Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι!Μου αρέσουν οι άσσοι των Τσσκα Μόσχας , Ουντινέζε , Τβέντε και Γαλατασαράι...για ισοπαλίες έχω ξεχωρίσει τα Χέρτα-Μπενφίκα , Νανσί-Φέγενορντ και Μπράγκα-Πόρτσμουθ!Και μια μπομπίτσα από Βραζιλία μεριά...Κοριτίμπα! :rockon:
Τελικα, η Πεμπτη ειχε ολο το ζουμι. Τα παιχνιδια εκατσαν οπως επρεπε και ο περισσοτερος κοσμος πληρωθηκε. gatto, ελπιζω την τετραδα των ασσων να την επαιξες ατοφια σε παρολι. Για σημερα,επιλεγω εγγλεζικη δυαδα, που αποτελειται απο Σεφιλντ Γιουναιτεντ 1, Ροτσντειλ 1. Και τα δυο μαζι σε παρολι με συμπαθητικο πονταρισμα. Η σημερινη στοιχηματικη ημερα δε μου αρεσει ιδιαιτερως. Αυριο εχει καλυτερα παιχνιδια. Καλη σας τυχη οτι κι 'αν παιξετε.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λυών και Γκλάντμπαχ οι βασικές μου επιλογές για σήμερα!Ακόμα βλέπω να κερδίζουν οι Σιένα , Λιλ , Καλμάρ και Ροτσντέιλ! :rockon:
Και 4 οβεράκια...Γουλβς , Ντονκάστερ , Τσέλτεναμ και Όλντερσοτ!
Φιλαράκι Ρώσσικη ρουλέτα το ματς της Γκλάντμπαχ...τεράστια τριπλή είναι,αν το ρισκάρεις λόγω απόδοσης πάω πάσο...

Εγώ σήμερα θα ποντάρω στον άσο της Μπάγερν(δυστυχώς και έξω η απόδοση πολύ χαμηλή στο 1.50)και στον άσο της Λιλ
Μου αρέσουν επίσης...
Αννόβερο-Βέρντερ G/G,over
Τόττεναμ-Μπόλτον 1
Τζίλιγχαμ-Τσεστερ 1
Μπαρτσα-Αλμερία over

Kαλή επιτυχία σε όλους :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
gatto, ελπιζω την τετραδα των ασσων να την επαιξες ατοφια σε παρολι.
Ναι είχα παίξει και μονό και δυάδες και την τετράδα!Τα έβλεπα δυνατά!Το Ουέφα μας πήγε σούπερ...ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας "στήσουν" το ΣΚ!Ήδη η Μάντσεστερ που έχει παιχτεί από τον μισό πλανήτη ζορίζεται...
Συμφωνώ με την δυάδα σου αν και σπάνια κάνω δυνατά πονταρίσματα στην Αγγλία!Άντε καλή μας επιτυχία! :rockon:

panthiras3005

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μπέρι
Νταντί Γιουνάιτεντ
Μίλτον Κέϊνς Ντονς
------------------
Ζυρίχη
Βίλεμ
Λιλ
------------------
Χάβρη
Τότεναμ
Γκέλφε
Στόκπορτ
3-4
:thumbsup: :thumbsup:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε σεις σαν πολυ ψηλα δεν ειναι η μπαγιερν?
μεχρι και 1,7 την εχω βρει!
και βεβαια την εριξα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλαράκι Ρώσσικη ρουλέτα το ματς της Γκλάντμπαχ...τεράστια τριπλή είναι,αν το ρισκάρεις λόγω απόδοσης πάω πάσο...
Κυρίως λόγω της αλλαγής του προπονητή , της ανάγκης για βαθμούς και της ψιλοανυπαρξίας της Καρλσρούη!Αξίζει ποντάρισμα πιστεύω σε αυτές τις αποδόσεις αν και έχει πολυπαιχτεί και αυτό με ανησυχεί λίγο...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ρε σεις σαν πολυ ψηλα δεν ειναι η μπαγιερν?
μεχρι και 1,7 την εχω βρει!
και βεβαια την εριξα...
Kαι πολύ καλά έκανες... :rockon: :rockon: :rockon:
Κυρίως λόγω της αλλαγής του προπονητή , της ανάγκης για βαθμούς και της ψιλοανυπαρξίας της Καρλσρούη!Αξίζει ποντάρισμα πιστεύω σε αυτές τις αποδόσεις αν και έχει πολυπαιχτεί και αυτό με ανησυχεί λίγο...
Δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις η Καρλσρούη και η Γκλάντμπαχ είναι ασταθέστατη και αψυχολόγητη ομάδα...μακάρι να σου κάτσει αδερφέ...
Φαντάζομαι να το έπαιξες μονό αποδεκτό όχι σε δυάδα... :sunglasses:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μαζι με λυων !
το μονο που φοβαμαι ειναι η δυαδα που εχει ριξει ολη η ευρωπη :think:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μαζι με λυων !
το μονο που φοβαμαι ειναι η δυαδα που εχει ριξει ολη η ευρωπη :think:
μου τα χάλασες τώρα...η Λυών δείχνει φέτος μια αξιοθάυμαστη αστάθεια στην αμυντική της λειτουργεία και στο τέρμα...τρώει πολύ εύκολα και ηλίθια γκολ...είναι και μετά απο υπερπροσπάθεια μεσοβδόμαδα και η Οσερ δεν είναι κια για τα μπάζα...εγώ αυτό το ματς δεν το άγγιξα καν,το ψιλοφοβάμαι...μακάρι να περάσει!!!

Υ.Γ. Για να δούμε θα το κάνει η μάντσεστερ το θαύμα της στο 90' ή θα τον πιεί η μισή Ευρώπη...??? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Kαι πολύ καλά έκανες... :rockon: :rockon: :rockon:Δεν είναι τόσο χάλια όσο νομίζεις η Καρλσρούη και η Γκλάντμπαχ είναι ασταθέστατη και αψυχολόγητη ομάδα...μακάρι να σου κάτσει αδερφέ...
Φαντάζομαι να το έπαιξες μονό αποδεκτό όχι σε δυάδα... :sunglasses:
Μονό έχω παίξει μόνο την Λυών προς το παρόν...το σκέφτομαι!Πάντως η Γκλάντμπαχ είχε κάνει καλές μεταγραφές και είναι αδικαιολόγητη η θέση της...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μου τα χάλασες τώρα...η Λυών δείχνει φέτος μια αξιοθάυμαστη αστάθεια στην αμυντική της λειτουργεία και στο τέρμα...τρώει πολύ εύκολα και ηλίθια γκολ...είναι και μετά απο υπερπροσπάθεια μεσοβδόμαδα και η Οσερ δεν είναι κια για τα μπάζα...εγώ αυτό το ματς δεν το άγγιξα καν,το ψιλοφοβάμαι...μακάρι να περάσει!!!
Αν σπάσουν και τα 2 καλύτερα να εξαφανιστείς από το site! :knuppel:
Υ.Γ. Για να δούμε θα το κάνει η μάντσεστερ το θαύμα της στο 90' ή θα τον πιεί η μισή Ευρώπη...??? :think:
Θα αρχίσουν τα διορθωτικά δελτία νωρίς-νωρίς! :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Λείπει ο χοντρούλης μας και αυθαδιάζουμε εεεεεεεεεε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πότε γυρνάει με τον γαμπρό??  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:
Μάζεψε τον από εδώ τον γκαντεμόσαυρο!Άιντε δεν έχετε καμμιά μάχη στο travian? :P
Εγώ γκαντεμόσαυρος???ντροπή σου ρε να λές ΕΣΥ τέτοιο πράγμα για μένα... :birdman:
Λείπει ο χοντρούλης μας και αυθαδιάζουμε εεεεεεεεεε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οποτε αποφασίσει η Νύφη... :grin:
Μάλλον Τρίτη...ή την άλλη τρίτη μου είπε...??? :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αααα ναι είναι και ο Ταρατσούλης στην αδελφόνησο!Καλός μαυρόγατος είναι και αυτός!Αν μείνει λίγο ακόμα εκεί θα το πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα! :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αααα ναι είναι και ο Ταρατσούλης στην αδελφόνησο!Καλός μαυρόγατος είναι και αυτός!Αν μείνει λίγο ακόμα εκεί θα το πάρει η Λίβερπουλ το πρωτάθλημα! :2funny:
Μωρή Φλάτσκα...δεν μου απάντησες ακόμα για τις ΚΑΛΕΣ μεταγραφές της Γκλάντμπαχ... :2funny:

Ο χοντρός μάλιστα θα είναι και μέσα στο chelsea-liverpool!!!!παίξτε το όλοι από τώρα διπλό :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μωρή Φλάτσκα...δεν μου απάντησες ακόμα για τις ΚΑΛΕΣ μεταγραφές της Γκλάντμπαχ... :2funny:

Ο χοντρός μάλιστα θα είναι και μέσα στο chelsea-liverpool!!!!παίξτε το όλοι από τώρα διπλό :2funny:
θα παει ο πληρωμενος οπαδος να κραξει την λιβερπουλ?
το σιγουρο ειναι οτι η παντοφλα που πεφτει ειναι αρσεναλ,αντε να γυρισει να το αλλαξω αυτο το αβαταρ το βαρεθηκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom