lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
η μίλαν έχει ρποβλήματα, ο αλέγκρι είναι έτοιμος να φύγει, οι παίκτες τσακώνονται μεταξύ τους συνέχεια...και 1.6 το διπλό? λίγο είναι./..
εκεί εκεί στη σέριε τη β....(στη λέτσε αναφέρομαι που είναι γαμιόλα και δεν μπορεί να νικήσει την αδίαφορη πάρμα και τρώει 2 γκολάκια)εδώ η λέτσε κέρδισε άλλουσ κ άλλους...η πάρμα είναι αδιάφορη...
η μίλαν έχει ρποβλήματα, ο αλέγκρι είναι έτοιμος να φύγει, οι παίκτες τσακώνονται μεταξύ τους συνέχεια...και 1.6 το διπλό? λίγο είναι./..
εσυ βλεπεις μακρυα σε ολα μεσα επεσεςεκεί εκεί στη σέριε τη β....(στη λέτσε αναφέρομαι που είναι γαμιόλα και δεν μπορεί να νικήσει την αδίαφορη πάρμα και τρώει 2 γκολάκια)
σε μένα ταιριάζει το....καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς..εσυ βλεπεις μακρυα σε ολα μεσα επεσες
γαμημενη ιντερ δε μπορουσες στο ημιχρονο να ειχες προηγηθει τωρα θα ημουν ταμειο γαμιολα
καλυτερα να μιλας απο πριν παρα μετα εκ του ασφαλους για κερδισμενασε μένα ταιριάζει το....καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς..
είτε μιλλάω είτε δεν μιλάω ο κουβάς είναι χωρίς πάτο...καλυτερα να μιλας απο πριν παρα μετα εκ του ασφαλους για κερδισμενα
εγω εχω σταματησει να μιλαω αλλα συνηθως μετα μιλαω για τα χαμενα μου
εγω σα ρισκη μποι οπως ειμαι θα την επιλεξω σε δυαδα με λατσιο και οτι ερθειΗ Παρί έχει να κερδισει απο το 97 στη Λιλ :o :o :o
αντε γαμησου λεμεασχετος στατιστικης η παρι ΠΡΕΠΕΙ να κερδησει σημερα..
θα μπορεσει ομως? ειδωμεν..
εσενα σε θελει οταν δεν παιζεις παντωςαντε γαμησου λεμε
οταν δε σε θελει δε σε θελει τελος
εσενα σε θελει οταν δεν παιζεις παντως
ρε βαρουλη γιατι δεν εχεις δοκιμασει το εξης
να γραφτεις με στοιχεια καποιου γουρλη φιλου σου και να παιζεις εσυ ο ιδιος
αχου το θυμωσε
εχω παρολι ρε βλακα μπορντο οσερ και βαζω μπιλμπαο
ομως ειχα επιλεξει στην αρχη σαραγοσα με 3,4 αποδοση και ξαφνικα πεφτει στο 2,2
σπαζομαι και λεω να πα να γαμηθουν θα ριξω μπιλμπαο εν γνωση μου οτι ειναι κουρασμενη κλπ
και βλεπω τα 2 γαλλικα να πηγαινουν καλα και η μπιλμπαο να εχει φαει 2
η ειρωνια οτι αν ειχα παιξει σαραγοσα και μενανε ετσι τα αποτελεσματα το βραδυ θα επαιρνα σιτυ τουρακι τσαμπα
ρε μουνι θες να γνωρισεις το πετριδηαχου το θυμωσε
σε πειραζω ρε μαν, ευκολο ειναι νομιζεις? στην ρεαλ επρεπε να δωσει 3 πεναλτυ σημερα για να πιασω το οβερ 3.5 και οι 3 ηταν οι ορισμοι του πεναλτυ, σπρωξιμο στον πεπε, ανατροπη στον ροναλτνο και ενα αλλο..
παντα καποιος παραγοντας θα προκυψει να σου ερθει εσενα αναποδα .. υπομονη...
εγω λεω να το παιξω οβερ 4,5 μπας και το γυρισει η μπιλμπαοΘαραγόσα-Μπιλμπάο σκεφτομαι στο 84:30 να το παιξω οβερ 2,5
λιλ G/G, μπαρτσα οβερ 3.5 να ρεφαρουμε τα μεσημεριανα