Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen,   231=Λατσιο-Μιλαν=2,    244=Παλμειρας-Κρουζειρο=1,    163=Μαλαγα-Βαγιαδολιδ=οβερ,    206=ΠΑΟΚ-ΑΕΚ=ΟΒΕΡ,    107=Οσερ-Λανς=οβερ,    225=Βαλενσιεν-Λοριαν=οβερ πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ 0,60 λεπτα Νικη 32 ευρω :grin:    ΥΓ..Και μερικες σκεψεις για ανατροπες 207=Χερακλες-Αγιαξ=ανατροπη απο 1 σε 2 φυσικα :cheesy:,   239=Λα κορουνια-Μπαρτσελονα= απο 1 σε 2 φυσικα :grin:,    201=Νοργουιτς-Αρσεναλ= απο ασσο σε 2 αυτο αν θυμαμαι περσι εγινε ανατροπη δεν ειδα τιποτα σε αυτα τα ματς ετσι οτι ειναι μεγαλες ομαδες με μικρες αν θα τα παιξω θα τα βαλω απο κανα 1ευρω το καθε ματς 0,90 λεπτα βασικα :grin:  α και το 163=Μαλαγα-Βαγιαδολιδ απο 2 σε  1ασσο :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλημερα.. Ασσος απο την Ναπολη μεχρι το Τορινο.. Γιουβεντους ασσο μα ημουν τοσο βλακας που εβαλα 80 ευρω στην ΑΕΚ τεσπα περασε :grin: Γιουβεντους-Ναπολι=1 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ=1,Ολυμπιακος-Ξανθη=1,Παναθηναικος-Αρης=1 Πιστευω ειναι αχαστη 4αδα :grin: αλλα δεν υπαρχουν αχαστα στο στοιχημα.. απλα σαν ελληνας τα βλεπω αχαστα :grin: τωρα και την ΑΕΚ με την κερκυρα την εβλεπα αχαστη λογο νοοτροποιας και τα 80 ευρω ειναι στην αγγλια τωρα  :2funny::grin:..
kalhspera agen του agen και αυτη η 4αδα καρφωτα στην βετ365 10 ευρω :grin:

Επισκέπτης
θα έπαιζα 1 τον πανιώνιο και λογο συναισθήματος αλλα και φόρμας.αλλα όταν είδα την απόδοση φρέναρα.σε αυτή την απόδοση σε καμία περίπτωση και ας έρθει.οταν έξω το είδα απο 1.8 μέχρι και 1.90 νομίζω οτι το 1.65 δεν έχει καμία στοιχηματικη αξία και δεν το ακουμπάω.από εκεί και πέρα μάλλον θα τιμήσω το 2 της ροδεραμ σε απόδοση 2 τον ασο της λατσιο και τον ασο της βερντερ.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera. διαβαζοντας ολες τις στοιχηματικες εφημεριδες σημερα δηλαδη στοιχημα matchmoney 12χ προβλεψεις του ελευθερου τυπου τις βασικες δηλαδη που περνουν τα προποτζιδικα μου εδωσαν να καταλαβω οι τιπστερ οτι φοβουντε το ματσ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τον ασσο ναι μεν λενε ασσος αλλα εμεσος πλυν σαφως λενε θα κανει καπου το μπαμ η ΑΕΚ κτλ κτλ λενε 2-3 γκολ τεσπα.. η κατασταση των ομαδων αν το παρεις λογικα ειναι για να την σπασει την μεση ο ΠΑΟΚ την ΑΕΚ δεν ξερω αλλα αυτοι οι τιπστερ οχι ολοι αλλα μερικοι σαν να τους λεει ο οπαπ τι θα πουν στον κοσμο και οχι την πραγματικοτητα των ομαδων Προς θεου δεν απαξιωνω τηνΑΕΚ στο στοιχημα αλωστε με την κερκυρα την ειχα βαλει 80 ευρω μονο αποδεκτο ειναι μεγαλη ομαδα αλλα στην κατασταση που ειναι μεσα στην τουμπα και ο ΠΑΟΚ απο το πλασματικο 1-1 με τον οφη λογο διαιτησιας αλλιως θα ηταν διπλο ακυρωσαν καθαρο γκολ του ΠΑΟΚ λογο δυναμικοτητας τωρα εδρας να βγαζανε και να λεγανε ασσο προς θεου ολα σπανε και η ρεαλ μαδριτης χανει και η γιουβεντους (η γιουβεντους οχι ακομα :grin: παει να σπασει το ρεκορ τις μιλαν στο να μη χασει στο πρωταθλημα :grin:) αλλα επρεπε να εβγαιναν και να λεγαν την αληθεια για ασσο ΚΑΙ γιατι ο ΠΑΟΚ δεν εχει ευρωπαικες υποχρεωσεις 1 παραπανω να το ελεγαν ασσο δεν θα πω τι εχουν παιξει στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ γιατι ειναι ολοι ΠΑΟΚ εδω που ειμαι αλλα τα εχω με τους τιπστερ ο οπαπ το εβαλε 2αδα αυτο δεν το εχει ξανακανει αλλιως θα το εβαζε μονο αποδεκτο δεν ειναι μαλακας.. τωρα εχουμε να κανουμε με την οικονομικη ευρωστια του ΠΑΟΚ ειναι ολοι οι παιχτες πληρωμενοι μεχρι μια εγηνε η επενδηση απο τον σαββιδη 12 εκατομμυρια και τωρα αυξηση μετοχικου κεφαλαιου κια θα βαλει αλλα 10 δεν θελει να χασει την κορυφη ο ΠΑΟΚ εδρα ομαδα βαθμολογια χωρις υποχρεωσεις και σκεψεις για αγωνα στην ευρωπη δηλαδη ολοι συγκεντωμενοι σε αυτον των αγωνα και εχεις τους τιπστερ με τισ μαλακιες του πηρε η ΑΕΚ προπονητη ναι αλλα ειναι μαυρα χαλια τι ψυχολογια να δωσει ο προπονητης οταν δεν μπορω να φερω στην σκεψη μου εναν παιχτη που να ξερω απο την φετινη ΑΕΚ και ο αθανασιαδης με τον σαλπιγκιδη και τον λορενς θα κανουν παρτι..Γιαυτο οι τιπστερ παιδια δεν βοηθαν αποπροσανατολιζουν τον κοσμο δεν λεω επιτιδες δεν εχω στοιχεια αλλα το κανουν το να πουν το οτι η γιουβεντους ειναι δυσκολο παιχνιδι ισοβαθμουν κτλ οκ να το δεχθω η ναπολι ειναι καλη αλλα εδω να εχουν δισταγμο το βλεπω οχι στοιχηματικα λογικο δεν μου τεριαζει δεν μου βγαινει σαν ομαδες εδρα και οικονομικη ευμαρια ψυχολογια δηλαδη τεσπα θα δειξει εκτος αν δεν μπορουν να πουν οι τιπστερ για λαμογια οτι μπορει να γινει στο εμπασι περιπτωση 10 ευρω τον εβαλα σε 4αδα που ανεφερα ποιο πανω αυτη ειναι η δυνατοτητα μου αν ειχα μεγαλυτερη θα τον επαιζα μονο αλλα μου τα εφαγε η κερκυρα εδω δεν κερδισε την κερκυρα θα κερδισει μεσα στην τουμπα.. :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα.
μια 3αδα κ μια 4αδα επαιξα σημερα.
1.μαντσ.σιτυ κ φουλαμ 2-3 γκολ κ κορδοβα 1
2.ναπολι,παοκ,σεν γκαλεν κ βαλενθια.

καλη επιτυχια σε ολους.. :rockon:

υ.γ.το βραδυ θα παιξω μονό λατσιο-μιλαν 1

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαντσεστερ-στοουκ οβερ 2.5

ρεαλ-θελτα οβερ 3.5

γιουβεντους -ναπολι  γκολ/γκολ

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Διπλή ευκαιρία η ΑΕΚ στο 2.7 καινούριος προπονητής συνήθως σημαίνει αλλαγή ψυχολογίας...ασσος βολφσμπουργκ(αν δεν κερδίσει κ σημερα θα τον γαμησω το μαγκατ) κ λεβερκουζεν...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen toy agen o agen agen :grin:    196=Χερκουλες-ΝΤ Γουαδαλαχαρα=1,    211=Σερβετ-Σεν Γκαλεν=2,    162=Σαλτσμπουργκ-Βακ Πελετς=1 Πονταρισμα Καρφωτα στην bet365 10 Ευρω Νικη 35 καθαρα αν βγουν :grin: μπας και τα βαλω στην Παλμειρας το βραδυ :)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ελεος ρε Βολφσμπουργκ..  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
o μιλα μου για μιλνερ τις συτη εφαγε κοκκινη :grin: αλλα οι αγγλοι ειναι τοσο λαμογια στο στισιμο παλι μπορει να βγει 2πλο και στο τελος χ να πηδηξει τον λαο :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
1χ ντορτμουντ στο λαιβ...

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ζηταω πολλα η Βολφσμπουργκ των 2 γκολ μεχρι τωρα να πεταξει 2 μπαλακια οσα δηλαδη εχει βαλει σε ολα της τα ματς και να παρει το ματσακι?  :think:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ελεος ρε Βολφσμπουργκ..  :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
για μένα κομμένη η μπουντεσλιγκα...να υποβιβαστεί η μαλακω...κ η λεβερκουζεν ισοφαριστηκε. Η Γερμανία μαζί με την Αγγλία τα πιο σκατα στοιχηματικά πρωταθλήματα...ασσο ναπολι λατσιο κ ρεν...

Επισκέπτης
για μένα κομμένη η μπουντεσλιγκα...να υποβιβαστεί η μαλακω...κ η λεβερκουζεν ισοφαριστηκε. Η Γερμανία μαζί με την Αγγλία τα πιο σκατα στοιχηματικά πρωταθλήματα...ασσο ναπολι λατσιο κ ρεν...
κοιτα τα συγκεκριμενα πρωταθληματα ειναι τα δυσκολοτερα και δυστυχως για εμας που παιζουμε στοιχημα ολοι μπορουν να κερδισουν ολους.εγω ας πουμε το 4.25 της σαλκε το θεωρησα ευκαιρια αφου φετος σε καμια περιπτωση δεν ειναι τετοια η διαφορα δυναμικοτητας.θα ελεγα οτι η σαλκε ειναι πιο στρωμενη ομαδα φετος.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Απο δω και περα επειδη παρακολοθησα το ματσακι της Βολφσμπουργκ θα την παιζω οπου παιζει κοντρα. Δεν εχω ξαναδει τετοιους παλαιμαχους που ουτε τη μπαλα στα διχτυα δε μπορουν να σπρωξουν. Καθε αγωνιστικη κοντρα τη πουτανα..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
κοιτα τα συγκεκριμενα πρωταθληματα ειναι τα δυσκολοτερα και δυστυχως για εμας που παιζουμε στοιχημα ολοι μπορουν να κερδισουν ολους.εγω ας πουμε το 4.25 της σαλκε το θεωρησα ευκαιρια αφου φετος σε καμια περιπτωση δεν ειναι τετοια η διαφορα δυναμικοτητας.θα ελεγα οτι η σαλκε ειναι πιο στρωμενη ομαδα φετος.
h γερμανια απο περσι εχει στρωσει λιγο μπορεις να πας ταμειο η αγγλια παιδια δεν στρωνει ουτε με τον πλαστι που ανοιγουν φιλο για πιτα οι γυναικες.. :grin:

Επισκέπτης
εχεις δικιο για την αγγλια..ειναι το δυσκολοτερο πρωταθλημα σε ολες τις κατηγοριες.η γερμανια παλι δεν τι λες και στρωμενη.για μενα το πιο ευκολο πρωταθλημα ειναι το ελληνικο.εκει τα στανταρ τα γερα δυσκολα σπανε  ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Η Γιούβε με δικαίωσε. Η λατσιο νικάει το ιδιο κ ηρεν...αν περασει η τριάδα θα κανω κωλοτούμπες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom