Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
kalhspera.   100=Aαλεν-Αουε=Χ,    101=Ουνιον Βερολινου-Κολωνια=2,    102=Φσβ Φρανκφουρτης-Σαν Παουλι=Η Φρανκφουρτη να Κερδιζει και τα 2 ημιχρονα,    105=Γκαζελεκ-Ανζε=2,    113=Βικινγκ-Στρομσγκοντσετ=2,    114=Τζουργκαντεν-Χακεν=2 Πονταρισμα Καρφωτα στην bet365   0,50 ευρω :grin:     Νικη   973,20 ευρω :grin:..    Μπας και παω το αλλο παρασκευοσαββατοκυριακο :grin: παλι :grin: Αθηνα με τα φιλαρακια :grin: και να παω και στο γκαζι :grin: μια που πηγα το προηγουμενο μπουρναζι  :grin::grin: Και φυσικα κολ γκερλ agen  :grin:      
ααλεν φσβ ειμαστε ιδιοι την ανζε την εβαλα χ και χ την μονπελιε

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
στανταρ λιεγης,βερονα κ μπλακμπερν ολα στον ασσο....μπετον αρμε  :grin:
λουτον χ,  γκοου αχεντ ιγκλς 1 και χαβρη οβερ .υψηλου ρισκου δελτιο.
καλη επιτυχια σε ολους... :rockon:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
Καταρχήν βλέπω ότι υπάρχει πολύ πίκρα από τους φίλους τους Ολυμπιακούς και αυτό για το στοίχημα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ... πέφτουν όλοι με τα μούτρα στον άσο της Μάριμπορ για να απαλύνουν το πόνο τους  (από τη Σάλκε)...ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα παιχνίδια...
Έχουμε δει πολλές παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν από ελληνικές ομάδες όπου εκεί που τις θεωρούμε πεθαμένες όλο και κάποια Μάριμπορ βρίσκουν για να αναστηθούν! Εκτός αυτού, όποιος έχει παρακολουθήσει προκριματικά champion και europa league ξέρει πολύ καλά ότι η Μάριμπορ είναι για κλοτσιές... Δεν λέω να παίξει κάποιος το διπλό... απλά μην παίζεται στοίχημα με βάση το συναίσθημα... ο άσος της Μάριμπορ θα είχε αξία στο 3,75+ και σε καμία περίπτωση στο 2,85... Εγώ προσωπικά εδώ θα πάω πάσο...
Φιλε, καμια σχεση με πικρες κ τετοια που λες...
Απλα κ οι δυο μεγαλες ομαδες φετος ειναι για τα μπαζα...Οποτε ηταν ευκολο το ασσακι... ;)
Να φανταστεις εγω το ειχα σε τετραδα..  2-3-4 ..  και ηταν το μονο με αποδοση κατω απο 3...
Απολογισμος..?
Με 11€.... 122!!!
Καλα ειναι...???!!! :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.    140=Ampe Σε Ναταλ-Γκουαρανι=1,    141=Τζοινβιλ-Παρανα=2,    143=Πουεμπλα-Λεων=οβερ Πονταρισμα στον οπαπ 3 ευρω :grin:      Νικη 51 ευρω :grin:  Μπας και φαμε αυριο καμια σαρδελα παλι οπως σημερα :grin:

Xeiroteros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα...τι λετε για 353. Σιτυ Χ, 247. Παρι 2, 287. Μπετις 1, 334. Ναπολι 2,να βγαλουμε κανα ουζακι κυριακη μεσιμερι

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
καλημερα...τι λετε για 353. Σιτυ Χ, 247. Παρι 2, 287. Μπετις 1, 334. Ναπολι 2,να βγαλουμε κανα ουζακι κυριακη μεσιμερι

εμένα με μπέρδεψες λίγο... καταρχήν δεν προλαβαίνεις μεσημεριανό ουζάκι γιατί η Σίτι παίζει αύριο στις 18.00 και τελειώνει περίπου 20.00...

Όσον αφορά το σημείο.....  οτιδήποτε άλλο εκτός το γελίο 1,65 του ΟΠΑΠ στον άσο το βρίσκω λογικό... ( με πρώτη ματιά, χωρίς διάβασμα )....

τώρα σε γενικές γραμμές με βρίσκεις αντίθετο με την τακτική σου... δεν επιτρέπεται να συνδιάζεις 2 μέρες για να φτιάξεις παρολί... όσο ποιο πολλά παιχνίδια υπάρχουν είναι εναντίων των παιχτών... καλύτερα πιάσει και διάβασε ξεχωριστά τις μέρες...

η άποψη μου, παίξε σήμερα τη δυάδα σου... και αύριο είναι μια άλλη μέρα... Αν σου περάσει η δυαδούλα σήμερα... τα έβγαλες τα ουζάκια...  ;)

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Θα ειχα παει γερο ταμειο χτες αν δεν ηταν η μονπελιε...

Μολις επαιξα 6 διπλα. Κασιβα, Καρντιφ, Γουλβς, Σεφιλντ, Γκρονινγκεν και Μπεσικτας.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Θα ειχα παει γερο ταμειο χτες αν δεν ηταν η μονπελιε...

Μολις επαιξα 6 διπλα. Κασιβα, Καρντιφ, Γουλβς, Σεφιλντ, Γκρονινγκεν και Μπεσικτας.

Γούλβς και Σέφιλντ συμφωνώ είναι πολύ δυνατά διπλά....

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Παιδια καμια αποψη για τον αγωνα Ξανθη-ΠΑΟΚ? Σαν οπαδος του ΠΑΟΚ δεν εχω Αντικιμενικη αποψη :grin: απλα το 2πλο ειναι 2,40 :think:(ενταξει ο οπαπ δεν ειναι μαλακας το δηνει και μονο αποδεκτο δωρα δεν κανει:grin:) και εχει και τον κοσμο 1200 οπαδους του μαζι αλλα λειπει ο σαλπιγκιδης :headbang: :grin: καμια αντικιμενικη γνωμι απο μη οπαδους? :grin:

Επισκέπτης
τρια οβερακια για σημερα μπαρτσα οβερ 3.5,μπαγερν οβερ 2.5,μαλιν οβερ 2.5

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Παιδια καμια αποψη για τον αγωνα Ξανθη-ΠΑΟΚ? Σαν οπαδος του ΠΑΟΚ δεν εχω Αντικιμενικη αποψη :grin: απλα το 2πλο ειναι 2,40 :think:(ενταξει ο οπαπ δεν ειναι μαλακας το δηνει και μονο αποδεκτο δωρα δεν κανει:grin:) και εχει και τον κοσμο 1200 οπαδους του μαζι αλλα λειπει ο σαλπιγκιδης :headbang: :grin: καμια αντικιμενικη γνωμι απο μη οπαδους? :grin:
ξερό Χ.

Επισκέπτης
εμεις χρηστο που ειμαστε οπαδοι της ομαδας απο τη θεσσαλονικης, να μην πουμε την γνωμη μας  :(

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

εγώ βλέπω ένα κλειστό παιχνιδάκι του Under... που θα κριθεί στο γκολ... όποιος σκοράρει σίγουρα δεν θα χάσει... λόγο και της απουσίας του Σάλπι εγώ αν μου έλεγαν να παίξω κάτι με το μαχαίρι στο λαιμό θα ήταν Χ...

Το Under 1,35 εννοείτε δεν το ακουμπάω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom