You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Αποψη μου οτι ειναι τεραστιο χιναρι το παιχνιδι αυτο,με τις εντος εδρας επιδοσεις της Ιντερ σε Ιταλια και Ευρωπη δεν μπορω να πονταρω στον Ασσο.Λέω να παίξω ίντερ. Παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια, από τότε που τραυματίστηκε ο Σνάιντερ( τυχαίο; ).
Η μίλαν κωλοφαρδίστηκε με τη Ζενίτ, έπιασε κάτι καλά ο Αμπιάτι, αυτογκολ ένα γκολ που έβαλε, μόνο ο Ελ Σαράουι την παλεύει
δεν την παιζω τελικα γιατι εχασε τα αχαστα 2 φορες πανω απο την γραμμη εβγαλαν την μπαλα απο την γραμμη τις σιενας οι παιχτες κτλ..Αν ειναι να παιξεις τηνν Κυρια τουλαχιστον ασε το λιγο να ανεβει,εγω δεν ακουμπαω
Επισκέπτης
Απο απλη περιεργια man το βλεπω,δεν θα πονταρα ουτε ευρω στην Γιουβε (αρχοντισα του στησιματος)αν θες να παιξεις κατι απο Ιταλια παιζεις Ναπολι το βραδυ και εισαι ξεκουραστος.δεν την παιζω τελικα γιατι εχασε τα αχαστα 2 φορες πανω απο την γραμμη εβγαλαν την μπαλα απο την γραμμη τις σιενας οι παιχτες κτλ..
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
Μαλακισμενη Τορίνο...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σκατα τα μεσημεριανα....ευτυχως ηταν με 2 ευρω
τωρα οβερ την μαρσειγ,διπλο την ιντερ ή απλα οβερ θα το σκεφτω ,οβερ την μπαρτσα,διπλο την μπρομαποικαρνα,οβερ την κλαμπ μπριζ
επισης ενα ημιχρονο τελικο 2/χ στο μιλαν ιντερ θα μπορουσε να ερθει
τωρα οβερ την μαρσειγ,διπλο την ιντερ ή απλα οβερ θα το σκεφτω ,οβερ την μπαρτσα,διπλο την μπρομαποικαρνα,οβερ την κλαμπ μπριζ
επισης ενα ημιχρονο τελικο 2/χ στο μιλαν ιντερ θα μπορουσε να ερθει
Επισκέπτης
τύπε μέσα έπεσες και στα δυο πέρα από την πλάκα πάντως κατόπιν εορτής το ενα ειναι τοπικό ντέρμπι και στο αλλο η πανιωναρα εχει 30 χρόνια να χάσει εκεί μέσα..να τα κοιτάμε και αυτά..καλημερα.
2αδα μεσημεριανη..
βαλενθια 2 και πας γιαννινα 1.
ευκολα θα περασουν.
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
X pari &inter
αδερφε αρχοντισα για να κερδιζει οχι να χανει το πληρωσε επεσε β εθνικη αν συγκρινουμε φανελα τις ναπολις και φανελα της γιουβεντους η μια ειναι για να σκουπιζεις το πατωμα για σφουγκαρισμα της ναπολι ενωω... και της γιουβεντους να την φορανε βασιλισες συγκρινεις ανομια πραγματα αδερφε πια ναπολι .. Μισο μια να γελασει ο φιλος μου ο σταμ εγω βαριεμε Η γιουβεντους βγαζει 2 11ενδεκαδες στην ιταλια και κατσε να ερθει και ο ιανουαριος πρωτα ο θεος καλη η ναπολι αλλα ειναι μονο για πιτσες σε σχεση με τις ζεβρες χΩΡΙς εμπαθια τα λεω για την ναπολι δεν εχουν σχεση οι 2 ομαδες σε τιποτα.. Ειναι η μερα με την νυχτα σε ολα ΥΓ.. Ασχετο που ειμαι φανατικος γιουβεντους μιλαω αντικειμενικαΑπο απλη περιεργια man το βλεπω,δεν θα πονταρα ουτε ευρω στην Γιουβε (αρχοντισα του στησιματος)αν θες να παιξεις κατι απο Ιταλια παιζεις Ναπολι το βραδυ και εισαι ξεκουραστος.
βλεπω τον κατσαβακι να μην κανει παρελασηΗ επένδυση στο Χ2 του πλατανιά πάει καλά
Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
βλεπω τον κατσαβακι να μην κανει παρελαση
0-2 και ταμείο!
εισαι ωραιος .. εχασα μια τριαδα δεν την ποσταρα εδω. δεν προλαβα.. την γκλαντμπαχ στο οβερ 2-0 στο 24 λεπτο ηταν αν δεν σε θελει δεν σε θελει Υγεια παιδια πανω απο ολλα και υπομονη στο στοιχημα..0-2 και ταμείο!
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχασα μια μαχη,αλλα οχι το πολεμο δικε μου.τύπε μέσα έπεσες και στα δυο πέρα από την πλάκα πάντως κατόπιν εορτής το ενα ειναι τοπικό ντέρμπι και στο αλλο η πανιωναρα εχει 30 χρόνια να χάσει εκεί μέσα..να τα κοιτάμε και αυτά..
δεν νομιζω οτι πιστευε πολυ κοσμος οτι θα εχανε η βαλενθια απο τη λεβαντε και ο πας απο τον πανιωνιο.
αν εσυ τα πιστευες,μπραβο σου.εισαι παιχταρας...
Επισκέπτης
τύπε καταρχην μην τρελαίνεσαι πλάκα σου έκανα ..πάντως ειδικά τον πανιώνιο οχι επειδή ειμαι δεν θα τον κόντραρα.πρώτον για την παράδοση και δευτερον ο πας κατέβηκε με τρεις σημαντικότατες απουσίες.όσο για τη βαλενθια προσωπικά αποφεύγω τα τοπικά ντέρμπι ;)τέλος μόνο παιχταράς δεν ειμαι Κουβανός και μάλιστα από τους μεγαλύτερους εδωεχασα μια μαχη,αλλα οχι το πολεμο δικε μου.
δεν νομιζω οτι πιστευε πολυ κοσμος οτι θα εχανε η βαλενθια απο τη λεβαντε και ο πας απο τον πανιωνιο.
αν εσυ τα πιστευες,μπραβο σου.εισαι παιχταρας...
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αφου δεν κερδιζουμε στο ποδοσφαιρο..700 σαλον-βιλερμπαν 2 +9,5 ποντους.
707 γκραβελιν-στρασβουργο 2 + 11,5 ποντους.
725 ολντεμπουργκ-μπαμπεργκ 1 + 8,5 ποντους.
κερδιζουμε στο μπασκετ
μπα εγω ειμαι ο μαγαλυτερος κουβανος εδωτύπε καταρχην μην τρελαίνεσαι πλάκα σου έκανα ..πάντως ειδικά τον πανιώνιο οχι επειδή ειμαι δεν θα τον κόντραρα.πρώτον για την παράδοση και δευτερον ο πας κατέβηκε με τρεις σημαντικότατες απουσίες.όσο για τη βαλενθια προσωπικά αποφεύγω τα τοπικά ντέρμπι ;)τέλος μόνο παιχταράς δεν ειμαι Κουβανός και μάλιστα από τους μεγαλύτερους εδω
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ξερεις τι γινεται?τύπε καταρχην μην τρελαίνεσαι πλάκα σου έκανα ..πάντως ειδικά τον πανιώνιο οχι επειδή ειμαι δεν θα τον κόντραρα.πρώτον για την παράδοση και δευτερον ο πας κατέβηκε με τρεις σημαντικότατες απουσίες.όσο για τη βαλενθια προσωπικά αποφεύγω τα τοπικά ντέρμπι ;)τέλος μόνο παιχταράς δεν ειμαι Κουβανός και μάλιστα από τους μεγαλύτερους εδω
τα τελευταια χρονια τα ντερμπυ,τα κερδιζε η βαλενθια + το γεγονος οτι δεν εχει ξεκινησει κ πολυ καλα η λεβαντε φετος.
οσο για τον πανιωνιο, το ειχα διαβασει οτι ειχε 3 απουσιες ο πας,αλλα κ στη προηγουμενη εξοδο ο πανιωνιος στη λειβαδια,δεν τα πηγε καθολου καλα.
βεβαια καθε ματς δεν ειναι το ιδιο...τες πα..
υγ 1 εχω αρκετους φιλους πανιωνιους κ χαιρομαι με τη χαρα τους.
υγ 2 ολοι κουβανοι ειμαστε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K