asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 378
- Πόντοι
- 2.287
αν γνωριζεις τον ετο, δεν χρειαζεται να μαθεις τη χρωμα φανελα φοραει η ανζι.
και να ξερεις η ιταλικες ομαδες υποτιμουν το γιουροπα
αν γνωριζεις τον ετο, δεν χρειαζεται να μαθεις τη χρωμα φανελα φοραει η ανζι.
και να ξερεις η ιταλικες ομαδες υποτιμουν το γιουροπα
ρε παιδες ο φαλκαο παιζει σημερα στην ατλετικο?
που μπορω να δω για της ομαδες?
3/4 μεχρι τωρα..οβερ τβεντε-αννοβερο
ουντινεζε-αντζι γκολ/γκολ...
γιανκ μποις-λιβερπουλ γκολ/γκολ
ατλετικο μαδριτης 2
εσυ χύνεις....εγω χύνω δάκρυα... :'( ήθελα κ νησιά Φίτζι...παλι Λαγονήσι θα τη βγάλουμε... καλα βέβαια κ η αιντχοφεν καλό παρταλι κ αυτή...3/4 μεχρι τωρα..
χυνω ακομα απο το γκολ της ουντινεζε στο 92
δυστηχως σε αλλο δελτιο οπου παιζει να ρθουν 2 οβερακια μπιλμπαο και τβεντ δεν εβαλα και ατελτικο.. φοβηθηκα επειδη δεν επαιζε φαλκαο
για αντζι μπορουσες να καλυπτες μαν το διπλο ειχε τρελη αποδοση..εσυ χύνεις....εγω χύνω δάκρυα... :'( ήθελα κ νησιά Φίτζι...παλι Λαγονήσι θα τη βγάλουμε... καλα βέβαια κ η αιντχοφεν καλό παρταλι κ αυτή...
εσυ χύνεις....εγω χύνω δάκρυα... :'( ήθελα κ νησιά Φίτζι...παλι Λαγονήσι θα τη βγάλουμε... καλα βέβαια κ η αιντχοφεν καλό παρταλι κ αυτή...
παρολι βέβαια... αλλιώς θα παιρνα τα μέτρα μου...για αντζι μπορουσες να καλυπτες μαν το διπλο ειχε τρελη αποδοση..
εαν το ειχες παρολι πασο
Κερδιζεις βλεπω ..κερνας εμαθα3/4 μεχρι τωρα..
χυνω ακομα απο το γκολ της ουντινεζε στο 92
δυστηχως σε αλλο δελτιο οπου παιζει να ρθουν 2 οβερακια μπιλμπαο και τβεντ δεν εβαλα και ατελτικο.. φοβηθηκα επειδη δεν επαιζε φαλκαο
η ανζι 1-2 ηρθε παιδες....ηταν λαθος;
ΥΓ λαθος τελικα
σε ενα σαιτ με λαιβσκορ το βγαλε την μαλακια
Εκτιμω οτι δεν θα χασει ο Παναθηναικος σημερα ουτε και η Λιβερπουλ!!
θα ισοφαρισει λογικαΤα δυο διπλα(Λιβερπουλ και Παναθηναικου) μ΄ενα Χ ασανσερ οπου κατσει επαιξα μαγκες!!!Τρεις στηλες α) 2 και 2....β) 2 και χ ....γ) χ και 2...απο 30 ευρω την στηλη! Τρια δελτιακια στο πρακτορειο της περιοχης μου... συνολο παιχνιδιου 90 ευρα!!Εχω δηλαδη τωρα το διπλο της Λιβερπουλ πανω στο Χ2 του Παναθηναικου!!....Αν ισοφαρισει ο Παναθηναικος καθοτι εφαγε γκολ τωρα...καλως..ειδεμη στα @@ μου!! Με δικα τους χρηματα παιζω....
αμα δεν συνεχισουν να βαραν στις διαφημιστικες πινακιδες και τους κωλους των αντιπαλωνθα ισοφαρισει λογικα
Αυτο πιστευω...λογικα...αν δεν φαμε κι αλλο..θα ισοφαρισει λογικα
πολυ καυλωμενη αυτη η μαριμπορΑυτο πιστευω...λογικα...αν δεν φαμε κι αλλο..
Θα την ξεκαυλωσει η Παναθα με ανατροπη...η ισοπαλια ειναι στο τσεπακι μας...πολυ καυλωμενη αυτη η μαριμπορ