Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ένα πρόγραμμα για το στοίχημα...

http://[URL unfurl="true"]www.imageshack.gr/files/v59svlv8yrfibv2800ze.jpg[/img[/URL]]

Details:

Πρόγραμμα για το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ" με ενσωμάτωση του κουπονιού σε πραγματικό χρόνο, δυνατότητες κατασκευής παντός τύπου συστημάτων, αυτόματος υπολογισμός κερδών, εκτυπώσεις δελτίων κ.α.

Εύχρηστο πρόγραμμα, σχεδιασμένο πάνω στο κουπόνι για ευχρηστία και πρακτικότητα στις επιλογές.

Οι δυνατότητες, επιγραμματικά :
Ενσωμάτωση του κουπονιού σε πραγματικό χρόνο (live) μέσα στο πρόγραμμα με συνεχή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των αγώνων !
Πλήρη στατιστικά στοιχεία για κάθε αγώνα (βαθμολογίες, αναλύσεις αγώνων, στατιστικά για σημεία και γκόλ) μέσω Ιντερνετ.
Πλήθος όρων που καλύπτουν και τους πιό απαιτητικούς ! ... δηλαδή όρια σημείων, βασικά συστήματα και ομάδες συστημάτων με όρους, σειρές σημείων και ομάδες σειρών με όρους, πίνακες ποσοστών με όρους, όρια για γκόλ, όρια για Η/Τ, συνεχόμενα, συμμετρικά, εναλλαγές.
Δυνατότητα επιλογής μέχρι και όλων των ειδικών σημείων για κάθε αγώνα, δυνατότητα καθορισμού σταθερών αγώνων και επιλογής όσων υπο-συστημάτων (4άδες, 5άδες κ.τ.λ.) θέλετε.
Δυνατότητα δημιουργίας ομίλων αγώνων. Κάθε όμιλος έχει τις ίδιες δυνατότητες επεξεργασίας όπως και όλο το σύστημα.
Δυνατότητα επιπλέον επεξεργασίας των στηλών με ενεργοποίηση και απενεργοποίηση στηλών σε όμιλο ή ομάδα ή τελική στήλη. Δυνατότητα αλλαγής πολλαπλασιαστών για κάθε στήλη ή για όλες μαζί, ανάλυσης στηλών, εύρεση στηλών με διάφορα κριτήρια, στατιστικά σημείων κ.α.
Υπολογισμός ελάχιστου - μέγιστου κέρδους για όλο το σύστημα, ή για Κ επιτυχημένες προβλέψεις και κατανομή του ελάχιστου - μέγιστου κέρδους ως προς όλες τις δυνατές επιτυχημένες προβλέψεις.
Αλγόριθμοι σύμπτυξης στηλών σε δελτία που εξασφαλίζουν μέγιστη οικονομία δελτίων !
Ειδικοί αλγόριθμοι αυτόματης τροποποίησης των πολλαπλασιαστών ώστε να επιτυχγάνεται κάποιο ελάχιστο κέρδος για το σύστημα !
Δυνατότητα χρήσης έτοιμων μεταβλητών συστημάτων από βιβλιοθήκη με εκατοντάδες τέτοια συστήματα.
Δυνατότητα μετατροπής κάθε συστήματος και κάθε ομίλου σε κάθε ζητούμενο μεταβλητό.
Εκτύπωση των δελτίων σε κάθε εκτυπωτή με δυνατότητα αυτόματου αλλά και χειροκίνητου υπολογισμού των αποστάσεων.
Δυνατότητα επεξεργασίας πολλών συστημάτων μαζί και ταυτόχρονης επεξεργασίας συστημάτων.
Δυνατότητα αυτόματου υπολογισμού του συνολικού κέρδους και εύρεση των στηλών και των δελτίων με κέδρος.

Αναλυτικό εγχειρίδιο χρήσης και ηλεκτρονική βοήθεια που δίνεται μέσα από το πρόγραμμα, για όλες τις λειτουργίες !
Πλήρης Υποστήριξη τόσο στη βασική όσο και στην επαγγελματική έκδοση !

Κώδικας:

[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/106328934/Prognosi_Stixima.rar[/URL]

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό ζητάει κωδικούς ρε Αρίωνα... :S

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Κυριοι,καλησπερα. Η σημερινη συννεφια στον νομο Αττικης με προδιαθετει για πολυ δυνατα πονταρισματα. Ξεκινω με Φιλανδια και Ταμπερε. Αφυσικα κακη η εναρξη της σαιζον γι 'αυτη, πρεπει να ξεκινησει να παιρνει αποτελεσματα αμεσα. Ασσος, σε μονο αποδεκτο. Συνεχιζω με Αγγλια. Must win το παιχνιδι για τη Λιντς,αφου αν δεν κερδισει, μυριζει τον κρινο... Διπλο, σε μονο αποδεκτο. Τα ανωθεν δυο τα παιζω και σε παρολι, κολλωντας τους και την σουπερ φορμαρισμενη Ναιμεγκεν! Τελος, θα καταπιαστω (ως fun bets) και με τις ανατροπες στα δυο απογευματινα Ρωσσικα, καθως και στα νυχτερινα του Copa Libertadores. Αυτα. Καλη σας επιτυχια.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον κυριοι εχει πεσει πολλη χρημα επανω στον αρη,ανεβαινει συνεχεια η αποδοση του ολυμπιακου και κατεβαινει του αρη συνεχεια :new_shocked: μεγαλα παιδια ειστε διαλεχτε και παρτε :2funny: :2funny: εγω παντως εχω καταληξει :rockon: :rockon:

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
εγω πιστεύω οτι τα λαμόγια το έχουν στήσει το παιχνίδι και θα παίξω δυνατά την ανατροπή του γαύρου και λιγο χαλαρά την ανατροπή απο τον άρη. ενα 250άρι ευρώ στην ανατροπή του γαύρου και ενα 30άρι σε αυτήν του άρη και πίστεύω οτι το καλήψαμε το παιχνίδι σήμερα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πραγματικό σταυρόλεξο με τις ισοβαθμίες στα πρωταθλήματα που τελειώνουν! :S
Θα προτιμήσω τα δυνατά μου πονταρίσματα να τα κάνω στους αυριανούς τελικούς κυπέλλου και συγκεκριμένα σε Πόρτο και Άντερλεχτ! :rockon:
Από τα σημερινά σε ζητούμενα 3-4 παίζω Ροτσντέιλ , Μόντενα , Εστουδιάντες και Λιλ και για τον χαβαλέ μου θα ψάξω φαντάσματα του τύπου Μπίλεφελντ , Βιτσέντζα  Τσεζένα , Πόλι Εχίδο , Ρασίνγκ Κλουμπ... :dancing:

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Για σημερα 1 Ραββενα,2 Λιλ και οβερ Αρχεντινος..

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
γέμισα τις τσέπες μου χτες με scandinavian greyhound & iceman από το και σήμερα λέω να ποντάρω κάτι από τα χτεσινά κέρδη στο παγκόσμιο του χόκεϋ την ώρα που όλοι ασχολούνται με Γερμανίδες και Γαλλίδες πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία το 3,00 της Ρωσίας. είδα και τα περισσότερα από ιχνίδια του τουρνουά ζωντανά και πιστεύω ότι θα το πάρουν.
απίστευτο πάντως το χτεσινό ταμείο από το site και μαλακία έκανα που δεν πόνταρα πολύ δυνατά γιατί τις παρασκευές συνήθως τις φοβάμαι.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σεντ ετιεν και 1Χ γαυρο.
εμπλεξα στην πορεια των αρειανων και δεν προλαβα να παιξω βολσμπουργκ.ας χασουν τουλαχιστον στον τελικο να μας πληρωσουν απο εκει

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
σεντ ετιεν και 1Χ γαυρο.
εμπλεξα στην πορεια των αρειανων και δεν προλαβα να παιξω βολσμπουργκ.ας χασουν τουλαχιστον στον τελικο να μας πληρωσουν απο εκει
Πληρώθηκες κουφάλα...δεν σηκώσανε και την κούπα τα σκουλίκια...η καλύτερη σου! :sunglasses:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πληρώθηκες κουφάλα...δεν σηκώσανε και την κούπα τα σκουλίκια...η καλύτερη σου! :sunglasses:
η καλυτερη μερα ever χτες.....στοιχηματικα παντα.
το βραδυ εκλεισε με ενα πολυ καλο ποσο στην σεντ ετιεν (προσθεσα και τα κερδη απο γαυρο , εστω και αν επεσε το ποσοστο), ενα ηλιθιο πονταρισμα στη μαρσειγ και ενα funny bet αντι για διπλο λιλ το αντερ.
αν συνεχισει ετσι και το euro , οπως οι τελευταιες  βδομαδες το καλοκαιρι δε θα ξερω που να πρωτοπαω.
για σημερα ιντερ,αγωνιστηκα η παρμα ειναι χαλι, ελπιζω να μη γινει καμια στραβη.
μετα την αγγλια και στην ιταλια επικοινωνια διαιτητων ωστε να ξεκινησουν ολα τα ματς την ιδια ωρα.ξυπνηστε στη superleague

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γκολαρα ο βουτσινιτς.
πηρε φωτια το ταρντινι και μαζι και οι δυο ομαδες.πραγματικα ωραιο σκηνικο

olisadebe17

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλησπέρα και απο εμένα.
εγω βλέπω για σήμερα πορτο για κούπα
ρεαλ σαν λοθισ στο μεξικό γιατι την έχω δει και έχει ομαδάρα
και τριάδα με την φλουμινενσε που πιστεύω νακερδίσει εντός την ναούτικο.

κατι ψιλα θα ποντάρω και στο χοκευ που με πλήρωσε κατι σαν την επανάληψη στη ρουλέτα στο καζίνο

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
επεσε επιτελους η σαραγοσα.
οποιος δει το γκολ της ισοφαρισης της ουελβα στο 93 θα γελαει.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
195
Like
4.560
Πόντοι
15.775
Σαραγοσα,Παρμα,Λανς,Νυρεμβεργη στον αγυριστο να πανε ολες...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σαραγοσα,Παρμα,Λανς,Νυρεμβεργη στον αγυριστο να πανε ολες...
Είναι οι ομάδες που προσπάθησες να σώσεις ποντάροντας πάνω τους ρε γκαντέμη? :grin:
Πως βλέπετε τις αποδόσεις του τελικού Μάντσεστερ Γ.-Τσέλσι 2.50-2.95-3.00...1.50 το under και 2.50 το over !Αυτές οι αποδόσεις πάνω-κάτω κυκλοφορούν...
Εγώ θα ρίξω μάλλον κάτι λίγα στο Χ για να έχει και λίγο στοιχηματικό ενδιαφέρον το ματσάκιο! :cool2:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εγω κατι χοντρα στην τσελσι ;)

Stories