House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
111,117,119 οβερ
που ζεις ρε μανμας ξυρησε η ανδορα το 10ευρω παω τωρα στο προποτζηδικο να πιω μια ζεστη σοκολατα να καψω τον καιμο μου εξω βρεχει λες και ειμαστε στον αμαζονιο
καλες προβλεψεις,μπραβο111,117,119 οβερ
μας ξυρησε η ανδορα το 10ευρω παω τωρα στο προποτζηδικο να πιω μια ζεστη σοκολατα να καψω τον καιμο μου εξω βρεχει λες και ειμαστε στον αμαζονιο
με 40 ποντους εχασε σχεδον το μαιαμι αλλα και παλι αδερφε μπασκετ δεν παιζω ουτε αν με δωσει καποιος αλλος τα λεφτα τζαμπα να πονταρω Το αθλημα ενα ειναι.. To ποδοσφαιρο .. βαλε μια νειμαρ 3 ευρω να παρεις 21 για πρωτο σκορερ στο συνομισπονδιωνπου ζεις ρε μαν
εχω πληροφοριες για το μαιαμι
τα αλλα δεν τα λεω μη με ματιασετε γκαντεμηδες
θα παρεις μπονους αλλα για να ειναι δικα σου τα λεφτα θα πρεπει να πιασεις το οριο στοιχηματισμου που σου βαζουνμε 40 ποντους εχασε σχεδον το μαιαμι αλλα και παλι αδερφε μπασκετ δεν παιζω ουτε αν με δωσει καποιος αλλος τα λεφτα τζαμπα να πονταρω Το αθλημα ενα ειναι.. To ποδοσφαιρο .. βαλε μια νειμαρ 3 ευρω να παρεις 21 για πρωτο σκορερ στο συνομισπονδιων
το οριο φιλε ειναι το ποσοστο πανω απο 1,50 η να τριπλασιασω τα λεφτα? ΥΓ.. Παω για μπουγατσα με πρασο θα δω την απαντηση σου το μεσημερι Καλη μεα σε ολους απο την πεινα δεν βλεπωθα παρεις μπονους αλλα για να ειναι δικα σου τα λεφτα θα πρεπει να πιασεις το οριο στοιχηματισμου που σου βαζουν
Το κοίταζα λίγο Χρηστάρα και βλέπω ότι η Ισπανία είναι σε πολύ πιο εύκολο όμιλο!Μην σου κάνει εντύπωση αν βγει πρώτος σκόρερ κάνας κουλός Τόρες!καλησπερα. 030 ΚΥΠ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΔΙΟΡΓ. ΣΤΧ.321 ΝΕΙΜΑΡ ΑΠΟΔ. 7.00 Πονταρισμα 3 ευρω στον οπαπ