lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
εγώ το πρόλαβα στο 2.20...στο 2.00 ειναι φιλε οχι 2.2
απο το πρωι εκει ειναι.
εγώ το πρόλαβα στο 2.20...στο 2.00 ειναι φιλε οχι 2.2
απο το πρωι εκει ειναι.
okεγώ το πρόλαβα στο 2.20...
συμφωνώ απόλυτα....από λιλ θα λείψει μάλλον ο αζάρ...αυτη η Παρι ειναι πουστοομαδα για στοιχημα..παντα στραβωνει προσοχη μαγκες.κ την προηγουμενη φορα εμεινε στο χ και οδηγησε κουβα..καποια στιγμη ομως θα κατσει η πουτανα
Ντερμπάρα είναι! Παίζει και το Χ!καιρος δεν ειναι να χασει και ο αγιαξ στο 2.80 ο ασσος
Ντερμπάρα είναι! Παίζει και το Χ!
έτσι θα πιάσεις εσύ το Μάη??kalhspera. 314=Aταλαντα-Φιορεντινα=Χ, 316=Λετσε-Παρμα=1, 335=Σοσο-Μπορντο=1, 356=Μπετις-Ατλετικο Μαδριτης=2 Πονταρισμα 9 ευρω καρφωτα στον οπαπ νικη 186 μπας και βγαλουμε την πουτανα την πρωτομαγια
εδώ η λέτσε κέρδισε άλλουσ κ άλλους...η πάρμα είναι αδιάφορη...δηλαδη κερδιζει η λετσε και περναει την τζενοα αν χασει αυτη τωρα. δεν ειναι κακος ο ασσος της λετσε, με δεδομενο οτι θα χασει η λετσε την αλλη αγωνιστικη μεσα στην γιουβε. αν δεν γινει κανα θαυμα με τζενοα? περιμενουμε να τελειωσει, παιζουμε μετα λετσε ασσο
εδώ η λέτσε κέρδισε άλλουσ κ άλλους...η πάρμα είναι αδιάφορη...
μα η λέτσε έτσι και αλλιώς θέλει νίκη...δε διαφωνώ μαζί σου, απλά εγώ την έχω ήδη παίξει και έχω αγχωθεί λίγο μη γίνει καμιά "ομορφιά"...εγω θα περιμενω να τελειωσει η τζενοα και μετα θα παιξω λετσε
μα η λέτσε έτσι και αλλιώς θέλει νίκη...δε διαφωνώ μαζί σου, απλά εγώ την έχω ήδη παίξει και έχω αγχωθεί λίγο μη γίνει καμιά "ομορφιά"...
η μπολόνια είναι σοβαρή ομάδα!!λεω μηπως εχουμε καμια ανατροπη, και μετα η λετσε δεν θα εχει κουραγιο να κερδισει
η μπολόνια είναι σοβαρή ομάδα!!
λες? δε νομίζω...
τι να κανω μαν το βραδυ αν εχω λεφτα θα το βαλω Το πρωι θα ψηνω με εχουν στην μπουκα γιατι ειμαι μαγειρας κτλ..κΑΙ ΤΟ βραδυ αν βγει το κουπονι σεξ με τζαμαικανι Αλλα βλεπω παλι να τον παιζω δεν με παει τιποταέτσι θα πιάσεις εσύ το Μάη??
Ας Λάμψει το αστρο του luk de jongκαιρος δεν ειναι να χασει και ο αγιαξ στο 2.80 ο ασσος