Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470
για μένα η στοιχηματική σεζόν τελείωσε...πλέον τα παιχνίδια αδιάφορα, τελειώνουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, για μένα τώρα ξεκούραση και ξανά από μέσα Ιουλίου με τα προκριματικά των ευρωπαικών διοργανώσεων και μετά από αύγουστο κλπ...πρέπει να πω ότι παίζει να ήταν η χειρότερη σεζόν εδώ κ χρόνια στο στοίχημα μιας και δεν μπορούσες να κρατηθείς από καμιά ομάδα...Καλο καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!!!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
για μένα η στοιχηματική σεζόν τελείωσε...πλέον τα παιχνίδια αδιάφορα, τελειώνουν τα μεγάλα πρωταθλήματα, για μένα τώρα ξεκούραση και ξανά από μέσα Ιουλίου με τα προκριματικά των ευρωπαικών διοργανώσεων και μετά από αύγουστο κλπ...πρέπει να πω ότι παίζει να ήταν η χειρότερη σεζόν εδώ κ χρόνια στο στοίχημα μιας και δεν μπορούσες να κρατηθείς από καμιά ομάδα...Καλο καλοκαίρι και καλή ξεκούραση!!!
οχι τυπε εγω δεν το αφηνω.. αδιαφορα τα ματσ, αλλα γκολακια παιζουν..

για μενα ηταν καλη μηπως? εβαζα σημεια, βγαιναν οβερ και οβερ 3.5 μαλιστα και γκολ/γκολ που παιζω συνεχεια..

εβαζα οβερ μπαιναν 2 γκολ στο ημιχρονο και μετα παπαλα...

Η μεγαλυτερη πουτσα που εφαγα φετος απο οβερ ηταν με την ρεαλ-βαγιαδολιδ... 2-0 απο το 14 και κανενα γκολ μετα...

ασε...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.077
Πόντοι
26.470

για μενα ηταν καλη μηπως? εβαζα σημεια, βγαιναν οβερ και οβερ 3.5 μαλιστα και γκολ/γκολ που παιζω συνεχεια..

Η μεγαλυτερη πουτσα που εφαγα φετος απο οβερ ηταν με την ρεαλ-βαγιαδολιδ... 2-0 απο το 14 και κανενα γκολ μετα...

ασε...
ακόμα και το όβερ στον τελικό του γιουρόπα στο τσακ βγήκε... :headbang: :headbang: μπανάκι και παραλία τώρα και άδεια απόλυσεως!!! :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

ασε...

Καλά, εσύ θα παίζεις και στις διακοπές στοίχημα για το αν θα έχει η θάλασσα τσούχτρες ή όχι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ασσος η γουεστ μπρομ 4,00 νιουκαστλ ασσος 5,00 και under η λατσιο  στο 1,80

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
καλημερα ξανα :) Για Σημερα θα παιξω στον οπαπ :)    216=Μπρεντφορντ-Γεοβιλ=2,    264=Iντερ-Ουντινεζε=2,    253=Σαραγοσα-Αθλετικ Μπιλμπαο=1,    259=Νασιοναλ Μαδειρα-Ακαδεμικα=οβερ 4Αδα καρφωτα ακομα δεν ξερω ποσα θα τα παιξω η 9 ευρω η 15 καπου εκει πως θα μου την δωσει :2funny: :grin:ΥΓ.. Ξεχασα να βαλω τον παπα :priest: :grin:

Στεγνα εριξα ενα 6ευρω οπως τα δωσες πλας διπλο Σελτικ@1,60 πλας Ασσο την Γκεντλερμπιρλιγκι @ 1.85

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εδω παιζει γιουροβιζιον  :grin: :grin: :grin:
τυπε οπου βρω καποιο κερδος που κανει μπαμ μπαινω...

ακομα και στο μπασκετ ειχα παιξει τον γαυρο οταν εχανε με 17 απο ρεαλ... ενα 7αρι που ειχα μεσα το εκανα 70...

λιγα αλλα καλα.. οπου δω ευκαιρια χωθηκα...  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
να σε καλα επισις :)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
9 ευρω τα επαιξα παω για 135 καλη μας επιτυχια :grin:

Κριμα και για σενα. Εμενα με ειχε ηδη πεταξει η τουρκικη εξω.

Πάντως με το που ειδα το πρωι την τετραδα σου απλα την εγραψα και  ειπα εδω ειμαστε. μου κατσε πολυ καλα στο ματι αλλα... την επομενη φορα!
καλη συνεχεια

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Κριμα και για σενα. Εμενα με ειχε ηδη πεταξει η τουρκικη εξω.

Πάντως με το που ειδα το πρωι την τετραδα σου απλα την εγραψα και  ειπα εδω ειμαστε. μου κατσε πολυ καλα στο ματι αλλα... την επομενη φορα!
καλη συνεχεια
Εκανα το λαθος με την σαραγοσα γιατι η μπιλμπαο ηθελε ενα βαθμο ενω η εσπανιολ ηταν παντελος αδιαφορη :) τεσπα.. Ναι φιλε μου τα διαβασα αλλα επεσα στην λακα υγεια και καλη καρδια. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
καλημερα   ειδα τα δελτια του γνωστου μου παιδια με τον παοκ καπου 1200 ευρω του λεω δωσε μου ενα κουπονι σου με λεει τι το θες λεω να το δειξω καπου με λεει οχι σε γνωστους μας κτλ αυριο αν μπορεσω θα σκαναρω ενα κουπονι του με μονο τον παοκ..Καποιοι αλλοι παοκτσηδες επαιξαν 20 χιλιαρικα τον ΠΑΟΚ Ασσο :pipa3: Σε μια εταιρια στοιχηματος που ειχα γραφτει δεν θημαμε καλα μου ειχανε ζητησει να πω τι ομαδα ειμαι μου ειχε κανει εντυπωση τι τους ενδιαφερει αυτο :think:για να γραφτω σε μια εταιρια :sunglasses: Και ομως παιδια παιζουμε με το παθος Και  :pipa1: :2funny: Μα να ειναι ο αλλος και αρης και να παιζει τον παοκ 1200 ευρω να μου πειτε στον τζογο δεν εχει ομαδες οκ αλλα ο παοκ ειναι για τα σκυλια τις δαλματιας πακετοι ξεπακετοι παιζουν με το παθος :) 1,28 απο 1,40 ο οπαπ το εριξε 2 φορες φανταστητε στην ελλαδα τι εγινε γιαυτους που πεζουν με το πρεπει να κερδισει και οχι με το να βλεπουν μπαλα...!! :) :) :)Ακομα και ο γνωστος μου αν και πακετος τρελαθηκε.. :)Η χασουρα σε ολους χτυπαει ασχημα :) τεσπα υγεια και καλη καρδια :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Over 8.5 @ 3.50
Μονό: 2 Στήλες @ €1 20/05/2013 02:27:39 2,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - KC5327399210F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  20/05/2013 02:27:39 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 8.5 CSD Ρέιντζερς v Ουατσιπάτο
(Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 20/05/2013 Κανένα 3.50 Ανοικτό
Σύνολο:  2 Στήλες @ 1 EUR  Επιστρέφει:  7,00  τωρα στο live να μπουν αλλα 3 γκολ ειναι ηδη στο ημιχρονο 4-2 μπας και βγαλουμε 5 ευρω μεροκαματο καθαρο :)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στο online του οπαπ πας 14χ12=168 μικτα ευτυχως γιατι ειμουν 2 βδομαδες χωρις να παω ταμειο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
καλημερα   ειδα τα δελτια του γνωστου μου παιδια με τον παοκ καπου 1200 ευρω του λεω δωσε μου ενα κουπονι σου με λεει τι το θες λεω να το δειξω καπου με λεει οχι σε γνωστους μας κτλ αυριο αν μπορεσω θα σκαναρω ενα κουπονι του με μονο τον παοκ..Καποιοι αλλοι παοκτσηδες επαιξαν 20 χιλιαρικα τον ΠΑΟΚ Ασσο :pipa3: Σε μια εταιρια στοιχηματος που ειχα γραφτει δεν θημαμε καλα μου ειχανε ζητησει να πω τι ομαδα ειμαι μου ειχε κανει εντυπωση τι τους ενδιαφερει αυτο :think:για να γραφτω σε μια εταιρια :sunglasses: Και ομως παιδια παιζουμε με το παθος Και  :pipa1: :2funny: Μα να ειναι ο αλλος και αρης και να παιζει τον παοκ 1200 ευρω να μου πειτε στον τζογο δεν εχει ομαδες οκ αλλα ο παοκ ειναι για τα σκυλια τις δαλματιας πακετοι ξεπακετοι παιζουν με το παθος :) 1,28 απο 1,40 ο οπαπ το εριξε 2 φορες φανταστητε στην ελλαδα τι εγινε γιαυτους που πεζουν με το πρεπει να κερδισει και οχι με το να βλεπουν μπαλα...!! :) :) :)Ακομα και ο γνωστος μου αν και πακετος τρελαθηκε.. :)Η χασουρα σε ολους χτυπαει ασχημα :) τεσπα υγεια και καλη καρδια :)
που παιξαν 20Κ χρησταρα? που επιτρεπονται τετοια ορια?  :think:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
που παιξαν 20Κ χρησταρα? που επιτρεπονται τετοια ορια?  :think:
του φιλου μου του ενος το προποτζιδικο εχει οριο 30 χιλαδες ευρω.. Το αλλο προποτσιδικο που τα επαιξαν αυτοι οι πακτσηδες ειναι 5 φορες πιο δυνατο απο αυτο που παω συχνα εγω :) αναλογα με τον τζιρο του καθε πρακτορειου εχεις και το αναλογο οριο απο τον οπαπ αν το ξεπερασεις κλιδωνει η μηχανι :)ΥΓ.. Γιατι εγω ξερω μονο τον ενα φιλο μου γνωστο μου που παιζει πολλα λεφτα ενδεχεται αυτοι που επαιξαν τα 20 χιλαρικα τον παοκ ασσο να το καναν και σε αλλα πρακτορεια του οπαπ η περιοχη μου ειναι γεματη.. Αλλα κατα πασα πιθανοτητα να τα επαιξαν σε αυτο το μεγαλο γιατι εκει ξερω παιζουν οι πακετοι :) Σταμ επειδη βλεπω τον δικο μου τον γνωστο τον πακετο αυτοι που εχουν λεφτα τα 1000 ευρω τα εχουν οπως εχουμε εμεις τα 20 μην την ψαχνεις τρελα λεφτα πεζουν στον οπαπ απο 1,40 πηγε ο ασσος του ΠΑΟΚ στον  Οπαπ 1,33 και μετα ξαναεπεσε στο 1,28 τι λες φιλε μου οταν οι αλλοι ειναι πακεταδες και παοκτσηδες και φυσικα τζογαδοροι να τα λογαριαζουν τα λεφτα? :) Ετσι κιαλιως θα προσπαθησω Να σκαναρω  ενα κουπονι του δικου μου πακετου απο εχθες που τον γαμησε ο ΠΑΟΚ :grin: 1200 ευρω καθαρα :grin: :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom