Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όβερ 3,5 η Σταντάρ για το καλό των ημερών! :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ενα μάτς που ηταν κομμενο κ ραμμενο για αντερ, πως έγινε οβερ μόνο η μαλακω η Λίβερπουλ το γνωρίζει... :jerking: :jerking:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα ειμαι πολυ παλιος παικτης και ξερω τους κινδυνους,εχω σε ολες τις σοβαρες,εταιριες λογαριασμο και ασφαλως η αναλυψη ειναι μεσα στο παιχνιδι (παραμονες Χριστουγεννων εκανα αναλυψη απο 2 εταιριες),παω 33 σε λιγο,εχω φαει τα μουτρα μου πιο μικρος,απ το ζενιθ στο ναδιρ σε χρονο dt,εμαθα και προχωραω σεμνα και ταπεινα,αλλωστε οι εποχες ειναι δυσκολες για μεγαλα stakes.
Τεσπα αν μπορουμε να βγαζουμε ενα χαρτζηλικι που και που καλα ειναι.
Over  1.5 @ 2.10
€5,00 Μονό 27/12/2012 12:28:37 5,00 10,50
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - LY7361072910F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  27/12/2012 12:28:37 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 1.5 Περθ Γκλόρι v Γουέστερν Σίδνεϋ Γουόντερερς
(Γκολ Αγώνα) 27/12/2012 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
Σύνολο:  5,00  Κέρδη:  10,50  καλη αρχη παλι ταπεινα :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΣΥΣΤΗΜΑ 8 ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ 6 στα 8 ΓΙΑ 5άδες. ......(Μπορειτε να το μελετησετε το συστημα αυτο-δεν ειναι δικης μου κατασκευης-επινοησης...αν σας αρεσει!!Ειναι ευκολο στην κατανοηση του και θα βοηθησει τους παιχτες σαν και μενα που παιζουμε στα πρακτορεια του Ο.Π.Α.Π. Δεν σας γραφω κανενα συνθετο συστημα απο αυτα που παιζω εγω....καθοτι εγω παιζω και τα τσεπωνω απο τον Ο.Π.Α.Π).Λιγα και καλα παντα!Δεν επιθυμω τα πολλα χρηματα!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ: 11

Ανάπτυξη: Στήλες 1-11 Αγώνες 1-8

[01] 1-2-3-5-6
[02] 1-2-3-7-8
[03] 1-2-4-5-7
[04] 1-2-4-6-8
[05] 1-3-4-5-8
[06] 1-3-4-6-7
[07] 2-3-4-6-7
[08] 2-3-4-5-8
[09] 1-5-6-7-8
[10] 2-5-6-7-8
[11] 3-5-6-7-8

Επιτυχίες - Απόδοση συστήματος

Σε 6 σωστά 100% 1-2 5άδες
Σε 7 σωστά 100% 4-5 5άδες
Σε 8 σωστά 100% 11-11 5άδες

Υ.Γ.(Το 1....2....3....4.....5....6.....7....8....αντικαταστουνται(1=π.χ. 214) με τους κωδικους των παιχνιδιων που επιλεγονται στο κουπονι του στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π.!!!Μια αυτονοητη επεξηγηση για τυγχον ηλιθιους, αν το διαβασουν το παραπανω εκανα! :)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Στο συστημα που εγραψα μπορειτε να βαζετε οτι θελετε....απο τελικα σημεια...μεχρι και εγω δεν ξερω τι(Σας προτεινω αν το παιξετε και τα 8 σημεια να ειναι τελικου αποτελεσματος..ειτε 8 ασσους....ειτε 8 ισοπαλιες...ειτε 8 διπλα)!!!...Καθοτι διατηρω επιφυλαξεις, αν πολλοι απο σας ειναι σε θεση να επινοουν συστηματα(εκτος των τυποποιημενων αλλα και των ευκολων συστηματων)! Αυτο το συστημα που σας εγραψα παραπανω δεν ειναι δικο μου.........εγω παιζω με καλυτερο που εχω επινοησει προσωπικα και πηγαινω τον Ο.Π.Α.Π. πιπα-κωλο και εμπλοκη(μεταφορικα χαχαχα)!!!....Τεσπα, αυτο που σας εγραψα, σας το κανω δωρο για τις εορτες!!!....Αν μου καυλωσει στο μελλον θα γραψω ενα απο τα δικα μου, που ειναι με παραπανω εγγυηση ασφαλους κερδους!!!Καλη Χρονια σε ολους!!!

Επισκέπτης
Ετσι Παικτουρα ανοιξε μας τα ματια να μαθουμε να παιζουμε στοιχημα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ετσι Παικτουρα ανοιξε μας τα ματια να μαθουμε να παιζουμε στοιχημα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Για κατι ειρωνες σαν και σενα, που δυστυχως ειναι πολλοι δεν υπαρχει πιθανοτητα να σας γραψω βασικη στηλη ενισχυμενου μεταβλητου(ημουνα παλιος παιχτης του Προπο) προσαρμοσμενη πανω στο ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π.!!!(Δικης μου επινοησης και δεν την δινω πουθενα!!!Αλλαζω πρακτορεια συνεχεια...να μην με παρουν ειδηση, οι ιδιοκτητες πρακτορειων, ποσο γλυκοτσουτσουνος :fuck1: :fuck1: :fuck1: ειμαι(μεταφορικα)...χαχαχα)! :)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ρε συ τυπε το ιδιο εννουσα και εγω δεν ειμαστε και χτεσινοι,σιγα μην μου δινανε 100 ευρω γιατι τους ειπα τα καλαντα :2funny:,εταιρια ειναι και κοιταει το κερδος της αλλα τα 100 δωρεαν παιχνιδι δεν ειναι λιγο πραγμα,λιγες εταιριες σου δινουν μπονους εκτος εγγραφης,η bet365 καθε Σεπτεμβρη που αρχιζουν τα μεγαλα πρωταθληματα μου στελνει mail για μια τετοια προσφορα,ποια αλλα εταιρια το κανει αυτο?
ρε συ τύπε άλλο τι εννοούμε και άλλο τι γράφουμε.
και αν εσύ δεν είσαι χθεσινός και ξέρεις τα κόλπα, κάποια παιδιά που τώρα ξεκινάνε και μαζεύουν πληροφορίες , διαβάζοντας τι έγραψες με τόσο ενθουσιασμό, θα πάρουν λάθος παράδειγμα...
εκτός αν αυτά που γράφουμε, τα γράφουμε για να τα διαβάζουμε εμείς...τότε πάω πάσο...
και για την bet365 έχω γράψει παλιότερα ότι είναι μακράν η καλύτερη εταιρία...αν και εφόσον αποφασίσει κάποιος να παίξει στο internet και πληροί τις προϋποθέσεις...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Για κατι ειρωνες σαν και σενα, που δυστυχως ειναι πολλοι δεν υπαρχει πιθανοτητα να σας γραψω βασικη στηλη ενισχυμενου μεταβλητου(ημουνα παλιος παιχτης του Προπο) προσαρμοσμενη πανω στο ποδοσφαιρικο στοιχημα του Ο.Π.Α.Π.!!!(Δικης μου επινοησης και δεν την δινω πουθενα!!!Αλλαζω πρακτορεια συνεχεια...να μην με παρουν ειδηση, οι ιδιοκτητες πρακτορειων, ποσο γλυκοτσουτσουνος :fuck1: :fuck1: :fuck1: ειμαι(μεταφορικα)...χαχαχα)! :)
Τόσα ξέρουνε τόσα λένε Παιχτούρα!Μην μασάς! :rockon:
Και τι σε νοιάζει αν το μάθουνε το σύστημα σου οι πράκτορες?Θα το καταργήσουν ή θα σου κόψουνε την είσοδο στα πρακτορεία?  :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε συ τύπε άλλο τι εννοούμε και άλλο τι γράφουμε.
και αν εσύ δεν είσαι χθεσινός και ξέρεις τα κόλπα, κάποια παιδιά που τώρα ξεκινάνε και μαζεύουν πληροφορίες , διαβάζοντας τι έγραψες με τόσο ενθουσιασμό, θα πάρουν λάθος παράδειγμα...
εκτός αν αυτά που γράφουμε, τα γράφουμε για να τα διαβάζουμε εμείς...τότε πάω πάσο...
και για την bet365 έχω γράψει παλιότερα ότι είναι μακράν η καλύτερη εταιρία...αν και εφόσον αποφασίσει κάποιος να παίξει στο internet και πληροί τις προϋποθέσεις...

ποσα εριξες στην παπια.. ειναι πισω  :rolleyes:

Επισκέπτης
Με το να υποβιβαζεις τους υπολοιπους με εκφρασεις του στυλ ".Καθοτι διατηρω επιφυλαξεις, αν πολλοι απο σας ειναι σε θεση να επινοουν συστηματα.." το λιγοτερο που θα εισπραξεις ειναι ειρωνια.

ΥΓ Μεινε καλυτερα στο ΠΡΟΠΟ αλλο αθλημα το ενα αλλο το αλλο ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τόσα ξέρουνε τόσα λένε Παιχτούρα!Μην μασάς! :rockon:
Και τι σε νοιάζει αν το μάθουνε το σύστημα σου οι πράκτορες?Θα το καταργήσουν ή θα σου κόψουνε την είσοδο στα πρακτορεία?  :think:
Για την γλωσσοφαγια!!...Η Γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει!

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ποσα εριξες στην παπια.. ειναι πισω  :rolleyes:
θα πατήσει γκάζι σε λίγο...
έχει άριστη φυσική κατάσταση...
αφήνει τον αντίπαλο να πάρει θάρρος και τον συντρίβει στο τελευταίο τέταρτο... :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφου η νομοθεσια για το ιντερνετ παγωσε η μπετφερ γιατι δεν ξαναλειτουργει  :tickedoff:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για να δουμε,θα παρουμε κανενα δωρακι σημερα. :)
ρεντινγκ-σουονσι 1χ
αστον βιλα-τοτεναμ 1χ
στοουκ-λιβερπουλ 1χ
μ εστειλε για βρουβες η παλιο τοτεναμ :-
χριστουγεννιατικο δωρακι δεν πηρα απο το στοιχημα.
παμε για αλλα  :sunglasses:
σημερα σκεφτομουνα να παιξω κανενα μπασκετακι.θρυλο κ μαλαγα.
ο θρυλος περασε πριν κανενα μηνα με 20 ποντους απο τη βιτορια,και ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα αυτη τη στιγμη στην ευρωπη.συν οτι το θελει πολυ το ματσακι.αλλα κ η καχα λαμποραλ εχει ανεβει πολυ.εχει κ την εδρα.δυσκολη η προβλεψη.νο μπετ λοιπον.
κ η μαλαγα πιθανολογω οτι θα κεδισει το ματς με καμμια 10αρια ποντους περιπου.οσο ειναι κ το χαντικαπ στον οπαπ( 8,5 ποντους.)οποτε αστο κ αυτο.
σιενα-μακαμπι.παιχνιδαρα.ποιος θα κερδισει? μακαρι να ξερα  :grin:
μ αυτα κ μ αυτα σημερα δεν εχει στοιχηματισμο.
απο αυριο παλι.μπας κ παρουμε κανενα πρωτοχρονιατικο μπουναμα  :)

Επισκέπτης
μ εστειλε για βρουβες η παλιο τοτεναμ :-
χριστουγεννιατικο δωρακι δεν πηρα απο το στοιχημα.
παμε για αλλα  :sunglasses:
σημερα σκεφτομουνα να παιξω κανενα μπασκετακι.θρυλο κ μαλαγα.
ο θρυλος περασε πριν κανενα μηνα με 20 ποντους απο τη βιτορια,και ειναι η πιο φορμαρισμενη ομαδα αυτη τη στιγμη στην ευρωπη.συν οτι το θελει πολυ το ματσακι.αλλα κ η καχα λαμποραλ εχει ανεβει πολυ.εχει κ την εδρα.δυσκολη η προβλεψη.νο μπετ λοιπον.
κ η μαλαγα πιθανολογω οτι θα κεδισει το ματς με καμμια 1αρια ποντους περιπου.οσο ειναι κ το χαντικαπ στον οπαπ( 8,5 ποντους.)οποτε αστο κ αυτο.
σιενα-μακαμπι.παιχνιδαρα.ποιος θα κερδισει? μακαρι να ξερα  :grin:
μ αυτα κ μ αυτα σημερα δεν εχει στοιχηματισμο.
απο αυριο παλι.μπας κ παρουμε κανενα πρωτοχρονιατικο μπουναμα  :)
Επαιξα διπλο ολυμπιακο,μπεσικτας 1, σιενα οβερ 159.5  :grin: δεν μπορουσα να μην παρω την δοση μου και σημερα  :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Επαιξα διπλο ολυμπιακο,μπεσικτας 1, σιενα οβερ 159.5  :grin: δεν μπορουσα να μην παρω την δοση μου και σημερα  :2funny:
καλη επιτυχια  :)
σημερα ποδοσφαιρικο στοιχημα δεν εχει.οποτε μενει μονο το μπασκετ.
κ η ρεαλ μπορει να ειναι καλη περιπτωση,με 7,5 ποντους χαντικαπ.
η αλμπα εδωσε κατι μαζεμενα παιχνιδια τωρα τελευταια κ οι παικτες της τα εχουν ψιλοφτυσει.
χασανε κιολας τα 2 απο τα τρια.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Λεπτομέρειες Στοιχήματος Ημερομηνια/Ώρα Στοίχημα Κέρδος
Over 1.5 @ 2.10
€5,00 Μονό 27/12/2012 18:56:04 5,00 10,50
    Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - RY3079492610F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  27/12/2012 18:56:04  Εκτύπωση 

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
      1 Over 1.5 Αντερλεχτ v Λιρς
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 27/12/2012 Κανένα 2.10 Κερδισμένο
Σύνολο:  5,00  Κέρδη:  10,50    :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom