Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
λοιπον,να προτεινω και γω 4 παιχνιδακια με μεγαλες αποδοσεις γιατι μας εφαγε η καταραμενη φτωχεια και δε μπορουμε ουτε να βγουμε για ενα τσιπρο με λιγο μεζε  :grin:  231 2=4,50 , 233 2=4,00 , 243 1=2,75 , 266 X= 2,80 ....αποδοση 4αδας στον οπαπ 138,60    :rockon:

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
439
Πόντοι
21
Eγω εριξα 6 ευρω στα:
  φρτουνα-φραιμπουρκ under (0-0 στο 60')
  χοφενχαιμ-αννοβερο οβερ
και μπορντο ασσο

Επισκέπτης
περναει και ο παοκ απο ξανθη
παλι ο διαιτητής κατά σύμπτωση για δεύτερο συνεχόμενο ματς δίνει ανύπαρκτο πέναλτι τον αδικημένο παοκ..  :2funny: :2funny:το πέναλτι ούτε ο δωνης δεν θα το έδινε; άραγε ο πανοπουλος θα πει ότι δεν έχει παράπονα από τι διαιτησία;  :2funny:

Επισκέπτης
πέναλτι στο 76 που δεν δίνει στη ξανθη.ο διαιτητές ειναι στα 5 μέτρα και δεν το δίνει  :2funny: :2funny: μιλαμε για μεγάλη αδικία στο παοκ και εκτός έδρας  :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.     289=Γιουβεντους-Κιεβο=γκολ-γκολ,    298=Κορδομπα-Χιρονα=γκολ-γκολ,    296=Πορτο-Μπειρα Μαρ=1 εχει 1 γκολ ο φιλοξενουμενος αβαντζο.. Πρεπει να νικισει με 2 γκολ διαφορα η Πορτο για να βγει ο ασσος στον οπαπ :grin:,    299=Φιγκειρενσε-Παλμειρας=οβερ,    304=Σολτ Λεικ-Πορτλαντ Ταιμπερς=οβερ πονταρισμα στον οπαπ    2,40 ευρω     Νικη 28 ευρω     Μπας και πιουμε λιγι ρετσινιτσα λεω :grin:.. με λιγο μπουγιουρντι και  καμια πατατα χειροποιητη τηγανιτη σε ελαιολαδο :grin:...    Το μαγαζι με τους μεζεδες τους εχουμε αφησει με την παρεα μου εναν τονο ευρω :grin: :grin:.. και οταν παω μονος αν παρω πατατα μου την κανει σε ελαιολαδο που τον εχω πει φυσικα :grin: :grin: :grin:  ΥΓ..Ελαιολαδο οταν αγοραζει παιρνει μια μπαλετα ολοκληρη :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
λοιπον,να προτεινω και γω 4 παιχνιδακια με μεγαλες αποδοσεις γιατι μας εφαγε η καταραμενη φτωχεια και δε μπορουμε ουτε να βγουμε για ενα τσιπρο με λιγο μεζε  :grin:   231 2=4,50 , 233 2=4,00 , 243 1=2,75 , 266 X= 2,80 ....αποδοση 4αδας στον οπαπ 138,60    :rockon:
γιαννη να βαζεις και τις ομαδες διπλα στους αριθμους ετσι τα προσπερναει ο κοσμος :grin: η καλυτερα σκετες τις ομαδες παρα σκετους αριθμους :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
γιαννη να βαζεις και τις ομαδες διπλα στους αριθμους ετσι τα προσπερναει ο κοσμος :grin: η καλυτερα σκετες τις ομαδες παρα σκετους αριθμους :grin:
ενταξει δεν το ηξερα..τα χασαμε ολα ασε...δε βγαλλαμε τα μπαρμπουνια που φαγαμε σημερα,και ουτε λογος για να παμε για κανα τσπουρο...μπουχαχαχα...που ειναι το μαγαζι που πας μρε?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ενταξει δεν το ηξερα..τα χασαμε ολα ασε...δε βγαλλαμε τα μπαρμπουνια που φαγαμε σημερα,και ουτε λογος για να παμε για κανα τσπουρο...μπουχαχαχα...που ειναι το μαγαζι που πας μρε?
Κεντρικη Μακεδονια :grin: Καλο ουζερι για το χωριο μου.. :grin: στα 3 τσιπουραδικα που εχουμε αυτο δουλευει πιο πολυ οταν μου φερνει χωριατικη σαλατα του εχω πει οι ντοματες να ειναι κατω απο το ελαιολαδο :grin: :grin: δουλευει καλαματιανο ελαιολαδο..:grin: ΥΓ.. Στο Στοιχημα ειναι να παιζεις τοσο οσο αν χασεις να μην αγχωνεσε δηλαδη οχι υπερβολικα σε σχεση με τα οικονομικα σου παντα.. Εχω εναν γνωστο που παιζει 2000 ευρω το που σου κου αλλα ειναι οπως εγω παιζω 20 ευρω γιαυτον.. Πρεπει να παιζουμε οσο μπορουμε οχι οσο θελουμε :grin: :grin: :grin: Υπομονη το στοιχημα θελει υπομονη και να σκεφτομαστε αυτα που διαβαζουμε και αντιλιψη.. :grin: Μην στεναχωριεσε για υποθεσεις οσο μπορεις.. Το στοιχημα ειναι δυσκολο οσο δυσκολο ειναι να γνωρισουμε και τον εαυτο μας :grin: :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Κεντρικη Μακεδονια :grin: Καλο ουζερι για το χωριο μου.. :grin: στα 3 τσιπουραδικα που εχουμε αυτο δουλευει πιο πολυ οταν μου φερνει χωριατικη σαλατα του εχω πει οι ντοματες να ειναι κατω απο το ελαιολαδο :grin: :grin: δουλευει καλαματιανο ελαιολαδο..:grin: ΥΓ.. Στο Στοιχημα ειναι να παιζεις τοσο οσο αν χασεις να μην αγχωνεσε δηλαδη οχι υπερβολικα σε σχεση με τα οικονομικα σου παντα.. Εχω εναν γνωστο που παιζει 2000 ευρω το που σου κου αλλα ειναι οπως εγω παιζω 20 ευρω γιαυτον.. Πρεπει να παιζουμε οσο μπορουμε οχι οσο θελουμε :grin: :grin: :grin: Υπομονη το στοιχημα θελει υπομονη και να σκεφτομαστε αυτα που διαβαζουμε και αντιλιψη.. :grin: Μην στεναχωριεσε για υποθεσεις οσο μπορεις.. Το στοιχημα ειναι δυσκολο οσο δυσκολο ειναι να γνωρισουμε και τον εαυτο μας :grin: :grin:
γεια σου ρε χρησταρα λεβεντιααα

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.    300=Φλουμινενσε-Ναουτικο=1,    306=Ασα-Αμερικα Ναταλ=1,    308=Σαν Λουις-Πατσουκα=χ2 διπλη ευκαιρια,    311=Τιχουανα-Ατλας=1,     312=Λος Αντζελες-Τοροντο=1 Πονταρισμα Καρφωτα στον Οπαπ    2,40 ευρω  Νικη 18,85 ευρω Τα ματς ειναι του προποτζη μου :grin: για να δω τι καπνο φουμαρι αυτος :grin: Ειμαστε κολλητοι Αλλα ειναι μαυρη γατα :2funny: οχι οτι δεν  ειμαι  εγω :2funny: :2funny: :grin: :) :sunglasses: Μπας και βγαλουμε την βενζινη που εβαλα σημερα 20 ευρω θα ειμαι και μεσα :grin: :grin:

ΤΖΟΟΟΝ1989

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
1
kalhspera.    300=Φλουμινενσε-Ναουτικο=1,    306=Ασα-Αμερικα Ναταλ=1,    308=Σαν Λουις-Πατσουκα=χ2 διπλη ευκαιρια,    311=Τιχουανα-Ατλας=1,     312=Λος Αντζελες-Τοροντο=1 Πονταρισμα Καρφωτα στον Οπαπ    2,40 ευρω  Νικη 18,85 ευρω Τα ματς ειναι του προποτζη μου :grin: για να δω τι καπνο φουμαρι αυτος :grin: Ειμαστε κολλητοι Αλλα ειναι μαυρη γατα :2funny: οχι οτι δεν  ειμαι  εγω :2funny: :2funny: :grin: :) :sunglasses: Μπας και βγαλουμε την βενζινη που εβαλα σημερα 20 ευρω θα ειμαι και μεσα :grin: :grin:
αντε ρε φιλε γιατι τα προηγουμενα τα χασαμε να πουμε...ας βγουμε και μικρο το κακο κανα ευρω μπαινεις μεσα στη βενζινη  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom