Mπα την κοιλια πρσπαθω να χασωΜπορει να ειναι στον ογκο το παιδι..![]()
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Mπα την κοιλια πρσπαθω να χασωΜπορει να ειναι στον ογκο το παιδι..![]()
μεσι any time η γκολ απο οφσαιντμα καλα αποδοση ειναι τωρα το 1.15 στο μπαρτσελονα-βαλενθια..
με ποια παιζει με την βαγιαδολιδ?
Καλυτερα γκολ γκολ η οβερ ... διοτη οπως βλεπουμε τα τελευταια ματσ το γκολ το τρωει για πλακα....
σημερα ειχα τυχη βουνοτελικα βγηκε η 3αδα εχθεςκ σημερα πονταρω τα κερδη μόνο.παιζω με τα λεφτα τους δλδ.
1. λιλ-παρι 2 μονό (η βασικη επιλογη μου)
2.λιβερπουλ-αρσεναλ 2-3 γκολ κ μπιλμπαο-βαγιαδολιδ 2-3 γκολ (2αδα)
3.τουρκου-ελσινκι,νορντζελαντ-μπροντμπι κ γιβασκιλα-χακα.ολα τα εχω στον ασσο (3αδα) κ
4.ναπολι-φιορεντινα ασσο,σαουθαμπτον-γιουναιτεντ διπλο,γαλατα σαραι-μπουρσασπορ ασσο κ καρντιφ-γουλβς οβερ.
καλη επιτυχια σε ολους![]()
τελικα βγηκε η 3αδα εχθεςκ σημερα πονταρω τα κερδη μόνο.παιζω με τα λεφτα τους δλδ.
1. λιλ-παρι 2 μονό (η βασικη επιλογη μου)
2.λιβερπουλ-αρσεναλ 2-3 γκολ κ μπιλμπαο-βαγιαδολιδ 2-3 γκολ (2αδα)
3.τουρκου-ελσινκι,νορντζελαντ-μπροντμπι κ γιβασκιλα-χακα.ολα τα εχω στον ασσο (3αδα) κ
4.ναπολι-φιορεντινα ασσο,σαουθαμπτον-γιουναιτεντ διπλο,γαλατα σαραι-μπουρσασπορ ασσο κ καρντιφ-γουλβς οβερ.
καλη επιτυχια σε ολους![]()
οι μπουκ για σενα δουλευουνε3 στα 4 δελτιάκια...μια χαρά...
η χαμαρμπι δεν νικαει μαν...στα αλλα ειμαι μεσα και θα το ριξω κι εγωkalhspera. 418=Σταμπαεκ-Ροζενμποργκ=2, 422=Χαμαρμπι-Ανγκελχολμς=1, 424=Ατρομητος-ΠΑΟΚ=Under, 425=Eξελσιορ-Φορτ Σιταρντ=1, 428=Σεντ Πατρικς-Ντερι=1, 433=Ρασινγκ Κλουμπ-Σαν Μαρτιν ΣΧ=οβερ Πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ 1,50 ευρω Νικη 25 ευρωμπας και παρω καμια 5αδα λαικα λαχεια και παρω και 1 βαζο μελι με τα ρεστα
![]()
τα επαιξα βαση betfair..η χαμαρμπι δεν νικαει μαν...στα αλλα ειμαι μεσα και θα το ριξω κι εγω
οι μπουκ για σενα δουλευουνε![]()
![]()
υγεια παιδια και να πεζουμε χωρις αγχος το αγχος ειναι ο ανασταλτικος παραγοντας για την επιτυχια στην ζωη και φυσικα στο στοιχημα..δεν ήταν δικά μου τα δελτιάκια Χρηστάρα... ο φίλος που τα έπαιξε έκανε παράθεση σε ένα post μου... όπως και να έχει όμως και εγώ καλά πήγα εχθές...