Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    986

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και εγω τα εχω παιξει αυτα ακριβως παρολι με την διαφορα νικη της μπαρτσα.λες να τον πιω?
γενικα παρολι πανω απο 3 ματσ μην παιζεις..να σου κατσει 6/6 ειναι πολυ δυσκολο..
η μπαρτσα σημερα παιζει χωρις πικε πουγιολ..δεν ειναι σε καμια τρελη φορμα και πληρωνει μονο 1,75-1,8..
ακομα και να ρθει δεν ειναι βαλιου να την αγορασεις τοσο κοντρα στη ρεαλ,ειδικοτερα οταν τα τελευταια μεταξυ τους
κρινονται στο γκολ σε οποια εδρα και αν γινονται..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
επειδη θελω να ρεφαρω κλινω στην λογικη χιτμαν και θα ριξω ενα ποσο στην ρεαλ και οτι γινει....

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Kαλησπερα συναγωνιστες επαιξα live πριν τον αγωνα Ντιναμό Μόσχας - Ανζί Μαχατσκάλα οταν ηταν ακομα στο 30 λεπτο και 0-0 εβαλα νικη της Ανζί,εδινε αποδοση 5.50 απορησα λιγο αλλα το ρισκαρα με 10 ευρω και πηρα 55 τελικα,αξιζε.Για πιο μετα εχω παιξει τα εξης
Μαρσέιγ - Παρί Σεν Ζερμέν                 Ισοπαλία    (3.10)
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης               Η ομάδα 2 θα κερδίσει και θα σημειωθούν συνολικά πάνω από 2,5 γκολ στο παιχνίδι     (5.00)
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ        Η ομάδα 2 θα κερδίσει και θα σημειωθούν συνολικά πάνω από 2,5 γκολ στο παιχνίδι     (2.40)
Νάπολι - Ουντινέζε                        Η ομάδα 2 θα κερδίσει και θα σημειωθούν συνολικά πάνω από 2,5 γκολ στο παιχνίδι     (2.35)
Για την Ρεαλ δεν ειμαι σιγουρος αλλα αποντος του Πουγιολ πιστευω οτι μπορει να κανει κατι,υποψιν ειμαι φαν Μπαρτσα αλλα για πρωτη φορα θα την παιξω αντιθετα και να δουμε τι θα γινει...

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Ερωτηση: Την Ξανθη πως την βλεπετε; Θα το καταφερει το Χ με τον Παο;

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
378
Πόντοι
2.287
Αντι να βαλω 1 Σαουθαμπτον στο 2.70 πηγα και εβαλα τη ψωφια τη Βαλενθια στο 2.10  :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σκεφτομαι να βαλω την ντορτμοντ διπλο..

γενικα με παει πολυ γαμιωντας της τελευταιες μερες..

παιζω σημειο δεν καθεται και βγαινει και οβερ..

παιζω οβερ βγαινει το σημειο που σκεφτομουν..
ε αντε γαμησου....
γενικα βλεπω πολυ παραπονα και εδω και σε διαφορα αλλα φορουμ...Χυνουν οι μπουκ στην κυριολεξια.Και γενικα προσωπικα με επιασε η ζηλοφθονια... Τοσο καιρο εβγαζα μεροκαματα , αλλα εβγαζα.. και τωρα που σκαω μεγαλυτερα ποσα παιρνω τα παπαρια μου...Οχι οτι εχω προβλημα.. αλλα τωρα νοσταλγω της μερες που επιανα , εστω και λιγα :fuck2:

Αλλα οπως λεει και ο χιτμαν πανω 3αδα και περισσοτερα ειναι δυσκολο να σου κατσει..
Το μηνα μου καθονται 1-2 φορες.. καλα λεφτα, αλλα λιγοτερες απο οτι το συνολο των παρολι που παιζω..

τωρα να σκας μονα αποδεκτα να θυσιαζεις 100-200 ευρω για 60-100 ευρω κερδος αντιστοιχα δεν ξερω αν αξιζει ...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ερωτηση: Την Ξανθη πως την βλεπετε; Θα το καταφερει το Χ με τον Παο;
μαν θα κερδισει η ξανθη εβαλα 1 ευρω να παρω 1400 μι μας το χαλας το ματς :grin: Λοιπον αν ο παναθηναικος παει με αλαζονια στο παιχνιδι να πει πηρα χ με την τοτεναμ ενω ειμαι παρταλι και ποια ξανθη θα χασει αν παει βλεποντας οτι στην βαθμολογια του πρωταθληματος ειναι εκει που ειναι μπορει και να παρει το χ η και να κερδισει η ξανθη αλλαξε προπονητη(ο προιγουμενος εφυγε δεν ξερω αν εκατσε ο βοηθος η αν πηρε οντος για κανονικο προπονητη κενουργιο :grin:) ειναι δισκολο παιχνιδι δεν εκανες ασχημα αν το επαιξες χ ολα γινοντε σκεψου και πραξε αναλογα μαν και ας χασεις μεσα απο το παθημα περνουμε μαθηματα οπως εχθες πρωσοπικα με την ΑΕΚ δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα :grin:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
μαν θα κερδισει η ξανθη εβαλα 1 ευρω να παρω 1400 μι μας το χαλας το ματς :grin: Λοιπον αν ο παναθηναικος παει με αλαζονια στο παιχνιδι να πει πηρα χ με την τοτεναμ ενω ειμαι παρταλι και ποια ξανθη θα χασει αν παει βλεποντας οτι στην βαθμολογια του πρωταθληματος ειναι εκει που ειναι μπορει και να παρει το χ η και να κερδισει η ξανθη αλλαξε προπονητη(ο προιγουμενος εφυγε δεν ξερω αν εκατσε ο βοηθος η αν πηρε οντος για κανονικο προπονητη κενουργιο :grin:) ειναι δισκολο παιχνιδι δεν εκανες ασχημα αν το επαιξες χ ολα γινοντε σκεψου και πραξε αναλογα μαν και ας χασεις μεσα απο το παθημα περνουμε μαθηματα οπως εχθες πρωσοπικα με την ΑΕΚ δεν υπαρχει τιποτα σιγουρο στο στοιχημα :grin:

Χτες επιασα το Χ της Αεκ κ το Χ του Παοκ. Τα επαιξα ξερα μονοστηλα κ εβαλα μαζι κ 2 βραζιλιανικα χτεσινοβραδινα. Πηγα ταμειο με αποδοση 16,5.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Χτες επιασα το Χ της Αεκ κ το Χ του Παοκ. Τα επαιξα ξερα μονοστηλα κ εβαλα μαζι κ 2 βραζιλιανικα χτεσινοβραδινα. Πηγα ταμειο με αποδοση 16,5.
εισαι ωραιος αν και στον ΠΑΟΚ ακυρωσαν καθαρο γκολ αλλα ας ειναι καλα το δημοσιο του ολυμπιακου :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αυτα δεν γινοντε τωρα στο προποτζηδικο κερδισε ενας 2 φορες στο κινο 460 ευρω και μια γρια απο την πολη :grin: μια φορα 460 ευρω ποσο ατυχοι ειμαστε εμεις :2funny:ΥΓ.. Και εμεις δεν μπορουμε να πιασουμε μια ομαδα :2funny: :grin: :grin: :cheesy: :humpleg: :think: :jerking: :birdman: :boobies: :tits2:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Μολις σκεφτηκα ενα παρολι που νομιζω οτι θα το σκεφτηκαν πολλοι ! οβερ την Μπαρτσελονα, οβερ τον Ολυμπιακο κ την Ντορτμουντ κ θα κολλησω κ την Ξανθη απο κατω 1Χ. Μακαρι να κατσει να βγαλουμε κανα ψιλο να κλεισουμε καμια τρυπα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μπενω να δω στο live thn γιουβεντους την δηνει 1,72 δεν δινουν λεφτα ουτε για πλακα οι μπουκ.. :)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Και τον Αγιαξ παιζαν στο live και εμεινε 1-1,μην πετας τα λεφτα σου ;)
σωστα μαν.. Αλλα βλεπεις και το ματς και αντιλαμβανεσε τον αγιαξ δεν τον εβλεπα δεν τον επαιξα δεν εχω γνωμι :grin: εδω εχω οθονι μπροστα μου και βλεπω :grin: οτι η γιουβεντους βαζει οποτε θελει αν θελει γκολ ετσι αντιλαμβανομε :grin:

Επισκέπτης
σωστα μαν.. Αλλα βλεπεις και το ματς και αντιλαμβανεσε τον αγιαξ δεν τον εβλεπα δεν τον επαιξα δεν εχω γνωμι :grin: εδω εχω οθονι μπροστα μου και βλεπω :grin: οτι η γιουβεντους βαζει οποτε θελει αν θελει γκολ ετσι αντιλαμβανομε :grin:
Αν ειναι να παιξεις τηνν Κυρια τουλαχιστον ασε το λιγο να ανεβει,εγω δεν ακουμπαω

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Λέω να παίξω ίντερ. Παίζει καλά στα τελευταία παιχνίδια, από τότε που τραυματίστηκε ο Σνάιντερ( τυχαίο; ).
Η μίλαν κωλοφαρδίστηκε με τη Ζενίτ, έπιασε κάτι καλά ο Αμπιάτι, αυτογκολ ένα γκολ που έβαλε, μόνο ο Ελ Σαράουι την παλεύει

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
403
Πόντοι
6.135
Θα βαλω κ σκορακι τον Ολυμπιακο 2-0,3-0, 3-1

Stories