Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Και ημίχρονο τελικό 1-Χ το γαλλικό ντέρμπι

Επισκέπτης
:pipa2:
Λέω να παίξω ίντερ. Παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια, από τότε που τραυματίστηκε ο Σνάιντερ( τυχαίο; ).
Η μίλαν κωλοφαρδίστηκε με τη Ζενίτ, έπιασε κάτι καλά ο Αμπιάτι, αυτογκολ ένα γκολ που έβαλε, μόνο ο Ελ Σαράουι την παλεύει
Αποψη μου οτι ειναι τεραστιο χιναρι το παιχνιδι αυτο,με τις εντος εδρας επιδοσεις της Ιντερ σε Ιταλια και Ευρωπη δεν μπορω να πονταρω στον Ασσο.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Αν ειναι να παιξεις τηνν Κυρια τουλαχιστον ασε το λιγο να ανεβει,εγω δεν ακουμπαω
δεν την παιζω τελικα γιατι εχασε τα αχαστα 2 φορες πανω απο την γραμμη εβγαλαν την μπαλα απο την γραμμη τις σιενας οι παιχτες κτλ..

Επισκέπτης
δεν την παιζω τελικα γιατι εχασε τα αχαστα 2 φορες πανω απο την γραμμη εβγαλαν την μπαλα απο την γραμμη τις σιενας οι παιχτες κτλ..
Απο απλη περιεργια man το βλεπω,δεν θα πονταρα ουτε ευρω στην Γιουβε (αρχοντισα του στησιματος)αν θες να παιξεις κατι απο Ιταλια παιζεις Ναπολι το βραδυ και εισαι ξεκουραστος.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Μαλακισμενη Τορίνο... :tickedoff: :tickedoff:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φτου σου παιδαρα μου...

claudio_marchisio_juventus_milan1.jpg

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σκατα τα μεσημεριανα....ευτυχως ηταν με 2 ευρω

τωρα οβερ την μαρσειγ,διπλο την ιντερ ή απλα οβερ θα το σκεφτω  :think:  ,οβερ την μπαρτσα,διπλο την μπρομαποικαρνα,οβερ την κλαμπ μπριζ

επισης ενα ημιχρονο τελικο 2/χ στο μιλαν ιντερ θα μπορουσε να ερθει

Επισκέπτης
καλημερα.
2αδα μεσημεριανη..
βαλενθια 2 και πας γιαννινα 1.
ευκολα θα περασουν. :sunglasses:
τύπε μέσα έπεσες και στα δυο  :grin:  πέρα από την πλάκα πάντως κατόπιν εορτής το ενα ειναι τοπικό ντέρμπι και στο αλλο η πανιωναρα εχει 30 χρόνια να χάσει εκεί μέσα..να τα κοιτάμε και αυτά..

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Απο απλη περιεργια man το βλεπω,δεν θα πονταρα ουτε ευρω στην Γιουβε (αρχοντισα του στησιματος)αν θες να παιξεις κατι απο Ιταλια παιζεις Ναπολι το βραδυ και εισαι ξεκουραστος.
αδερφε αρχοντισα για να κερδιζει οχι να χανει το πληρωσε επεσε β εθνικη αν συγκρινουμε φανελα τις ναπολις και φανελα της γιουβεντους η μια ειναι για να σκουπιζεις το πατωμα για σφουγκαρισμα της ναπολι :grin: ενωω... και της γιουβεντους να την φορανε βασιλισες :grin: συγκρινεις ανομια πραγματα αδερφε πια ναπολι :grin:.. Μισο μια να γελασει ο φιλος μου ο σταμ :) εγω βαριεμε :grin:Η γιουβεντους βγαζει 2 11ενδεκαδες στην ιταλια και κατσε να ερθει και ο ιανουαριος πρωτα ο θεος καλη η ναπολι αλλα ειναι μονο για πιτσες σε σχεση με τις ζεβρες :grin: χΩΡΙς εμπαθια τα λεω για την ναπολι δεν εχουν σχεση οι 2 ομαδες σε τιποτα.. :grin: Ειναι η μερα με την νυχτα σε ολα :grin:ΥΓ.. Ασχετο που ειμαι φανατικος γιουβεντους μιλαω αντικειμενικα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Η επένδυση στο Χ2 του πλατανιά πάει καλά :rockon:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εισαι ωραιος :rockon:..  :grin: :grin: εχασα μια τριαδα δεν την ποσταρα εδω. δεν προλαβα.. την γκλαντμπαχ στο οβερ 2-0 στο 24 λεπτο ηταν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: αν δεν σε θελει δεν σε θελει :grin: :grin: :grin: Υγεια παιδια πανω απο ολλα και υπομονη στο στοιχημα..

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τύπε μέσα έπεσες και στα δυο  :grin:  πέρα από την πλάκα πάντως κατόπιν εορτής το ενα ειναι τοπικό ντέρμπι και στο αλλο η πανιωναρα εχει 30 χρόνια να χάσει εκεί μέσα..να τα κοιτάμε και αυτά..
εχασα μια μαχη,αλλα οχι το πολεμο δικε μου.
δεν νομιζω οτι πιστευε πολυ κοσμος οτι θα εχανε η βαλενθια απο τη λεβαντε και ο πας απο τον πανιωνιο.
αν εσυ τα πιστευες,μπραβο σου.εισαι παιχταρας...

Επισκέπτης
εχασα μια μαχη,αλλα οχι το πολεμο δικε μου.
δεν νομιζω οτι πιστευε πολυ κοσμος οτι θα εχανε η βαλενθια απο τη λεβαντε και ο πας απο τον πανιωνιο.
αν εσυ τα πιστευες,μπραβο σου.εισαι παιχταρας...
τύπε καταρχην μην τρελαίνεσαι πλάκα σου έκανα ..πάντως ειδικά τον πανιώνιο οχι επειδή ειμαι δεν θα τον κόντραρα.πρώτον για την παράδοση και δευτερον ο πας κατέβηκε με τρεις  σημαντικότατες απουσίες.όσο για τη βαλενθια προσωπικά αποφεύγω τα τοπικά ντέρμπι  ;)τέλος μόνο παιχταράς δεν ειμαι Κουβανός και μάλιστα από τους μεγαλύτερους εδω  :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
700 σαλον-βιλερμπαν 2  +9,5 ποντους.
707 γκραβελιν-στρασβουργο 2  + 11,5 ποντους.
725 ολντεμπουργκ-μπαμπεργκ 1  + 8,5 ποντους.
αφου δεν κερδιζουμε στο ποδοσφαιρο.. :jerking:
κερδιζουμε στο μπασκετ  :dancing:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τύπε καταρχην μην τρελαίνεσαι πλάκα σου έκανα ..πάντως ειδικά τον πανιώνιο οχι επειδή ειμαι δεν θα τον κόντραρα.πρώτον για την παράδοση και δευτερον ο πας κατέβηκε με τρεις  σημαντικότατες απουσίες.όσο για τη βαλενθια προσωπικά αποφεύγω τα τοπικά ντέρμπι  ;)τέλος μόνο παιχταράς δεν ειμαι Κουβανός και μάλιστα από τους μεγαλύτερους εδω  :grin:
μπα εγω ειμαι ο μαγαλυτερος κουβανος εδω :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ξερεις τι γινεται?
τα τελευταια χρονια τα ντερμπυ,τα κερδιζε η βαλενθια + το γεγονος οτι δεν εχει ξεκινησει κ πολυ καλα η λεβαντε φετος.
οσο για τον πανιωνιο, το ειχα διαβασει οτι ειχε 3 απουσιες ο πας,αλλα κ στη προηγουμενη εξοδο ο πανιωνιος στη λειβαδια,δεν τα πηγε καθολου καλα.
βεβαια καθε ματς δεν ειναι το ιδιο...τες πα..
υγ 1 εχω αρκετους φιλους πανιωνιους κ χαιρομαι με τη χαρα τους.
υγ 2 ολοι κουβανοι ειμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom