psofilospso
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωραιος ο παικτης(αν και ειμαι ολυμπιακος)5 δελτια των 6 ευρώ μόλις πληρώθηκαν! Αυτά είναι
ωραιος ο παικτης(αν και ειμαι ολυμπιακος)5 δελτια των 6 ευρώ μόλις πληρώθηκαν! Αυτά είναι
ιντερ τουρκου διπλο 5.25 χοντ διπλο 1.80
οκεφαγα μεγαλη ξενερα..
ειχα απο χτες σαν αντονιο σπερς νικη
πανιωνιο νικη μπασκετ
και ο μαλακας παω και βαζω ολυμπιακο στο 1.37 που στα αλλα 2 ματσ φανηκε οτι δεν θα τραβηξει πολυ
δεν φτανει αυτο,οταν ειναι 72-76 και εχεις 1.5 λεπτο ολα γινονται περσυ με την τσσκ στο τελευταιο λεπτο το γυρησανε..
τωρα περιμενω σε αλλη εταιρια που καλυψα λαιβ για να παρω το πονταρισμα των 60 ευρω πισω.. μακαρι να μην το θεωρησουν μοναδα..
δεν ειναι δικαιο να χασω ενα 60αρι για κατι μαλακισμενα που τους πληρωνει ο μπαμπακας τα διαρκειας ...αιντε..
Σταμ δηλαδη τι θελουμε να μας δηνει η βετ365 λεφτα στο χερι χωρις να πεζουμε εχω κανει κατι πονταρισματα σε πρωταθλημα που δεν θα εβρισκα ακρη ουτε στην μηχανη αναζιτησης google και με τα πληρωσε με την μια και πολυ μεγαλα ποσα σε λιγο θα λεμε γιατι δεν μας δηνου το τηλεφωνο τους απο μονες τους οι γκομενες στην ζωντανη συνομιλια και να μας κανουν και τα εξοδα πανε ελα στο stook για να της γαμησουμε ΥΓ.. αν ειναι να παω στοουκ για να χωσω ελληνιδα μενω και ελλαδα Ας με κανει και τα εξοδαοκ
η unibet πληρωσε ως διπλο.. μακραν αυτη η εταιρια που την ειχα καβατζα δεν μου εχει κανει ποτε πουστια... ΠΟΤΕ ομως..
η μπετ365 αρχηζει και μου τα χαλαει λιγο...
εχω διαβασει οτι επεστρεψε το χαμενο ασσο χτες οσους ειχαν παιξει λιγα και το χρεωσε ως χαμενο οσους εβαλαν πολλα
καλα για οπαπ τους εχω ικανους να δηλωσαν μοναδα τον παναθηναικο και χαμενο οσους εβαλαν ολυμπιακο..
kalhspera 5 ευρω να μπει ενα γκολ ακομα στον αγωνα αργεντινης Φερο Καριλ οεστε-Νουεβα σικαγο που ειναι τωρα στο 29 λεπτο 1-0 για το 1 ημιχρονο το εβαλα καθαρα λογο ποσοστου δεν ειδα τιποτα αλλο μισο μια τον παπα 5 ευρω ειναι χωρις παπα που παω ΥΓ.. αργεντινη δεν την μπορω καθαλου μα καθολου αλλα μπορω τα ποσοστα
μπήκε 1-0.αντε ισπανια 600 ευρω να μπει ενα γκολ στο 1 ημιχρονο σε πεξαμε γκαντεμ