αλαγες η μινειρο εγω απο την μερια μου του ειπα δεν τον παιζω τον ασσο ας παιζει και με την μικτη κοσμου η μινειρο θα το παιξω ενα οβερακι γιατι οι αναπληρωματικοι θα παιξουν χωρις αγχος δεν εχουν να χασουν τιποτα ασχετος που η κορινθιανς φερνει αντερ και η σαντος που ειναι φυσι οβερ ομαδα εφερε αντερακια δεν εχει να κανει το ματς αν η ομαδα φερνει η οχι αντερ η οβερ εχει να κανει και αυτο αλλα το πιο σημαντικο εχει να κανει και με το καθε ματς ξεχωρισταΦιλε Χρηστο καλησπέρα..
Έχεις απόλυτο δίκιο.
Που είναι εκείνες οι εποχές που άνοιγες τη σελίδα με το κουπόνι κ το έβλεπες με κόκκινο όπου έχει γίνει αλλαγή απόδοσης.
Ο ΟΠΑΠ είναι ο πιο έξυπνος μπουκ του πλανήτη αλλά κ ο πιο ΠΟΥΣΤΗΣ.
Όσον αφορά το όβερ της Γκάνας, εκτυπώνει τα δελτία Πέμπτη βράδυ κ την Παρασκευή το πρωί 08:50 πριν καν ανοίξουν τα πρακτορία ρίχνει το όβερ στο 1,50
Το ίδιο έκανε κ με τον άσσο της Κορίνθιας αύριο. Αυτο το έριξε στο 1,50 στης 08:05 το πρωι.
ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΙΚΤΗ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ..
Αχ betfair μου που είσαι??
Πηνω τωρα αδερφουλη μου αλφα Η μπυρα απλα γαμαει εχει τιν ιδια περιεκτικοτητα αλκολ με αμστελ χαινεκεν και ολες τις αλλες γνωστες μπυρες αλλα ειναι η πιο ευγεστη με λιγα λογια η πιο καλη μπυρα παντα μιλαω προσωπικα.. Το γουστο ειναι κατι καθαρο προσωπικο και υποκειμενικο Απλα ο καφετζις μου με ειπε δοκιμασε χρηστο κτλ την αλφα πιες μετα μια αμστελ η μια χαινεκν κτλ να δεις την διαφορα και οντος οτι με ειπε βγηκε ακριβως δηλαδη οτι ειναι η πιο ευχαριστη μπυρα στην γευση στιν καταποσηΧρισταρα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Χάσαμε τα μπουκάλια χτες για να δούμε σημερα
παιξε γκολ γκολ την σαντος Απο μενα αυτο Μην φορτωσεις χαλαρα Απο αμερικη δεν ξερω εσυ εισαι αρχηγος a KAI οβερ την φλουμινενσε Αυτα στα λεω διαισθητικα δηλαδη ειδα τα στατιστικα οκ αλλα θελει και την κατανοηση των ματς Εχω παιξει πριν 3,5 χρονια ενα ματς 250 ευρω οβερ που αυτες οι ομαδες που επαιξα ειχαν η μια 9 συνεχομενα οβερ η αλλη 10 συνεχομενα οβερ η προιστορια τους ηταν μονο 4με 6 γκολ η βαθμολογικη αναγκη τους ηταν και των 2 μονο νικη και το ματς εληξε 1-0 στο 86 ηταν η σεντ τζονσον με την νταντι γιουναιτεντ δεν ειμαι σιγουρος μαλον αυτες και απο τοτε την σκωτια την εκοψα μαχαιρι ψαλιδι πιρουνιΧάσαμε τα μπουκάλια χτες για να δούμε σημερα
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
παιξε γκολ γκολ την σαντος Απο μενα αυτο Μην φορτωσεις χαλαρα Απο αμερικη δεν ξερω εσυ εισαι αρχηγος
Σημερα ειναι ζορικα τα πραγματα
Εχω παιξει όπως εγραψα:
Μπρειβς-Ρεντς 2
Γιουνγκ Μποις 1
Νταλλας 1
Το Νταλλας ειναι δυσκολο εχει μαλακια σερι αλλα αν δεν παρει αυτο δεν το βλεπω για πει οφ οι αλλοι οι αχρηστοι δεν εχουν κερδισει ποτε εκει
Παιζει να παιξω αλλο ενα αναλογα πως θα πανε οι Ρεντς που τους καναν σκονη τους Μπρειβς μεχρι στιγμης για να δουμε
Θα σ ακουσω να ριξω δυαδα γκολ γκολ με Φλουμινενσε παντως τις μπυρες με τα μπουκαλια
Α!Κι αν ο αλλος σταματησει τα ψαρια θα του δωσουμε και τη συνταγη μιας και θα βγαλουμε τις μπυρες:
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις χτυπάμε να πλατύνουν και να μαλακώσουν.
Τις τοποθετούμε σε ταψί την μία δίπλα στην άλλη και τις πασπαλίσουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σε μπολ ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, προσθέτουμε ρίγανη, ξύδι, λάδι, λεμόνι και τα χτυπάμε όλα μαζί όπως το λαδολέμονο.
Με το μείγμα αυτό ραντίζουμε τις μπριζόλες και μετά τις βάζουμε σε βαθύ σκεύος, την μία πάνω στην άλλη και τις περιχύνουμε με μπύρα.
Τις αφήνουμε 3-4 ώρες να φουσκώσουν και να μαλακώσουν.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Επιβεβαιωση Στοιχηματος - XD3428789420F - Flash Ώρα στοιχήματος: 13/07/2013 22:54:13 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Σάντος v Πορτουγκέσα
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 13/07/2013 Κανένα 1.61 Ανοικτό
2 Over 2.5 Φλουμινένσε v Ιντερνασιονάλ
(Γκολ Αγώνα) 13/07/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,00 2,00 5,08
Συνολικό στοίχημα: 2,00
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Ναι Σάντος v Πορτουγκέσα
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 13/07/2013 Κανένα 1.61 Ανοικτό
2 Over 2.5 Φλουμινένσε v Ιντερνασιονάλ
(Γκολ Αγώνα) 13/07/2013 Κανένα 1.57 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 2,00 2,00 5,08
Συνολικό στοίχημα: 2,00
an δεν βγει γκολ-γκολ η σαντος η ομαδα μου κοβω το στοιχημα για παντα ΥΓ.. Φετος κλεινω 2 χρονια χωρις να φαω κρεας δηλ χοιρινο, μοσχαρισιο κρεας, κοτα, γαλοπουλα κτλ ... Το κρεας(Την πρωτεινη δηλαδη ) το αναπληρωνω με αυγα, ψαρια ,γαλα, τυρι οσπρια με δημητριακα μαζι.. κτλ φρουτα μπανανες κτλΣημερα ειναι ζορικα τα πραγματα
Εχω παιξει όπως εγραψα:
Μπρειβς-Ρεντς 2
Γιουνγκ Μποις 1
Νταλλας 1
Γαλλια 1
Το Νταλλας ειναι δυσκολο εχει μαλακια σερι αλλα αν δεν παρει αυτο δεν το βλεπω για πει οφ οι αλλοι οι αχρηστοι δεν εχουν κερδισει ποτε εκει
Παιζει να παιξω αλλο ενα αναλογα πως θα πανε οι Ρεντς που τους καναν σκονη τους Μπρειβς μεχρι στιγμης για να δουμε
Θα σ ακουσω να ριξω δυαδα γκολ γκολ με Φλουμινενσε παντως τις μπυρες με τα μπουκαλια
Α!Κι αν ο αλλος σταματησει τα ψαρια θα του δωσουμε και τη συνταγη μιας και θα βγαλουμε τις μπυρες:
Πλένουμε τις μπριζόλες και τις χτυπάμε να πλατύνουν και να μαλακώσουν.
Τις τοποθετούμε σε ταψί την μία δίπλα στην άλλη και τις πασπαλίσουμε με αλάτι και πιπέρι.
Σε μπολ ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι, προσθέτουμε ρίγανη, ξύδι, λάδι, λεμόνι και τα χτυπάμε όλα μαζί όπως το λαδολέμονο.
Με το μείγμα αυτό ραντίζουμε τις μπριζόλες και μετά τις βάζουμε σε βαθύ σκεύος, την μία πάνω στην άλλη και τις περιχύνουμε με μπύρα.
Τις αφήνουμε 3-4 ώρες να φουσκώσουν και να μαλακώσουν.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.349
- Πόντοι
- 1.106
Χρισταρα έκατσε η Φλου περιμένω τη δικιά σου
μην την φοβασε την σαντος 2-1 θα ληξει Δεν υπαρχει περιπτωση να μην φαει γκολ την σαντος και την γιουβεντους τις ξερω που λεει ο λογος πιο καλα απο τον ΠΑΟΚ που ειναι η ομαδα μου και αυτο γιατι ο Παοκ με αγχωνει.. ξερεις με το αν θα κερδισει.. η οχι.. η προσδοκια μου να παει καλα κτλ κτλ.. Με την σαντος την γιουβεντους σκεφτομαι πιο καλα πιο ανετα γιατι δεν ειναι και η κιρια ομαδα μου οπως και να το κανουμε ελληνες ειμαστε ελληνικια ομαδα υποστιριζουμε και <πεθενουμε>γιαυτην που λεει ο λογος... Υγεια Να εχουμε παιδια και καθαρο μυαλοΧρισταρα έκατσε η Φλου περιμένω τη δικιά σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K