Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Καλησπέρα φίλοι μου!!!
μετά και την χτεσινή πολύ καλή μέρα για σήμερα βλέπω και τα 2 ματς στο αντερ :rockon: :rockon: :rockon:

Ισως πρόκειται για τον πιο δύκολο και αμφίρροπο όμιλο της διοργάνωσης...γι'αυτό πιστεύω ότι θα παίξουν και οι 4 ομάδες πολύ προσεκτικά με κύριο μέλημα τους την αποφυγή της ήττας!!!
Οπότε κατά την άποψή μου το άντερ ίσως είναι η πιο "ασφαλής" επιλογή και για τα δυο ματς :rockon:

Καλή επιτυχία... :priest:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μέχρι τώρα όλα τα ματς είναι στο under...όλοι βάζουνε ένα γκολ και μετά φυλάνε τον κώλο τους! :sunglasses:

2 Dirty

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές σήμερα έχει δυο πολύ καλά Σουηδικά και ένα από Euro το οποίο δε μας έχει απαγοητευσει μέχρι τώρα.
Εργκριτε 1,Ασιρισκα 2 και Γαλλία 2.Επίσης παίζει πολύ και το x της Ολλανδίας με την Ιταλία και τα δυο ματς του Euro,
όπως αναφέρανε οι φίλοι πιο πάνω,under.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έκατσε και το πρώτο Χ...ο Γεωργίου θα κουνιέται το βράδυ για το σύστημα του! :boobies:
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα νομίζω ότι ενισχύεται το Χ και στο Ολλανδία-Ιταλία...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ωραία ξεκίνησε το Euro μάγκες! :dancing:
Σήμερα θα δούμε και το πρώτο μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ Ολλανδίας και Ιταλίας το οποίο το βλέπω πιο κοντά στο Χ ( να ηρεμήσει και ο Γεωργίου γιατί έχουν αρχίσει να τον ζώνουν τα φίδια! :grin:).Αν φύγει από το Χ οι Ιταλοί έχουν τον πρώτο λόγο...
Θα ρίξω και κάτι ψιλά σε Ριμπερί και Πίρλο για σκόρερ... :rockon:
Οι δικοί μας του Οπάπ ανεβάσανε την απόδοση της Ρωσίας για το αυριανό ματς στο 4.25... :cool2:
Eγω αδερφε επειξα 15 ευρο στο γκολ με πεναλτι και ο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ο ΒΑΝΙΣΤΕΛΡΟΙ το επαιξε ηρωαS .....Μολισ τωρα πηρα κατι (πολυυυυ ψιλα) απο το κορνερ τησ ΙΤΑΛΙΑΣ

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τ ωρα πιστευω αξιζει να παιξειs  μονο Χ η διπλο.....Αλλα που?????? :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αφηστε ετσι οπως ειναι ρε να πληρωθουμε καλα....

Επισκέπτης
Παρακαλειτε ο Κος Striantaf να περασει απο ταμειο να πληρωθει και στη συνεχεια να κλεισει ενα CT!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το συστημα του φαφουτη το εχω ακολουθησει με 5ευρω και διπλασιασμο καθε αγωνα.ειμαι συν 60ευρω με το Χ των ρουμανων και ξεκινω παλι απο την αρχη με 5ευρω,την ολλανδια την χανω ως τωρα  

Alitarxis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ το Χ... :grin:
λες να προλάβουν να το γυρίσουν???πολύ χώμα οι Ιταλοί...τόσο χάλια αμυντικά έχω πολλά μα πάααρα πολλάχρόνια να τη δω... :think:
μοιαζουν με εμας οι Ιταλοι στο μεσο ορο ηλικίας των παικτων

οποτε ας σκεφτουμε τι θα πονταρουμε αυριο

Επισκέπτης
Εγω γιατι βλεπω Σουηδια?Μη με βρισετε ετσι?

Στοιχηματικα μιλαω και μονο...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Να ρωτησω κατι ρε παλληκαρια????Παιζετε και εσειs στο λαιβ επομενα κορνερ και γκολ...η εγω μονο ειμαι γατοs???? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom