Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Μπορει να ειναι στον ογκο το παιδι..  :grin:
Mπα την κοιλια πρσπαθω να χασω :grin: απο τις πιτσες γιγας, τα τσιπουρα, τις μπυρες :grin: τους μεζεδες :grin: Και την καθε υπερβολικη καταπωση που εκαμνα :grin: :grin:...    Και πιστεψτεμε τα βαζεις ευκολα :uglystupid: τα βγαζεις δυσκολα :headbang: :grin:    Οτι κακο ειναι ευκολο :grin: οτι καλο θελει κοπο :grin: :grin: :2funny:    Οπως και το στοιχημα το ετοιμο φαγητο ειναι <<κακο :grin:>>..    Αυτο που θα μαγειρεψεις μονος σου ειναι το καλο(αυτο που θα παιξεις μονος σου για το στοιχημα ειναι καλο εσυ θα ψαξεις, θα σκεφτεις,και θα αποφασισεις απο αυτα που διαβασες βαση της αντιληψης σου τι θα παιξεις.. :grin:)
:sunglasses: ξερεις τι τρως :grin: εχεις ψωνισει εσυ τα υλικα :grin: που ειναι φρεσκα :grin: και το φτιαχνεις αναλογα με τα γουστα σου :grin: :grin: Και το τρως ζεστο την ωρα που θες :grin: Το στοιχημα.. και το φαγητο. :) :grin: ;)

Επισκέπτης
διπλο παρι σημερα, μαζι με το οβερ 3.5 την ρεαλ και τον ασσο της λατσιο

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μα καλα αποδοση ειναι τωρα το 1.15 στο μπαρτσελονα-βαλενθια..

με ποια παιζει με την βαγιαδολιδ?

Καλυτερα γκολ γκολ η οβερ ... διοτη οπως βλεπουμε τα τελευταια ματσ το γκολ το τρωει για πλακα....

Επισκέπτης
μα καλα αποδοση ειναι τωρα το 1.15 στο μπαρτσελονα-βαλενθια..

με ποια παιζει με την βαγιαδολιδ?

Καλυτερα γκολ γκολ η οβερ ... διοτη οπως βλεπουμε τα τελευταια ματσ το γκολ το τρωει για πλακα....
μεσι any time η γκολ απο οφσαιντ  :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
αν το γυρισει ο αγιαξ κερναω σουβλακι με απο ολλα και σαλατα το ξερω οτι εχει κοκκινη :grin:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.  400=Ιντερνασιοναλ-Φλαμενγκο=1,    405=Μποκα Τζουνιορς-Ατλετικο Ραφαελα=1,    409=Κρουζειρο-Ναουτικο=1,    399=Σαμπντορια-Σιενα=1,    395=Κατανια-Τζενοα=1,    396=Λατσιο-Παλερμο=1,    407=Μπαρτσελονα-Βαλενθια=οβερ :grin:,    403=Σπορτ Ρεσιφε-Σαντος=1,    410=Μποταφογκο-Κοριτιμπα=χ2 διπλη ευκαιρια Πονταρισμα Καρφωτα 0,90 :grin: λεπτα Νικη 105 ευρω :grin:    Μπας και παρω αυριο 1 κιλλο ψωμι :grin: και μου μενουν και ρεστα  :2funny: :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αυτος ο ιγκουαιν της ρεαλ ειναι ο μεγαλυτερος χασογκωλης που εχω δει...

10 τετατετ να κανει αυτος με το ζορι θα βαλει 2-3 :jerking: :jerking: :jerking:

δεν πειραζει.. υγεια.. :)

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τελικα βγηκε η 3αδα εχθες  :dancing: κ σημερα πονταρω τα κερδη μόνο.παιζω με τα λεφτα τους δλδ.
1. λιλ-παρι 2 μονό (η βασικη επιλογη μου)
2.λιβερπουλ-αρσεναλ 2-3 γκολ κ μπιλμπαο-βαγιαδολιδ 2-3 γκολ (2αδα)
3.τουρκου-ελσινκι,νορντζελαντ-μπροντμπι κ γιβασκιλα-χακα.ολα τα εχω στον ασσο (3αδα) κ
4.ναπολι-φιορεντινα ασσο,σαουθαμπτον-γιουναιτεντ διπλο,γαλατα σαραι-μπουρσασπορ ασσο κ καρντιφ-γουλβς οβερ.
καλη επιτυχια σε ολους  :rockon:
σημερα ειχα τυχη βουνο  :dancing: κριμα που δν επαιξα κ τζοκερ...
η 3αδα μονο δν περασε..τα υπολοιπα ευκολα η δυσκολα περασαν.
φετος η στοιχηματικη σεζον εχει ξεκινησει με τους καλυτερους οιωνους...
ελπιζω η ρεντα μου να συνεχιστει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
κι εγω καλα πηγα με τα ιταλικα....τελικα καθαρισε το ιταλικο και μας δινει νορμαλ αποτελεσματα;

για σημερα
παοκ χ/χ και σκορ 1-1
ιντερ τουρκου γκολ γκολ
ροζενμποργκ οβερ
ντεγκερφορς 1
μπρομαποικαρνα 2
χερτα 2-3 γκολ
λανς αντερ
σεντ πατρικς αντερ
λιβορνο 1
σλαιγκο ροβερς 2-3 γκολ
κιλμες οβερ και
ρασινγκ κλουμπ αντερ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
kalhspera.    418=Σταμπαεκ-Ροζενμποργκ=2,    422=Χαμαρμπι-Ανγκελχολμς=1,    424=Ατρομητος-ΠΑΟΚ=Under,    425=Eξελσιορ-Φορτ Σιταρντ=1,    428=Σεντ Πατρικς-Ντερι=1,    433=Ρασινγκ Κλουμπ-Σαν Μαρτιν ΣΧ=οβερ Πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ 1,50 ευρω Νικη 25 ευρω :grin: μπας και παρω καμια 5αδα λαικα λαχεια και παρω και 1 βαζο μελι με τα ρεστα :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
τελικα βγηκε η 3αδα εχθες  :dancing: κ σημερα πονταρω τα κερδη μόνο.παιζω με τα λεφτα τους δλδ.
1. λιλ-παρι 2 μονό (η βασικη επιλογη μου)
2.λιβερπουλ-αρσεναλ 2-3 γκολ κ μπιλμπαο-βαγιαδολιδ 2-3 γκολ (2αδα)
3.τουρκου-ελσινκι,νορντζελαντ-μπροντμπι κ γιβασκιλα-χακα.ολα τα εχω στον ασσο (3αδα) κ
4.ναπολι-φιορεντινα ασσο,σαουθαμπτον-γιουναιτεντ διπλο,γαλατα σαραι-μπουρσασπορ ασσο κ καρντιφ-γουλβς οβερ.
καλη επιτυχια σε ολους  :rockon:

3 στα 4 δελτιάκια...  :rockon: μια χαρά...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
kalhspera.    418=Σταμπαεκ-Ροζενμποργκ=2,    422=Χαμαρμπι-Ανγκελχολμς=1,    424=Ατρομητος-ΠΑΟΚ=Under,    425=Eξελσιορ-Φορτ Σιταρντ=1,    428=Σεντ Πατρικς-Ντερι=1,    433=Ρασινγκ Κλουμπ-Σαν Μαρτιν ΣΧ=οβερ Πονταρισμα καρφωτα στον οπαπ 1,50 ευρω Νικη 25 ευρω :grin: μπας και παρω καμια 5αδα λαικα λαχεια και παρω και 1 βαζο μελι με τα ρεστα :grin:
η χαμαρμπι δεν νικαει μαν...στα αλλα ειμαι μεσα και θα το ριξω κι εγω

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
η χαμαρμπι δεν νικαει μαν...στα αλλα ειμαι μεσα και θα το ριξω κι εγω
τα επαιξα βαση betfair.. :grin: εμεις εδω την betfair την λεμε Μαμα. αλλα πηστευω για να αναπτυχθεις πρεπει να διαβαζεις να σκεφτεσε και μετα να βλεπεις και την μαμα αν θες να εχεις ανοιχτο μυαλο κτλ κτλ :)Εχθες παντως η μερα πηγε καλα ενας φιλος μου αγορασε το πρωι καινουργιο πληντιριο και φυσικα οχι 9 ματς που παιζω εγω.. αλλα 3αδα :) να κερδιζει ο λαος να χερομαστε εμεις.. Να κερδιζουμε και εμεις να χερομαστε 2 φορες :grin:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
δεν ήταν δικά μου τα δελτιάκια Χρηστάρα... ο φίλος που τα έπαιξε έκανε παράθεση σε ένα post μου... όπως και να έχει όμως και εγώ καλά πήγα εχθές...  
υγεια παιδια και να πεζουμε χωρις αγχος το αγχος ειναι ο ανασταλτικος παραγοντας για την επιτυχια στην ζωη και φυσικα στο στοιχημα.. :) :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.008
Πόντοι
26.470
Καλό ταμείο χτες με διπλο Γιούβε κ Παρί και άσσο με χαντικαπ τον Ολυμπιακό. Έτσι ρεφαρα κ με το παραπάνω για τις αποτυχίες των τελευταίων ημερών. Αλλά έτσι είναι, μετά τους μεγάλους κουβάδες έρχονται μεγαλοπρεπή ταμεία!! :rockon: για σημερα βλέπω Χ τον ατρόμητο. Προερχονται από Ευρώπη κ οι δυο, ο δωνης είναι αυτος που ουσιαστικά έστησε τον ατρόμητο τα προηγούμενα χρόνια οπότε την ομάδα την ξέρει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πολλές επιλογές στην επιθεση(σαλπι τραυματίας,Κλάους αμφίβολος) και εξάλλου η παράδοση τα τελευταία χρόνια δείχνει Χ στο πετστερι. Ενώ δεν είμαι λάτρης του συγκεκριμένου σημείου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση πηγαινω προς τα κει...βεβαια περί ορέξεως...καλη μας επιτυχία!!

Επισκέπτης
αναβολη στο μπετις- ατλετικο. θα παιξω δυο ανατροπες σημερα σταμπαεκ-ροζενμποργκ 1-2 ημ.τ και στο ιδιο ματς 2-1 ημ.τ 

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα...
ατρομητος-παοκ ασσος.
καλη επιτυχια σε ολους. :rockon:

asdor