ναι πηγαμε ταμειο
Το καλυτερο ειναι.. Οποιος εχει την ωρα να μπορει ακομα και πατιτουρα απο την betfair.... Δηλαδη
σαιτ matchmoney matrix αποδοσεων στην ιστιοσελιδα της να τα βλεπει μονος του ακομα και η αντιγραφη αν δεν διαβαζουμε πρεπει να γινετε απο εμας
.. Παιζει ρολο να εμπιστευθουμε τον εαυτο μας για να μας εμπιστευτει η συνειδηση μας
.. Τι θελω να πω ας πουμε για τον εαυτο μου.. Παιζω 10 χρονια στοιχημα τι εχω καταλαβει οτι και αν ακολουθησεις καποιον 100 φορες παλι οταν θα κερδισει εκεινη την φορα δεν θα τον εχεις ακολουθηση
θα εχεις βαρεθεις να χανεις
.. Πρεπει να αποκτησουμε εμπειρια μεσα απο εμας για να εχουμε την γνωση να μπορουμε να διακρινουμε να συλογιζομαστε και να σκεφτομαστε τι θα πραξουμε..
.. Προπαντον θελει υπομονη και να παιζουμε βαση των ποσον που δεν θα μας αγχωσει αν το χασουμε
Ακομα και 0,30 λεπτα 10 ομαδες 11-12 κοκ. Αρκει να μην εχουμε αγχος
Να παιζουμε οταν εχουμε ορεξη ας εχει και 1000 ματς.. Με το ζορι γαμος δεν γινεται.. Το θεμα με το να εμπιστευτουμε τον εαυτο μας εχει να κανει με το αν συνεχεια λεμε θα ακολουθησω αυτον η τον αλλον
συγκρουομαστε με την υπαρξη μας μεσα δηλαδη τον εαυτο μας
Το εχω παρατυρησει στον εαυτο μου οτι οποτε επαιζα παρορμητικα οποτε ακολουθουσα τους αλους χωρις σκεψη γιατι το κανω μονο και μονο επειδη πιαναν κανα κουπονι πηγαινα κουβατσερο
Πρεπει αυτο που σκεφτομαστε μεσα απο εμας αυτο να πρατουμε τωρα οποιος θελει αλλα με σκεψη και οτι μπορει να βαλει ενα ποσο χωρις να ειναι γιαυτο απαγορευτικο ως προς τις αναγκες του μπορει να παιζει καποιον
Οπως κανω απο καμια φορα
Το παν ειναι εμεις για μας.. Σε οτι εχει να κανει για κατι που εχει σχεσι μονο με εμας
Οι ανθρωποι ειναι αλληλοεξαρτωμενοι οχι ανεξαρτιτΟι αλλα η συνειδηση μας ειναι η νοιτικη δυνατοτητα ενος οργανισμου η οποια του επιτρεπει σε προεκταση των αισθησεων του να γνωριζει και να κατανοει τον εαυτο του ,το περιβαλον του τα συμβαινοντα γυρω του και μεσα του και να εχει το δυνατον την αισθηση της θεσης και της σημασιας του στον κοσμο καθως και το αντικτυπου των πραξεων του. Αυτα τα διαβασα απο την βικιπαιδεια
ΥΓ.. δηλαδη αν δεν γνωρισουμε τον εαυτο μας δεν θα μπορεσουμε να γνωρισουμε τον κοσμο τους Μπουκ
.. ΥΓ2. .Κανεις δεν γαμαει για τον αλλον
ουτε βγαζει κκαποιος γκομενα για τον αλλον
Ετσι με λιγο πιο απλα λογια