gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τώρα του έφτιαξες τη μέρα...αυτό ήθελε να ακούσει!!!φιλαρακο αυτα δεν ειναι ευκολα χρηματα ειναι χαμενα χρηματα... αφου παλι ο θρυλος θα το παρει
Τώρα του έφτιαξες τη μέρα...αυτό ήθελε να ακούσει!!!φιλαρακο αυτα δεν ειναι ευκολα χρηματα ειναι χαμενα χρηματα... αφου παλι ο θρυλος θα το παρει
φιλαρακο αυτα δεν ειναι ευκολα χρηματα ειναι χαμενα χρηματα... αφου παλι ο θρυλος θα το παρει
αυτη ειναι η μοναδικη αληθεια..αλλα ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια..αληθεια τον ΘΡΥΛΟ ποσο τον δινουν???φιλαρακο αυτα δεν ειναι ευκολα χρηματα ειναι χαμενα χρηματα... αφου παλι ο θρυλος θα το παρει
ευχαριστω ρε φιλε..το 3.70 μου αρεσει αλλα το κακο ειναι οτι ειμαι εντελως ασχετος..μεσω νετ και καρτας γινεται το νταλαβερι???σε πληρωνουν στο τελος η μουφα η δουλεια???
αστους λεμε..δεν υπαρχει λογος να χαλαμε την ζαχαρενια μας καθε τρεις & λιγο μωρε..μην ασχολεισαι..το ξερω οτι στα εχουν κανει τουμπανο..δεν αξιζει τον κοπο..πες οτι δεν το διαβασες..ευχαριστω για τις πληροφοριες..φιλαρακο...απαντησα στο παληκαρι που ζητησε τις αποδοσεις...δεν ειπα τι θα παιξω...τι υποστηριζω....ποιος θα το παρει...κ ποιος θελω....
σε οποιο θρεντ γραφω....ολο κ ενας "παραλιας" πεταγεται...
betoto 1.90αυτη ειναι η μοναδικη αληθεια..αλλα ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια..αληθεια τον ΘΡΥΛΟ ποσο τον δινουν???
για τον ΘΡΥΛΟ???BetClick 2,20 ;)
ευχαριστωωωωωωωωωωωωω..
Μόνο στα 2 τελευταία διαφωνώ...τα άλλα δείχνουν μια χαρά!Καλή τύχη!Mαγκες σημερα μπουμπουνισα ενα δελτιακι με:
Nottigham 2
Cambridge 2
Degerfors 1
Επισης βλεπω Χ και αντερ το ρουμανια-ολλανδια,την κυπρο 1/Χ Σαντος 1,Γκουανταλαχαρα 1,Αγγλια να περναει ο ασσος παρά το +2 που χρειαζεται οπως και τη Γαλλια 2 (+2)...αυτα
κι εγω το χω παιξει..ειναι 2-0 ηδη!Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι καρμανιόλα!Το κάρφωσε με το καλημέρα η Σκωτία!Άντε γερά!
Φιλε gatto απ'ότι φαίνεται και η Γαλλία μετά την Αγγλία θα τα καταφέρει...τελικά τα έπαιξες Χ στο +2...?Μόνο στα 2 τελευταία διαφωνώ...τα άλλα δείχνουν μια χαρά!Καλή τύχη!