Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
βικτορια πλζεν 1
μαριτιμο αντερ
φενερμπαχτσε γκολ γκολ
ατλετικο μαδριτης 2
αε λεμεσου αντερ
κοπεγχαγη αντερ
λυων 1
σπορτινγκ λισαβονας 1 και σκορ 2-0 λογω παραδοσης
μπορντο γκολ γκολ
ιντερ 2-3 γκολ
τβεντε αννοβερο οβερ
ραπιντ βιεννης 2-3 γκολ
λεβερκουζεν 1
αιντχοφεν 2

αντε να δουμε σημερα.....

για ημιχρονα τελικα σε συστημα
στο λεμεσος 1/2
στο γιουνγκ μποις 1/χ
κοπεγχαγη  χ/1
μαριτιμο νιουκαστλ 2/χ
ντνιεπρ αιντχοφεν χ/2
ιντερ χ/χ
Τελικα κατοπιν εντελεχους μελετης θα φορτωσω τριαδα λυων 1 σπορτινγκ 1 και αντερ τον μαλακα τον βαζελο

και μια ακομα την αελ 2-3 γκολ, την μπιλμπαο 2-3 γκολ  και οβερ την λυων....

και ενα με ρισκο την ανζι ,την λεβερκουζεν γκολ γκολ και την αιντχοφεν οβερακι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Εβγαλα την Τσέλσι over,τη Μπάτε διπλό,κι εχασα το διπλό της κλουζ(χ το ειχα).Κουβάς.Αντε να δουμε τα σημερινά.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
358
Πόντοι
2.027
στο champion league την τριτη πηγα κουβα παιζοντας 2 την ζενιτ
εχτες πηγα ταμειο με δυαδα οβερ σεφ. γουεν και μπερτον
σημερα θα παιξω ασσο γιουνγκ μποις 100 ευρω με αποδοση 2.70
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
Aσακι τον βαζελο... 2.85..  και βλεπουμε..
Καλη επιτυχια σε ολους! :rockon:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Καταρχήν βλέπω ότι υπάρχει πολύ πίκρα από τους φίλους τους Ολυμπιακούς και αυτό για το στοίχημα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ... πέφτουν όλοι με τα μούτρα στον άσο της Μάριμπορ για να απαλύνουν το πόνο τους  (από τη Σάλκε)...ενώ υπάρχουν δεκάδες άλλα παιχνίδια...
Έχουμε δει πολλές παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν από ελληνικές ομάδες όπου εκεί που τις θεωρούμε πεθαμένες όλο και κάποια Μάριμπορ βρίσκουν για να αναστηθούν! Εκτός αυτού, όποιος έχει παρακολουθήσει προκριματικά champion και europa league ξέρει πολύ καλά ότι η Μάριμπορ είναι για κλοτσιές... Δεν λέω να παίξει κάποιος το διπλό... απλά μην παίζεται στοίχημα με βάση το συναίσθημα... ο άσος της Μάριμπορ θα είχε αξία στο 3,75+ και σε καμία περίπτωση στο 2,85... Εγώ προσωπικά εδώ θα πάω πάσο...

Τώρα για τα υπόλοιπα παιχνίδια... αυτή τη φορά δεν θα κάτσω να ψάξω τις τρύπες από τα κουλουράκια... Θα παίξω φανέλες με μεγάλες αποδόσεις έστω και κόντρα στα προγνωστικά... όπως...

Λίβερπουλ διπλό 2,35
Ουντινέζε άσο 2,40
Γκλάντμπαχ διπλό 2,05

Ξέρω τι λέγετε ειδικά για Λίβερπουλ, Ουντινέζε (με τα δεύτερα κ.τ.λ.) αλλά σε αυτές τι αποδόσεις εμένα μου κάνουν...
Ελπίζω τα δεύτερα σήμερα να παίξουν με τέτοιο πάθος ώστε να αποδείξουν ότι μπορεί να γίνουν και πρώτα... !!!

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Για σήμερα: 169 2, 171 Χ, 173 2, 177 2, 180 2, 183 1, 187 Χ, 190 2, 191 2, 192 2. Καλά κέρδη
man για να εξυπιρετησεις τα παιδια που θελουν να σε παιξουν :) καλο ειναι να βαζεις τις ομαδες διπλα στους αριθμους :) γιατι στο ιντερνετ δεν εχει τιν αριθμολογια του οπαπ :) και γιατι ετσι ειναι και πιο ευγενικο για ολους μας :)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
man για να εξυπιρετησεις τα παιδια που θελουν να σε παιξουν :) καλο ειναι να βαζεις τις ομαδες διπλα στους αριθμους :) γιατι στο ιντερνετ δεν εχει τιν αριθμολογια του οπαπ :) και γιατι ετσι ειναι και πιο ευγενικο για ολους μας :)

σωστός Χρήστο... το έχω γράψει και εγώ πολλές φορές... στην αρχή καθόμουν και τα έψαχνα στο κουπόνι για να βάλουμε τα παιδιά στη κουβέντα αλλά τώρα με κούρασε... το μήνυμα του φίλου το προσπέρασα χωρίς να δω τι έπαιξε...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα!!!!
σε δυο 2αδες θα πονταρω σημερα κ σε μια 3αδα...
1.βικτορια πλζεν-ακαδεμικα  και ντιεπρ-αιντχοφεν ασσοι.
2.ουντινεζε-ανζι διπλο κ στουτγαρδη-στεαουα γκ/γκ
3.λεβερκουζεν-μεταλιστ οβερ τοτεναμ-λατσιο γκ/γκ κ μαριμπορ-παο ασσος.
καλη επιτυχια σε ολους :rockon:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Μεταλιστ γκολ/γκολ
παο  χ2
μαχατσκαλα  :grin:  χ2

μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί παίζετε τόσο κόντρα η Ουντινέζε? (εκτός ότι δεν παίζει ο Ντι Νατάλε)...
και μια δεύτερη ερώτηση... ξέρει κανένας τι χρώμα φανέλα φοράει η Ανζι Μαχατσκαλά? Ξέρω ότι έχει τον Ετό και ένα σερί 5 νικών... αλλά Φανέλα δεν ξέρω ακόμα...

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εχει εμβολιμες αγωνιστικες μετα το σαββατοκυριακο..!! Ιταλια.. Γερμανια.. δεν ξερω αν εχει και αλλα πρωταθληματα :) οποιος δεν πολυ γουσταρει τα ουεφα ταμπιονγκς λινγκ ας περιμενει αν θελει εχει καλυτερο ψωμι   στα πρωταθληματα κατεμε :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί παίζετε τόσο κόντρα η Ουντινέζε? (εκτός ότι δεν παίζει ο Ντι Νατάλε)...
και μια δεύτερη ερώτηση... ξέρει κανένας τι χρώμα φανέλα φοράει η Ανζι Μαχατσκαλά?
εχει κανει 300 μυρια μεταγραφες η ανζι και μεσα στην ουντινεζε πηρε χ ο παοκ και η γιουβεντους την εκανε γκομενα και δεν ειναι στα καλυτερα της ενω η ανζι ειναι δευτερη στο πρωταθλημα ρωσιας και ειναι στις συνεχωμενες νικες στην ευρωπη και στο πρωταθλημα ρωσιας :2funny: Αυτο δεν παει να πει πως θα παιξω τον αγωνα αυτον.. Ειπα τι ξερω οχι τι θελω να παιξω η οτι θα βγει.. :) :grin:

Επισκέπτης
και μια δεύτερη ερώτηση... ξέρει κανένας τι χρώμα φανέλα φοράει η Ανζι Μαχατσκαλά?
αν γνωριζεις τον ετο, δεν χρειαζεται να μαθεις τη χρωμα φανελα φοραει η ανζι.
και να ξερεις η ιταλικες ομαδες υποτιμουν το γιουροπα

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
αν γνωριζεις τον ετο, δεν χρειαζεται να μαθεις τη χρωμα φανελα φοραει η ανζι.

Σωστά... αλλά επίσης γνωρίζω ότι ο Ετό όλο αυτό το διάστημα έχει σκοράρει 2 γκολ... και επίσης γνωρίζω και από Ιταλικές άμυνες, από ευρωπαικές εμπειρίες και από ποδοσφαιρικές σχολές...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν θα κερδίσει... μακάρι ο Ετό να κάνει χατ τρικ και να πληρωθούν όλοι... Απλά εμένα η απορία μου είναι γιατί είναι τόσο μπετό αυτό το διπλό και γιατί ποντάρετε κατά κόρων... Τέλος πάντων... θα δούμε το βράδυ...

Επισκέπτης
Σωστά... αλλά επίσης γνωρίζω ότι ο Ετό όλο αυτό το διάστημα έχει σκοράρει 2 γκολ... και επίσης γνωρίζω και από Ιταλικές άμυνες, από ευρωπαικές εμπειρίες και από ποδοσφαιρικές σχολές...

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω ότι δεν θα κερδίσει... μακάρι ο Ετό να κάνει χατ τρικ και να πληρωθούν όλοι... Απλά εμένα η απορία μου είναι γιατί είναι τόσο μπετό αυτό το διπλό και γιατί ποντάρετε κατά κόρων... Τέλος πάντων... θα δούμε το βράδυ...
χ2 το επαιξα,απλα νικη της ουντινεζε δεν βλεπω.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εκτιμω οτι δεν θα χασει ο Παναθηναικος σημερα ουτε και η Λιβερπουλ!! :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
οβερ τβεντε-αννοβερο

ουντινεζε-αντζι γκολ/γκολ...

γιανκ μποις-λιβερπουλ γκολ/γκολ

ατλετικο μαδριτης 2

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε παιδες ο φαλκαο παιζει σημερα στην ατλετικο?

που μπορω να δω για της ομαδες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom