xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
kαλησπερα!
πας-ατρομητος χ
αστερας-παοκ χ
φενερ-τραμπζονσπορ χ
ολα μονά...
πας-ατρομητος χ
αστερας-παοκ χ
φενερ-τραμπζονσπορ χ
ολα μονά...
Γιάννενα Ατρομητος 0-1 γκολ
Αστερας Πάοκ 2-3 γκολ
Νοβάρα Εμπολι 1
Αε Λεμεσού Απόλλων Λεμ 1
ετσι ειναι.. γιαυτο στην βετ365 σου τα δινουν ολα στο πιατο και σου λενε βαρα μισα γκολ καραφοβαρες βαλε το σπιτι σου εχουμε τα παντα... Μα ελα που η απληστια μας θολωνει το μυαλο και παμε φυλακη αν τα κανουμε αυτα που λεει ο λογος.. Οποτε εχουμε να κανουμε με τον εαυτο μας και με κανεναν αλλο.. Πρωτα πρεπει να κερδισουμε τον εαυτο μας και μετα θα προσπαθησουμε να τα βαλουμε με τους μπουκΧτες εκανα την απίστευτη μαλακία του πλεονέκτη-άπληστου παίχτη.
Πιάνω και τα δυο στη μπάλα του Οπαπ και ημιχρονα και τελικά με απόδοση 62 και τα ειχα σε παρολί με νικη Πανιωνιου με χάντικαπ 8,5 π με Αρη στο μπάσκετ για να πάρω 1,70 ακόμα.
Πάει το παρολί, καλά να πάθω.
Διπλό παίξτοkαλησπερα!
αστερας-παοκχ
το εχω παιξει ηδη. ο γέγονε,γέγονε.Διπλό παίξτο
ο Βολος εχει 4-1-1 στα τελευταια 6. Τα 2 τελευταια ειναι μεγαλες εκτος εδρας νικες.καλησπερα. Τωρα μολις το ειδα ολυμπιακος βολου ηρακλης ο ασσος 1,60 το διπλο 6.00 ο ολυμπιακος βολου 69 ο ηρακλης 71 βαθμους Τωρα η ειναι ο μπεος σιγουρος οτι θα κερδισει η οι μπουκ προεξοφλουν νικη του ολυμπιακου λογο ελλαδος και σια οαε τι να πει κανεις..
θα νικησει ο βολος και ο ηρακλης δεν θα πετυχει γκολ,εχω πληροφοριες απο μέσαο Βολος εχει 4-1-1 στα τελευταια 6. Τα 2 τελευταια ειναι μεγαλες εκτος εδρας νικες.
Στην εδρα του εχει 6/6 με 12-2 γκολ
η Γρια εχει 6-0-0 στα τελευταια 6 και στα τελευταια 6 εκτος εχει 5-1-0 εχοντας φαει μονο 1 γκολ...
Παιχτικα δεν το ακουμπας...αν θες να παιξεις κορονοα-γραμματα, σαφως αξια εχει το Χ2 σε μονο αποδεκτο.
καλο ταμειο χυστες!θα νικησει ο βολος και ο ηρακλης δεν θα πετυχει γκολ,εχω πληροφοριες απο μέσα
Εχει μια λογικη αυτο,όπως και το οβερ.2 τραμσμπορ
επιβεβαιωθηκες redman! εφαγε και χειρουργειο ο Ηρα απ'οτι διαβαζω...θα νικησει ο βολος και ο ηρακλης δεν θα πετυχει γκολ,εχω πληροφοριες απο μέσα