Επισκέπτης
Όλε Βεροιάρα!!!
βάλε άλλα 2 να γίνει πανηγύρι
βάλε άλλα 2 να γίνει πανηγύρι
12Xπαίδες ξέρετε καμιά εφημερίδα ή ένθετο για το στοιχ που να τους έχει τους αγώνες κατά κωδικό (χρονολογικά δηλαδή) και όχι κατά πρωτάθλημα;
Σίγουρα μία είναι "Το στοίχημα" αλλά ψάχνω αν υπάρχει και κάποια άλλη.
Τώρα έχω το Μatchmoney μπροστά μου και τους έχει ανά πρωτάθλημα κάτι που είναι πολύ άβολο
o αρης και η ρεαλ λογο φορμας εδρας ειναι πιο λογικα στο να βγουν φισιολογικα παναθηναικος φορμα ειναι χ2 για χοντ δεν ξερωΈχει καλά σπασίματα σήμερα η μέρα. Πιστεύω αξίζει να παιχτούν:
Χ2 Παναθηναικός
Χ2 Ρεάλ
Χ2 Άρης
Χ2 Χοντ Τρομσντάλεν
1 ή 2 πιστεύω θα σπάσουν
δεν χανει βαθμους η ρεαλ πριν το ελ κλασικοo αρης και η ρεαλ λογο φορμας εδρας ειναι πιο λογικα στο να βγουν φισιολογικα παναθηναικος φορμα ειναι χ2 για χοντ δεν ξερω
θα ρεφαρεις με βαζελο μανε ρε πουτανα μαρσειγ....μου σπασε δελτιο με 7 αγωνες θα παιρνα 200 ευρω
Συνεχίζεις να με μπερδεύεις και δεν ξέρω μήπως φταίω εγώ.ναι, έχεις δίκιο ότι τά γραψα λίγο μπερδεμένα, έβαζα όποια ομάδα νάναι για να δείξω απλά το ματσ.
Όσο για τα σημεία, όταν λέω ότι αξίζει να παιχτούν, δε σημαίνει ότι είναι και πιθανό να έρθουν.
Για μένα το "αξίζει να παιχτεί" σημαίνει ότι κατ εμέ η απόδοσή του θα έπρεπε να είναι πχ 7 και ο μπουκ μου το δίνει στο 9. Το 7 σημαίνει 14 % να έρθει και 86 % να μην έρθει, ωστόσο λόγω τη τιμής που δίνεται, αξίζει να παιχτεί
Για το τέταρτο ματσ νομίζω κάνεις λάθος, η απόδοση είναι 4,75 το διπλό στον ΟΠΑΠ
χυνω αιντραχτ.. χυνω.. ρεφαρα ολη την γκινια των τελευταιων ημερων
Συνεχίζεις να με μπερδεύεις και δεν ξέρω μήπως φταίω εγώ.
Σε Χ2 δεν αναφέρεσαι; Εγώ ανέφερα ποσοστά διπλής ευκαιρίας.
Αν μιλάς για σκέτα διπλά τότε οκ αλλά διπλό μόνο στο Νορβηγικό δίνω τύχη το οποίο πλέον είναι 3-3 στο 75'.
δεν παιζει ο φαλκαο..!! αλλα και παλι μπορει να κερδισει.. 1 κουκος δεν φερνει την ανοιξη εκτος τις περιπτωσης της μπαρτσελοναςμαρεσει το 2πλο της ατλετικο το βραδυ μαζι με το γκολ/γκολ της ιντερ...
η ατλετικο παει καροτσι ... ο φαλκαο πυροβολει ασταματητα
οχι δεν θα εχει οπαδους του Αρη Δεν παιζει τιποτα παιξε εσυ τι βλεπειςΑρειανούς θα χει το γήπεδο σήμερα; τι παίζει με τα εισητήρια; ψήνομαι πολύ για Χ2. Ανέβηκε και η απόδοση του ΠΑΟΚ απ το 1.5 στο 1.7 στο ανταλλακτήριο. Κάτι παίζει...
οχι δεν θα εχει οπαδους του Αρη Δεν παιζει τιποτα παιξε εσυ τι βλεπεις
ενας γνωστος μοθ 2 ημιχρονο 2 τελικο 21 ευρω στον οπαπ το εβαλε καλη επιτυχια και στους διο σαςκαρφί διπλό 30 ευρώ.
τά ριξα και ησύχασα