stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
την εχει μικρη για τον πατο σου παντως
επιβεβαιώθηκα μωρή τσουλάρα! σας το κάρφωσε ο Ρονάλντο!
την εχει μικρη για τον πατο σου παντως
επιβεβαιώθηκα μωρή τσουλάρα! σας το κάρφωσε ο Ρονάλντο!
την εχει μικρη για τον πατο μου παντως :'( :'( :'( :'(
σε μενα τον ειδικο μιλας μωρη σκυλλαμην κλαίγεσαι μωρή πόρνη, έρχεται και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ! εκεί θα φάς μεγάλη πούτσα!
σε μενα τον ειδικο μιλας μωρη σκυλλα
αλλα αν κερδισω που το εχω παικει καιρο τωρα σε κερναω τουρτα, παγωτο, γλυφυτζουρι
γκολ/γκολ το παιξακαι το βλεπα διπλό ρε γμτ και δεν το έπαιξα...μόνο όβερ που έδινε ψίχουλα...
μωρή ξέκωλη τσουλάρα υποστηρίζεις Μπαρτσελόνα και στοιχημάτισες Ρεάλ?
γιατι εμενα που μου αρεσουν τα πάκια , δεν θα δεχτω εναν κινεζο να με γαμησει?
για τα λεφτα τα κανω ολα
τραβα συγγρου μωρη καριολα...
μεσανυχτα ειναι
100 ευρα στο 2 τησ ρεαλ ηταν λουκουμι τυπε αλλα που μαντεψια100 ευρω χορηγια εκανα σημερα...πουτανα μπαρτσα
πωπω κατήφορος...καλά στο 1.40 θα το φτάσουν μέχρι το βράδυ...στο 1,85 το διπλο της Κερκυρας....
απο το διπλό στο καραισκακη έχω πει ότι θέλουν να τη σώσουν.αλλα στοιχηματικα αυτό το ματς δεν το παίζεις διπλό για πολλούς λογούς.ποιο πολύ αξίζει το 2 του εργοτελη που πιστεύω ότι η ξανθη τέτοια ματς και ειδικά τελευταίες αγωνιστικές συνηθω ς ανοίγει τα πόδια της άλλωστε ας θυμηθούμε πέρσι πως σώθηκε ;)φυσικά τελευταία αγωνιστική μετράει ποιος το θελει περισσότερο και ειδικά όταν οι ομάδες που παίζουν είναι παντελώς αδιάφορες και ο αρης χωρίς κόσμο και με σχεδόν μισή ομάδα ;) αλλα οχι και 1.85πωπω κατήφορος...καλά στο 1.40 θα το φτάσουν μέχρι το βράδυ...
απλά ο εργοτέλης δεν κερδίζει ούτε τη δόξα δράμας...η κέρκυρα κερδίζει και δε τη νοιάζει τίποτα άλλο...τι να πω...θα δούμε!!απο το διπλό στο καραισκακη έχω πει ότι θέλουν να τη σώσουν.αλλα στοιχηματικα αυτό το ματς δεν το παίζεις διπλό για πολλούς λογούς.ποιο πολύ αξίζει το 2 του εργοτελη που πιστεύω ότι η ξανθη τέτοια ματς και ειδικά τελευταίες αγωνιστικές συνηθω ς ανοίγει τα πόδια της άλλωστε ας θυμηθούμε πέρσι πως σώθηκε ;)φυσικά τελευταία αγωνιστική μετράει ποιος το θελει περισσότερο και ειδικά όταν οι ομάδες που παίζουν είναι παντελώς αδιάφορες και ο αρης χωρίς κόσμο και με σχεδόν μισή ομάδα ;) αλλα οχι και 1.85