!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
οβερ 1,5 ολα τα ματς, οπως χθεςκαμια ιδεα για κανα σκορακι εχεις ?
οβερ 1,5 ολα τα ματς, οπως χθεςκαμια ιδεα για κανα σκορακι εχεις ?
τι εκανε το syndey?kalhmera επεσε το ποσοστο τις ομαδας μου στην αυστραλια Sydney.. Oποτε πρωταθλημα αυστραλιας Sydney fc-Perth=1 απο 2,50 στο 2,40(μαθευτικε μαλων ) οποτε θα το κοτσαρω με τον ασσο της 150=Zενιτ-Aντερλεχτ=1 20 ευρω στην βετ365 μπας και βγει
μαλακιζοταν , δεν επεζε καλα..ρε πούστη μου πιάνω διπλό το θρύλο και χάνω τη ρεάλ...
αμα ηθελε κερδιζε... παιχτες εχει..ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕΑΛ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΝΕ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ
μπραβο ρε μαγκαβγαλαμε τις χριστουγενιατικες διακοπες με η/τ χ/2 ολυμπιακος χ/1 ντορντμουντ και χ/2 σαλκε με 6 ευρω 2126 ευρω χωρις τους φορους παμε γερα
κυριακη 8 το πρωι ωρα ελλαδος το εχει ζωντανα στην βετ365 28 του μηνος.Καλα ειπες οτι θα ακολουθησεις αν πονταρες οταν πονταρες δεν ειδες ημερομηνια Ενι γουει δεν ειναι να πιαστουμε κομπο απο την σιντνει δισκολο φενετε και η αλλη εχει 2 νικες απλα ποιο πολυ το εβαλα για να δω αν ο ντελ πιερο και γενικα σαν ομαδα εχει στοχο το να πρωταγονιστησει θα δειξει ακομα δεν εχουμε πολλα στοιχεια για το αυστραλιανο ποδοσφαιρο εδω δεν εχουμε για την ελλαδα γιαυτο εβαλα 2αδα με την ζενιτ 20 ευρω αλλιως θα εβαζα 50 αν ημουν πιο σιγουρος δεν ξερουμε ακομα πως παιζει καλα καλα.. Γιαυτο το πρωι τις κυριακης αν δεν γινω λιωμα σε κανα κωλομπαρο θα ξυπνησω να το δωτι εκανε το syndey?
Θα τιμησω σημερα το εξης.
X 2 διπλη ευκαιρια ο Ολυμπιακος σημερα. 1,63 στον οπαπ.
κ σκορακια θα παιξω 1-2 κ 0-1 μερικα ψιλα.
ΠΟΥΤΑΝΑ ΡΕΑΛ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΝΕ 2 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΜΟΥ ΓΑΜΩ
ναι γιατι χτες κατσαν κανονικα..Σήμερα στο C.L έσκασαν κάπως περίεργα αποτελέσματα,πολλοί κουβάδες γέμισαν.