Χαμ Καμ-Ρόζενμποργκ 2
Ελφσμποργκ-Γκέφλε 1
Σάντεφιορντ και Σάο Πάολο Χηναράκια!
[move] [/move]
Μετά από μήνες τα έριξα ένα συστηματάκι.
Χαμ Καμ-Ρόζενμποργκ 2
Ελφσμποργκ-Γκέφλε 1
[move] [/move]
Εγώ έχω παίξει την δυάδα και τα Χ το καθένα ξεχωριστά...εννοείται κάτι ψιλά για τον χαβαλέ!Δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα!Μετά από μήνες τα έριξα ένα συστηματάκι.
Eίσαι άρρωστος ΤΕΛΟΣ!!!Χαμ Καμ-Ρόζενμποργκ 2
Ελφσμποργκ-Γκέφλε 1
[move] [/move]
Καλημέρα αλήτη,πρεζάκια,χουλιγκανοπράκτορα...μπαααα...η κολοτρυπίδα ζηλεύει περισσότερο γιατί όταν κατέβηκα κάτω μου κωλοτρυβόταν και την έφτυσα...
μην καρφωνεστε κοριτσια,εχω αρκετο και για τις 2αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ηθελε βατεμα ο βαλαντης & τον εφτυσες???
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..Παλμέιρας-Φιγκειρένσε 1 (4-2)
Λος Άντζελες-Σίβας Ήπα over
γιατι???οποτε γραφουμε εδω,χανεις???Φύγετε ρε γκαντεμόσαυροι από το θρεντ!
γιατι???οποτε γραφουμε εδω,χανεις???
Εγώ έχω παίξει την δυάδα και τα Χ το καθένα ξεχωριστά...εννοείται κάτι ψιλά για τον χαβαλέ!Δεν είναι για σοβαρό ποντάρισμα!
Μπήκε ο τσέλιγκας και μας γκαντέμιασε...Πιο πολύ ΔΕΝ μπορούσανε να γαμηθούνε τα ματσάκια χτες!!!! ΧΑχαχαχαχα
Στο χωριό μου λένε...τ'ς κοντής ψωλής τ'ς φταίν' οι τρίχες...Μπήκε ο τσέλιγκας και μας γκαντέμιασε...
Πάλι πάτησες εδώ ρε κατσικοπόδαρε?Πάω να τα καλύψω τα ματσάκια...Στο χωριό μου λένε...τ'ς κοντής ψωλής τ'ς φταίν' οι τρίχες...
Πήγαινε για κάνα ποτάκι ρε και άσε το στοίχημα...πας και παίζεις την Μπροϊμαροκάνα με την Καφέ ΌπεραΠάλι πάτησες εδώ ρε κατσικοπόδαρε?Πάω να τα καλύψω τα ματσάκια...
Πριν από 2 χρονάκια αυτές οι Καφέ Όπερα μου πληρώσανε τις διακοπές!Πήγαινε για κάνα ποτάκι ρε και άσε το στοίχημα...πας και παίζεις την Μπροϊμαροκάνα με την Καφέ Όπερα
μπαγλαμά...ωχχχχχχ ξεκινάει σε λίγο ρε γμτ...πάω να μην το χάσω