maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
βαλτο χ2 να εισαι μεσαΝταξει σε αυτόν τον άσος έχω ποντάρει το σπίτι μου ,εγώ απλώς ρώτησα κανά άλλο σημείο για να ποντάρω κανά κοτερακι που μ περισσευει
βαλτο χ2 να εισαι μεσαΝταξει σε αυτόν τον άσος έχω ποντάρει το σπίτι μου ,εγώ απλώς ρώτησα κανά άλλο σημείο για να ποντάρω κανά κοτερακι που μ περισσευει
εμπιστευσου τον εαυτο σου με τα λεφτα σου γαμας και την κυρα σου.. Αν δεν εμπιστευτουμε εμας αδερφε ποτε δεν θα μαθουμε την αληθεια χασε και κεριδσε με τις σκεψεις σου ο μονος υπευθυνος για τις πραξεις σου ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος κανεις δεν θα σε παει ταμειο αν δεν πιστεψεις πρωτα σε εσενα στην κριση σου κριση μας ο καλυτερος παιχτης ειναι ο ιδιος μας ο εαυτος απλα πρεπει να τον πιστεψουμε να σκεφτουμε να συλογιστουμε αναλογα και πως να κρινουμε και να αποφασισουμε.. Δεν υπαρχει τιπστερ υπαρχει δεν θελω να παιξω η δεν θελω να κερδισω δεν θελω να μαθω να ανακαλυψω τον εαυτο μου μεσα απο εμας ερχεται το κερδος ψυχραιμια συνεση υπομονη δεν χρειαζεται οι μπουκ να στησουν τιποτα εχουν τα παθη μας τον καλυτερο συμαχο τους μονο απο εμας εξαρταται πως θα νικησουμε τα παθη μας και κατα επεκταση την εκβαση μας για ταμειο..Νταξει σε αυτόν τον άσος έχω ποντάρει το σπίτι μου ,εγώ απλώς ρώτησα κανά άλλο σημείο για να ποντάρω κανά κοτερακι που μ περισσευει
η εσπανιολ χανειΠεριμενω παλέρμο κ Εσπανιόλ...
εχουμε πει οχι ιταλιες λαγουδακηΠεριμενω παλέρμο κ Εσπανιόλ...
τα γιαννενα προηγουνται 1-0 ο ατρομητος οπως το βλεπω μαλλον θα το βαλει καποια στιγμηΆσσο ατρόμητο κ αντερ πανθρακικο
ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣΆσσο ατρόμητο κ αντερ πανθρακικο
πανταευτυχως που το ελληνικο πρωταθλημα ειναι καλο στηριγμα για το παιχτη