Μαχητη Αυτα τα παιχνιδια ειναι αυτου που σου μιλησα πιο πριν Τα επαιξα εν αγνοια του εκει που λεω μου τα εδωσε αυτος ειπα ψεματα ντραπικα να αναφερω εδω οτι τα πιρα απο τον κολλητο μου που εχει πρακτορειο προπο Σε αυτα τα κουπονια εδωσα συνολικα 11 ευρω και πηρα πισω 9 ευρω νομιζω..Δηλαδη εχασα 2ευρω απο τα 11που επαιξα, επιασε.. Βγηκε το κουπονι που εχει σκορ 1-0 την Μπορντο.. διαβασε αν θες να δεις πως παιζειΚαλησπερα. 369=Μπορντο-Λοριαν=2-1 σκορ, 364=Ναπολι-Σιενα=1, 374=Παρι Σεν Ζερμεν-Ρεν=1Χ διπλη πληρωμενη πονταρισμα 2,40 ευρω., 369=Μπορντο-Λοριαν=3-2 σκορ, 364=Ναπολι=Σιενα=1, 374=Παρι Σεν Ζερμεν-Ρεν=1Χ διπλη πληρωμενη πονταρισμα 1,20 ευρω, 369=Μπορντο-Λοριαν=3-0 σκορ, 364=Ναπολι-Σιενα=1Χ διπλη πληρωμενη 374=Παρι Σεν ζερμεν-ρεν=1 πονταρισμα 1,20 ευρω., 369=Μπορντο-Λοριαν=2-0 σκορ, 364=Ναπολι-Σιενα=1, 374=Παρι Σεν Ζερμεν=1Χ διπλη πληρωμενη πονταρισμα 1,20 ευρω, 369=Μπορντο-Λοριαν=1-0 σκορ, 364=Ναπολι-Σιενα=1Χ διπλη πληρωμενη, 374=Παρι σεν ζερμεν-Ρεν=1, 369=Μπορντο-Λοριαν=3-1 σκορ, 364=Ναπολι-Σιενα=1Χ Διπλη πληρωμενη, 374=Παρι Σεν Ζερμεν-Ρεν=1 Ππονταρισμα 3 ευρω συνολο πονταρισματος 10,80 αφησα 11 στον προποτζη.. Τα παιχνιδια δεν ειναι δικες μου προβλεψεις αλλα ενος φιλου ψιλουρα μαγου που παει για χαρτζιλικη μου την εδωσε και δεν επαιξα ισπανια με τα 21 ευρω που εδωσα για το διπλο της ΑΕΚ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
σορρυ η χορσενς δεν ειναι αδιαφορη.παλι ασσος ομωςναι μπραβο και νορτσελαντ,δε πιστευω τελευταια αγωνιστικη να χαρισει το πρωταθλημα στην εδρα της κοντρα σε μια αδιαφορη ομαδα.
καλο και για το λαιβ ,εαν δε σκοραρει γρηγορα.
kalhspera. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς= 2-1 Σκορ., 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ Διπλη πληρωμενη δυαδα αξια δελτιου 1,80ευρω. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=3-2 σκορ, 134=Νεα Υορκη 1Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,20ευρω, 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=σκορ1-1, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,80. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=3-0 σκορ, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ Διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 0,60 ευρω. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=2=0 σκορ, 134=Νεα Υορκη=1χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 0,60 λεπτα, 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς 1-0, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 0,60 λεπτα, 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=3-1 σκορ, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ Διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,20 συνολικο πονταρισμα 8 ευρω..Τα δελτια δεν προλαβα να τα γραψω νοριτερα επεηδη δεν τα ειχε γραψει ο ψιλουρας φιλος που τα πηρα κριφα απο αυτον και να αδιασει το πσ στο πρακτορειο για να γραψω εδω.. ΥΓ..Μαχητη ειναι αυτου που εκανα αναφορα πιο πανω...
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
γαμήθηκε πάλι η σουηδία...ευτυχώς που δεν την ακούμπησα...
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
παει καλα το σεριτσερνομετς μπουργας πριν 2-4 ηρθε
και μετα θελτα
κοπενγχαγη
νορτζελαντ 1Χ
αφροντισιακ ?καλα μας πηγε σημερα
νορτζελαντα και κοπεχαγη στο λαιβ
Και αυριο γιουροΒΥΖΙΟΝ
trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τυπε τι να φορτωσουμε τελικα για πρωτια ? ιρλανδια? πηρα σημερα λιγο μαρουλι απο θελτα,νορτζελαντ και θα το χορηγησω οπου μου πεις.καλα μας πηγε σημερα
νορτζελαντα και κοπεχαγη στο λαιβ
Και αυριο γιουροΒΥΖΙΟΝ
thanoulis21r
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.992
παιξε ηβη τυπε...τυπε τι να φορτωσουμε τελικα για πρωτια ? ιρλανδια? πηρα σημερα λιγο μαρουλι απο θελτα,νορτζελαντ και θα το χορηγησω οπου μου πεις.
αμα δεν το παρει τωρα η κυπρος δεν το παιρνει ποτε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τι το θελε το 4-1 η πουτανα η θελτα;μια χαρα ειμασταν και με 3-1.....κοντα πεσαμε στα σκορ αλλα οχι ακριβως. Αυριο παλι
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
σημερα 2αδες
βαγιαδολιδ
ιντερ τουρκου
αικ
μαλμε
euro πρωτη φαση ομιλων
3αδα
ισπανια
ολλανδια
γερμανια
2ααδα
πολωνια
αγγλια
βαγιαδολιδ
ιντερ τουρκου
αικ
μαλμε
euro πρωτη φαση ομιλων
3αδα
ισπανια
ολλανδια
γερμανια
2ααδα
πολωνια
αγγλια
Kalhspera. εδω μαχητη επαιξα τα δελτια του φιλου που εχω προαναφερει πιο πριν που ειχαμε πει. Εδωσα 8 ευρω εχθες πηρα 25ευρω βγηκε η πρωτη διαδα με το 2-1 σκορ εσπασε και η νεα υορκη και τσακωσαμε τα γκαφρα ..!! Την πρωτη φορα που τον ειχα παιξει εδωσα 11 πηρα πισω 9 ευρω τωρα που τον ξανα επαιξα εδωσα 8ευρω πηρα 25 ευρω.. Τον εχω παρατηρησει τον μπαγασα ειναι ο μονος που εχει συχνη επαφη με το ταμειο..Δεν χανει ποτε σχεδον Δηλαδη παιρνει πισω τα λεφτα του η βγαζει μεροκαματακιkalhspera. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς= 2-1 Σκορ., 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ Διπλη πληρωμενη δυαδα αξια δελτιου 1,80ευρω. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=3-2 σκορ, 134=Νεα Υορκη 1Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,20ευρω, 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=σκορ1-1, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,80. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=3-0 σκορ, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ Διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 0,60 ευρω. 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=2=0 σκορ, 134=Νεα Υορκη=1χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 0,60 λεπτα, 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς 1-0, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 0,60 λεπτα, 128=Λωζαννη-Γκρασχοπερς=3-1 σκορ, 134=Νεα Υορκη-Σιβας ΗΠΑ=1Χ Διπλη πληρωμενη αξια δελτιου 1,20 συνολικο πονταρισμα 8 ευρω..Τα δελτια δεν προλαβα να τα γραψω νοριτερα επεηδη δεν τα ειχε γραψει ο ψιλουρας φιλος που τα πηρα κριφα απο αυτον και να αδιασει το πσ στο πρακτορειο για να γραψω εδω.. ΥΓ..Μαχητη ειναι αυτου που εκανα αναφορα πιο πανω...
Kalhspera. εδω μαχητη επαιξα τα δελτια του φιλου που εχω προαναφερει πιο πριν που ειχαμε πει. Εδωσα 8 ευρω εχθες πηρα 25ευρω βγηκε η πρωτη διαδα με το 2-1 σκορ εσπασε και η νεα υορκη και τσακωσαμε τα γκαφρα ..!! Την πρωτη φορα που τον ειχα παιξει εδωσα 11 πηρα πισω 9 ευρω τωρα που τον ξανα επαιξα εδωσα 8ευρω πηρα 25 ευρω.. Τον εχω παρατηρησει τον μπαγασα ειναι ο μονος που εχει συχνη επαφη με το ταμειο..Δεν χανει ποτε σχεδον Δηλαδη παιρνει πισω τα λεφτα του η βγαζει μεροκαματακι
Αφου ειναι ετσι ρε Χρισταρα βαζε τοτε τα προγνοστικα να βγαζουμε κανενα μεροκαματακι.........
Nαι μαν αυτο θα κανω..Βασικα αυτον τον παρακουλουθω καιρο ειναι φιλος.. Αλλα δεν λεει τιποτα.. Μετα ομως ειπα στον προποτζι μου να τον παιζω που και που.. Αλλα ξερεις τωρα με την λιτοτητα εκει που πεζαμε πολλα παλια τωρα πρεπει να προσαρμοστουμε στα λιγα.. Και βασικα αυτο ειχε ως αποτελεσμα να τον παρατηρω (αφου δεν λεει σε κανεναν τιποτα)Και να προσπαθω να τον καταλαβω.. Το θεμα ειναι οτι παιζει τελευταια στιγμη(λιγο πριν αρχισουν τα ματς ) μετα πρεπει να τα παιξω κατευθειαν στα κρυφα και να αρχισω εδω να τα γραφω.. Αλλα επειδη ειμαι στο πρακτορειο προπο μπορει να ειναι πιασμενα τα pc για τους πελατες και να αργησω..Αφου ειναι ετσι ρε Χρισταρα βαζε τοτε τα προγνοστικα να βγαζουμε κανενα μεροκαματακι.........
Για σήμερα λέω
Βαασα-Ελσινσκι 2,Ιντερ Τουρκου 1,Μολντε 1,ΑΙΚ 1,Γκετεμποργκ 1,,Χαλμσταντ 1
και 2 σκοράκια Λαχτι- Μιλικοσκι 1-1 ή 2-2
αλλά λόγω συνεχόμενων κουβάδων το σκέφτομαι να μην παίξω σήμερα!
αα και για μπάσκετ παο-οσφπ θα έβαζα 1 σκόρερ τον Μαριτσ αλλά δεν το έχει ο Οπαπ
Βαασα-Ελσινσκι 2,Ιντερ Τουρκου 1,Μολντε 1,ΑΙΚ 1,Γκετεμποργκ 1,,Χαλμσταντ 1
και 2 σκοράκια Λαχτι- Μιλικοσκι 1-1 ή 2-2
αλλά λόγω συνεχόμενων κουβάδων το σκέφτομαι να μην παίξω σήμερα!
αα και για μπάσκετ παο-οσφπ θα έβαζα 1 σκόρερ τον Μαριτσ αλλά δεν το έχει ο Οπαπ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K