Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Όφη Χ, Ντονκάστερ 2, Μονακό 2

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Στηρίζω Τεσέιρο...Μπράγκα 2 και Σιένα 1 (Χ)!  :rockon:

Επισκέπτης
Απο την Παρασκευη ολοι απο εξω-εξω μιλαγαν για διπλο του Πλατανια στον ΟΦΗ,δειτε το αυτογκολ του ΟΦΗ μολις στο πρωτο λεπτο και βγαλτε τα συμπερσματα σας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στημενα ντε......ξυπνηστεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.608
Πόντοι
2.606
Απο την Παρασκευη ολοι απο εξω-εξω μιλαγαν για διπλο του Πλατανια στον ΟΦΗ,δειτε το αυτογκολ του ΟΦΗ μολις στο πρωτο λεπτο και βγαλτε τα συμπερσματα σας.
:2funny: :2funny: :2funny: AΦΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΡΕ ΧΑΡΕ.....ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΑ???

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.608
Πόντοι
2.606
-Η μιση ΚΡΗΤΗ με το σημερινο ματς ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ τουλαχιστον..... :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
με τρωνε τα χερια μου για το οβερ πορτο-μαλαγα που ειναι στο 2.1 μεσο ορο

τα δαμε και τα οβερ του 1.5-1.6 που παω κουβα συνεχεια..

δεν θα σας πω τι εχασα εχτες γιατι θα παρω οσκαρ γκαντεμιας...

ηθελα να φτασω ενα κεφαλαιο για να αρχησω το trading ξανα αλλα δεν με παει μια...

ελπιζω να μου γυρησει..

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.474
Πόντοι
6.305
με τρωνε τα χερια μου για το οβερ πορτο-μαλαγα που ειναι στο 2.1 μεσο ορο

τα δαμε και τα οβερ του 1.5-1.6 που παω κουβα συνεχεια..

δεν θα σας πω τι εχασα εχτες γιατι θα παρω οσκαρ γκαντεμιας...

ηθελα να φτασω ενα κεφαλαιο για να αρχησω το trading ξανα αλλα δεν με παει μια...

ελπιζω να μου γυρησει..
οβερ Πόρτο μέσα..επίσης (αν και νωρίς) νίκη Ολυμπιακού και κάτι ψιλά σε πρόκριση Ολυμπιακού..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Προφανώς είσαι μυρωδιάς από μπάλα...

«Να πω ότι έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Δικαιολογημένα μπορώ να πω, ως έναν βαθμό, λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού. Εμείς είχαμε την ευκαιρία να προηγηθούμε με ένα αυτογκόλ, δώρο της Παναγιάς  και από εκεί και πέρα κάναμε και το δεύτερο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε να μην δεχτούμε γκολ στα πρώτα λεπτά, δεχτήκαμε ένα γκολ από παιδαριώδες λάθος και ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας έβαλε στην περιοχή μας και μας είχε σε αγωνία. Από την στιγμή που μπήκε το τρίτο γκολ, τελείωσαν τα πράγματα. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, πρώτη εκτός με εμένα στον πάγκο. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την Παναγιά γιατί αυτή η νίκη είναι δικό της δώρο. Να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΦΗ γιατί έχει φτιάξει μια ομάδα με δικά του παιδιά και εύχομαι να μείνουν και οι δύο ομάδες στην Σούπερ Λιγκ. Η αποβολή λειτούργησε αρνητικά για εμάς και ίσως πιστέψαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Ήμασταν σε αγωνία, δίχως ο ΟΦΗ να έχει μεγάλες φάσεις. Πιστεύω ότι ήταν καθοριστικό το πρώτο γκολ. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην Παναγιά. Ξέρετε γιατί; Εγώ την επικαλούμαι».

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Στο χθεσινό φιλόδοξο δελτίο μου έπιασα μόνο έναν αγώνα,την ισοπαλία στον αγώνα Ρίο Άβε - Μπράγκα.Δεν πειράζει,δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε μέρα και μάλιστα σε δελτίο με Η/Τ...

Για σήμερα και αύριο έπαιξα τα εξής:

Μάντσεστερ-Ρεαλ Χ/2 Η/Τ
Γαλατά-Σάλκε    1/1 Η/Τ
Αρσεναλ-Μπάγερν 2/2 Η/Τ
Μιλαν-Μπαρτσελόνα Χ/2 Η/Τ
Μπορούσια-Σαχτάρ Χ/Χ Η/Τ

Σύστημα 2,3,4,5

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Στο χθεσινό φιλόδοξο δελτίο μου έπιασα μόνο έναν αγώνα,την ισοπαλία στον αγώνα Ρίο Άβε - Μπράγκα.Δεν πειράζει,δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε μέρα και μάλιστα σε δελτίο με Η/Τ...

Για σήμερα και αύριο έπαιξα τα εξής:

Μάντσεστερ-Ρεαλ Χ/2 Η/Τ
Γαλατά-Σάλκε    1/1 Η/Τ
Αρσεναλ-Μπάγερν 2/2 Η/Τ
Μιλαν-Μπαρτσελόνα Χ/2 Η/Τ
Μπορούσια-Σαχτάρ Χ/Χ Η/Τ

Σύστημα 2,3,4,5

Τα μπέρδεψες ρε τύπε! Έχει 2 εβδομάδες για αυτούς!!
Παίξε το Πόρτο – Μάλαγα !  :grin:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τα μπέρδεψες ρε τύπε! Έχει 2 εβδομάδες για αυτούς!!
Παίξε το Πόρτο – Μάλαγα !  :grin:

Δεν τα μπέρδεψα,ήθελα να τα παίξω όλα "πακέτο".Φιλόδοξο στοίχημα που με ελάχιστα λεφτά μπορεί να δώσει πολλά.Απλώς έκανα λάθος κι έγραψα για "σήμερα και αυριο" έπρεπε να γράψω και την μεθεπόμενη εβδομάδα!!!Γι'αυτό έπαιξα στο ίντερνετ και όχι στον ΟΠΑΠ.Τώρα αν στο ενδιάμεσο γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στις εμπλεκόμενες ομάδες θα αλλάξω το στοιχηματισμό σε αυτές.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Δεν τα μπέρδεψα,ήθελα να τα παίξω όλα "πακέτο".Φιλόδοξο στοίχημα που με ελάχιστα λεφτά μπορεί να δώσει πολλά.Απλώς έκανα λάθος κι έγραψα για "σήμερα και αυριο" έπρεπε να γράψω και την μεθεπόμενη εβδομάδα!!!Γι'αυτό έπαιξα στο ίντερνετ και όχι στον ΟΠΑΠ.Τώρα αν στο ενδιάμεσο γίνουν κοσμογονικές αλλαγές στις εμπλεκόμενες ομάδες θα αλλάξω το στοιχηματισμό σε αυτές.

Εσύ είσαι αυτός που ψάχνει η Ε.Ε.Ε.Π. !!  :grin:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εσύ είσαι αυτός που ψάχνει η Ε.Ε.Ε.Π. !!  :grin:

Και μερικές χιλιάδες ακόμα...
Ας βελτιώσει τις αποδόσεις του ο ΟΠΑΠ,ας δίνει μονά ΟΛΑ τα παιχνίδια να μπορούμε να παίξουμε π.χ δυάδες ή και μονά,και πολύ ευχαρίστως να πηγαίνω στο πρακτορείο της γειτονιάς μου που δουλεύει και μια κουκλάρα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Για κάποιο πούστη λόγο πιστεύω ότι η Μπάγερν θα σκοράρει πρώτη αλλά δε θα νικήσει.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Ολοι για το χ του οφη με πλατανια ελεγαν εχτες πριν το ματς.Μετα ως δια μαγιας αρχισαν να λενε οτι ολη η κρητη το ειχε παιξει.Κατοπιν εορτης... ολοι πλουσιοι θα ημασταν.Οποιος ξερει κατι ας το λεει πριν αλλιως δεν εχει νοημα.
Παμε για το τσου λου σημερα μπας και καστει τπτ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
2 Μανσφιλντ, 2 Γκρίσμπι, να σκοράρει πρώτος ο Μαρτίνεζ στο Πόρτο Μάλαγα, τρανμίρ Χ, στόκπορτ 1, φόρεστ γκριν Χ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom