Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

Επισκέπτης
το 1,67;

εγω θα λεγα οποιος δεν το πιστευει το ματς να κατσει να το δει ησυχος ησυχος και νο μπετ....εχει αλλα σιγουρακια το κουπονι.....
παίζεις για δυο αποτελέσματα όμως.εσύ το 1.85 το θεωρείς καλή απόδοση; συμφωνώ στο να το δούμε μόνο.

Επισκέπτης
μακάρι να έρθει απλα εγω δεν το βλεπω και φυσικά επειδή μιλαμε για στοίχημα και αποδόσεις νομίζω ότι το 1.85 ειναι λίγο για την κατάσταση που ειναι η εθνική.
μια χαρα ειναι η εθνικη, εχει και σαντος που παει για μισο μηδεν

Επισκέπτης
μια χαρα ειναι η εθνικη, εχει και σαντος που παει για μισο μηδεν
μπροστά ποιος θα βάλει γκολ η μάλλον ποιος θα δώσει τη μπάλα μπροστά δεν ξέρω. ο τζιωλης που έχει να παίξει δυο χρόνια η φανης γκεκας που έχει παίξει 15 ματς τους τελευταίους 18 μήνες;  :grin:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ειναι πολυ δυσκολο το παιχνιδι για την εθνικη μας.δν πρεπει να υποτιμηθει με τπτ η λετονια.
συν οτι υπαρχει κ το αγχος της πρεμιερας.
στοιχηματικα δν το ακουμπαω..αλλα εαν το επαιζα,θα το επαιζα αντερ κ χ καρφι.

Επισκέπτης
μπροστά ποιος θα βάλει γκολ η μάλλον ποιος θα δώσει τη μπάλα μπροστά δεν ξέρω. ο τζιωλης που έχει να παίξει δυο χρόνια η φανης γκεκας που έχει παίξει 15 ματς τους τελευταίους 18 μήνες;  :grin:
ολιβερ μηπως ξεχνας με ποιον παιζεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πρεπει δηλαδη να εισαι γερμανια η ισπανια για να κερδισεις την λετονια  :headbang:

υγ. βγαινω για λιγο.
κανε λογκ αουτ μαν.....οπως βλεπεις ανεβηκαν πολυ τα στανταρς στο λετονικο ποδοσφαιρο..... :grin:

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
349
Πόντοι
2.027
δεν μας εκανε το χατηρι να κρατησει η σαντερλαντ το διπλο καισ το συστημα πηγαμε χαλια......
σημερα 50 ευρω διπλο αρσεναλ στο 4.50 στην bet365...

καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε
η αρσεναλ μας εκανε το χατηρι και κερδισε αυτη την ακατανομαστη ....
αν και δεν τα εχω καλα με τα προκριματικα ειτε για euro ειτε για μουντιαλ..
θα ακουμπησω σημερα το οβερ στο ουαλια - βελγιο ...50 ευρω με 2.05 αποδοση...στην bet365
καλη επιτυχια σε οτι και αν επιλεξετε

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
ναι φιλε χρηστο το αντερ της ελλαδας ειχε καθιερωθει ως ψιλοστανταρακι αλλα μετα και απο το προηγουμενο με τη νορβηγια που μπαιναν τα γκολ αβερτα(ηταν φιλικο βεβαια) αλλα 3-2 η ελλαδα ειχε κανει απειροελαχιστα..!!! οποτε ενα σκορ 1-2 δεν ειναι και πολυ απιθανο.. :huh: :huh:??
Δεν υπαρχει κατι σιγουρο :grin: και το οβερ και το unter δεν ειναι <<στοιχημα>>  :) :) 1-Χ-2 Αυτα ειναι τα σημεια :grin: απο εκει και περα ολα τα αλλα ειναι για να αποπροσανατολιζει τον παιχτη Ο Μπουκ.. :grin: Απο τα βασικα σημεια του στοιχηματος που ειναι 1-χ-2 :grin: Πρεπει να κοιταζεις τι βλεπεις εσυ :grin:!!!  ΥΓ..Το σοβαρο στοιχημα ειναι τα σημεια 1-χ-2 Τωρα στα λιγα λεφτα παιζεις οτι θελεις.. :grin: αυτο που κανω :)

Επισκέπτης
και το βελγιο  μπορει το διπλο, εχει αξιολογους παιχτες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πουτανα βραζιλια μας γαμησες παλι....οπως τα λεγαμε με τον μαφιοζο....ολος ο κοσμακης στον κουβα με την σαο παολο..... :headbang:

για σημερα 1,2 ευρω και μονο στα εξης

ισπανια 2
φλουμινενσε γκολ γκολ
παλμειρας 2-3 γκολ
χιουστον οβερ
ιρλανδια 2

και αν κατσει αυριο μια ανατροπουλα 1/2 στην ελλαδα
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom