Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Καλησπερα.  παιδια εχθες οι γριες στον ημιτελικο βγηκαν πρωτες ο οπαπ τις εδινε φαβορι 4 για εχθες..Γαμωσε οπαπ μεντιουμ :2funny: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εδω και μερικες μερες ενα γνωστος φιλος που παιζει στον λογαριασμο μου..Μου λεει οταν βγαλουν τον αγωνα φοκικος-Λαρισα θα το παιξω 500 ευρω..Του λεω αν το βγαλει η βετ365 να με χεσεις..Μπενω πριν λιγο μονο αυτο το παιχνιδι δεν εχει απο την β εθνικη ελλαδος :2funny: :2funny: :2funny:Μιλαω με το τσατ στην ζωντανη συνομιλια λεω το παιχνιδι φοκικος λαρισα θελω να το πονταρω 500 ευρω γιατι δεν το εχετε..Μου λεει κιριε μου εχει τοσα αλλα παιχνιδια ..Τους λεω ενταξει εχει αλλα εμεις ειμαστε κοροιδα που χονουμε ολον το χρονο και στο τελος βγαζετε παιχνιδια..Μου λεει ειναι πιθανον να μην το εβαλαν ναι τους λες οχι πιθανον ειναι γιατι με νικη σωζεται ο φοκικος με τιν αδιαφορι λαρισα..Δηλαδη τους λεω βαλατε ολα τα ματς εκτος αυτο..Αρα δεν ειναι πιθανον τεσπα ευχαριστω για την εξυπηρετηση...Φυσικα αυτα τα εκανα γιατι θα τσιμπουσα αν το βαζε ο αλλος ενα 500αρικο κανα 10ρικο θα βγαζαμε με την αναλυψη χωρις αγχος :grin: :grin: :grin: :2funny:

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Εβαλα κ τα παρακατω δελτια επισης με σκορακια. Καλη επιτυχια σε οσους ακολουθησουν.
εισαι ωραιος..Εχω εναν φιλο που παιζει σκορ αλλα κανει και διπλη πληρωμενη ενα ματς πχ στον 1χ η 12 Με σκοπο πχ αν ερθει χ και με το ενα σκορ που εχει πιασει ας πουμε το αλλο ματς αν σπασει στο χ Να μεγαλωσει τον σιντελεστη κερδους..Φυσικα κανει 2-3-4 δελτιακια κανα 10 ρικο ολα μαζι με διπλες πληρωμενες στιν χειροτερη θα παρει πισω τα λεφτα του και αν πιασει ενα σκορακι και σπασει ενας ασσος θα παρει μεροκαματακι..Εχω παρατηρησει οτι τσιμπαει..Με αυτον τον τροπο παιχνιδιου που κανει..Τα σκορακια προσπαθει να παιζει ομαδες πχ με 2 ποσοστο αντε απο 1,70 και πανω μχρι 2,20 για να εχει μεγαλυτερο ποσοστο κερδους..1,30 ασσο σε σκορ θα παιξει οταν ειναι λιγα ματς και δεν εχει αλλα και εχει μονο δυνατους ασσοθς ας πουμε..Ειναι ο μονος που βλεπω που εχει καθημερινα μια σχεση μικρη η λιγο μεγαλυτερη με το ταμειο και ασχολειτε για σκορ πχ σε ενα κουπονι με 2-3 ομαδες ας εχει και 100 ματς  αυτες που του αρεσουν κατα καποιον τροπο...Τις βρισκει τις παιζει τα σκορακια του μετα τα αλλα 2 παιχνιδια σπαει το ενα στον ασσο και στο χ με διπλη πληρωμενη αλλα το χ να δινει 4 ποσοστο ωστε να σπασει ο ασσος και να παρει κατι παραπανω και με το σκορακι που θα εχει πιασει η κουφαλιτσα :grin: :grin:

Επισκέπτης
Εδω και μερικες μερες ενα γνωστος φιλος που παιζει στον λογαριασμο μου..Μου λεει οταν βγαλουν τον αγωνα φοκικος-Λαρισα θα το παιξω 500 ευρω..Του λεω αν το βγαλει η βετ365 να με χεσεις..Μπενω πριν λιγο μονο αυτο το παιχνιδι δεν εχει απο την β εθνικη ελλαδος :2funny: :2funny: :2funny:Μιλαω με το τσατ στην ζωντανη συνομιλια λεω το παιχνιδι φοκικος λαρισα θελω να το πονταρω 500 ευρω γιατι δεν το εχετε..Μου λεει κιριε μου εχει τοσα αλλα παιχνιδια ..Τους λεω ενταξει εχει αλλα εμεις ειμαστε κοροιδα που χονουμε ολον το χρονο και στο τελος βγαζετε παιχνιδια..Μου λεει ειναι πιθανον να μην το εβαλαν ναι τους λες οχι πιθανον ειναι γιατι με νικη σωζεται ο φοκικος με τιν αδιαφορι λαρισα..Δηλαδη τους λεω βαλατε ολα τα ματς εκτος αυτο..Αρα δεν ειναι πιθανον τεσπα ευχαριστω για την εξυπηρετηση...Φυσικα αυτα τα εκανα γιατι θα τσιμπουσα αν το βαζε ο αλλος ενα 500αρικο κανα 10ρικο θα βγαζαμε με την αναλυψη χωρις αγχος :grin: :grin: :grin: :2funny:

εκει που παιζω ακομα δεν εβαλαν κανενα παιχνιδι φουτμπολ λιγκ  >:( 
και ηθελα να παιξω τον πιερικο διπλο

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
εκει που παιζω ακομα δεν εβαλαν κανενα παιχνιδι φουτμπολ λιγκ  >:( 
και ηθελα να παιξω τον πιερικο διπλο
χα γαμησετα και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο..ο Οπαπ παντως και οι εταιριες στο διαδικτιο τα ποσοστα τα εχουν ρημαξει τα ριχνουν λες και ειναι αχαστα..Τωρα τελευταια..Γιαυτο μερικοι που βαρανε 500αρικα παιζουν παρανομο καλα κανουν...Οχι θα τα δωσουν στον οπαπ και στισ σιμβατικες εταιριες που τα κατακρεουργουν τα ποσοστα.. :grin:

MUAY THAI

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
H bwin δεν εχει καθολου β' εθνικη και η 365 δεν εχει τη Λαρισα που θα πεφταν τρελα πακετα στον Φωκικο. Εμενα η γαμιολα η 365 μου ακυρωσε στοιχημα επειδη ηταν λαθος η αποδοση. Νομιζω πως μονο η bf αξιζει

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
αν για καποιο λογο το φωκικος - λαρισα ερθει χ2 ποιος θα το εχει στησει? :grin:

Επισκέπτης
χα γαμησετα και την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο..ο Οπαπ παντως και οι εταιριες στο διαδικτιο τα ποσοστα τα εχουν ρημαξει τα ριχνουν λες και ειναι αχαστα..Τωρα τελευταια..Γιαυτο μερικοι που βαρανε 500αρικα παιζουν παρανομο καλα κανουν...Οχι θα τα δωσουν στον οπαπ και στισ σιμβατικες εταιριες που τα κατακρεουργουν τα ποσοστα.. :grin:

πρωτο ευρωπαικο ματσακι 19 ιουλιου  :grin:  δεν μας χαλαει μες στο κατακαλοκαιρο

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
εισαι ωραιος..Εχω εναν φιλο που παιζει σκορ αλλα κανει και διπλη πληρωμενη ενα ματς πχ στον 1χ η 12 Με σκοπο πχ αν ερθει χ και με το ενα σκορ που εχει πιασει ας πουμε το αλλο ματς αν σπασει στο χ Να μεγαλωσει τον σιντελεστη κερδους..Φυσικα κανει 2-3-4 δελτιακια κανα 10 ρικο ολα μαζι με διπλες πληρωμενες στιν χειροτερη θα παρει πισω τα λεφτα του και αν πιασει ενα σκορακι και σπασει ενας ασσος θα παρει μεροκαματακι..Εχω παρατηρησει οτι τσιμπαει..Με αυτον τον τροπο παιχνιδιου που κανει..Τα σκορακια προσπαθει να παιζει ομαδες πχ με 2 ποσοστο αντε απο 1,70 και πανω μχρι 2,20 για να εχει μεγαλυτερο ποσοστο κερδους..1,30 ασσο σε σκορ θα παιξει οταν ειναι λιγα ματς και δεν εχει αλλα και εχει μονο δυνατους ασσοθς ας πουμε..Ειναι ο μονος που βλεπω που εχει καθημερινα μια σχεση μικρη η λιγο μεγαλυτερη με το ταμειο και ασχολειτε για σκορ πχ σε ενα κουπονι με 2-3 ομαδες ας εχει και 100 ματς  αυτες που του αρεσουν κατα καποιον τροπο...Τις βρισκει τις παιζει τα σκορακια του μετα τα αλλα 2 παιχνιδια σπαει το ενα στον ασσο και στο χ με διπλη πληρωμενη αλλα το χ να δινει 4 ποσοστο ωστε να σπασει ο ασσος και να παρει κατι παραπανω και με το σκορακι που θα εχει πιασει η κουφαλιτσα :grin: :grin:

Δωσε ενα παραδειγμα αν θες. Δηλαδη το παιζει συστημα η ξερο ;

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
στο παρανομο δεν ειναι μαλακες,ξερουν και αυτοι.πετσοκομμενες αποδοσεις εχουν και εκει.απλως εκει σου δινουν ολους τους αγωνες +αυτο και πονταρεις οτι ποσο θελεις,συνηθως χωρις περιορισμους.
αλλα αμα χασεις δε θα σε κηνυγαει η τραπεζα.εχει  :s&m_3:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
για σημερα λιγα πραγματα.
θελτα 1
χερκουλες 2
για τοκογλυφια

και θα παιξω βαλερενγκα-ροζενμποργκ 1/2  και 2/1 ημιχρ/τελικο
γκουντ λακ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγω την θελτα την επαιξα οβερ και χερκουλες 2  νορντζελαντ 1
ναι μπραβο και νορτσελαντ,δε πιστευω τελευταια αγωνιστικη να χαρισει το πρωταθλημα στην εδρα της κοντρα σε μια αδιαφορη ομαδα.
καλο και για το λαιβ ,εαν δε σκοραρει γρηγορα.
:rockon:

Επισκέπτης
ναι μπραβο και νορτσελαντ,δε πιστευω τελευταια αγωνιστικη να χαρισει το πρωταθλημα στην εδρα της κοντρα σε μια αδιαφορη ομαδα.
καλο και για το λαιβ ,εαν δε σκοραρει γρηγορα.
:rockon:

για αργα εχω μποκα χ2 και περου 1 αν και δεν παιζω φιλικα σε αυτο το ματς η νιγηρια παει με πολλες αλλαγες κοντα στο 2.00 καλο μου φαινεται

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
τσερνομετς μπουργας πριν 2-4 ηρθε
και μετα θελτα
κοπενγχαγη
νορτζελαντ 1Χ

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Δωσε ενα παραδειγμα αν θες. Δηλαδη το παιζει συστημα η ξερο ;
ξερο.. Παιζει δηλαδη ενα ματς πχ βρισκει το142=Λος αντζελες -Σαν χοσε Το κανει ενα σκορακι πχ 2-1 μετα βαζει αλλα 2 ματς ας πουμε το 135=βενεζουελα-Μολδαβια το βαζει 1χ διπλη πληρωμενη και βρισκει αλλο ενα και  το βαζει ασσο πχ το 139=κοριτιμπα-Βιτορια Μπαια 1ασσο αυτο νομιζω με διπλη πληρωμενη κανει 1,80 δεν ειμαι σιγορους ακριβως τεσπα.. κανει καπως Ετσι τα δελτια του 3-4 πχ 11 ευρω να του βγαινουν τα 4 δελτια στο συνολο στις 5 μερες μεσα τα λεφτα του θα τα παρει πισω εκτος αυτο μπορει να βγαλει και κανα 50ρικο παραπανω η και 100αρικο αν ειναι και λιγακι τιχερος και πιασει τα σκορακια μαζι με ενα χ που θα σπασει ετσι παιζει ας πουμε αυτα τα ματς αλλαζοντας το σκορ πχ στο λος αντζελες το κανει 1-0 πχ στο αλλο 2-0 πχ στο αλλο κουπονι η και 3-1 φυσικα παρακαλαει να του βγει το σκορ με το μεγαλυτερο ποσοστο αποδωσης πχ το 3-1..Φυσικα διαβαζει πολυ καθετε απομονομενος σε μια γωνια και δεν παιρνει γνωμες γιατι διαβαζει και φυσικα παιζοντας λιγα λεφτα δεν εχει το αγχος τα σημεια σχεδον τα πιανει παντα. Στο σκορ αν ειναι τυχερος.. και του βγει και σπασει ενα 1χ που επαιξε με διπλη πληρωμενη να τσιμπισει πχ με 1,80 60-70 ευρωπουλα :) Η Αν πιασει ενα μικρο σκορ πχ 1-0 και πιασει και τους 2 μικρους ασσους να παρει πισω κανα 7-8 ευρω οποτε επαιξε 11 και εχασε 3 ευρω καπως ετσι παιζει :grin:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
ξερο.. Παιζει δηλαδη ενα ματς πχ βρισκει το142=Λος αντζελες -Σαν χοσε Το κανει ενα σκορακι πχ 2-1 μετα βαζει αλλα 2 ματς ας πουμε το 135=βενεζουελα-Μολδαβια το βαζει 1χ διπλη πληρωμενη και βρισκει αλλο ενα και  το βαζει ασσο πχ το 139=κοριτιμπα-Βιτορια Μπαια 1ασσο αυτο νομιζω με διπλη πληρωμενη κανει 1,80 δεν ειμαι σιγορους ακριβως τεσπα.. κανει καπως Ετσι τα δελτια του 3-4 πχ 11 ευρω να του βγαινουν τα 4 δελτια στο συνολο στις 5 μερες μεσα τα λεφτα του θα τα παρει πισω εκτος αυτο μπορει να βγαλει και κανα 50ρικο παραπανω η και 100αρικο αν ειναι και λιγακι τιχερος και πιασει τα σκορακια μαζι με ενα χ που τηα σπασει ετσι παιζει ας πουμε αυτα τα ματς αλλαζοντας το σκορ πχ στο λος αντζελες το κανει 1-0 πχ στο αλλο 2-0 πχ στο αλλο κουπονι η και 3-1 φυσικα παρακαλαει να του βγει το σκορ με το μεγαλυτερο ποσοστο αποδωσης πχ το 3-1..Φυσικα διαβαζει πολυ καθετε απομονομενος σε μια γωνια και δεν παιρνει γνωμες γιατι διαβαζει και φυσικα παιζοντας λιγα λαφτα δεν εχει το αγχος τα σημεια σχεδον τα πιανει παντα στο σκορ αν ειναι τυχερος και του βγει και σπασει ενα 1χ που επαιξε διπλη πληρωμενη να τσιμπισει πχ με 1,80 60-70 ευρωπουλα :) Η Αν πιασει ενα μικρο σκορ πχ 1-0 και πιασει και τους 2 μικρους ασσους να παρει πισω κανα 7-8 ευρω οποτε επαιξε 11 και εχασε 3 ευρω καπως ετσι παιζει :grin:

Ωραιο ακουγεται..λεω να το δοκιμασω... Αλλα με μια μικρη παραλλαγη... 2 σκορακια κ 2 τελικα η ακομα καλυτερα 2 αναποδα ημιχρονα !!! μπομπα !

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
Ωραιο ακουγεται..λεω να το δοκιμασω... Αλλα με μια μικρη παραλλαγη... 2 σκορακια κ 2 τελικα η ακομα καλυτερα 2 αναποδα ημιχρονα !!! μπομπα !
κοιτα επειδη τον ξερω πολυ καλα ειναι απο τους πιο σφιχτους ανθρωπους που γνωριζω γιατι εχει 3 παιδια αλλα και γιατι ειναι απο την φυση του σφιχτος εκτος των παιδιων του.. :grin:  Κοιτα αν εχεις τα λεφτα..καντο.. :grin: Αλλα.... οι ανατροπες ειναι λιγο δυσκολες :grin: εως πολυ γιαυτο τα δινει και 25 στον οπαπ την φυσιολογικη ανατροπη αλλα αυτος ο φιλος πιστευω οτι παιζει φισιολογικα με παραλαγες δηλαδη φισιολογικα.. στον ασσο.. :grin: και σπανια και στο 2πλο οταν βλεπει πχ κανα 1.60 διπλο δυνατο να το παιξει σκορ με ακομα 2 παιχνιδια..Πηστευω εχει βρει εναν τροπο που αν με αφησει να τον μελετησω δηλαδη να μην μου τα δηχνει την αλλη μερα για λιγο(δεν δηνει δελτιο που εχασε η κερδισε εφοσον το εξαργυρωσε ποτε σε κανεναν σου δηχνει παντα για λιγο την αλλη μερα)και καθισω να μου πει..Τον εχω παιξει δελτια δικα του αλλα με πουστια περνωντας εν αγνοια του τα κουπονια του απο τον κολλητο μου που εχει το πρακτορειο προπο και τα επαιξα δεν τα δηχνει και δεν λεει τιποτα ειναι προληπτικος κτλ εκτος οτι ειναι πολυ σφιχτος απο την πετρα βγαζει ζουμι :grin:..Οποτε εχει μελετησει τα δεδομενα τοσο πολυ ωστε να παιζει με τις δυνατον λιγοτερες απωλειες και αυτο ειναι το σκορ το φυσιολογικο :) πχ 1=0.2-0,3-0,2-1,3-1,3-2 και να σπασει ενας 1σσος στο χ που τον εχει διπλη πληρωμενη στο χ και να βγαλει ακομα ενα σημειακη..Θελω να πω οτι παιζει <<φυσιολογικα>> για να εχει την καλυτερη δυνατη επιστροφη των χρηματων του με αποδωση :grin:

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
400
Πόντοι
6.135
κοιτα επειδη τον ξερω πολυ καλα ειναι απο τους πιο σφιχτους ανθρωπους που γνωριζω γιατι εχει 3 παιδια αλλα και γιατι ειναι απο την φυση του σφιχτος εκτος των παιδιων του.. :grin:  Κοιτα αν εχεις τα λεφτα..καντο.. :grin: Αλλα.... οι ανατροπες ειναι λιγο δυσκολες :grin: εως πολυ γιαυτο τα δινει και 25 στον οπαπ την φυσιολογικη ανατροπη αλλα αυτος ο φιλος πιστευω οτι παιζει φισιολογικα με παραλαγες δηλαδη φισιολογικα.. στον ασσο.. :grin: και σπανια και στο 2πλο οταν βλεπει πχ κανα 1.60 διπλο δυνατο να το παιξει σκορ με ακομα 2 παιχνιδια..Πηστευω εχει βρει εναν τροπο που αν με αφησει να τον μελετησω δηλαδη να μην μου τα δηχνει την αλλη μερα για λιγο(δεν δηνει δελτιο που εχασε η κερδισε εφοσον το εξαργυρωσε ποτε σε κανεναν σου δηχνει παντα για λιγο την αλλι μερα)και καθησω να μου πει..Τον εχω παιξει δελτια δικα του αλλα με πουστια περνωντας εν αγνοια του τα κουπονια του απο τον κολλητο μου που εχει το πρακτορειο προπο και τα επαιξα δεν τα δηχνει και δεν λεει τιποτα ειναι προλυπτικος κτλ εκτος οτι ειναι πολυ σφιχτος απο την πετρα βγαζει ζουμι..Οποτε εχει μελετησει τα δεδομενα τοσο πολυ οστε ν α παιζει ε τισ δυνατον λιγοτερες απολειες και αυτο ειναι το σκορ το φυσιολογικο πχ 1=0.2-0,3-0,2-1,3-1,3-2 και να σπασει ενας 1σσος στο χ που τον εχει διπλη πληρωμενη στο χ και να βγαλει ακομα ενα σημειακη..Θελω να πω οτι παιζει φυσιολογικα για να εχει την καλυτερη δυνατη επιστρωφη των χρηματοτων του με αποδωση :grin:

Συμφωνω, οποτε θα γραφω 2 δελτια ! ! 1 με φυσιολογικα κ ενα με αναποδα !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom