jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
εγω τουλαχιστον εχω τι να παιξω μωρη λουκγρα...
και αυτη εχει να παιξει
με τα μαυριδερα των πακιων
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εσυ που πηγες καζαμπλανκα το καλοκαιρι και τα εκοψες να δω τι θα παιξεις![]()
μην κλέβεις τια ανοήτες ατακες από τη πιεξούλα μωρή βρώμα!για το μουνάκι σου μιλούσα!
![]()
![]()
μωρη βρωμοπορνη... παω να σφυξω της μπρατσαρες μου για να σου βαραω τα κωλομερια το βραδακι
μεχρι τοτε αλειψε το κωλαντερο σου με καμια τουρτα σαντιγι μπας και καραμελωσουν τα εντοσθια σου διοτη με τοσες βρωμοψολες που εχεις φαει ο υπονομος της μαλακασας μυριζει βελουδο μπροστα του![]()
![]()
![]()
ειμαι αισθησιακα γυμνασμενος εγωμωρή ξεφτιλισμένη μποντιμπιλντερού είσαι?![]()
![]()
μεχρι τοτε αλειψε το κωλαντερο σου με καμια τουρτα σαντιγι μπας και καραμελωσουν τα εντοσθια σου διοτη με τοσες βρωμοψολες που εχεις φαει ο υπονομος της μαλακασας μυριζει βελουδο μπροστα του![]()
![]()
![]()
διπλό κέρκυρα!οβερ μπαρτσελονα θελω να παιξω η γκολ/γκολ
αλλα δεν ξερω με τι να το συνδιασω απο τα αυριανα
εχεις καμια ιδεα? γιουβε ασσο?
γιατι να μην το παρει και ο γαυρος το διπλο? αφου το χαρησε περσυ το ματσακιδιπλό κέρκυρα!
διπλό κέρκυρα!
ειμαι αισθησιακα γυμνασμενος εγω
και λεγε, θα το καρφωσει ο γκομενος σου ο ροναλντο σημερα η οχι![]()
πάνε μπαράζ...το κόλλησε κ η βέρντερ...άντε να στρώσουμε λίγο κανά φράγκο...με χ κερκυρα και νικη του εργοτελη ποιος θα πεσει;
πάνε μπαράζ...το κόλλησε κ η βέρντερ...άντε να στρώσουμε λίγο κανά φράγκο...
αμ δε το βλέπω...τι μαλάκας είμαι που πάω κ παίζω την ξεκωλιάρα...πάνε μπαράζ...το κόλλησε κ η βέρντερ...άντε να στρώσουμε λίγο κανά φράγκο...
ειμαι αισθησιακα γυμνασμενος εγω
και λεγε, θα το καρφωσει ο γκομενος σου ο ροναλντο σημερα η οχι![]()
θα σου το καρφώσει σίγουρα μωρή "αισθησιακά" γυμνασμένη λούγκρα!![]()
![]()