You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλην εσπεραν. Τελικος Champions League αποψε και νομιζω οτι εφτασε η ωρα της Τσελσι. Την οποια και πονταρω γερα. Προσοχη ομως. Παιζω Τσελσι να σηκωσει κουπα. Αυτο σημαινει, οτι εχω μεσα και παραταση και πεναλτι (αν δεν τα καταφερει στο ενενηνταλεπτο). Κι επειδη ειναι τελικος και παραδοσιακα ελκει τον τζογο, θα παιξω κι'ενα ακριβες σκορ (κατι που δεν συνηθιζω). 2-0 υπερ της Τσελσι κυριοι. Σφιχτη ομαδα, αν βαλει πρωτο γκολ πιο πιθανο θεωρω να βαλει και δευτερο,παρα να ισοφαριστει. Αργοτερα, για τους κερδισμενους, προτεινω Μποκα Τζουνιορς. Must win το παιχνιδακι της, εκτος αν της κατσει καμμια κουλη ισοπαλια. Αν θελετε καλυψτε στα 2-2 και 3-3. Αυτα. Σας ευχομαι μια ευχαριστη και κερδοφορα βραδυα!
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Καλημερα. Σε καφενεια ως επι των πλειστων θα πονταρουμε απο δω και περα μεχρι την εναρξη του Euro. Πρωτο καφενειο στο οποιο θα πονταρω τα χρηματα μου σημερα, ειναι το Λος Αντζελες. Η ομαδα με το δροσερο αγορι μπροστα (οπως θα εγραφε και ο χρηστης spinos),δειχνει να βρισκεται σε πολυ καλη κατασταση και θα την εμπιστευτω. Δευτερο καφενειο, η Ροζενμποργκ. Μοιαζει να ανακαμπτει και θα της ριξω τον οβολο μου. Τριτο καφενειο (αυτο πολυτελειας), η Ρομα. Αυτη περισσοτερο την παιζω λογω εδρας και πονταρω στο να σηκωσει κουπα (ακομα και σε παραταση η πεναλτι). Μια τελευταια σκεψη ειναι η Μπροντμπι,αλλα αυτη ειναι υπο εξετασιν. Ολα τα πονταρισματα τα παιζω σε μονα αποδεκτα με πολυ δυνατοτερο bet στο Λος Αντζελες. Αυτα για την ωρα. Ισως επανελθω νωρις το βραδακι για καποιες στοιχηματικες σκεψεις πανω στο πανυγυρακι της Eurovision.
olisadebe17
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλημέρα για σήμερα βλέπω 2 Λιντς και σκορ 0-2.
χτες επιασα 1 Ρομα και σκορ 2-1 απο το οπότε θα ακολουθήσω και τα σημερινά
βλεπει κανένας καμία τετράδα απο σκανδιναβία για απόψέ?
χτες επιασα 1 Ρομα και σκορ 2-1 απο το οπότε θα ακολουθήσω και τα σημερινά
βλεπει κανένας καμία τετράδα απο σκανδιναβία για απόψέ?
MR DRAMBUIE
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Κυριοι καλησπερα. Καλα πηγε η χθεσινη μερα κι ετσι συνεχιζουμε σημερα με αμειωτο κεφι τη μαχη με τα θηρια. Το εναρκτηριο λακτισμα το δινει μια δυαδα παρολι, που περιλαμβανει Ασιρισκα 1, Χονκα 2. Συνεχιζω με μονο αποδεκτο την Βικινγκ στον ασσο. Και κλεινω με το διπλο της Παλμειρας,επισης σε μονο αποδεκτο. Ολα τα πονταρισματα μεσσαιου βεληνεκους. Αυτα. Καλη σας επιτυχια.
ξεκουραση μεχρι να αρχισει το ευρωπαικο και ελπιδα οτι αυτη τη φορα η ομαδα θα μας δικαιωσει και δε θα γινουν παλι μαγικα.Ήρθε η ώρα νομίζω να αρχίσουμε την προθέρμανση για το Euro...
Τι λέτε για τις πρωτιές των ομίλων?Εγώ σκέφτομαι τις Τσεχία , Γερμανία , Γαλλία και Ρωσία...
εβλεπα ενα αφιερωμα στην ομαδα των Κ.Α.ΠΗ. και θυμηθηκε το μεγαλο μαρκο, οτι καλυτερο εχει περασει ποτε απο τους αγωνιστικους χωρους.κριμα γι αυτο το παιδι που ισως και να ηταν πιο ατυχος και απο το ροναλντο
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ποια ομάδα θα μας δικαιώσει...γίνε πιο σαφής!ξεκουραση μεχρι να αρχισει το ευρωπαικο και ελπιδα οτι αυτη τη φορα η ομαδα θα μας δικαιωσει και δε θα γινουν παλι μαγικα.
εβλεπα ενα αφιερωμα στην ομαδα των Κ.Α.ΠΗ. και θυμηθηκε το μεγαλο μαρκο, οτι καλυτερο εχει περασει ποτε απο τους αγωνιστικους χωρους.κριμα γι αυτο το παιδι που ισως και να ηταν πιο ατυχος και απο το ροναλντο
Γιατί δεν λες ότι τον μεγάλο Μάρκο τον είδες σε αφιέρωμα για την πιο επιτυχημένη (δεν λέω μεγαλύτερη γιατί για τον καθένα μας μεγαλύτερη είναι η δική του ομάδα είτε υποστηρίζει τον Φωστήρα είτε το λιβερπουλάκι ) ομάδα του πλανήτη?
η ομαδα των δελα, χαριστεα γιανακοπουλου κτλ.Ποια ομάδα θα μας δικαιώσει...γίνε πιο σαφής!
Γιατί δεν λες ότι τον μεγάλο Μάρκο τον είδες σε αφιέρωμα για την πιο επιτυχημένη (δεν λέω μεγαλύτερη γιατί για τον καθένα μας μεγαλύτερη είναι η δική του ομάδα είτε υποστηρίζει τον Φωστήρα είτε το λιβερπουλάκι ) ομάδα του πλανήτη?
μου ....χρωσταει πολλα λεφτα απο το προηγουμενο ευρωπαικο
πιο πετυχημενες ειναι οι δυο ομαδες που υποστηριζω:η βασιλισα και φυσικα η μεγαλη λιβερπουλ.
ενας λογος που συμπαθουσα καποτε (στην ιταλια δεν εχω καποια προτιμηση)την ομαδα των αχωνευτων σιλβιο, γκαλιανη ηταν ο τεραστιος μαρκο αλλα και οι σαβισεβιτς, ντοναντονι.
οι αλλοι δυο μουλουκοι πιο πολλοι εφτυναν παρα επαιζαν
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Προκαλείς το γέλιο με αυτά που λες!Πήγαινε μέτρα τους Διεθνείς τίτλους που έχει η κάθε ομάδα και ξαναέλα! Για να μην σου πω να ψάξεις ποιος τους έχει πάρει με την αξία του και ποιος έχει σπρωχθεί κατά καιρούς ,άτιτλε ψευτάκο! ;)η ομαδα των δελα, χαριστεα γιανακοπουλου κτλ.
μου ....χρωσταει πολλα λεφτα απο το προηγουμενο ευρωπαικο
πιο πετυχημενες ειναι οι δυο ομαδες που υποστηριζω:η βασιλισα και φυσικα η μεγαλη λιβερπουλ.
ενας λογος που συμπαθουσα καποτε (στην ιταλια δεν εχω καποια προτιμηση)την ομαδα των αχωνευτων σιλβιο, γκαλιανη ηταν ο τεραστιος μαρκο αλλα και οι σαβισεβιτς, ντοναντονι.
οι αλλοι δυο μουλουκοι πιο πολλοι εφτυναν παρα επαιζαν
Για μπάλλα και θέαμα το λιβερπουλάκι ούτε για ανέκδοτο μην το βάζεις στις κορυφαίες ομάδες , την Ρεάλ ναι!
πριν απο καθε αγωνα των καπη βλεπεται τον τελικο της αθηνας για να ξεχνιεστε(0-0 με γιουβε, μπακλαβα που σας κερασαμε στη πολη).Προκαλείς το γέλιο με αυτά που λες!Πήγαινε μέτρα τους Διεθνείς τίτλους που έχει η κάθε ομάδα και ξαναέλα! Για να μην σου πω να ψάξεις ποιος τους έχει πάρει με την αξία του και ποιος έχει σπρωχθεί κατά καιρούς ,άτιτλε ψευτάκο! ;)
Για μπάλλα και θέαμα το λιβερπουλάκι ούτε για ανέκδοτο μην το βάζεις στις κορυφαίες ομάδες , την Ρεάλ ναι!
το μεγαλο παραπονο απο τη λιβερπουλ ειναι οτι ενω συνεχιζουμε να περνουμε ευρωπαικους τιτλους ενω στο νησι εχουμε να δουμε μαστραπα δυο δεκαετιες.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το έχω ξαναθέσει το ερώτημα!Ποια ήταν η τελευταιά σεζον στο ξεκίνημα της οποίας είπες ότι το φαβορί για να παίξει την καλύτερη μπάλα και να διακριθεί είναι η λίβερπουλ????Μην ζορίζεσαι....θα πάς πολύυυυυυυυ παλιάαααααα!πριν απο καθε αγωνα των καπη βλεπεται τον τελικο της αθηνας για να ξεχνιεστε(0-0 με γιουβε, μπακλαβα που σας κερασαμε στη πολη).
το μεγαλο παραπονο απο τη λιβερπουλ ειναι οτι ενω συνεχιζουμε να περνουμε ευρωπαικους τιτλους ενω στο νησι εχουμε να δουμε μαστραπα δυο δεκαετιες.
δεν διαφωνω.οπως λες και εσυ πολλες φορες στο γηπεδο κερδιζουμε μονο με τις φανελες.εσεις ποτε παιξατε μπαλα, με την ελευση του Ρινο;Το έχω ξαναθέσει το ερώτημα!Ποια ήταν η τελευταιά σεζον στο ξεκίνημα της οποίας είπες ότι το φαβορί για να παίξει την καλύτερη μπάλλα και να διακριθεί είναι η λίβερπουλ????Μην ζορίζεσαι....θα πάς πολύυυυυυυυ παλιάαααααα!
τωρα ειδικα με μπενιτεζ εγιναν απιστευτες γκελες μονο και μονο επειδη με το σκορ στο 1-0 εκανε αλλαγες μπαγεβιτς.
καληνυχτα γατε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μην συγκρίνεις τους παιχταράδες που έχουν περάσει από την Μίλαν με αυτούς της λίβερπουλ...θα μελαγχολήσεις! ;)δεν διαφωνω.οπως λες και εσυ πολλες φορες στο γηπεδο κερδιζουμε μονο με τις φανελες.εσεις ποτε παιξατε μπαλα, με την ελευση του Ρινο;
τωρα ειδικα με μπενιτεζ εγιναν απιστευτες γκελες μονο και μονο επειδη με το σκορ στο 1-0 εκανε αλλαγες μπαγεβιτς.
καληνυχτα γατε
Γιατί πιάνεις τον Ρίνο?
Έχω και έναν Κακά ξέρεις...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Την μαλακία που είπε ο Γεωργίου για να κονομήσουμε στο Euro πως την βλέπετε?
Παίζεις 50 ευρώ στο Χ σε ένα οποιοδήποτε ματς , αν το χάσεις την επόμενη παίζεις 100 ευρώ στο Χ , αν ξαναχάσεις παίζεις 200 ευρώ στο Χ...
Πάλι θα τον βρίζουν όλοι!
Παίζεις 50 ευρώ στο Χ σε ένα οποιοδήποτε ματς , αν το χάσεις την επόμενη παίζεις 100 ευρώ στο Χ , αν ξαναχάσεις παίζεις 200 ευρώ στο Χ...
Πάλι θα τον βρίζουν όλοι!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K