Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 444 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    985

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
χαλμσταντ 2 σιβασπορ οβερ
ιντερ φιορεντινα αντερ
παοκ 1
πανθρακικος αντερ
πλατανιας αντερ
μπροντμι χ
αλμερια ασος και αντερ
αστον βιλα ασος
γανδη γκολ γκολ
στανταρ λιεγης οβερ
αιντχοφεν 4 με 6 γκολ
αιντραχτ 2
φλουμινενσε 2
μποκα 1

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen.    306=Γραναδα-Θελτα=Χ,    322=Πανθρακικος-Βεροια=Χ,    323=Αταλαντα-Τορινο=Χ,    349=Πλατανιας-Ξανθη=Χ  Πονταρισμα Καρφωτα στον Οπαπ    0,90 ευρω Νικη 70 ευρω Μπας και βγαλουμε καμια σπασμενη λαμπα :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.056
Πόντοι
1.106
kalhmera.    369=ΠΑΟΚ-Αρης=Η/Τ 1/1,    374=Ιντερ-Φιορεντινα=1,    327=Παλερμο-Κιεβο=1,    330=Σουντσβαλ-Αικ Στοκχολμης=2,    379=Λυων-Μπορντο=1  Πονταρισμα Καρφωτα    2,10 ευρω  Νικη    69 ευρω  Στον Οπαπ :grin:    Μπας και βγαλουμε το φιλτρο αερος για το αμαξι :grin: που με πηραν εχθες τηλεφωνο και θα παω αυριο να το παρω απο την αντιπροσωπεια.. :grin: :grin:

Αυτη την Ιντερ τι την εβαλες???
καλη τυχη
:rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
kalhmera.    369=ΠΑΟΚ-Αρης=Η/Τ 1/1,    374=Ιντερ-Φιορεντινα=1,    327=Παλερμο-Κιεβο=1,    330=Σουντσβαλ-Αικ Στοκχολμης=2,    379=Λυων-Μπορντο=1  Πονταρισμα Καρφωτα    2,10 ευρω  Νικη    69 ευρω  Στον Οπαπ :grin:    Μπας και βγαλουμε το φιλτρο αερος για το αμαξι :grin: που με πηραν εχθες τηλεφωνο και θα παω αυριο να το παρω απο την αντιπροσωπεια.. :grin: :grin:
χρηστο το ριξα και γω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera agen.  Επαιξα 6 ευρω 1 ουντινεζε και οβερ την Ντιναμο δρεσδης-Αουε μπας και βγαλω κανα 5λιτρο ελαιολαδο λεβαντε εχτρα παρθενο απο την ζακυνθο :grin: :grin: :grin: :grin:

koulith

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου μακαρι να σου κατσουν ολα τα δελτια σου αλλα με τοσα που εχεις παιξει αν κραταγες τα φραγκα θα βγαζες και το φιλτρο αερα και ταβερνα  :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
βαζελο κανεις δεν ακουμπαει βλεπω..

μαμα κακα οποιος βλεπει βαζελο στο κουπονο :2funny: :2funny: :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

εγώ το κάρφωσα άσο μονό μεγάλο πακέτο... δεν λέω πόσα για να μην με καρφώσετε αλλά αν δεν έρθει μπορείτε να με κράξετε...
Δεν το έκανα βέβαια επειδή μου αρέσει... απλά επειδή δεν πάει άλλο... και από ένστικτο...

Ο θεός μαζί μου...  :priest:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

κοιτα θα δω πως θα παν τα πρωτα που εριξα και αν ειναι λογικα θα τον ριξω ασο και γω.....ε δεν μπορει του πουστη να χασει παλι και στην εδρα του

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Φιλε μου μακαρι να σου κατσουν ολα τα δελτια σου αλλα με τοσα που εχεις παιξει αν κραταγες τα φραγκα θα βγαζες και το φιλτρο αερα και ταβερνα  :2funny:
δεν εχεις αδικο :grin:..!!! αλλα προσπαθω να παιζω τωρα με κερδη για υποθετικα κερδη :grin:.. :grin: αυτα που παιζω ειναι λεφτα που αν τα χασω δεν θα μου λιψουν αν δεις κανω μικρα ποσα.. Οσα μπορω να χασω χωρις να εχω προβλημα στην ζωη μου.. Και φυσικα στο μυαλο μου αν εχω :grin:

Επισκέπτης
Καλησπέρα και καλή τύχη παίδες.
Φόρτωσα να ρίξει 3 γκολ η Βέροια σήμερα  :grin:

Επισκέπτης
παίδες ξέρετε καμιά εφημερίδα ή ένθετο για το στοιχ που να τους έχει τους αγώνες κατά κωδικό (χρονολογικά δηλαδή) και όχι κατά πρωτάθλημα;
Σίγουρα μία είναι "Το στοίχημα" αλλά ψάχνω αν υπάρχει και κάποια άλλη.
Τώρα έχω το Μatchmoney μπροστά μου και τους έχει ανά πρωτάθλημα κάτι που είναι πολύ άβολο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Κάλιαρι 1 , Νάπολι Χ2 σε δυαδούλα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παίδες ξέρετε καμιά εφημερίδα ή ένθετο για το στοιχ που να τους έχει τους αγώνες κατά κωδικό (χρονολογικά δηλαδή) και όχι κατά πρωτάθλημα;
Σίγουρα μία είναι "Το στοίχημα" αλλά ψάχνω αν υπάρχει και κάποια άλλη.
Τώρα έχω το Μatchmoney μπροστά μου και τους έχει ανά πρωτάθλημα κάτι που είναι πολύ άβολο
Είναι και το "12Χ" αλλά θεωρώ "Το στοίχημα" πιο βολικό για μελέτη!Οι άλλες δύο όμως που δεν τους έχουνε τους αγώνες με τη σειρά του κουπονιού του Οπάπ έχουνε πιο καλό και πλήρες ρεπορτάζ...

Επισκέπτης
Έχει καλά σπασίματα σήμερα η μέρα. Πιστεύω αξίζει να παιχτούν:

Χ2 Παναθηναικός
Χ2 Ρεάλ
Χ2 Άρης
Χ2 Χοντ Τρομσντάλεν

1 ή 2 πιστεύω θα σπάσουν

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχει καλά σπασίματα σήμερα η μέρα. Πιστεύω αξίζει να παιχτούν:

Χ2 Παναθηναικός
Χ2 Ρεάλ
Χ2 Άρης
Χ2 Χοντ Τρομσντάλεν

1 ή 2 πιστεύω θα σπάσουν
Με ψιλομπέρδεψες... Στα δύο έγραψες γηπεδούχο, σε ένα φιλοξενούμενο και στο τέταρτο και τους δύο. Στο τέταρτο είναι περίπου ισοδύναμες οι ομάδες και το 2,05 στο διπλό υπερβολικό. Για Αστέρα ναι οκ ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα και μπορεί το Χ. Για τα άλλα δύο δεν ξέρω. Δεν είναι καλή μέχρι τώρα η Λα Κορούνια ενώ πως να ποντάρω στον Άρη που έχει βάλει μόλις 2 γκολ σε 4 αγώνες κόντρα σε ομάδες πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τον ΠΑΟΚ που ναι μεν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν είναι ούτε Κέρκυρα, ούτε ΟΦΗ, ούτε Πανιώνιος, ούτε φετινή ΑΕΚ. Το πολύ ένα βλέπω να σπάει κι αυτό μάλλον το Νορβηγικό. Και τι κέρδος θα βγάλεις αν σπάσουν μόνο 1-2; Μόνο της Λα Κορούνια αξίζει που το 2,61 του ΟΠΑΠ έξω το βρίσκεις στο 6,00. Μπορεί να δικαιωθείς εκ του αποτελέσματος αλλά εγώ θα έλεγα ότι βλέπεις καλά σπασίματα και όχι ότι έχει καλά σπασίματα. Λέγοντας "έχει" θεωρείς κάτι δεδομένο.
Φιλικά και καλοπροαίρετα ε;

Επισκέπτης
Με ψιλομπέρδεψες... Στα δύο έγραψες γηπεδούχο, σε ένα φιλοξενούμενο και στο τέταρτο και τους δύο. Στο τέταρτο είναι περίπου ισοδύναμες οι ομάδες και το 2,05 στο διπλό υπερβολικό. Για Αστέρα ναι οκ ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα και μπορεί το Χ. Για τα άλλα δύο δεν ξέρω. Δεν είναι καλή μέχρι τώρα η Λα Κορούνια ενώ πως να ποντάρω στον Άρη που έχει βάλει μόλις 2 γκολ σε 4 αγώνες κόντρα σε ομάδες πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας από τον ΠΑΟΚ που ναι μεν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά δεν είναι ούτε Κέρκυρα, ούτε ΟΦΗ, ούτε Πανιώνιος, ούτε φετινή ΑΕΚ. Το πολύ ένα βλέπω να σπάει κι αυτό μάλλον το Νορβηγικό. Και τι κέρδος θα βγάλεις αν σπάσουν μόνο 1-2; Μόνο της Λα Κορούνια αξίζει που το 2,61 του ΟΠΑΠ έξω το βρίσκεις στο 6,00. Μπορεί να δικαιωθείς εκ του αποτελέσματος αλλά εγώ θα έλεγα ότι βλέπεις καλά σπασίματα και όχι ότι έχει καλά σπασίματα. Λέγοντας "έχει" θεωρείς κάτι δεδομένο.
Φιλικά και καλοπροαίρετα ε;

ναι, έχεις δίκιο ότι τά γραψα λίγο μπερδεμένα, έβαζα όποια ομάδα νάναι για να δείξω απλά το ματσ.
Όσο για τα σημεία, όταν λέω ότι αξίζει να παιχτούν, δε σημαίνει ότι είναι και πιθανό να έρθουν.
Για μένα το "αξίζει να παιχτεί" σημαίνει ότι κατ εμέ η απόδοσή του θα έπρεπε να είναι πχ 7 και ο μπουκ μου το δίνει στο 9. Το 7 σημαίνει 14 % να έρθει και 86 % να μην έρθει, ωστόσο λόγω τη τιμής που δίνεται, αξίζει να παιχτεί
Για το τέταρτο ματσ νομίζω κάνεις λάθος, η απόδοση είναι 4,75 το διπλό στον ΟΠΑΠ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom