Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 445 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    987

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φιλε gatto απ'ότι φαίνεται και η Γαλλία μετά την Αγγλία θα τα καταφέρει...τελικά τα έπαιξες Χ στο +2...?
Ναι ζητούμενα,άξιζε η απόδοση...αλλά δείχνουν ότι τα καθαρίζουν εύκολα!Περνάει η Σκωτία πάντως...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ναι ζητούμενα,άξιζε η απόδοση...αλλά δείχνουν ότι τα καθαρίζουν εύκολα!Περνάει η Σκωτία πάντως...
εγω περιμενω την Cambridge εχασε πεναλτυ στο 66' :headbang: στο 90' ειναι 1-1 μαλλον για κουβα παω... :think:
δεν πραζ....next time :rockon:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
πιασαμε αγγλια σκωτια γαλλια και περιμενουμε ελλαδα κροατια και χ-2 ολλανδια!!!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
πιασαμε αγγλια σκωτια γαλλια και περιμενουμε ελλαδα κροατια και χ-2 ολλανδια!!!
δεν θελω να σε απογοητευσω φιλε μου αλλα καπου θα σου σπασει με τοσα που εβαλες...μακαρι να μην αλλα....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
το καρφωσε κι η Ισλανδια...κοιτα ρε πουστη που θα βγαλω μονο την 3αδα με την κολο Ολντερσοτ...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
16
Τον Ασσο της Ρουμανιας τον εβγαλα,φανταζομαι οτι θα κουβαδιασε πολλους...Αλλα εφαγα απο αλλου κι εγω τον κουβα μου κι ολα σκατα σημερα!

freeboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Παιδια θα δωσο και εγω μια 4αδα και οποιος θελει ασ την μελετησει!

451 Ιωνικος  1    1,60
453 Κερκυρα  2    2,75
441 Κονγκσβινγερ  1    1,80
415 Σουονσι  2    2,00

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Επειδή δεν πολυλέει το σημερινό κουπόνι κοιτούσα λίγο τις αποδόσεις για τους νικητές ομίλου στο Ουέφα.Νομίζω ότι η Ζενίτ(3.50) από τον πρώτο και η Λεβερκούζεν (3.00) από τον πέμπτο είναι μια χαρά!Το έχει ψάξει κανείς?

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
+1 για κερκυρα.Αποδοση 3 στο betfair!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Οι προτασεις μου για σημερα
Σουονσι 2
Τορκι 1
Ραουφος 2                                                                   

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δώστε ρε καραγκιόζηδες τα χρήματα στον άνθρωπο!!!!

Συνημμένα

• sportime.jpg
    sportime.jpg
    626,6 KB · Εμφανίσεις: 71

Επισκέπτης
Τι έχει παίξει μ'αυτό?
Εξηγείς σε παρακαλώ γιατί έχω μαύρα μεσάνυχτα....
αυτό είναι μια περίπτωση με το ανώτατο ποσόν κέρδους που έχει βάλει ο ΟΠΑΠ και το οποίο σε δραχμές ήταν 700 εκ. νομίζω και ο εν λόγω παίκτης το ξεπέρασε αλλά όμως όταν ο παίκτης αυτός έπεξε το δελτίο το ποσόν κέρδους ξέρανε ότι θα είναι αυτό και ενώ από την μια το μηχάνημα δέχεται το κουπόνι ξέροντας ότι το κέρδος είναι μεγαλύτερο από την άλλη δεν δίνουν τα χρήματα.
ο παίκτης πρόσβαλε την υπόθεση στο ευρωπαικό δικαστήριο και δικαιώθηκε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είχε γίνει μεγάλος ντόρος πριν 2-3 χρόνια!Αν θυμάμαι καλά ο τύπος είχε παίξει τους ίδιους αγώνες σε 6 διαφορετικά δελτία και φυσικά κέρδισε και στα 6!Το καθένα ξεχωριστά δεν ξεπερνούσε το μέγιστο επιτρεπόμενο κέρδος που έχει βάλει ο ΟΠΑΠ αλλά και τα 6 μαζί το ξεπερνούσαν κατά πολύ!Απ'ότι καταλαβαίνω από το πρωτοσέλιδο του sportime ο παίχτης δικαιώθηκε!!!  :rockon:

Επισκέπτης
Είχε γίνει μεγάλος ντόρος πριν 2-3 χρόνια!Αν θυμάμαι καλά ο τύπος είχε παίξει τους ίδιους αγώνες σε 6 διαφορετικά δελτία και φυσικά κέρδισε και στα 6!Το καθένα ξεχωριστά δεν ξεπερνούσε το μέγιστο επιτρεπόμενο κέρδος που έχει βάλει ο ΟΠΑΠ αλλά και τα 6 μαζί το ξεπερνούσαν κατά πολύ!Απ'ότι καταλαβαίνω από το πρωτοσέλιδο του sportime ο παίχτης δικαιώθηκε!!!  :rockon:
ειναι δυνατον οι νομικοι συμβουλοι ενος τοσο τεραστιου οργανισμου να μην ηξεραν το αποτελεσμα???τοσο μπαζα???θα του τα δωσουν εντοκως τωρα???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το πλήρες κείμενο του sportime...
Δικαιώθηκε και πλούτισε

15/10/2007 9:48

Λένε ότι ο επιμένων νικά και τα παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν είναι πολλά και συχνά. Τρία χρόνια δικαστικής διαμάχης χρειάστηκε παίκτης του Στοιχήματος για να δικαιωθεί, να «νικήσει» τον ΟΠΑΠ και να γίνει... Κροίσος! Και δεν επρόκειτο για μια αδιάφορη υπόθεση διεκδίκησης μερικών ευρώ. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κέρδη-μαμούθ, ύψους 4-402.000 ευρώ! Καλά διαβάσατε, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από τρία χρόνια, ο οικονομολόγος Θ.Σ. αποφάσισε να παίξει έξι δελτία στο τότε παιχνίδι του «Πάμε Στοίχημα», το «Χρυσό Ποδόσφαιρο». Και στα έξι δελτία έπαιξε τους ίδιους (!) αγώνες και τα κατέθεσε την ίδια ημέρα, το ένα μετά το άλλο. Και τα έξι ήταν επιτυχή με αδιανόητο κέρδος, που, όπως προείπαμε, έφτασε τα 4402.000 ευρώ. Όταν, λοιπόν, ο Θ.Σ. ζήτησε από τον ΟΠΑΠ τα κέρδη του, ο Οργανισμός αρνήθηκε να του τα δώσει, επικαλούμενος τη νομοθεσία που προέβλεπε πως το ανώτατο ποσό που μπορεί να κερδίσει ένας παίκτης είναι 730.000 ευρώ.

Ο παίκτης του Στοιχήματος πήγε τον ΟΠΑΠ στα δικαστήρια και έχασε την υπόθεση. Ωστόσο, κατέθεσε άμεσα έφεση και μόλις την περασμένη Τρίτη κατάφερε να δικαιωθεί και μάλιστα πανηγυρικά. Το δικαστήριο, συγκεκριμένα, αποφάνθηκε πως το ποσό που διεκδικούσε ο Θ.Σ. αποτελεί άθροισμα κερδών από διαφορετικά δελτία και έκρινε πως το ανώτατο όριο των 750.000 ευρώ ισχύει ανά δελτίο.

«Ισως πάμε στο ΣτΕ»

Το «Sportime» επικοινώνησε με το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Βασίλη Νειάδα, ο οποίος και επιβεβαίωσε την είδηση. Μιλώντας για την υπόθεση, μας είπε: «Πριν από τρία χρόνια που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση, η νομική υπηρεσία του Οργανισμού είχε γνωμοδοτήσει πως οι διεκδικήσεις του εν λόγω παίκτη αντιβαίνουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, έκριναν ότι το πνεύμα του νομοθέτη είναι να ορίζει ανώτατο όριο κερδών ανά παίκτη και όχι ανά δελτίο. Τελικά, το δικαστήριο έκρινε διαφορετικά».

Όσον αφορά το τι προτίθεται να κάνει από εδώ και στο εξής ο ΟΠΑΠ και αν θα δώσει το υπέρογκο αυτό ποσό στο νικητή του παιχνιδιού, ο κ. Νειάδας συνιστά υπομονή. «Δεν ξέρουμε ακόμη. Θα περιμένουμε να μας κοινοποιηθεί η απόφαση. Η νομική υπηρεσία της εταιρείας θα κρίνει αν έχουμε ελπίδες να κυνηγήσουμε περαιτέρω την υπόθεση. Ίσως πληρώσουμε τα κέρδη. Ίσως, όμως, εφεσιβάλουμε την απόφαση προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Σε περίπου δέκα ημέρες θα είμαι σε θέση να σας πω».

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αν πάνε και στο συμβούλιο της επικρατείας θα είναι μεγάλη καργκιόζηδες!!! :headbang:
Είναι αυτονόητο ότι το μέγιστο επιτρεπόμενο κέρδος αφορά κάθε δελτίο ξεχωριστά!Και στο κάτω-κάτω αν με το ένα δελτίο είχε πάει να πληρωθεί ο ίδιος , με το άλλο η γυναίκα του , με το άλλο η κόρη του κλπ τώρα θα τα είχε πάρει!Αλλά που να ήξερε που έμπλεξε ο άνθρωπος!Στο τέλος θα παίζουμε και τα δελτία ονομαστικά...δείχνοντας ταυτότητα!!! :helpplea:

dzf

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
6
Ευχαριστώ arion και gatto για την εξήγηση-ενημέρωση.
Μα καλά τόσο μαλάκες είναι οι νομικοί σύμβουλοι του ΟΠΑΠ και εισιγήθηκαν ΜΗ πληρωμή των κερδών? Τεσπά... Τι να πεις... Μακάρι να τα πάρει ο άνθρωπος.

Βέβαια, έχω κι άλλες ερωτήσεις. (κουβέντα να γίνεται...)
1.Ο τύπος αυτός  ΠΟΣΑ φράγκα έσπρωξε ανά δελτίο? --Ξέρει κανείς?
2.Επειδή φαντάζομαι η απάντηση στο 1 είναι 'πολλά', ρωτάω και το εξής: Πως ήταν τόσο σίγουρο το παληκάρι και 'επένδυσε' 'πάρα-πολλά' φράγκα σε Στοίχημα και μάλιστα όχι σε ένα, αλλά σε 6 δελτία? ΟΕΟ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom