xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
kαλησπερα!
πας-ατρομητος χ
αστερας-παοκ χ
φενερ-τραμπζονσπορ χ
ολα μονά...
πας-ατρομητος χ
αστερας-παοκ χ
φενερ-τραμπζονσπορ χ
ολα μονά...
Γιάννενα Ατρομητος 0-1 γκολ
Αστερας Πάοκ 2-3 γκολ
Νοβάρα Εμπολι 1
Αε Λεμεσού Απόλλων Λεμ 1
ετσι ειναι.. γιαυτο στην βετ365 σου τα δινουν ολα στο πιατο και σου λενε βαρα μισα γκολ καραφοβαρες βαλε το σπιτι σου εχουμε τα παντα... Μα ελα που η απληστια μας θολωνει το μυαλο και παμε φυλακη αν τα κανουμε αυτα που λεει ο λογος.. Οποτε εχουμε να κανουμε με τον εαυτο μας και με κανεναν αλλο..Χτες εκανα την απίστευτη μαλακία του πλεονέκτη-άπληστου παίχτη.
Πιάνω και τα δυο στη μπάλα του Οπαπ και ημιχρονα και τελικά με απόδοση 62 και τα ειχα σε παρολί με νικη Πανιωνιου με χάντικαπ 8,5 π με Αρη στο μπάσκετ για να πάρω 1,70 ακόμα.
Πάει το παρολί, καλά να πάθω.
Διπλό παίξτοkαλησπερα!
αστερας-παοκχ
το εχω παιξει ηδη. ο γέγονε,γέγονε.Διπλό παίξτο
ο Βολος εχει 4-1-1 στα τελευταια 6. Τα 2 τελευταια ειναι μεγαλες εκτος εδρας νικες.καλησπερα. Τωρα μολις το ειδα ολυμπιακος βολου ηρακλης ο ασσος 1,60 το διπλο 6.00ο ολυμπιακος βολου 69 ο ηρακλης 71 βαθμους
![]()
Τωρα η ειναι ο μπεος σιγουρος οτι θα κερδισει η οι μπουκ προεξοφλουν νικη του ολυμπιακου λογο ελλαδος και σια οαε τι να πει κανεις..
![]()
θα νικησει ο βολος και ο ηρακλης δεν θα πετυχει γκολ,εχω πληροφοριες απο μέσαο Βολος εχει 4-1-1 στα τελευταια 6. Τα 2 τελευταια ειναι μεγαλες εκτος εδρας νικες.
Στην εδρα του εχει 6/6 με 12-2 γκολ
η Γρια εχει 6-0-0 στα τελευταια 6 και στα τελευταια 6 εκτος εχει 5-1-0 εχοντας φαει μονο 1 γκολ...
Παιχτικα δεν το ακουμπας...αν θες να παιξεις κορονοα-γραμματα, σαφως αξια εχει το Χ2 σε μονο αποδεκτο.
καλο ταμειο χυστες!θα νικησει ο βολος και ο ηρακλης δεν θα πετυχει γκολ,εχω πληροφοριες απο μέσα
Εχει μια λογικη αυτο,όπως και το οβερ.2 τραμσμπορ
επιβεβαιωθηκες redman! εφαγε και χειρουργειο ο Ηρα απ'οτι διαβαζω...θα νικησει ο βολος και ο ηρακλης δεν θα πετυχει γκολ,εχω πληροφοριες απο μέσα