lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Με 525 γαμας 10φορες σε στούντιο κ τρως κ 2 πίτσες με κοκακολα
Με 525 γαμας 10φορες σε στούντιο κ τρως κ 2 πίτσες με κοκακολα
μπραβο και στον χρηστο για το καλο ταμειο που πηγε.....αλλη φορα μεγαλε γκουρου να τα δινεις λιγο πιο νωρις....kalhspera.. 248=Kosta Ρικα-Μεξικο=2, 247=Περου-Βενεζουελα=1, 246=Μπαρουερι-Ατλετικο Παραναενσε=2, 242=Σεαρα-Γκουαρανι=1 Πονταρισμα στον οπαπ καρφωτα 3 ευρω(τσατιστικα με την ολλανδια το γκολ-γκολ και φορτωσα τωρα ) Νικη 33 ευρω μπας και φαμε αυριο καμια σαρδελα στον φουρνο
Να σε καλα .. Αλλα την ωρα που ακριβως τα επαιξα τα εδωσα.. δεν τα ειχα σκεφτει πιο πριν Γιατι ηταν διαλογη .. των φορτωματων της betfair και οχι προιον σκεψης λιγο πριν κλησει το πρακτορειο προπο του οπαπ ανοιξα το σαιτ της MatchMoney ειδα τα φορτωματα διαλεξα επαιξα τα εδωσα εδω..!!ΥΓ.. Μπραβο και σε εσενα για την ανατροπη Παντα τετοια σε ολους και υπομονη..μπραβο και στον χρηστο για το καλο ταμειο που πηγε.....αλλη φορα μεγαλε γκουρου να τα δινεις λιγο πιο νωρις....
αφου δεν με πανε τα προκριματικα τι το ακουμπαω ο μαλακαςη αρσεναλ μας εκανε το χατηρι και κερδισε αυτη την ακατανομαστη ....
αν και δεν τα εχω καλα με τα προκριματικα ειτε για euro ειτε για μουντιαλ..
θα ακουμπησω σημερα το οβερ στο ουαλια - βελγιο ...50 ευρω με 2.05 αποδοση...στην bet365
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
Να σε καλα το πιο σημαντικο που αναφερω ειναι εμεις η σκεψη μας!!!! τα Πονταρισματα τα βλεπω πληκτρολογης στο google Μatchmoney και σου βγαζει το σαιτ κλικαρεις και κατεβενεις προς τα κατω μεχρι να δεις την επιγραφη <<Matrix αποδοσεων και τζιρων>> κλικαρεις απανω της και σου βγαζει τα ματς αριθμημενα οπως στον οπαπ.. Να ξερεις οτι δεν ειναι πανακεια τα φορτωματα και θελει υπομονη και να θυμασαι οτι η αγγλια δεν εχει καμια σχεση με τα φορτωματα!!!! ποτε και παντα..!!!! Δηλαδη η αγγλια δεν πιανεται ειτε διαβαζοντας ειτε βλεποντας τους τζιρους και θα σε συμβουλευα να μην παιξεις αγγλια και σκωτια ποτε μονο σε οβερ και εκει δυσκολα οποτε να την αποφυγης αν θες να εισαι ποιο συχνα ταμειο !!! Σκεψου ενα πραγμα μονο για την αγγλια ο Οπαπ σου βαζει μεσα 5 κατηγοριες Α εθνικη, Β εθνικη,Γ εθνικη,Δ εθνικη, Εδω να γελασω λιγο Α ερασιτεχνικη αγγλιας και απο τα αλλα πρωταθληματα β εθνικη με το ζορι εδω δες ποσο δυσκολη ειναι η αγγλια ο οπαπ δεν ειναι μαλακας και το πηστευω αυτο ακραδαντα Τον παω τον πουστη πολύ ΥΓ.. και φυσικα ειναι τζαμπα ΥΓ..2 Τα καλυτερα πρωταθληματα για στοιχημα Ειναι κατα σειρα 1) Ελλαδα μακραν το καλυτερο... 2) η ιταλια... 3) η ισπανια... αυτα τα πρωταθλημτα ειναι για στοιχημα κατα την αποψη μου και αποψη του προποτζη μου και απο αλλους 100 φιλους μου τζογαδορους μικρους και μεγαλους απο 1 ευρω μεχρι αλλος που παιζει 2000 ευρω το σαββατοκυριακοΦιλε Χρηστο καλημερα
σε παρακολουθω απο κοντα 3-4 μερες και μου αρεσει πολυ η Λογικη σου
συνεχισε ετσι ταπεινα και σου ευχομαι τα καλυτερα
Τα φορτωματα της Betfair που τα βλεπεις στο site τους;
Πρεπει να εγγραφω για να τα δω;
οι ασοι μινειρο και βασκο ντε γκαμα μοιαζουν αχαστοι....οπως και η κροουλι που παει τρενο....την μποκα την αγαπαμε και πιστευω στο διπλομαγκες επιδη εγω δεν ασχολουμε κανα καλο σιγουρακι για σημερα παιζει?
μπασδ και βγαλουμε τιποτις?
Χαχαχαχ γεια σου ρε Gl. Ασχολείσαι και με στοίχημα? Ωραίος...οι ασοι μινειρο και βασκο ντε γκαμα μοιαζουν αχαστοι....οπως και η κροουλι που παει τρενο....την μποκα την αγαπαμε και πιστευω στο διπλο
ενα γκολ γκολ στην φλουμινενσε νομιζω θα βγει
και ο ασος της κονγκσβινγκερ καλος αλλα μικρης αξιας