Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
+1000

Τρελλο μεν αλλα εμπνευση δε

για αυριο

3-1
υπερ Σουηδίας
Aν παρουσιάσουμε εικόνα ανάλογη μ'αυτή της Ιταλίας...τσιε βάλεεεε :2funny:
Εγω γιατι βλεπω Σουηδια?Μη με βρισετε ετσι?

Στοιχηματικα μιλαω και μονο...
Κι εγώ δεν έχω καλό προαίσθημα...μακάρι να βγούμε ψεύτες :rolleyes:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η Σουηδία έχει τα χάλια της ρε παιδιά...δεν λέω ότι είναι αδύνατο να χάσουμε!Πάντως αν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο...αντίο πρόκριση!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Η Σουηδία έχει τα χάλια της ρε παιδιά...δεν λέω ότι είναι αδύνατο να χάσουμε!Πάντως αν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο...αντίο πρόκριση!
Ενώ εμείς κεντάμε... :grin:
Την Βουλγαρία την θυμάσαι στο μουντιάλ του 94'???διάλυση είχαν βαρέσει μέχρι που έπαιξαν μαζί μας...την αναστήσαμε και τελικά κατέκτησε την 3η θέση... :o
Μην κρίνεις γάτε μου από αυτά που γράφουν πέρι άσχημου κλίματος κα διάφορες άλλες παπαριές...εγώ αυτά τ'ακούω βερεσε!!!
Και αγωνιστικά να το δεις το θέμα... κι εμείς δεν παρουσιάσαμε και τίποτα το ιδιαίτερο στα φιλικά...και αυτοί διαθέτουν μπροστά 2 παίκτες που αν βρεθούν στη μέρα τους θα μοιράζουν σακούλες στα παλικάρια μας...
Εμείς από την άλλη έχουμε για άλλη μια φορά τον Χαριστέα... :tickedoff:
Ρε συ αυτός ακόμα και με πατερίτσες να ήταν πάλι βασικός θα ξεκινούσε... :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά εμείς δεν στηριζόμαστε στο "κέντημα"! ;)
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης! :grin:
Το μόνο σίγουρο για απόψε είναι ότι θα κοντράρω τους Ισπανούς!Από που και ως που να δίνονται φαβορί του 1.60 απέναντι στην Ρωσία? :huh:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Καλά εμείς δεν στηριζόμαστε στο "κέντημα"! ;)
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε Πρωταθλητές Ευρώπης! :grin:
Το μόνο σίγουρο για απόψε είναι ότι θα κοντράρω τους Ισπανούς!Από που και ως που να δίνονται φαβορί του 1.60 απέναντι στην Ρωσία? :huh:
καλημερα,  και εγω ηθελα να τους κοντραρω τους ισπανους αλλα χωρις αρσαβιν, πογκρεμνιακ χανει πανω απο το εξηντα τις εκατο απο την μεση και μπροστα η ρωσια, κομβικοτατοι παιχτες!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καλημερα,   και εγω ηθελα να τους κοντραρω τους ισπανους αλλα χωρις αρσαβιν, πογκρεμνιακ χανει πανω απο το εξηντα τις εκατο απο την μεση και μπροστα η ρωσια, κομβικοτατοι παιχτες!
Σωστός...αλλά έστω και κάτι ψιλά νομίζω ότι αξίζουν στην κόντρα...καλή τύχη έχει και το οβεράκι!
Την Ελλάδα πως την βλέπεις?Νομίζω ότι το ματς πάει προς Χ και άντερ...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σωστός...αλλά έστω και κάτι ψιλά νομίζω ότι αξίζουν στην κόντρα...καλή τύχη έχει και το οβεράκι!
βεβαιως θα συμφωνησω οτι ποτε δεν ειναι αυτο το ματς για 1,6.  για αυτο εγω θα παω στο οβερ, οσο για την ελλαδα το εχω παιξει ηδη αρκετα χρηματα στο χ  και βεβαια under  το οποιο ομως πληρωνει πολλη λιγο

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Mάλλον προς το Χ γέρνει αλλά δεν το ακουμπάω με τίποτα!!!
Όσο για τη Ρωσία συμφωνώ με τον φίλο Striantaf ότι χωρίς Αρσάβιν και Πογκρεμνιακ...χάνουν κατά πολύ από τη δυναμικότητα τους...οπότε πάσο!!!!

Επισκέπτης
Σκεφτομαι να ριξω ενα 50ευρω  στο να δεχτει κιτρινη καρτα ο Καραγκουνης!!! 9,50 το δινει! Τι λετε ωρε συντροφοι??

Ελα ρε Καρα!!!!

Γερα και τσαμπουκα και δυνατα και μη μασας τιποτα αγορι μου!!!!Γαμησετε τους............στις κλωτσιες!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Σκεφτομαι να ριξω ενα 50ευρω  στο να δεχτει κιτρινη καρτα ο Καραγκουνης!!! 9,50 το δινει! Τι λετε ωρε συντροφοι??

Ελα ρε Καρα!!!!

Γερα και τσαμπουκα και δυνατα και μη μασας τιποτα αγορι μου!!!!Γαμησετε τους............στις κλωτσιες!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το ειδα ρε και εγω δεν ειναι κακο και μια χαρα αποδοση, και για οποιον δεν ξερει μας παιζει ο ελβετος μπουζακα, που μας ειχε πηδηξει με τους νορβηγους, βουρ στην κιτρινη του γκουνη λοιπον... :2funny:

Επισκέπτης
:rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Για να κάνει το κόπο κάποιος να φτιάξει ένα τέτοιο βίντεο κ να το ανεβάσει στο youtube πρέπει να τραβάει πολύ ζόρι με τον "τυπάρα", απίστευτα κομπλεξικός μαλάκας :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Ελα ρε Καρα!!!!

Aυτό μου διέφυγε τελείως...πολύ καλή σκέψη σύντροφε...αξίζει σίγουρα ένα πονταρισματάκι :rockon:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι καλησπερα. Σημερα ποσταρω για να δηλωσω την αποχη μου απο τον αποψινο στοιχηματισμο (τουλαχιστον αρχικως). Πολυ δυσκολα τα αποψινα παιχνιδια. Σιγουρα ενα κλικ παραπανω δινω σε Ισπανια και Σουηδια,αλλα μεχρι εκει. Δεν ακουμπαω τιποτα. Αν στην πορεια των αναμετρησεων παρουσιαστει κατι που θα το κρινω ως ευκαιρεια, θα το πονταρω live. Παντως, αποψη μου ειναι να μην ξανοιχτειτε πολυ σημερα. Ολα ειναι ανοικτα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σημερα θα παιξω ενα 50αρι στο οβερ της ελλαδας...οχι γιατι το πιστευω αλλα γιατι το βρhκα σε αποδοση απιστευτη στο 3,00 στην sportingbet

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον νομιζω οτι ειναι καλη ευκαιρια αυριο το οβερ της πορτογαλιας πανω απο 2,10 σχεδον παντου, οπαπ 2,2 θα το τιμησω :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μαζί σου...αλλά εμένα μου αρέσει περισσότερο το όβερ στο Ελβετία-Τουρκία και μάλλον θα είναι το βασικό μου στοίχημα για αύριο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom