Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

snns21

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και πάλι.Χθες περάσανε τα ματσάκια& τα 2.Για σήμερα θα ασχολειθώ με την Βραζιλία.
Θα προτείνω τον 1 της Κρουζέιρο απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε,καθώς πιστεύω ότι είναι μία πολύ καλύτερη ομάδα και με δυνατή έδρα.Επίσης προτείνω και τον άσσο με καλή απόδοση της Σπορτ Ρεσίφε απέναντι στην Γκρέμιο.Οπότε θα παίξω μία δυαδούλα σε αυτούς τους άσσους.
Καλή μας επιτυχία να έχουμε και πάλι.

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Kαλην εσπεραν. Να αναζωογονησω σκεφτηκα αυτο το παραμελημενο threadακι (ελεω καλοκαιριου βεβαιως),προτεινοντας ενα παιχνιδακι που ηδη εχω παιξει, σε μονο αποδεκτο. Το καμαρι της Εσθονιας,η θρυλικη Λεβαντια, ειναι ο θησαυρος μου σημερα. Επαναληπτικος προκριματικου Champions League και η ομαδαρα απο το Ταλιν, εχει τον πρωτο λογο στην υποθεση προκριση. Μια προκριση, που θα ερθει μονο μεσω νικης. Και το 1-0 μας αρκει. Στα συν η δυνατη μας εδρα και η καλη μας αγωνιστικη κατασταση. Απεναντι μας, η αντιπαλος (Ντροχεντα) θα παραταξει γνησιο ιρλανδικο παθος,αλλα δε νομιζω να τα καταφερει. Ασσος λοιπον σε μονο αποδεκτο, με καλοκαιρινο  πονταρισματακι μεσου βεληνεκους. Για να ακονιζουμε σιγα-σιγα τα μαχαιρια, εν οψει της επερχομενης καυτης εναρξης πολλων σημαντικων πρωταθληματων για τη νεα στοιχηματικη σαιζον.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Οντως το θρεντακι εχει κοψει λιγο κινηση..Ας εκφρασω ο παραπονο μου εδω (προς τη θεα τυχη...) ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ να χανω σε μονιμη βαση 1 παιχνιδι στη τριαδα! ΕΛΕΟΣ πια!!!

Σημερα να χω παιξει ενα απο β σκωτιας. το πιανω απο νωρις ευκολοδυσκολα με νικη με ασσο και 2-1. Περιμενω την ααλμποργκ για διπλο, βέπω 2-0 απο το 20λεπτο, λεω σκατα...και στο στο Β ημιχρονο τους πεταει 3 μπαλες και το παιρνει 2-3 και το πιανω!!! Λεω δε μπορει, δε το χανω αυτο σημερα, περιμενα τον ασσο της Ξαμαξ..περιμενω περιμενω, σα το πουστη!, περιμενω...ληγει 0-0...Δε μαμιομαστε λεω γω...ολη την ωρα στο ενα ματς.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Gatto θα μπουμπουνίσουμε καμιά τριάδα σήμερα ή είναι νωρίς ακόμα???????? Χαχαχαχαχαχα

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έριξα ένα κουπονάκι πιο πριν on-line.
Τρέλεμποργκ, Μίντιλαντ και Χόνκα όλα στο 1.

NoNameGr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το κουπονι του σαβατου εστηλε στον κουβα ολους τους παιχτες... ελπιζω τις κυριακης να παει καλα. Δεν εχουν αρχισεί τα σοβαρα πρωταθληματα ακομα και τον περνουμε   :think: .

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Γι'αυτό και δεν στοιχηματίζουμε και σοβαρά. Κάτι να περνάει η καύλα μας.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το κουπονι του σαβατου εστηλε στον κουβα ολους τους παιχτες... ελπιζω τις κυριακης να παει καλα. Δεν εχουν αρχισεί τα σοβαρα πρωταθληματα ακομα και τον περνουμε   :think: .
Εγώ πήγα ταμειάκι χθες με Μπραν 1 , Βαλερένγκα 1Χ (ευτυχώς ισοφάρισε στο τέλος) και Γκοίας όβερ! :dancing:
Εννοείται ότι δεν φορτώνουμε αυτή την περίοδο!

NoNameGr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγω κοπαναο ενα χιλιαρικακι τιν 2αδα,  :jerking: αλλα δυσκολα βγαζουμε. παιζω χοντρα εχει καιρους που βγενουνε πολλα δελτια.. εχει και καιρους που μας  :knockinb: οι μπουκ !!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω κοπαναο ενα χιλιαρικακι τιν 2αδα,  :jerking: αλλα δυσκολα βγαζουμε. παιζω χοντρα εχει καιρους που βγενουνε πολλα δελτια.. εχει και καιρους που μας  :knockinb: οι μπουκ !!
Ε κι εσύ τώρα αν φορτώνεις χιλιαρικάκι στην Τρέλεμποργκ και την Μπρομαποικάρνα...τα θέλει ο  :bottom: σου! :grin:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν μου έδεινες τα μισά να πληρώσω την ΔΕΗ που μας έστειλε εκκαθαριστικά 6μήνου?????????

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχει και φορμουλα σημερα,καμια εμπνευση?

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
θα αφηνιασει το αλογακι σημερα..!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το κακό είναι ότι στην συγκεκριμένη πίστα τα προσπεράσματα είναι δύσκολα και ο Κοβαλάινεν μάλλον θα καταφέρει να καθυστερήσει τους υπόλοιπους ώστε να ξεφύγει ο Χάμιλτον!Σίγουρα πάντως το 1,30 είναι για γέλια...

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
κατσε να δουμε που θα ειναι μετα την πρωτη στροφη ο κοβα?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μια τριάδα κι από εμένα ,Σάντεφιορντ , Στάρτ , Σάο Πάολο!Και σε ζητούμενα Χάκα , Μιλικόσκι , Λίλεστρομ και Παλμέιρας! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom