Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Επισκέπτης
τσελσι διπλο,ινβερνες 1,στοουκ αντερ.  χρονια πολλα με υγεια και πολλα κερδη  :)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
για να δουμε,θα παρουμε κανενα δωρακι σημερα. :)

ρεντινγκ-σουονσι 1χ
αστον βιλα-τοτεναμ 1χ
στοουκ-λιβερπουλ 1χ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
τα πρακτορεία είναι ανοιχτά σήμεραα??ευτυχώς υπάρχει το νετ...

Επισκέπτης
Χρησταρα μαζι θα τους τα παρουμε :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - HC5155825220I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  26/12/2012 10:57:11 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Μάντσεστερ Γιουν. v Νιούκαστλ
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.40 Ανοικτό
2 Over 2.5 Φόρεστ Γκρην v Νιούπορτ Κάουντρι
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
3 Over 2.5 Ινβερνές v Σεντ Μίρεν
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.75 Κερδισμένο
4 Over 2.5 Γουλβς v Πιτέρμπορο
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.65 Ανοικτό
Πολλαπλά

Επισκέπτης
Μου εστειλε mail η Βet365 επειδη ειχα καιρο να κανω παιχνιδι εκει και μου δινει μπονους 100 ευρω,αυτη ειναι εταιρια :grin:

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
1 την στοουκ σημερα ετσι για να ειμαστε στο κλιμα του τζογου μονο αποδεκτο στον οπαπ.....

χρονια πολλα στα παιδια του θρεντ

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μου εστειλε mail η Βet365 επειδη ειχα καιρο να κανω παιχνιδι εκει και μου δινει μπονους 100 ευρω,αυτη ειναι εταιρια :grin:
δεν σου δίνει 100 ευρώ μπόνους...
σου δίνει μπόνους 100% του ποσού που θα κάνεις κατάθεση...ως 100 ευρώ...
με όρο ανάληψης να κάνεις τζίρο το ποσό + το μπόνους 3 φορές...
όχι ότι είναι αμελητέα η κίνηση, αλλά λες μόνο το τυράκι και όχι την φάκα...να τα λέμε όλα... ;)

καλές γιορτές σε όλους και πιο πολλά κέρδη...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
όχι ότι είναι αμελητέα η κίνηση, αλλά λες μόνο το τυράκι και όχι την φάκα...να τα λέμε όλα... ;)

are λimpero ποσα ξερεις :grin: μαλλον ειναι καινουργιος στην βετ365 αλλα και παλι να μην ειμαστε σιγουροι για τιποτ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χρησταρα μαζι θα τους τα παρουμε :grin:

Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - HC5155825220I  - Iντερνετ   Ώρα στοιχήματος:  26/12/2012 10:57:11 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 2.5 Μάντσεστερ Γιουν. v Νιούκαστλ
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.40 Ανοικτό
2 Over 2.5 Φόρεστ Γκρην v Νιούπορτ Κάουντρι
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
3 Over 2.5 Ινβερνές v Σεντ Μίρεν
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.75 Κερδισμένο
4 Over 2.5 Γουλβς v Πιτέρμπορο
(Σύνολο Γκολ) 26/12/2012 Κανένα 1.65 Ανοικτό
Πολλαπλά
αδερφε χρειαζεται και εγκρατεια και μετρο καπου ολοι φτανουμε στο ταβανι μας καλη ειναι και η αναλυψη δεν χρειαζεται να παρουμε σε 1 μηνα 5000 χιλιαρικα το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε...Πρωσοπικα εχω 10 χρονια στο κουρμπετι και δεν εχω δει κανεναν μαγκα απο το στοιχημα :grin: αλλο αν εχουμε τωρα μια καποια  ευνoια πχ :grin:.. apo την στιγμη που με ενα κλικ βαζεις μεχρι 20000 ευρω για πλακα :grin: αναλογα με τον αγωνα πονταρισμα τα παντα χανονται ειναι ρευστα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ψυχραιμια και πανω απο ολλα  Υπομονη......!!!! Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :grin: :grin:.. Υγεια και δοξα τον θεο :grin: ΥΓ.. Μην παρασυρεσαι απο τα παθη σου υπομονη... και αναλυψη αφου αν ειναι να βγαλεις και αλλα βγαλτα απο την αρχη κανε αναλύψη προσωπικα εκανα...!!! :grin: Αν και ο εγωισμος μου με ελεγε να μην  τα κανω :uglystupid: :idiot: μεχρι να τα κανω  και εγω δεν ξερω ποσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ηρεμια... :grin:ΥΓ.. η αγγλια ειναι δυσκολη καλα τα οβερ αλλα εχω χασει κουπονια και κουπονια με 1-1 σκορ απο το 10 λεπτο :grin:  :grin: Υπομονη δηλαδη αν δεν εχεις ορεξη εχουμε δεν πεζουμε πχ παρακαλυτο μουνη ξυνο γαμηση :grin: Υπομονη :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Πχ ο αγωνας αστον βιλα τοτεναμ στο 1 ημυχρονο επρεπε ετσι οπως το ειδα να ειναι 0-5 και εληξε 0-0 δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο υπομονη και μετρο και μονο οταν εχουμε κατι σκεφτει κατι εμπεριστατωμενα να πραξουμε αλλα και παλι με Εγκρατεια οσο για την βετ365 που αναφερθηκες ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στην γη στον κοσμο και σημερα μου στηλανε το μπονους αν και εκανα αναλυψη αρκετα εως πολυ αρκετα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:. Υγεια και υπομονη για ολους μας εδω :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
are λimpero ποσα ξερεις :grin: μαλλον ειναι καινουργιος στην βετ365 αλλα και παλι να μην ειμαστε σιγουροι για τιποτ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:..
την τύφλα μου ξέρω...ή μάλλον ήξερα... :2funny:
έπαθα και έμαθα...
απαράβατος κανόνας...
το θέμα είναι να γλυτώσουμε έστω και έναν...
η αλήθεια είναι αυτή, αν και πολλές φορές ακούγομαι σαν κακός,δύστροπος ή και μαλάκας...
τεσπα...υγεία...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
έπαθα και έμαθα...
απαράβατος κανόνας...
η αλήθεια είναι αυτή, αν και πολλές φορές ακούγομαι σαν κακός,δύστροπος ή και μαλάκας...
τεσπα...υγεία...
μια χαρα εισαι :grin: τουλαχιστων εκανα αναλυψη γλυτωσα την χασουρα 40 λεπτα η λιβερπουλ 3-1 μπρρρρρρρ τι ωραια που εχω μεσα σχεδον τιποτα :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: αν ειναι να τα ξανακανω ας τα ξανακανω ας παρω το μαρουλι ζεστο σιγουρο και μετα ξανα πρως την δοξα τραβαμε :grin: :grin: :grin: :grin: Αναλυψη αλανια αν εχει φτασει σε καποιο επιπεδο που να ανταποκρινεται στην ψιχολογια μας :grin: στην ιδιοσυγκρασια μας στην ιδιετεροτητα μας :grin: σε εμας.. πρωσοπικα εχω δει λογαριασμο στην βετ365 με δεκαδες χιλιαδες ευρω αλλα αυτος εχει εκατομμυρια ευρω :grin: :grin: υπομονη.... το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε.... :grin: αρε λιβερπουλ πουτανα μας εφαγες το 50αρικο σημερα :grin:Over  4.5 @ 2.25
€51,00 Μονό 26/12/2012 21:22:08 51,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - TY0787810110F  - Flash  Ώρα στοιχήματος:  26/12/2012 21:22:08 Εκτύπωση
Επιλογές
1 Over 4.5 Στόουκ v Λίβερπουλ
(Γκολ Αγώνα) 26/12/2012 Κανένα 2.25 Χαμένο
Σύνολο:  51,00  Κέρδη:  0,00    :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
1 την στοουκ σημερα ετσι για να ειμαστε στο κλιμα του τζογου μονο αποδεκτο στον οπαπ.....

χρονια πολλα στα παιδια του θρεντ
μπραβο ρε στοουκ......τα πιασαμε τα λεφτα μας σημερα :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
έπαθα και έμαθα...
απαράβατος κανόνας...
τεσπα...υγεία...
ΥΓ οσον αφορα στην εγραφη δεν δεχεται απο ελλαδα η βετ365 εγραφες λογο του δικταρικου καθεστοτος που παει να επιβληθει η ελλαδα για το μονοπολιο του κλεφτοοπαπ :grin: οποτε αν ειναι να επερνε τα 100 ευρω λογο εγφραφης δεν μπορει :grin: εκτος δεν ξερω πως θα τα επερνε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενταξει εδω λεμε τις αποψεις μας :grin:..

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΥΓ οσον αφορα στην εγραφη δεν δεχεται απο ελλαδα η βετ365 εγραφες λογο του δικταρικου καθεστοτος που παει να επιβληθει η ελλαδα για το μονοπολιο του κλεφτοοπαπ :grin: οποτε αν ειναι να επερνε τα 100 ευρω λογο εγφραφης δεν μπορει :grin: εκτος δεν ξερω πως θα τα επερνε :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ενταξει εδω λεμε τις αποψεις μας :grin:..
δεν είναι άποψη...είναι πραγματικότητα...
δεν σου δίνουν μπόνους μόνο λόγω εγγραφής...
μετά από κάποιο διάστημα, σε συνάρτηση και με τον τζίρο που έχεις κάνει και αν έχεις καιρό να παίξεις, σου κάνουν προσφορά για να σε δελεάσουν...
έχω πάρει και έχω διαγράψει μονομιάς το λιγότερο 3 mail με προσφορές των 100 ευρώ...ειδικά στην αρχή της χρονιάς...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν είναι άποψη...είναι πραγματικότητα...
δεν σου δίνουν μπόνους μόνο λόγω εγγραφής...
μετά από κάποιο διάστημα, σε συνάρτηση και με τον τζίρο που έχεις κάνει και αν έχεις καιρό να παίξεις, σου κάνουν προσφορά για να σε δελεάσουν...
έχω πάρει και έχω διαγράψει μονομιάς το λιγότερο 3 mail με προσφορές των 100 ευρώ...ειδικά στην αρχή της χρονιάς...
αρα λεει αληθεια ο μπραδερ.. οποτε ολα καλα :grin: τον θιξαμε κιολας :2funny: :2funny: :2funny:αρε χαρε για σενα ειναι η ζωη.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
αδερφε χρειαζεται και εγκρατεια και μετρο καπου ολοι φτανουμε στο ταβανι μας καλη ειναι και η αναλυψη δεν χρειαζεται να παρουμε σε 1 μηνα 5000 χιλιαρικα το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε...Πρωσοπικα εχω 10 χρονια στο κουρμπετι και δεν εχω δει κανεναν μαγκα απο το στοιχημα :grin: αλλο αν εχουμε τωρα μια καποια  ευνoια πχ :grin:.. apo την στιγμη που με ενα κλικ βαζεις μεχρι 20000 ευρω για πλακα :grin: αναλογα με τον αγωνα πονταρισμα τα παντα χανονται ειναι ρευστα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ψυχραιμια και πανω απο ολλα  Υπομονη......!!!! Το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε :grin: :grin:.. Υγεια και δοξα τον θεο :grin: ΥΓ.. Μην παρασυρεσαι απο τα παθη σου υπομονη... και αναλυψη αφου αν ειναι να βγαλεις και αλλα βγαλτα απο την αρχη κανε αναλύψη προσωπικα εκανα...!!! :grin: Αν και ο εγωισμος μου με ελεγε να μην  τα κανω :uglystupid: :idiot: μεχρι να τα κανω  και εγω δεν ξερω ποσα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ηρεμια... :grin:ΥΓ.. η αγγλια ειναι δυσκολη καλα τα οβερ αλλα εχω χασει κουπονια και κουπονια με 1-1 σκορ απο το 10 λεπτο :grin:  :grin: Υπομονη δηλαδη αν δεν εχεις ορεξη εχουμε δεν πεζουμε πχ παρακαλυτο μουνη ξυνο γαμηση :grin: Υπομονη :grin: :grin: :grin:ΥΓ.. Πχ ο αγωνας αστον βιλα τοτεναμ στο 1 ημυχρονο επρεπε ετσι οπως το ειδα να ειναι 0-5 και εληξε 0-0 δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο υπομονη και μετρο και μονο οταν εχουμε κατι σκεφτει κατι εμπεριστατωμενα να πραξουμε αλλα και παλι με Εγκρατεια οσο για την βετ365 που αναφερθηκες ειναι η μεγαλυτερη εταιρια στην γη στον κοσμο και σημερα μου στηλανε το μπονους αν και εκανα αναλυψη αρκετα εως πολυ αρκετα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:. Υγεια και υπομονη για ολους μας εδω :grin:
Χρησταρα ειμαι πολυ παλιος παικτης και ξερω τους κινδυνους,εχω σε ολες τις σοβαρες,εταιριες λογαριασμο και ασφαλως η αναλυψη ειναι μεσα στο παιχνιδι (παραμονες Χριστουγεννων εκανα αναλυψη απο 2 εταιριες),παω 33 σε λιγο,εχω φαει τα μουτρα μου πιο μικρος,απ το ζενιθ στο ναδιρ σε χρονο dt,εμαθα και προχωραω σεμνα και ταπεινα,αλλωστε οι εποχες ειναι δυσκολες για μεγαλα stakes.
Τεσπα αν μπορουμε να βγαζουμε ενα χαρτζηλικι που και που καλα ειναι.

Επισκέπτης

Ρε συ τυπε το ιδιο εννουσα και εγω δεν ειμαστε και χτεσινοι,σιγα μην μου δινανε 100 ευρω γιατι τους ειπα τα καλαντα :2funny:,εταιρια ειναι και κοιταει το κερδος της αλλα τα 100 δωρεαν παιχνιδι δεν ειναι λιγο πραγμα,λιγες εταιριες σου δινουν μπονους εκτος εγγραφης,η bet365 καθε Σεπτεμβρη που αρχιζουν τα μεγαλα πρωταθληματα μου στελνει mail για μια τετοια προσφορα,ποια αλλα εταιρια το κανει αυτο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom