stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
απα πα πα πα under του κερατα νομιζω+1000
Τρελλο μεν αλλα εμπνευση δε
για αυριο
3-1
υπερ Σουηδίας
απα πα πα πα under του κερατα νομιζω+1000
για αυριο
3-1
υπερ Σουηδίας
λες?απα πα πα πα under του κερατα νομιζω
Aν παρουσιάσουμε εικόνα ανάλογη μ'αυτή της Ιταλίας...τσιε βάλεεεε+1000
για αυριο
3-1
υπερ Σουηδίας
Κι εγώ δεν έχω καλό προαίσθημα...μακάρι να βγούμε ψεύτεςΕγω γιατι βλεπω Σουηδια?Μη με βρισετε ετσι?
Στοιχηματικα μιλαω και μονο...
Ενώ εμείς κεντάμε...Η Σουηδία έχει τα χάλια της ρε παιδιά...δεν λέω ότι είναι αδύνατο να χάσουμε!Πάντως αν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο...αντίο πρόκριση!
καλημερα, και εγω ηθελα να τους κοντραρω τους ισπανους αλλα χωρις αρσαβιν, πογκρεμνιακ χανει πανω απο το εξηντα τις εκατο απο την μεση και μπροστα η ρωσια, κομβικοτατοι παιχτες!Καλά εμείς δεν στηριζόμαστε στο "κέντημα"! ;)
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης!
Το μόνο σίγουρο για απόψε είναι ότι θα κοντράρω τους Ισπανούς!Από που και ως που να δίνονται φαβορί του 1.60 απέναντι στην Ρωσία?
Σωστός...αλλά έστω και κάτι ψιλά νομίζω ότι αξίζουν στην κόντρα...καλή τύχη έχει και το οβεράκι!καλημερα, και εγω ηθελα να τους κοντραρω τους ισπανους αλλα χωρις αρσαβιν, πογκρεμνιακ χανει πανω απο το εξηντα τις εκατο απο την μεση και μπροστα η ρωσια, κομβικοτατοι παιχτες!
βεβαιως θα συμφωνησω οτι ποτε δεν ειναι αυτο το ματς για 1,6. για αυτο εγω θα παω στο οβερ, οσο για την ελλαδα το εχω παιξει ηδη αρκετα χρηματα στο χ και βεβαια under το οποιο ομως πληρωνει πολλη λιγοΣωστός...αλλά έστω και κάτι ψιλά νομίζω ότι αξίζουν στην κόντρα...καλή τύχη έχει και το οβεράκι!
Την Ελλάδα πως την βλέπεις?Νομίζω ότι το ματς πάει προς Χ και άντερ...
Mάλλον προς το Χ γέρνει αλλά δεν το ακουμπάω με τίποτα!!!Σωστός...αλλά έστω και κάτι ψιλά νομίζω ότι αξίζουν στην κόντρα...καλή τύχη έχει και το οβεράκι!
Την Ελλάδα πως την βλέπεις?Νομίζω ότι το ματς πάει προς Χ και άντερ...
το ειδα ρε και εγω δεν ειναι κακο και μια χαρα αποδοση, και για οποιον δεν ξερει μας παιζει ο ελβετος μπουζακα, που μας ειχε πηδηξει με τους νορβηγους, βουρ στην κιτρινη του γκουνη λοιπον...Σκεφτομαι να ριξω ενα 50ευρω στο να δεχτει κιτρινη καρτα ο Καραγκουνης!!! 9,50 το δινει! Τι λετε ωρε συντροφοι??
Ελα ρε Καρα!!!!
Γερα και τσαμπουκα και δυνατα και μη μασας τιποτα αγορι μου!!!!Γαμησετε τους............στις κλωτσιες!!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Aυτό μου διέφυγε τελείως...πολύ καλή σκέψη σύντροφε...αξίζει σίγουρα ένα πονταρισματάκιΣκεφτομαι να ριξω ενα 50ευρω στο να δεχτει κιτρινη καρτα ο Καραγκουνης!!! 9,50 το δινει! Τι λετε ωρε συντροφοι??
Ελα ρε Καρα!!!!
Γερα και τσαμπουκα και δυνατα και μη μασας τιποτα αγορι μου!!!!Γαμησετε τους............στις κλωτσιες!!!