asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μπα εγω πλεον βαζω τετραδες αλλα με λιγοτερα...κανα μονό μπορει να το φορτωσω.....πχ την μπαρτσα με την μιλαν αναλογα τι θα δωσουνβαζουμε πολλα παμε για πολλα
οποτε παιζω βασει εφημεριδας χανω.....αμα παιζω κανα δικο μου μπορει και να πιασω τιποτα.....ολο μαλακιες ειναι κι αυτοι....πχ μας φαγαν με την σεντ ετιεν σημερα η με την σοδιεδαδτο ξαναλεω! βασικος κανονας ΜΗΝ διαβαζεις και ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ απο κανεναν ΠΟΥΣΤΗ
sites εφημεριδες αρθρα γκουρου γειτονες ειδημονες κτλ
κατσε ακομα.....την παρι την επαιξα κι εγω και πιστευω θα βγει στο τελος.....δεν μπορει να παιζει η πρωτη με την τελευταια και να ρθει Χτο φαγε η πουτανα.... τεσπα
μιλημενοι ειναι ολοι , φωναζουν καθε εβδομαδα 2-3 ματς στανταρακια και μετα ολοι κουβα
πρωτη φορα θα ναι; ποσες φορες το εχουμε δει το εργο ;κατσε ακομα.....την παρι την επαιξα κι εγω και πιστευω θα βγει στο τελος.....δεν μπορει να παιζει η πρωτη με την τελευταια και να ρθει Χ
βλεπω να κλεμε ολοι παριζιανικαγιατι δεν γυρισε περσι το λυων λοριαν ;ολα γινονται
μλκ γλιτσα σε εμπθιστευθηκα και πονταρα 1 ευρω με αποδοση 5γιατι δεν γυρισε περσι το λυων λοριαν ;ολα γινονται