gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εριξα το ιδιο με τον χρηστο για γουρι και αντι αυτου εβαλα το διπλο της μπεσικταςοχι στη bet365 το επαιξε
εριξα το ιδιο με τον χρηστο για γουρι και αντι αυτου εβαλα το διπλο της μπεσικταςοχι στη bet365 το επαιξε
καλη επιτυχια φιλεεριξα το ιδιο με τον χρηστο για γουρι και αντι αυτου εβαλα το διπλο της μπεσικτας
:'( :'( :'( :'( :'( :'( τα τριανταεριξα τριαντα ευρω νιονιο και κοτμπους δυαδα....αν κατσει βγηκε το διημερο εδω
παλι ο διαιτητής κατά σύμπτωση για δεύτερο συνεχόμενο ματς δίνει ανύπαρκτο πέναλτι τον αδικημένο παοκ.. το πέναλτι ούτε ο δωνης δεν θα το έδινε; άραγε ο πανοπουλος θα πει ότι δεν έχει παράπονα από τι διαιτησία;περναει και ο παοκ απο ξανθη
γιαννη να βαζεις και τις ομαδες διπλα στους αριθμους ετσι τα προσπερναει ο κοσμος η καλυτερα σκετες τις ομαδες παρα σκετους αριθμουςλοιπον,να προτεινω και γω 4 παιχνιδακια με μεγαλες αποδοσεις γιατι μας εφαγε η καταραμενη φτωχεια και δε μπορουμε ουτε να βγουμε για ενα τσιπρο με λιγο μεζε 231 2=4,50 , 233 2=4,00 , 243 1=2,75 , 266 X= 2,80 ....αποδοση 4αδας στον οπαπ 138,60
ενταξει δεν το ηξερα..τα χασαμε ολα ασε...δε βγαλλαμε τα μπαρμπουνια που φαγαμε σημερα,και ουτε λογος για να παμε για κανα τσπουρο...μπουχαχαχα...που ειναι το μαγαζι που πας μρε?γιαννη να βαζεις και τις ομαδες διπλα στους αριθμους ετσι τα προσπερναει ο κοσμος η καλυτερα σκετες τις ομαδες παρα σκετους αριθμους
Κεντρικη Μακεδονια Καλο ουζερι για το χωριο μου.. στα 3 τσιπουραδικα που εχουμε αυτο δουλευει πιο πολυ οταν μου φερνει χωριατικη σαλατα του εχω πει οι ντοματες να ειναι κατω απο το ελαιολαδο δουλευει καλαματιανο ελαιολαδο.. ΥΓ.. Στο Στοιχημα ειναι να παιζεις τοσο οσο αν χασεις να μην αγχωνεσε δηλαδη οχι υπερβολικα σε σχεση με τα οικονομικα σου παντα.. Εχω εναν γνωστο που παιζει 2000 ευρω το που σου κου αλλα ειναι οπως εγω παιζω 20 ευρω γιαυτον.. Πρεπει να παιζουμε οσο μπορουμε οχι οσο θελουμε Υπομονη το στοιχημα θελει υπομονη και να σκεφτομαστε αυτα που διαβαζουμε και αντιλιψη.. Μην στεναχωριεσε για υποθεσεις οσο μπορεις.. Το στοιχημα ειναι δυσκολο οσο δυσκολο ειναι να γνωρισουμε και τον εαυτο μαςενταξει δεν το ηξερα..τα χασαμε ολα ασε...δε βγαλλαμε τα μπαρμπουνια που φαγαμε σημερα,και ουτε λογος για να παμε για κανα τσπουρο...μπουχαχαχα...που ειναι το μαγαζι που πας μρε?
γεια σου ρε χρησταρα λεβεντιαααΚεντρικη Μακεδονια Καλο ουζερι για το χωριο μου.. στα 3 τσιπουραδικα που εχουμε αυτο δουλευει πιο πολυ οταν μου φερνει χωριατικη σαλατα του εχω πει οι ντοματες να ειναι κατω απο το ελαιολαδο δουλευει καλαματιανο ελαιολαδο.. ΥΓ.. Στο Στοιχημα ειναι να παιζεις τοσο οσο αν χασεις να μην αγχωνεσε δηλαδη οχι υπερβολικα σε σχεση με τα οικονομικα σου παντα.. Εχω εναν γνωστο που παιζει 2000 ευρω το που σου κου αλλα ειναι οπως εγω παιζω 20 ευρω γιαυτον.. Πρεπει να παιζουμε οσο μπορουμε οχι οσο θελουμε Υπομονη το στοιχημα θελει υπομονη και να σκεφτομαστε αυτα που διαβαζουμε και αντιλιψη.. Μην στεναχωριεσε για υποθεσεις οσο μπορεις.. Το στοιχημα ειναι δυσκολο οσο δυσκολο ειναι να γνωρισουμε και τον εαυτο μας
αντε ρε φιλε γιατι τα προηγουμενα τα χασαμε να πουμε...ας βγουμε και μικρο το κακο κανα ευρω μπαινεις μεσα στη βενζινηkalhspera. 300=Φλουμινενσε-Ναουτικο=1, 306=Ασα-Αμερικα Ναταλ=1, 308=Σαν Λουις-Πατσουκα=χ2 διπλη ευκαιρια, 311=Τιχουανα-Ατλας=1, 312=Λος Αντζελες-Τοροντο=1 Πονταρισμα Καρφωτα στον Οπαπ 2,40 ευρω Νικη 18,85 ευρω Τα ματς ειναι του προποτζη μου για να δω τι καπνο φουμαρι αυτος Ειμαστε κολλητοι Αλλα ειναι μαυρη γατα οχι οτι δεν ειμαι εγω Μπας και βγαλουμε την βενζινη που εβαλα σημερα 20 ευρω θα ειμαι και μεσα
ωραια αλαγη εκανεςεριξα το ιδιο με τον χρηστο για γουρι και αντι αυτου εβαλα το διπλο της μπεσικτας
αντε ρε φιλε γιατι τα προηγουμενα τα χασαμε να πουμε...ας βγουμε και μικρο το κακο κανα ευρω μπαινεις μεσα στη βενζινη
χρηστο να παιξω αυτα που προτεινες?μπας και βγαλλουμε μια μεριδα αμελετητα μοσχρισα με τσιπουρο,για αυριο?