Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα. Τριαδα παρολι για ολο το ΣΚ παιζω σημερα. Σριουσμπερι 1(δευτερη σερι γκελα στην εδρα της δυσκολο να κανει),Μπαγερν 2(καιρος ειναι να αρχισει τις νικες)και Μπετις 1. Αν καποιο απο τα δυο σημερινα σπασει,παιζω με καλο πονταρισμα τη Μπετις, σε μονο αποδεκτο αυριο. Αυτα. Καλες επιλογες να 'χετε.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Πανιώνιος - αρης = 1 stake 6/10
ROTHERHAM - BARNET = 1 stake 8/10
fulham - sunderland = 1 stake 4/10
Cittadella - livorno = 2 stake 5/10

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:dancing:Νάπολι-Γιουβέντους:1 Απόδοση 2,40 στη bwin.
          Καλή επιτυχία σε όλους. :boobies:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάτι ψιλά στην Πιατσέντζα σήμερα για τον χαβαλέ! :rockon:
Μοιρασμένες οι αποδόσεις στο Πάο-Βέρντερ 2.55-3.25-2.55...μάλλον θα το μπουμπουνίσω το διπλό!!! :sunglasses:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν λέει και πολλά το σημερινό πρόγραμμα!Το οβεράκι της Ζενίτ και το διπλό της Άρσεναλ θα τιμήσω αλλά και αυτά όχι φανατικά!Πάντως βλέπω μικρά σκορ σήμερα...
Και 4 οβεράκια από Αγγλία...Κρου , Λιντς , Μπράιτον και Ρέντινγκ! :sunglasses:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα. Τριαδουλα παρολι επιλεγω γι 'αποψε, που περιλαμβανει Λιντς 1, Ροτσντειλ 1, Μπαγερν 1. Επισης, θεωρω πολυ πιθανο να καταπιαστω με το live bet. Παντως, προετοιμαζομαι για δυνατο χτυπημα αυριο στην ουκρανεζα...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν λέει και πολλά το σημερινό πρόγραμμα!Το οβεράκι της Ζενίτ και το διπλό της Άρσεναλ θα τιμήσω αλλά και αυτά όχι φανατικά!Πάντως βλέπω μικρά σκορ σήμερα...
Και 4 οβεράκια από Αγγλία...Κρου , Λιντς , Μπράιτον και Ρέντινγκ! :sunglasses:
:2funny: :2funny: :2funny:
Τρία ματς στο 7+!!!Εδώ σε θέλω μάστορα...
Σήμερα που θα πέσει όλος ο κόσμος με τα μούτρα στα όβερ θα αρχίσουν τα κουλουράκια και τα δυσκοίλια 1-0! :grin:

pinkmartini20

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:sunglasses:Μπάσκετ:Μάλαγα-Λε Μαν:Λε Μαν over 67.5 πόντοι,απόδοση 1.85.
      Αιντχόφεν-Μαρσέιγ:1,απόδοση 2.60 στη Unibet.
      Kαλό ταμείο σε όλους. :boobies:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλην εσπεραν. Γκολ και θεαμα ειχε το χθεσινο σεντονι, σε μια ευχαριστη ποδοσφαιρικη βραδυα, λογω της απεργιας των δημοσιοκαφρων. Αποψε, πονταρω δυνατα πανω στο αγριμι απο το Ντονετσκ. Η φετινη Σπορτινγκ δεν παταει καλα κι' εχω την αποψη, οτι ειναι η ιδανικη τροφη για το αγριμι. Σαχταρ λοιπον 1, σε μονο αποδεκτο. Την κολλαω επισης και σε παρολι δυαδα μαζι με την φλογερη σπανιολα Σεβιλλη, που δινει παρασταση αυριο. Καλη επιτυχια στις οποιες επιλογες σας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τον άσσο της Σαχτάρ , το διπλό και το όβερ της Μπάρτσα βλέπω δυνατά! :rockon:
Από εκεί και πέρα αξίζει το ρίσκο το Χ στην Μαδρίτη  και το διπλό της Βέρντερ!!!  :rockon:

Επισκέπτης
Τον άσσο της Σαχτάρ , το διπλό και το όβερ της Μπάρτσα βλέπω δυνατά! :rockon:
Από εκεί και πέρα αξίζει το ρίσκο το Χ στην Μαδρίτη  και το διπλό της Βέρντερ!!!  :rockon:
παιξε στανταρ ασσο την παναθα να κονομησεις ρε..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι!Μου αρέσουν οι άσσοι των Τσσκα Μόσχας , Ουντινέζε , Τβέντε και Γαλατασαράι...για ισοπαλίες έχω ξεχωρίσει τα Χέρτα-Μπενφίκα , Νανσί-Φέγενορντ και Μπράγκα-Πόρτσμουθ!Και μια μπομπίτσα από Βραζιλία μεριά...Κοριτίμπα! :rockon:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα. Σε κουτσο αλογο βρηκα να πονταρω χθες. Και δυστυχως πονταρα δυνατα. Δε σας κρυβω οτι ειδα το παιχνιδι ολοκληρο και μου φανηκε πολυ υποπτο. Σε 90' η Σαχταρ δεν εκανε ουτε ευκαιρεια. Μοναδικη "καλη" στιγμη της ενα στραβοπατημα του Μπρανταο... Αν δεν ειχε σκονταψει,πιθανοτατα θα ειχε σπρωξει τη μπαλα στα ανυπερασπιστα δυχτια υστερα απο την καλη σεντρα του Σρνα. Απο δω και στο εξης, δυσκολα θα ξαναπονταρω δυνατα σε ρωσσικες η ουκρανικες ομαδες ακομα και σε τετοιες διοργανωσεις... Αποψε, με χαλασμενη διαθεση ριχνω λιγα στη Σεβιλλη με την ελπιδα να σταθει στο υψος των περιστασεων...

pamtax21

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ενδιαφέρον το σημερινό κουπόνι!Μου αρέσουν οι άσσοι των Τσσκα Μόσχας , Ουντινέζε , Τβέντε και Γαλατασαράι...για ισοπαλίες έχω ξεχωρίσει τα Χέρτα-Μπενφίκα , Νανσί-Φέγενορντ και Μπράγκα-Πόρτσμουθ!Και μια μπομπίτσα από Βραζιλία μεριά...Κοριτίμπα! :rockon:
Γατούλη την έπαιξες την τετράδα των άσσων?
Εγώ τους τα πήρα καλά με μια παρόμοια τετράδα,ΤΣΚΑ-Ουντινέζε-Γαλατά(χλώμιασα με Ντιόγο στο '95)-Νανσύ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αν δεν πήγες και χθες στο ταμείο ρε κουβά,γύρνα το καλύτερα στο ΚΙΝΟ! :birdman:
Μπορώ να φανταστώ ποιο ματς έχασες! :2funny:
Mια χαρά ταμείο πάω συνεχώς εδώ και 10 μέρες παλιογκαντέμη που να φας τη γλώσσα σου και να σου καεί το πληκτρολόγιο... :thefinge:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λυών και Γκλάντμπαχ οι βασικές μου επιλογές για σήμερα!Ακόμα βλέπω να κερδίζουν οι Σιένα , Λιλ , Καλμάρ και Ροτσντέιλ! :rockon:
Και 4 οβεράκια...Γουλβς , Ντονκάστερ , Τσέλτεναμ και Όλντερσοτ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom